رفتن به مطلب

مشاوره جهت فروش سیستم 1150 و خرید سیستم 1151؟؟!!! راهنمایی بفرمایید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من پارسال یه سیستم گیمینگ بستم ولی چون بودجه محدود بود خیلی دستم باز نبود... یادمه پارسال در شرف انتقال به سیستم های اسکای لیک و ddr4 بود ولی هنوز زیاد جا نیفتاده بود و خیلی هم کم بود به همین خاطر این سیستم رو بستم :

Asrock h97 fatility performance

Core i5 4460

Gskill ripjaws 8g dual 1600 cl7

Power green gp600

دوتا سوال :

اگر یه سیستم در همین حد ولی از سری جدید ببندم چقدر بازدهی فرق می کنه؟

این سیستم رو بخوام بفروشم چقدر دستم رو میگیره؟بودجه ای که میتونم اضاف کنم نهایتا تا ۷۰۰ یا ۸۰۰ تومنه...بدرد میخوره یا نه؟

چون یه تاپیک توی همین قسمت مشاوره دیدم نوشته بود با ۱۲۰۰ سیستم ببندیم برای آمادگی گرافیک ۱۰۶۰... اون تاپیک داستانش چیه؟!!!

من الان گرافیکم ۹۶۰ زوتاک ۲ گیگ هست قدم بعدیم هم تعویض گرافیک هست... ولی الان فکرم شده سیستم اول هم خواستم فقط رم رو اضاف کنم که برخوردم به اون تاپیک که اسمش رو اوردم به همین خاطر به صرافت افتادم سیستم رو تعویض کنم...

دوستان لطفا هر راهنمایی به ذهنتون میرسه بفرمایید...

منتظر نظرات ارزشمند شما دوستان عزیز هستم

ممنون و متشکرم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من پارسال یه سیستم گیمینگ بستم ولی چون بودجه محدود بود خیلی دستم باز نبود... یادمه پارسال در شرف انتقال به سیستم های اسکای لیک و ddr4 بود ولی هنوز زیاد جا نیفتاده بود و خیلی هم کم بود به همین خاطر این سیستم رو بستم :

Core i5 4460

Power green gp600

دوتا سوال :

این سیستم رو بخوام بفروشم چقدر دستم رو میگیره؟بودجه ای که میتونم اضاف کنم نهایتا تا ۷۰۰ یا ۸۰۰ تومنه...بدرد میخوره یا نه؟

چون یه تاپیک توی همین قسمت مشاوره دیدم نوشته بود با ۱۲۰۰ سیستم ببندیم برای آمادگی گرافیک ۱۰۶۰... اون تاپیک داستانش چیه؟!!!

من الان گرافیکم ۹۶۰ زوتاک ۲ گیگ هست قدم بعدیم هم تعویض گرافیک هست... ولی الان فکرم شده سیستم اول هم خواستم فقط رم رو اضاف کنم که برخوردم به اون تاپیک که اسمش رو اوردم به همین خاطر به صرافت افتادم سیستم رو تعویض کنم...

ممنون و متشکرم

عموما پیشنهاد نمیشه عزیزانی که برای گیم یا موارد این چنینی از سوکت های همچون 1155 یا 1150 کوچ کنند به سوکت 1151

بدلیل این که افزایش قدرت که دریافت میکند متناسب با هزینه ایی که میکنند نیست در نتیجه این کار پیشنهاد نمیشه

پیشنهاد این هست گرافیک خودتون رو بفروشید و روی اون 800 تومان بگذارید و یک گرافیک همچون 1070 یا 1060 یا 480 تهیه کنید

چراکه پردازنده شما براحتی پاسخ گوی گرافیک ها هست

در خصوص افزایش میزان رم هم در صورت همراهی بودجه پیشنهاد میشه رم رو به 16 افزایش بدید

لینک به دیدگاه

ممنون از کاربر عزیز farshid0018

منتظر نظرات ارزشمند دیگر دوستان هستم ...

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

Core i5 4460

Power green gp600

دوتا سوال :

ممنون و متشکرم

توضیحات رو دوستمون به طور کلی ارائه دادن.

شما یه اصل رو همیشه بخاطر داشته باش که افزایش پرفورمنس pc برای استفاده گیمینگ فقط و فقط از طریق کارت گرافیک صورت میگیره و ارتقاء cpu زمانی توجیه داره که cpu فعلی شما توان لود کردن کارت گرافیک مد نظرتون رو نداشته باشه که میگیم گلوگاه ایجاد شده.

در خصوص ارتقاء رم اصلا به فرکانس و ddr4 و فرکانس بالا توجه نکنید و با خیال راحت یه ماژول 8گیگ دیگه اضاف کنید و تا چند سالی خیال خودتون رو از نظر ارتقاء رم راحت کنید.

در اخر هم پیشنهاد میکنم اون بودجه‌ای که برای ارتقاء سیستم در نطر گرفتید رو برای گرافیک و رم هزینه کنید.

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

سیستم فعلی شما از اون سیستم 1200 بهتره .

به هیچ وجه با 700 تا 800 تومن به نسل جدید نرید چون حتی امکان داره با افت پرفورمنس روبه رو بشید .

..................

سیستم فعلی شما حتی برای گرافیک 1080 هم مناسبه . صرفا رم رو زیاد کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

به هیچ عنوان تعویض سوکت پیشنهاد نمیشه چون در حد 5% شاید کمتر افزایش کارایی ببینید فرقi5 هازول با i5 اسکای لیک در حد ناچیزی هستش و اینتل اینار فقط مصرفو کم کرده و تعویض گرافیک مجتمع به 530 ،  اما با تعویض گرافیک به 480 یا 1060 و افزایش رم به 16 شاهد افزایش حداقل 50% فریم در بازی ها خواهید بود

فکر کنم گرافیکتون حدود 600 ارزش داشته باشه یه کم اینور و انور و براحتی میتونید مدلهای کاستوم 480 یا 1060 بگیرید و در صورت وجود بودجه افزایش رم به 16 گیگ

و مشکلی از بابت پاور ندارید و جوابگوی هر دو کارت 480 یا 1060 خواهد بود .

موفق باشید

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

سلام

رم رو به 16 ارتقا بده و گرافیکم 480 بگیر، فکر فروش سیستم رو نکن که وضغیت بدتر میشه

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

ممنون از نقطه نظراتتون بسیار عالی مثل همیشه ... دوستان عزیزی که توی این انجمن فعالیت دارند بسیار خوب و با اطلاعات هستند ...همیشه از اطلاعاتتون استفاده کردم

این بار هم از سردرگمی در اومدم ممنون

فقط یه مطلب من هر چی میگردم مدل مشابه رم خودم رو فعلا جایی پیدا نکردم اگر کسی میدونه از کجا میشه این رم رو پیدا کرد ممنون میشم راهنمایی کنه حالا اگرهم نیست بگید لطفا چه مدلی رو دقیقا بگیرم تا به مشکل نخورم و حداکثر بهره وری رو داشته باشم؟؟؟؟

راجع به گرافیک هم فعلا صبر می کنم تا 1060 هم عرضه بشه البته هنوز بین 1060 و 480 خیلی مردد هستم ؟؟؟ و تا بحال تجربه AMD رو نداشتم نمیدونم چکار باید بکنم البته هنوز زوده و مدل های کاستوک تو بازار نیومدند تا ببینیم چی میشه...

متشکرم

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

ممنون از نقطه نظراتتون بسیار عالی مثل همیشه ... دوستان عزیزی که توی این انجمن فعالیت دارند بسیار خوب و با اطلاعات هستند ...همیشه از اطلاعاتتون استفاده کردم

فقط یه مطلب من هر چی میگردم مدل مشابه رم خودم رو فعلا جایی پیدا نکردم اگر کسی میدونه از کجا میشه این رم رو پیدا کرد ممنون میشم راهنمایی کنه حالا اگرهم نیست بگید لطفا چه مدلی رو دقیقا بگیرم تا به مشکل نخورم و حداکثر بهره وری رو داشته باشم؟؟؟؟

راجع به گرافیک هم فعلا صبر می کنم تا 1060 هم عرضه بشه البته هنوز بین 1060 و 480 خیلی مردد هستم ؟؟؟ و تا بحال تجربه AMD رو نداشتم نمیدونم چکار باید بکنم البته هنوز زوده و مدل های کاستوک تو بازار نیومدند تا ببینیم چی میشه...

متشکرم

پوزش به علت ارسال 2 پست پشت سر هم ..

به علت عجله برای خرید !!!

up

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

متشکرم

توضیحات رو عزیزان فرمودند

اما در خصوص رم اگرچه کمی این شخصی هست اما پیشنهاد من این هست رم های کنونی رو بفروشید و رم هارو بصورت پک تهیه کنید

اگرچه اسن مسئله کمی شخصی هست اما من بشخصه همیشه ترجیح میدم بصورت پک تهیه کنم و پیشنهادم هم بصورت پک هست تا همه جوره رم ها مناسب باشند

لینک به دیدگاه

توضیحات رو عزیزان فرمودند

اما در خصوص رم اگرچه کمی این شخصی هست اما پیشنهاد من این هست رم های کنونی رو بفروشید و رم هارو بصورت پک تهیه کنید

اگرچه اسن مسئله کمی شخصی هست اما من بشخصه همیشه ترجیح میدم بصورت پک تهیه کنم و پیشنهادم هم بصورت پک هست تا همه جوره رم ها مناسب باشند

ممنون من خودم هم راستیتش خیلی راجع به این مسائل وسواس دارم مثلا هیچ وقت وسیله ای رو دست دوم نمیگیره اگرچه خیلی مواقع به صرفه هم هست اما خب دو تا مسئله میمونه

1- این رم ها رو با چه قیمتی میتونم بفروشم؟؟؟

2- چه رمی یا چه پکی رو بگیرم ؟؟؟

به نظرتون با این سیستم البته قراره گرافیک رو بعدا عوض کنم لازمه رم 32 گیگ ببندم یا واقعا نیاز نمیشه و 16 هم کفایت میکنه

متشکرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون من خودم هم راستیتش خیلی راجع به این مسائل وسواس دارم مثلا هیچ وقت وسیله ای رو دست دوم نمیگیره اگرچه خیلی مواقع به صرفه هم هست اما خب دو تا مسئله میمونه

به نظرتون با این سیستم البته قراره گرافیک رو بعدا عوض کنم لازمه رم 32 گیگ ببندم یا واقعا نیاز نمیشه و 16 هم کفایت میکنه

متشکرم

بهتره از همین رم ها یه دونه 8 گیگ دیگه تهیه کنید اگر هم شد دست دو ، رم قطعه جون سختیه ، بهتره همینا رو نگه دارید ، چون رم های شما از سری حرفه ای هستن و 16 گیگ کافیه

سایت های دیگه نگاه کنید شاید موجودی داشته باشن اگه نشد بصورت دست دو تهیه کنید و زیاد وسواس بخرج ندید

لینک به دیدگاه

بهتره از همین رم ها یه دونه 8 گیگ دیگه تهیه کنید اگر هم شد دست دو ، رم قطعه جون سختیه ، بهتره همینا رو نگه دارید ، چون رم های شما از سری حرفه ای هستن و 16 گیگ کافیه

سایت های دیگه نگاه کنید شاید موجودی داشته باشن اگه نشد بصورت دست دو تهیه کنید و زیاد وسواس بخرج ندید

ممنون از توضیحاتتون ...

امید به خدا چه میشه کرد!!!

توی بازارچه یه تاپیک میزنم انشاءا... که پیدا بشن

لینک به دیدگاه

متشکرم

درود

رمها رو نیازی نیست بفروشی. آریا کامپوتر ازش داره. آینده رو نمی‌شه پیش‌بینی کرد. احتمال این که به این زودی رم بیشتر نیاز داشته باشی کم‌ه.

لینک به دیدگاه

درود

رمها رو نیازی نیست بفروشی. آریا کامپوتر ازش داره. آینده رو نمی‌شه پیش‌بینی کرد. احتمال این که به این زودی رم بیشتر نیاز داشته باشی کم‌ه.

سایت آریا کامپیوتر رو زیر رو کردم متاسفانه موجود نیست!!!!

لینک به دیدگاه

سایت آریا کامپیوتر رو زیر رو کردم متاسفانه موجود نیست!!!!

کیت دوکاناله‌ش رو داره:

http://....ir/ram-gskill-trident-x-2-8gb-16gb-ddr3-1600mhz-cl7

لینک به دیدگاه

کیت دوکاناله‌ش رو داره:

http://....ir/ram-gskill-trident-x-2-8gb-16gb-ddr3-1600mhz-cl7

ممنون دوست عزیز اما اینکه از سری trident هست و مال من ripjaws مشکلی پیش نمیاد بهتر نیست از سری خودم پیدا کنم؟

درضمن چرا اینقدر گرون هستش تقریبا دوبرابر رم های خودم قیمت دارند!!!!

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز اما اینکه از سری trident هست و مال من ripjaws مشکلی پیش نمیاد بهتر نیست از سری خودم پیدا کنم؟

درضمن چرا اینقدر گرون هستش تقریبا دوبرابر رم های خودم قیمت دارند!!!!

مشکلی پیش نخواهد آمد. سری ترایدنت کلا گران‌تره. بزنگ به عقیق‌رایانه شاید خودشون ریپجاز داشته باشند:

http://www.aghighrayane.com/

لینک به دیدگاه

اوکی ممنون فروشگاه قابل اطمینانیه؟

یه فروشگاه دیگه هم پیدا کردم به نام ghateat.com کسی میشناسه قابل اطمینانه ازش خرید کنم؟

متشکرم

لینک به دیدگاه

اوکی ممنون فروشگاه قابل اطمینانیه؟

یه فروشگاه دیگه هم پیدا کردم به نام ghateat.com کسی میشناسه قابل اطمینانه ازش خرید کنم؟

متشکرم

عقیق رایانه وارد کننده ی محصولات gskill و نوکتوا و انرماکس هست و معتبره. Ghateat رو نمی دونم.
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

Core i5 4460

Power green gp600

دوتا سوال :

ممنون و متشکرم

سلام

رمهای خودتون رو بفروشید و دوتا از این رم بگیرید که 268ت میشه،نیازی نیست بالای 400 به رم پول بدید.همین ها کفایت میکنه.

بیشتر بودجه رو به کارت اختصاص بدید.کارت هم 480 یا 1060 هر کدوم قیمت مناسبی داشت بگیرید.

لینک به دیدگاه

سلام

رمهای خودتون رو بفروشید و دوتا از این رم بگیرید که 268ت میشه،نیازی نیست بالای 400 به رم پول بدید.همین ها کفایت میکنه.

بیشتر بودجه رو به کارت اختصاص بدید.کارت هم 480 یا 1060 هر کدوم قیمت مناسبی داشت بگیرید.

ممنون دوست عزیز اما از نظرات دوستان اهل فن قبلا که جویا شدم(زمانیکه میخواستم اینا رو بخرم توی همین انجمن پرسیدم) همگی اتفاق نظر داشتند رم دوکاناله یا همان دوال بازدهی خیلی بهتری نسبت به تک کاناله یا سینگل داره!!!

نظر دیگر دوستان چیه؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون دوست عزیز اما از نظرات دوستان اهل فن قبلا که جویا شدم(زمانیکه میخواستم اینا رو بخرم توی همین انجمن پرسیدم) همگی اتفاق نظر داشتند رم دوکاناله یا همان دوال بازدهی خیلی بهتری نسبت به تک کاناله یا سینگل داره!!!

نظر دیگر دوستان چیه؟؟؟

مغز مطلب ایشون این بود نیاز نیست هزینه زیاد برای رم پرداخت کنید و مدل های high-end تهیه کنید

در خصوص دوال چنل حرف شما درست هست اما ایشون فرمودند دوتا از Crucial Ballistix Tactical 8GB 1866Mhz CL9 DDR3این مدل رم تهیه کنید که 2*8 میشه 16 گیگ بحالت دوال چنل

لینک به دیدگاه

مغز مطلب ایشون این بود نیاز نیست هزینه زیاد برای رم پرداخت کنید و مدل های high-end تهیه کنید

در خصوص دوال چنل حرف شما درست هست اما ایشون فرمودند دوتا از Crucial Ballistix Tactical 8GB 1866Mhz CL9 DDR3این مدل رم تهیه کنید که 2*8 میشه 16 گیگ بحالت دوال چنل

ممنون

اما من گیج شدم یعنی اگر دو تا رم 8 گیگ سینگل بگیرم و بزارم کنار هم نتیجه بهتری میگیرم یا وقتی یه 16 گیگ دوال چنل بگیرم مثلا این مدل :

GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 بازدهی بهتری داره یا این مدل :

GSkill Ripjaws 8GB DDR3L 1600MHz CL9 رو دو تا تهیه کنیم و بزاریم کنار هم ؟؟؟؟؟

البته این ها رو به طور مثال گفتم ولی در کل منظورم رم سینگل و دوال هست وتفاوت بازدهی این دو ؟؟؟!!!

ویرایش شده توسط salizadeh
لینک به دیدگاه

ممنون

اما من گیج شدم یعنی اگر دو تا رم 8 گیگ سینگل بگیرم و بزارم کنار هم نتیجه بهتری میگیرم یا وقتی یه 16 گیگ دوال چنل بگیرم مثلا این مدل :

GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 بازدهی بهتری داره یا این مدل :

GSkill Ripjaws 8GB DDR3L 1600MHz CL9 رو دو تا تهیه کنیم و بزاریم کنار هم ؟؟؟؟؟

البته این ها رو به طور مثال گفتم ولی در کل منظورم رم سینگل و دوال هست وتفاوت بازدهی این دو ؟؟؟!!!

دو تا رم همسان که توی پک دوال نباشند هم در حالت دو کاناله کار خواهند کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...