رفتن به مطلب

مشکل ورود به محیط بایوس در زمان فعال بودن فست بوت

dmcmrk
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

سلام دوستان

من برای امتحان از سرعت بوت شدن سیستم در حالت های مختلف، در محیط بایاس تنظیمات فست بوت رو فعال کردم.

الان که می خوام وارد محیط بایاس بشم نمی تونم در واقع فرصت نمیده.

الان چگونه می تونم به محیط بایاس وارد بشم؟

با تشکر.

لینک به دیدگاه

به نام خدا

سلام دوستان

من برای امتحان از سرعت بوت شدن سیستم در حالت های مختلف، در محیط بایاس تنظیمات فست بوت رو فعال کردم.

الان که می خوام وارد محیط بایاس بشم نمی تونم در واقع فرصت نمیده.

الان چگونه می تونم به محیط بایاس وارد بشم؟

با تشکر.

شما مادربردت چیه؟؟

من ایسوس دارم وقتی که فست بوت روشن میکنم 

لوگو ایسوس که موقع روشن شد نشون میداد نمایش داده نمیشه و وقتی هم که  dvd-cd داخل dvd - rom باشه

بوت اون نمایش داده نمیشه در واقع تاثیری نداره و فقط از نمایش دادن این دو تا جلوگیری میکنه

و خیلی راحت به bios میرم نمیدونم مشکلتون چجوریه؟؟وقتی که روشن کردی سریع delete رو بزن :D

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

درود

مادر بورد gigabyte z170xm gaming 5 هست.

لوگو گیگابایت کمتر از یک ثانیه میاد و بعد ادامه مراحل...

و Delete رو هم که می زنم فایده ایی نداره.

لینک به دیدگاه

اگه تنظیمات بایس برا مهم نیست

بایس رو ریست کن و دوباره تنظیمات رو انجام بده ( باتری مادربرد رو دربیار و دوباره جا بزن)

من یه سرچ زدم خیلی ها همین مشکلو داشتن راهی دیگه به ذهنم نمیرسه 

مگه اینکه کسی گیگابایت داشته باشه و بلد باشه @};-  @};-

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

درود

بیشتر مادربوردهای جدید برنامه‌ای دارند که رایانه‌رو ریستارت و بایاس رو لود می‌کنه. 

توی ویندوز۱۰ با shift و چپ‌کلیک موش روی گزینه‌ی restart پس از ریستارت گزینه‌ی start up options می‌آد.

UEFI Firmware settings و یک گزینه‌ی دیگر که زیر همون هست و عنوان‌ش یادم نیست هم برای چنین مواقعی سودمند اند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

بیشتر مادربوردهای جدید برنامه‌ای دارند که رایانه‌رو ریستارت و بایاس رو لود می‌کنه. 

توی ویندوز۱۰ با shift و چپ‌کلیک موش پس از ریستارت گزینه‌ی start up options می‌آد.

UEFI Firmware settings و یک گزینه‌ی دیگر که زیر همون هست و عنوان‌ش یادم نیست هم برای چنین مواقعی سودمند اند.

سلام خدمت جناب بهمنیان

من ویندوز رو از روی هارد نصبیدم.

و متاسفانه این گزینه برای من در دسترس نیست.

در حال حاضر دارم نرم افزار های قسمت utility رو از سایت gigabyte دانلود می کنم وو نتیجه رو خدمت دوستان می گم.

همچنین:

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f308/نحوه-ورود-به-تنظیمات-بایوس-bios-utility-با-استفاده-از-windows-10-uefi-در-حالت-fast-boot-54979/

لینک به دیدگاه

سلام خدمت جناب بهمنیان

من ویندوز رو از روی هارد نصبیدم.

و متاسفانه این گزینه برای من در دسترس نیست.

در حال حاضر دارم نرم افزار های قسمت utility رو از سایت gigabyte دانلود می کنم وو نتیجه رو خدمت دوستان می گم.

همچنین:

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f308/نحوه-ورود-به-تنظیمات-بایوس-bios-utility-با-استفاده-از-windows-10-uefi-در-حالت-fast-boot-54979/

متوجه نشدم، start up options  کار نمی‌کنه؟ چه ارتباطی به نصب ویندوز از روی هارد داره؟

اون لینکی که گذاشتی کار شیفت+چپ کلیک رو روی گزینه‌ی restart می‌‌کنه. من تاکنون ندیده‌ام که کار نکنه، ربطی به ماردبورد نداره و از ویندوز ۸ به بعد افزوده شده.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

جناب بهمنیان همان طور که از تصویر زیر مشخصه، این گزینه برای من دردسترس نیست:

post-22433-0-96493400-1469806123_thumb.jpg

آخه گفته شده زمانی‌که ویندوز رو در حالت UEFI نصبیدین این گزینه برای شما نمایش داده میشه.و برای من در دسترس نیست

مشکل حل شد:

ابتدا نرم افزار  app center & fastboot رو از پشتیبانی گیگابایت دانلود کردم.

ابتدا app center نصب میشه و بعد fastboo، 

همین طور که میبینید افزونه fastboot به لیست app center اضافه شد :

post-22433-0-87022700-1469806466_thumb.png

که با کلیک برروی فست بوت صفحه زیر نمایش داده میشه٬که هم می توانید از همین جا فست بوت رو غیر فعال کنید یا با کلیک بر روی enter setup bios now بعد از ریست ، به طور اتوماتیک وارد محیط بایاس شد.post-22433-0-92596000-1469806724_thumb.pngpost-22433-0-52445200-1469806752_thumb.png

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...