رفتن به مطلب

خرخر کردن پاور Corsair vs 650

anderseen
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه مدتی هست که سیستم جدید بستم با پاور corsair vs 650 که اولاش پاور کاملا بی صدا بود ولی الان یه مدتی میشه کمی نویز در کنار خرخر کردن توی اون دید

یکم آزاد دهنده ست

نمیدونم چرا اینجوری شده تا چند روز پیش گاهی وقت ها صدای خرخر کردن داشت ولی الان بیشتر شده

اگه کسی از این پاور استفاده کرده و داره میشه بگه اون هم چنین مشکلی رو داره یا نه؟

به نظرتون این طبیعیه یا نه؟ و اگر نه باید چیکار کنم؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

صدای خرخر پاور به خاطر فن پاور میباشد که به بدنه برخورده کرده و صدای خرخر ایجاد میکند.

با کمی ور رفتن به بدنه زیر فن میتونید صداش رو قطع کنید

لینک به دیدگاه

پاور رو در حال کار از کیس جدا کنید و بچرخونید. ببینید برعکس یا به تیغه که نگه اش میدارید صدا بر طرف میشه یا نه///

احتمال خیلی قوی از فن اتون هس. ممکنه به قول دوستان به بدنه بخوره که با دستکاری میشه درستش کرد. البته بنظر من خر خر صدا نمیده اگه به بدنه بخوره و صدای بیشتری میده. مشکل احتمالا از کیفیت پایین فن اش هست و نیاز به تعویض (اگه گارانتی داره) و یا سرویس (اگه نمیخواید هزینه کنید برا تعویضش) داره

:)

لینک به دیدگاه

بنده مدل vs 450 دارم و چنین مشکلی ندارم...

بفرستید برای گارانتی

لینک به دیدگاه

سلام اولا اینکه نباید نویز داشته باشه بدلیل این که بالای 350 ری ال هست در خصوص صدای اضافی هم همین طور که دیگر دوستان گفتن باید چک کنید ببنید که با جایی درگیری نداشته باشه

لینک به دیدگاه

سلام اولا اینکه نباید نویز داشته باشه بدلیل این که بالای 350 ری ال هست در خصوص صدای اضافی هم همین طور که دیگر دوستان گفتن باید چک کنید ببنید که با جایی درگیری نداشته باشه

مرسی

اگه میشه درباره این موضوع (350 ری ال هست) یکم بیشتر توضییح بدین تا وقتی رفتم نمایندگی در مقابل حرف های اون ها حرفی واسه گفتن داشته باشم

به جایی گیر نکرده..

در حالت معمول صدا عادی هست ولی گاهی صدا های غیر عادی ازش میشنوم حتی دو روز پیش یه لحظه صدای تراکتور داد گوشمو نزدیک پاور کردم دیدم صدا از اونه و زود کامپیوتر رو خاموش کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...