رفتن به مطلب

راه حل رفع کامل تایم اوت !

Darksoul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان .

من شاید حدود یک سالی هست که درگیر تایم اوت شدید هستم ! به طوری که میخواستم سیستم و مودم رو خورد کنم . از اونجایی که از مخابرات هم سرویس میگیرم هرچی رفتم مخابرات و زنگ زدم 2020 و رفتم خود شرکت سرویس دهنده هیچ کسی مشکل تایم اوت رو به عهده نمیگرفت ! هرچند خود 2020 یه بار سوتی داد درستش کرد اما متاسفانه یه سری به خاطر سوختن فیوز کل برق خونه رفت و بعد که فیوز رو درست کردم و برقا اومد دوباره تایم اوت زیاد شده بود ! در ادامه عکس هایی از تایم اوت شدید رو براتون قرار میدم ببینید که چه اوضاعی داشتیم با مخابرات ! البته اینم بگم که به من گفتن مستقیم از ورودی سیم بکش که من 120 تومنی دادم سیم کشیدم اما دریغ از یک تغییر کوچیک ! خلاصه باز هم پیگیری کردم دیدم جوابگو نبودن گفتم خب برم توی مودم یکم تنظیمات رو دستگاری کنم شاید درست بشه ! که دیدم هرکاری کردم درست نمیشه که تا چند هفته پیش یه اموزشی توی نت دیدم که واقعا جواب گو بود اما متاسفانه پینگم رو از 120 برد 230 اما دیگه راحت شدم . به راحتی میتونی توی یوتیوب فیلم ببینم ( روی کیفیت 480 ) چون مخابرات سرعت اپلود رو 600 کیلوبایت کرده و دانلود رو 200 کیلوبایت ! نمیدونم چرا اینقدر کم کرده . خب دیگه سرتون رو درد نمیارم اول یه نگاهی به عکسا بندازید بعد میریم سراغ اموزش :

این دو عکس مربوط به زمانیه که تایم اوت داشتم

5ljet30dtc3afvbagf6y_thumb.png

بهترین حالتش دیگه این بود

hs1c8qzc3lctno7vrqoi_thumb.png

زمانی که هم که سرعتم خوب میشد فقط بازه زمانی 6 تا 8 صبح بود و از ساعت 1 شب تا 6 صبح تایم اوت شدید و شدیدتر میشد . ولی با این کاری که انجام دادم حتی توی ساعت رایگان هم سرعتم کم نمیشه ! و همون سرعتی که توی صبح دارم نصف شبا هم دارم .

بعد از اعمال تغییرات پینگ من بالاتر رفت و تایم اوت کاملا به صفر رسید

تنظیمات اولی

http://8pic.ir/images/tmj7aqf9zwr11hhtixh8.png

تنظیمات دومی

http://8pic.ir/images/6pfrwg376senz826pdbs.png

خب میریم سراغ اموزش . لازم به ذکره که مثل همیشه ممکنه این آموزش واسه بعضی از دوستان جوابگو نباشه .

1-win+r رو فشار بدید و ping sto.valve.net -t رو وارد کنید و اینتر بزید که شروع کنه به پینگ گرفتن 30 ثانیه صبر کنید که پینگ بگیره . اگه موقع پینگ گرفتن با پیغام request time out مواجه شدید یعنی نت شما هنگام ارسال یا دریافت با خطا مواجه میشه که نمیزاره داده ها به خوبی انتقال پیدا کنن . تایم اوت کمی دارید یعنی بعد از 15 بار پینگ گرفتن یک بار خطای تایم اوت میده بهتره که بهش دست نزنید چون توی بازی انلاین مشکلی ایجاد نمیکنه اما اگه مثل من تایم اوتتون شدیده یا اینکه بعد از 3 بار پینگ گرفتن مدام پیغام تایم اوت میده بهتره اموزش رو دنبال کنید

2- وارد تنظیمات مودمتون بشید ( برای اینکار مرورگرتون رو باز کنید و 192.168.1.1 رو بزنید و یوزر نیم و پسورد رو admin وارد کنید ) لازم به ذکره که این اموزش واسه مودم تی پی لینک هستش و مودم های دیگه رو تست نکردم اما اگه تنظیمات مودمتون مشابه مودم تی پی لینک هست و گزینه هایی که میگم رو داره اموزش رو دنبال کنید .

3-روی interface setup کلیک کنید

qj9xcszlaf62iwqu61z2_thumb.png

4- توی همین تب interface setup دنبال گزینه ایی به نام tcp mtu option باشید

p3uc2dq7akrcvilvwvqp_thumb.png

همونطور که مشاهده میکنید عدد mtu من 1466 هستش . عدد پیشفرض برای شما باید 1480 باشه . بازم تکرار میکنم اگه مشکل تایم اوت ندارید این تنظیمات رو انجام ندید .

خب شما باید از 1460 تا 1480 عدد وارد کنید یعنی عدد پیشفرض که 1480 هست رو پاک کنید و از بین 1460 تا 1480 عددا رو تک به تک وارد کنید و سیو بزنید .

مثلا شما 1460 رو وارد میکنید و سیو رو میزنید ( چراغ اینترنت روی مودم ممکنه برای چند ثانیه خاموش بشه و بعد روشن میشه ) و بعد توی cmd که در حال پینگ گرفتنه باید چک کنید اگه ttl تغییر کرد و یا تایم اوتتون رفع شد که هیچی برید لذت ببرید اما اگه حل نشد عدد 1461 رو امتحان کنید و سیو رو بزنید اگه بازم حل نشد این روند رو تا  جایی ادامه بدید که مشکلتون حل بشه ( اگه تا 1480 وارد کردید و مشکلتون حل نشد دیگه بهش دست نزنید و برید از 1450 تا 1480 رو امتحان کنید ) اگه بازم حل نشد که دیگه باید به فکر تعویض شرکت سرویس دهندتون باشید 

نکته اخر اینکه بنده هیچ تخصصی توی زمینه شبکه ندارم و لطفا از پرسیدن سوال های تخصصی خودداری کنید . چون دیدم این روش برای خودم جواب داد تصمیم گرفتم که اموزشش رو بزارم براتون که شاید مشکل یکی دیگه هم حل بکنه

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

دوستان باور کنید الان سومین باریه که دارم رکورد میکنم اما موقعی که سیو میکنم یا فایل سیو نمیشه یا کامل سیو نمیشه

الان که ارورش رو خوندم دیدم میگه فقط برای نسخه های رجیستر شده امکان ظبط بیش از 2 دقیقه وجود داره :(

خلاصه 32 دقه اموزشم پرید .

بالاخره موفق به ظبط و اپلود شدم منتها کیفیتش اومد پایین . فقط اینکه این اموزش از قسمتی که باید mtu رو تغییر بدید شروع میشه و کامل نیست فقط برای اثبات حرفم هستش

http://www.aparat.com/v/Ae5DK

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

من مشکلی خاصی تو اینترنتم ندارم ولی ممنون از اینکه تجربه اتون رو شیر کردید :)

لینک به دیدگاه

من مشکلی خاصی تو اینترنتم ندارم ولی ممنون از اینکه تجربه اتون رو شیر کردید :)

خواهش میکنم عزیزم . والا دیگه کلافه شده بودم که خدارو شکر مشکلم حل شد .

انشالله که برای سایر دوستات تاثیر داشته باشه .

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

توجه !

از اونجایی که ممکنه برق هر خونه ایی بره و یا اتصالی ایی چیزی بکنه و مودم خاموش بشه ممکنه این تنظیمات رو که انجام بدید درست نشه و تایم اوت به صفر نرسه و اصلا تغییری رو شاهد نباشید . متاسفانه مثل اینکه  توی ساعت های خاصی این روش ممکنه جواب نده مثلا من یه سری از ساعت 9 شب تا 11 شب هرکاری کردم فایده ایی نداشت ! ولی بعدش تاثیر داشت .

بعضی وقتا هم ممکنه اصلا این روش براتون جواب نده باید مودم رو 15 تا 30 دقیقه خاموش کنید دوباره امتحان کنید .

همیشه سعی کنید اول عدد های بین 1460 تا 1470 رو امتحان کنید اگه جواب نداد تا 1480 امتحان کنید و تک تک عدد هارو دستی وارد کنید و سیو کنید ! اگه بازم جواب نداد عدد mtu رو از 1455 امتحان کنید تا 1480 ! اگه بازم جواب نداد مودم رو برای 15 تا 30 دقیقه خاموش کنید و بعد روشن کنید و دوباره شروع به تست اعداد بکنید

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...