رفتن به مطلب

خرید سیستم تا هفتصد هزار تومان (پلتفرم AMD )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان سلام

یک سیستم کامل ( کیس مانیتور با همه تشکیلات) مبنی بر پلتفرم AMD پیشهاد بدید اگه میشه بیشترین تمرکز روی مین برد باشه چون در اینده جا برای ارتقا داشته باشه گرافیکی پیشنهاد بدید که بازیهای الان رو حداقل روی تنظیمات مدیوم بشه روان اجرا کرد Peace%20Sign.gif

به این دلیل نوشتم هفتصد هزار تومن چون اینجا شهرستانه ازین بیشتر پول نمیدن I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

خب من یه پیشنهاد بدم

cpu amd penomII 955 or 965

حدود 160 تومن

مادربورد اگه پیدا کردید ازراک یا بایستار به دلیل قیمت کمتر و کارایی خوب. ولی شهرستان سخت پیدا میشه

با چیپست های 870 یا 890 که میشه گفت آخرین cpu های امروزی رو ساپورت میکنن.

اگه کراس فایر میزنید بیشتر به 890 و یا 790fx فکر کنید.

ولی در کل پیشنهادم:msi 870a g54 هست با قیمت 140 هزار تومن

هارد هم که بسته به نیازتون هست و یک ترابایت پیشنهاد میشه. ولی اگه سرعت میخوایید پیشنهادم دوتا 500 و یک یک ترابایت برای راید هست ولی خب یکم گرون درمیاد.

یک ترا حدود 65

گرافیک هم باز به بودجه بستگی داره. و بحث روش زیاد میشه کرد.

از انویدیا gtx460

و با بودجه کمتر gts450

و ati 5850

5770

رم هم دو تا دو گیگ ddr3 باس 1600

70 تومن.

پاور حداقل 500 وات

لینک به دیدگاه

مانیتور رو چند اینچ میخوان؟؟ .... اینو معلوم کنید تا من سریع بقیه سیستم رو لیست کنم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مانیتور رو چند اینچ میخوان؟؟ .... اینو معلوم کنید تا من سریع بقیه سیستم رو لیست کنم !

اینجا کسی (خیلی معذرت میخوام کسی از فول اچ دی بودن یا رزولوشن بالا ) چیزی سر در نمیاره مانیتور یا نوزده یا بیست اینچ مرسی;)

لینک به دیدگاه

اینجا کسی (خیلی معذرت میخوام کسی از فول اچ دی بودن یا رزولوشن بالا ) چیزی سر در نمیاره مانیتور یا نوزده یا بیست اینچ مرسی;)

دوست عزيزم لطفا با كنايه و طعنه صحبت نكنيد . اين جملات توهين اميزه عزيزم و كمكي به شما نميكنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزيزم لطفا با كنايه و طعنه صحبت نكنيد . اين جملات توهين اميزه عزيزم و كمكي به شما نميكنه

معذرت اقای حسینی عزیر منظور من کاربرای خوب لیون نیست ماشاا... همه استادن من منظورم افراد شهرستان خودمون هست(سوء تفاهم نشه منظورم نیشابور هست) چون اینجا طرف میخواد سیستم ببنده کیفیت وکارایی بالا براش مهم نیست هر چقدر سیستم قیمت تموم شدش کمتر در بیاد میگن این یارو ادم با انصافیه حالا دیگه کار نداره داخل کیس چی براش بسته با یه مانیتور LED سر مردمو شیره میمالن اینو به این خاطر گفتم چون خودم یه چند مدت در مغازه یکی از دوستانم کار کردم وقتی دیدم طرف با برداشتن کلای مردم میخواد کاسبی کنه منم گفتم خدا حافظ من نمی تونم با این شرایط برات کار کنم ;)

لینک به دیدگاه

amd x4 640=100

mb:asrock 770icafe=70

2x2gb 1333=52

vga:evga gs 450=150

500GB seagate LP=48

Samsung DVD-writer Sata=24

power:green 530aeu=65

case:perfect=20

m&k=15

AOC 2236vwa=180

-------------------------------

724

مانیتورش مانیتور بسیار خوش قیمتی هست و زمان تاخیرش هم مناسبه. درسته 5 میلی ثانیه هست ولی این 2 میلی نانیه های که همه که میبینید عملا GTG هست و برای رنگی همون 5 میلی ثانیه هست.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...