رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان عزیز.میخوام یه سیستم ddr4 بگیرم بعضیا میگن سوکت 1151 بردار و تعدادی هم میگن سوکت 2011. 3تا قطعه هم بیشتر نمیخوام.مادربرد سی پی یو و رم.سیستم فعلی خودم 1150 هست.میخواستم ببینم 1150 با 1151 فرق زیادی داره از لحاظ سرعت؟تا 2700 میتونم هزینه کنم بهترین چیزی که میتونم انتخاب کنم چی هست؟؟مادربرد ترجیحا asus نباشه.این سیستمو واسه تبدیل فیلم و دیدن فیلم فول اچ دی 20 گیگ به بالا میخوام.راهنمایی کلی کنید ممنون میشم.با تشکر.

لینک به دیدگاه

سوکت 2011 بیشتر برای کارهای سنگین همچون رندرگیری و این دست موارد مورد استفاده هست

پیشنهاد من این موارد هست

Gskill Ripjaws V 16GB 4GBx4 2800Mhz CL15 DDR4

GIGABYTE Z170X-UD3 LGA1151 Z170 Mainboard

Intel® Core™ i7-6700K Skylake Processor

Green GLACIER 240 GLC240-A AiO Liquid Cooler

اگرچه شما .ضعیت گرافیک رو نگفتید که دارید یا قصد تهیش رو دارید یا خیر

لینک به دیدگاه

UP

سوکت 2011 بیشتر برای کارهای سنگین همچون رندرگیری و این دست موارد مورد استفاده هست

پیشنهاد من این موارد هست

Gskill Ripjaws V 16GB 4GBx4 2800Mhz CL15 DDR4

GIGABYTE Z170X-UD3 LGA1151 Z170 Mainboard

Intel® Core™ i7-6700K Skylake Processor

Green GLACIER 240 GLC240-A AiO Liquid Cooler

اگرچه شما .ضعیت گرافیک رو نگفتید که دارید یا قصد تهیش رو دارید یا خیر

خیلی ممنون از توجه شما.یعنی از لحاظ سرعت 1150 با 1151 فرق زیادی داره؟؟

لینک به دیدگاه

همه چی بستگی به قیمت داری

مثلا شما بتونی با یه قیمت ۴۷۹۰k بگیری به جای 6600K صد درصد 4790K پردازنده ی بهتریه

باید نسبت به قیمت سنجید ممکنه در برخی موارد ۱۱۵۰ بهتر از ۱۱۵۱ باشه

ولی در کل لزومی نداره مادربرد خیلی گرون و رم و پاور گرون بگیری

یه باندل i7 به همراه یک گرافیک 950 یا 750Ti و ۱۶ گیگ رم کفایت میکنه برای شما

نه واتر کولر احتیاجه نه مادربرد چیپست Z نه پاور وات بالا

لینک به دیدگاه

همه چی بستگی به قیمت داری

مثلا شما بتونی با یه قیمت ۴۷۹۰k بگیری به جای 6600K صد درصد 4790K پردازنده ی بهتریه

باید نسبت به قیمت سنجید ممکنه در برخی موارد ۱۱۵۰ بهتر از ۱۱۵۱ باشه

ولی در کل لزومی نداره مادربرد خیلی گرون و رم و پاور گرون بگیری

یه باندل i7 به همراه یک گرافیک 950 یا 750Ti و ۱۶ گیگ رم کفایت میکنه برای شما

نه واتر کولر احتیاجه نه مادربرد چیپست Z نه پاور وات بالا

ممنونم از لطفتون.من الان هیچ  مشکلی با سیستمم ندارم.هر دوسال من کل سیستمم رو عوض میکنم.الان هم فقط 3تا قطعه میخواستم که کاملا گیج شدم.میخواستم ببینم اگر فرق زیادی بین سوکت 1151 و 1150 و رم ddr4 نیست کلا بیخیال قضیه بشم.البته از لحاظ سرعت منظورم هست.راهنمایی کنید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

ممنونم از لطفتون.من الان هیچ  مشکلی با سیستمم ندارم.هر دوسال من کل سیستمم رو عوض میکنم.الان هم فقط 3تا قطعه میخواستم که کاملا گیج شدم.میخواستم ببینم اگر فرق زیادی بین سوکت 1151 و 1150 و رم ddr4 نیست کلا بیخیال قضیه بشم.البته از لحاظ سرعت منظورم هست.راهنمایی کنید ممنون میشم.

از نظر پرفرمنس باید شما مدل به مدل مقایسه کنید

همانطور که گفتند مشخصا از یک پردازنده core i5 در سوکت 1150 میزان پرفرمنس ارائه شده کمتری هست بنسبت یک 6700 از سوکت 1151

اما اگرسوکت کنونی شما چیزی بغیر از 1155و1150و1151 هست ارزش کوچ به سوکت 1150 یا 1151 هست

البته به دلیل اختلاف پایین قیمت قطعات سوکت 1150 با 1151 پیشنهاد میشه به سوکت جدید تر که 1151 هست برید

لینک به دیدگاه

اگر سیستم فعلیتون همین سیستم امضا هست - اگر من جای شما تحت هیچ شرایطی تعویضش نمیکردم مگر اینکه مثلا برای رندر گیری در فلان برنامه کم میاورد وگرنه اگه برای گیم میخواین بنظر من هزینه کردن اشتباهه !

لینک به دیدگاه

اگر سیستم فعلیتون همین سیستم امضا هست - اگر من جای شما تحت هیچ شرایطی تعویضش نمیکردم مگر اینکه مثلا برای رندر گیری در فلان برنامه کم میاورد وگرنه اگه برای گیم میخواین بنظر من هزینه کردن اشتباهه !

ممنون از اینکه جواب دادید.این سیستم رو قیمت خیلی خوب ازم خریدن نفروختم.فقط مادربرد رو روز اول 750 تومن 2 سال و نیم پیش خریدم. موقعی که گرافیک r9270x 4gb 256 بیت داشتم.غیر ممکن بود تو بازی  کم بیاره.اشتباه کردم کارت رو فروختم.کلا میخوام این سیستم رو نگه دارم.فقط یه سوال مونده ارزش داره سوکت 2011 بگیرم؟؟

لینک به دیدگاه

ممنون از اینکه جواب دادید.این سیستم رو قیمت خیلی خوب ازم خریدن نفروختم.فقط مادربرد رو روز اول 750 تومن 2 سال و نیم پیش خریدم. موقعی که گرافیک r9270x 4gb 256 بیت داشتم.غیر ممکن بود تو بازی  کم بیاره.اشتباه کردم کارت رو فروختم.کلا میخوام این سیستم رو نگه دارم.فقط یه سوال مونده ارزش داره سوکت 2011 بگیرم؟؟

ارزش داشتن یک کلمه نسبی هست

شما اگر کارتون رنرگیری یا کار با 3dmax و این موارد هست بع سوکت 2011 کوچ کنید

در غیر این صورت این هزینه رو روی سیستم کنونی خودتون انجام بدید و لذت ببرید

لینک به دیدگاه

استارتر گرامی

سوکت 2011 کمی گرونه اما قدرت بسیار خوبی در رندر داره .

اگر به صورت حرفه ای رندر میگیرد خریدش توجیه داره .

........................

اما من بودم دنبال یه i7 بالا رده توی همین سوکت میگشتم و یه ssd خوب هم مینداختم و لذتش رو میبردم .

هم هزینش کمتره هم دنگ و فنگش !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...