رفتن به مطلب

آیا این لامپ های LED در ایران دست یافتنی هستند؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

می خواستم بدونم این LED های فیلامنتی از برندهای معتبری مثل OSRAM یا Philips یا GE یا ... جایی پیدا میشه یا تا حالا کسی وارد کرده؟

این LED تنها لامپ هایی هستن که نور اونها 360 درجه تابش میکنه و مثل LED های دیگه متمرکز نیست و نور اون ها بسیار شبیه لامپ های التهابی قدیم دلنشین هست و بدلیل اینکه CRI نور اونها 80 هست رنگ ها طبیعی و با کمترین تغییر دیده میشن

خلاصه کلام این LED ها به معنای واقعی تنها جایگزین لامپ های التهابی قدیمی هستند

http://www.mea.philips.com/c-p/8718696518250/led-bulb

http://www.osram.com/osram_com/products/lamps/led-lamps/professional-led-lamps-with-filament-style-led-technology/parathom-retrofit-classic-a/index.jsp

http://catalog.gelighting.com/lamp/led-lamps/led-filament/f=ge-energy-smart-led-filament/d=0/?r=emea

bmip_untitled1.pngjxit_untitled2.png

ویرایش شده توسط mahddi
لینک به دیدگاه

اگه قیمت مناسب و کارایی بالا داشته باشن شک و در کل تولیدش هم به صرفه باشه. همه جای دنیا عرضه میشه

لینک به دیدگاه

جالبه.نوردهیش چجوریه؟ :-?

متاسفانه من حداکثر نوری که توی سایت های خارجی دیدم معادل 60 وات لامپ های قدیمی هست بیشتر باید بصورت چند تایی و در لوستر استفاده میشن

اونایی که دمای رنگشون 3000K هست عین لامپ های قدیم می مونن

اگه قیمت مناسب و کارایی بالا داشته باشن شک و در کل تولیدش هم به صرفه باشه. همه جای دنیا عرضه میشه

آخه همیشه حساب ایران از بقیه دنیا جداست

اینجا همش لامپ های ایرانی (چینی بی نام نشان ) در بازار موجوده

ویرایش شده توسط mahddi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من قدیم(12 سال پیش) برق کشی ساختمان می کردم یادمه لامپ های اوسرام تو ایران بود ولی بعد از اون با ورود چینی ها و فراگیر شدن لامپ های کم مصرف اصلا ندیدم.

نمیدونم جریان این لامپ های کم مصرف متداول تو کشور ما که فلوروسنتی هم هستند چیه ولی به غیر از ایران هیچ جا ندیدم اینطور گسترده استفاده بشه...

فکر می کنم زیانش بیش از منفعتش باشه. :-?

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

متاسفانه کشور جهان سومی ما خیلی بی در و پیکره

آمدن قشون اجانب! تست کردن یه سری نامرد هم تبلیغ کردن بعد دیدن تکنولوژی مزخرفیه تو بلاد! خودشون استفاده نکردند و اخیرا بدشو گفتن ولی نه کسی درس گرفت و نه تجربه شد.

مثل احتراق با گاز در خودرو کلی کشته دادیم تا کشورهای پیشرفته دنبالش نرن.

ویرایش شده توسط Mahdian57
لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز. در لاله زار برخی از مغازه ها موجود دارند

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بله این لامپ ها موجود هستند به اسم لامپ LED رشته ای

خیلی هم گرون نیستند.

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز. در لاله زار برخی از مغازه ها موجود دارند

Sent from my iPhone using Tapatalk

من قبل ماه رمضون تهران بودم و یک سر به لاله زار زدم ولی برند درست و درمونی پیدا نکردم

البته خیلی دقیق نگشتم چون آخر وقت بود

شما جای خاصی سراغ دارید؟

بله این لامپ ها موجود هستند به اسم لامپ LED رشته ای

خیلی هم گرون نیستند.

منظورم از برندهای درست و درمون چیزی موجود هست؟ مثلا اونایی که نام بردم

من توی سایت AEG هر چی نگاه کردم همچین LED هایی موجود نبود به نظر میاد تقلبی و فیک هستن

ویرایش شده توسط mahddi
لینک به دیدگاه

دوستان حالا که صجت لامپ شد با توجه به این ۲ تا مقاله کدام لامپ کمتر ضرر داره؟

http://www.parsiansolar.com/index.php/tutorials/solar-articles/66-led-benefits-3

http://www.khabaronline.ir/detail/365448/science/technology

به نظر شما کدام یک از این لامپ ها برای اتاق ۳*۴ مناسبه؟ دو عدد استفاده میکنم

http://www.digikala.com/Search/Category-Lamp/#!/Category-Tools-And-Car-Parts/Category-Lighting/Category-Lamp/

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود من تازه دارم کم کم لامپ های خونه رو ال ای دی میکنم

نورش کاملا با لامپهای دیگه فرق داره رنگ ها بهتر دیده میشه البته هنوز واسه اتاق کارم رو عوض نکردم ببینم پست مانیتور چطوری میشه بعدشم نیاز نور یه اتاق

در هر شرایطی فرق داره حتی برای ادمها هم چیز ثابتی نیست اون مقداری که خودت دوست داری مهمه تو ایران همه چیز دهها برابر استانداردهاست !

شاید ضرر کمتری داشته باشه اما واقعا از لحاظ نوری یه چیز دیگست

لینک به دیدگاه

متاسفانه کشور جهان سومی ما خیلی بی در و پیکره

آمدن قشون اجانب! تست کردن یه سری نامرد هم تبلیغ کردن بعد دیدن تکنولوژی مزخرفیه تو بلاد! خودشون استفاده نکردند و اخیرا بدشو گفتن ولی نه کسی درس گرفت و نه تجربه شد.

مثل احتراق با گاز در خودرو کلی کشته دادیم تا کشورهای پیشرفته دنبالش نرن.

فكر نكنم اينطور كه شما هم ميگى بى در و پيكره خصوصاً اينكه هر روز مسؤولين يه داستان جديد پيش ميارن (مثل مبارزه شديدتر با ورود كالاها به اصطلاح مبارزه با قاچاق و ريجيسترى كردن گوشى هاى موبايل و يا دادن مصوبه براى ارزانى اينترنت كه شركتها درست درمون بهش عمل نميكنن و از اين داستانها...)

اين خط دومتون رو متوجه نشدم فكر كنم بى ربط بود اين حرفتون...

گاز ماشين هم كه داستانش معلومه وگرنه من كليپ هم ديدم كه تو همينجا طرف تو پمپ بنزين به موتورش بنزين ميزد هم آتيش گرفت...

لینک به دیدگاه

اون قسمت اول واقعیتی که نمیشه ردش کرد. تست تکنولوژی خیلی اتفاق افتاده و چه بهتر تو واقعیت صورت بگیره و نتیجه هاش مشخص بشه. اگر درست بود تو کشورهای خودمون اجراش کنیم.

اونها خیلی حساس هستند که تلفات انسانی نداشته باشه. مثل ما نیست که روزی چند صد نفر تو تصادفها میمیرن و ما با خنده از پراید ایراد میگیرم و زودی فراموش میشه.

قسمت دوم هم شبیه بالاس و نمونه ملموس توسعه تکنولوژی سوخت های جایزگین بنزین که گاز یه نمونه مزخرف بود و دیگه روش مانور ندادند. نتایج میدانیش هم از کشور ما به دست اومد و این همه کشته و زخمی و . . . رو جدی گرفتند و پرونده اش بایگانی شد. 

چیزهایی که من میدونم و تستش تو ایران عمداً یا سهواً اتفاق افتاد ایناس»

1) نمک یددار و ارتباط مستقیمش با عقیم شدن (اینا به فکر تغذیه مردم نیستند ولی یادتون باشه تو بوق و کرنا بود این تبلیغ نمک یددار)

2) سوخت گاز

3) لامپ کم مصرف

حجم تبلیغات واقعا زیاد بود و عجیب. و منفعتی پشتش بود.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

ببخشید بنده داشتم رد میشدم از اینجا، صحبت دوستان را مطالعه کردم. ولی خب واقعا بعضی از صحبت های دوستان بی پایه و اساسه، آدم یاد شایعه های تلگرامی و البته سریال دایی جان ناپلیون میوفته، قرن 21 خب کمی تحقیق کنید قبل از هر چیزی. گذشته از مملکت بی در و پیکر ما، ولی خب هر چیزی توطئه برنامه ریزی شده ای نیست. شما توجه فرمایید مثلا برای نمک ید دار، خب این رابطه ای با عقیم شدن نداره برادر من. دو میلیارد نفر از دنیا از نمک ید دار استفاده میکنن و اکثر دولت ها هم نمک سازها را موظف میکنند به این قضیه. حالا شما فرض بگیر ملت عقیم هم میشن. آقا 100 نفر هم عقیم بشن که احتمالا پس از مصرف خیلی زیاد نمک بوده (اگر قبلش از بیماری قلبی و عروقی نمرده باشن) باز درصد بسیار کمتری از افرادی را تشکیل میده که دچار مشکل نمیشن بخاطر ید دار بودن نمک

https://en.wikipedia.org/wiki/Iodised_salt

مطالعه بفرمایید

در مورد لامپ های کم مصرف البته که ضرر هایی نسبت به لامپ های معمولی داره، ولی خب این ضرر ها محدود به افرادی هست که پوست حساس دارند و در طولانی مدت از این لامپ ها استفاده میکنند. خب کسی که شرایط خاص داره باید خودش رسیدگی کنه طبیعتا. مهم تر از اینها ولی مصرف پایین این لامپ ها بوده، شما در جریان حتما هستید مصرف سرسام آور برق هموطنان غیور را، خب لازم بود دولت کاری بکنه که این مشکل حل بشه. وگرنه امروز دو برابر این باید نیروگاه میداشتیم و سوخت فسیلی میسوزوندیم که ضراراتش اگر بیشتر نباشه، قطعا کمتر نیست. مثلا همین امریکا اعلام کرده بود که خطر ناشی از جیوه این لامپ ها کمتر از خطر ناشی از تولید جیوه و موارد سمی دیگر نیروگاهها است برای تولید برق متناسب برای تغییر به لامپ رشته ای. امریکا هم میشه کشور توسعه یافته فرض کرد دیگه. در زمان تبلیغات این لامپ ها هم واقعا جای گزین ارزان قیمت دیگری نبود، حالا شما حرفی میزنید، ولی ال ای دی به این شکل چند سالی بیشتر نیست که تولید انبوه برای استفاده خانگی داره. قبلا یا شدیدا داغ میکردند و یا نور محدودی داشتند. همین الان هم اکثرا یا درایور روشن میشن که بتونن نور کافی تولید کنند. همچنین چند سال پیش مصرف ال ای دی ها از این لامپ خیلی بیشتر بود، الان هم به سختی میشه گفت داره رقابت میکنه، همه جای دنیا، نه فقط اینجا. از همه اینها گذشته نمیشه تقصیر کسی انداخت که میخواستن به ملت آسیب برسونن، برادر من قبل از این لامپ ها کلی از ملت مهتابی استفاده میکردند که وضعیتش کاملا مثل همین لامپ ها بود و کسی هم براش تبلیغ نکرده بود والا. این لامپ های کم مصرف رسما همان مهتابی ها هستند به شکل دیگری، معروفند به لامپ فلوروسنت جم و جور

در رابطه با سوخت گاز هم وضعیت همینه. ما تا قبل از سوخت گاز واردات بنزین داشتیم و بعدش نداشتیم، به همین راحتی. توجه بفرمایید مملتی مثل ما نباید واردات بنزین داشته باشه. ملت درست مصرف نمیکنند و نتیجتا دولت راهکار های جدید پیدا میکنه و اعمال میکنه. حالا شاید در مرحله اعمال مشکلاتی باشه، بلاخره خودرو سازهای ما را نمیشه آنچنان خودرو ساز اسمشون را گذاشت. ولی خب اینکه راه حل در زمان مورد نظر صحیح بوده روش شکی نیست. توجه بفرمایید کشور های توسعه یافته این قضیه را کنار نذاشتند. کشور های توسعه یافته قیمت بنزین را طوری تعریف کردند که شما اگر مشکلی داری با بنزین خودت بری ماشین هیبرید بخری و یا گازی. نیازی نباشه کسی برات تبلیغ کنه. ولی توی ایران و زمان معرفی و تبلیغ ماشین های سوخت گاز، خب نمیشد قیمت بنزین را بالا برد. لذا اینکه راه حل دولت این بود. در ضمن کشور های توسعه یافته این قضیه را کنار نداشتند. طی سالهای اخیر شرکت های هوندا، فیات، جنرال موتور و ... همه شروع با عرضه ماشین های با سوخت گاز مردند. اخیرا، نه قدیما

در ضمن،

https://en.wikipedia.org/wiki/Natural_gas_vehicle

CNG-powered vehicles are considered to be safer than gasoline-powered vehicles

http://www.cngunited.com/how-is-compressed-natural-gas-safer-than-other-fuels

I rest my case xD

ویرایش شده توسط DarkSoroush
لینک به دیدگاه

نظرتون محترم

ولی پاراگراف اول توهین آمیزه و انتظار میره بلوغ برای اظهارنظر در کلمات هرکی وجود داشته باشه.

و گرنه کاری نداره هر چیزی رو به زبون آوردن یا نوشتن

لینک به دیدگاه

هیچ بخشی از متن قصدش توهین نبوده، اما اگر چنین احساسی به شما منتقل شده، من از شما معذرت میخوام.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...