رفتن به مطلب

مشاوره جهت فروش سیستم 1150 و خرید سیستم 1151؟؟!!! راهنمایی بفرمایید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دو تا رم همسان که توی پک دوال نباشند هم در حالت دو کاناله کار خواهند کرد.

ممنون بله متوجه شدم که میشه از این رم دو تا رو بکار گرفت در کنار هم ...

منظورم این بود که بازدهی اش مساوی با رم دو چنال قرار می گیره یا نه....!!!!

فکر کنم صرفا قرارگیری در کنار هم به معنی دو چنال شدن و مابقی مباحث نباشه

راجع به این موضوع سرچ کردم ولی به نتیجه کاملی نرسیدم و صحبت شما دوباره من رو گیج کرد مثلا این صفحه رو نگاه کنید :

http://www.elmefarda.com/dual-channel/

در آخر بگم این حساسیتی که من دارم نشون میدم نه به خاطر صرفا خرید خودم باشه بلکه برای افزایش اطلاعات و حل شدن این موضوع هست

متشکرم

لینک به دیدگاه

توضیحات رو گفتند دوست عزیز

اما بطور کلی و ساده مفهوم دوال چنل بدین صورت هست که دو عدد رم در کنار هم نصب بشند و کار کنند...

اما در خصوص این که بعضی از رم ها بصورت پک های دوتایی یا 4تایی عرضه میشند و بعضی ها هم بصورت تک لازم بذکر در پک های دوتایی و 4تایی تمامی مشخصات رم از ولتاژ و فرکانس کاری تا سریال رم عین هم و پشت سر هم هستند

اما این مورد روی رم های تک بدین گونه نیست

اما در نهایت در میزان پرفرمنس ارائه شده تفاوتی ایجاد نمی شه و فرق نداره شما رم رو بکدوم صورت تهیه میکنید

برای همین هست بنده معتقدم کمی این مورد شخصی هست چراکه من خودم بشخصه همیشه ترجیح میدم رم هارو بصورت پک تهیه کنم تا همه جوره هماهنگ باشند

ممکن هست شخصی زیاد حساس نباشه در این مورد

اما در نهایت در هر دوصورت میزان پرفرمنس ارائه شده یکی هستش

لینک به دیدگاه

ممنون بله متوجه شدم که میشه از این رم دو تا رو بکار گرفت در کنار هم ...

منظورم این بود که بازدهی اش مساوی با رم دو چنال قرار می گیره یا نه....!!!!

فکر کنم صرفا قرارگیری در کنار هم به معنی دو چنال شدن و مابقی مباحث نباشه

راجع به این موضوع سرچ کردم ولی به نتیجه کاملی نرسیدم و صحبت شما دوباره من رو گیج کرد مثلا این صفحه رو نگاه کنید :

http://www.elmefarda.com/dual-channel/

در آخر بگم این حساسیتی که من دارم نشون میدم نه به خاطر صرفا خرید خودم باشه بلکه برای افزایش اطلاعات و حل شدن این موضوع هست

متشکرم

اگه دو رم  تاخیر و فرکانس مساوی داشته باشن در حالت دوال کار میکنند

اون رم های دو تایی که در یک پک قرار دارند در اصل همون رم هایی هستن که به صورت تکی فروش میرن

یعنی این دو هیچ فرقی با هم ندارند و فقط در پک دو تا رم قرار داره که شما میتونی به جای یکی دو تا از اون رم ها رو خریداری کنی

و به صورت دوال ازشون استفاده کنی .. اگه از همین رم های خودت پیدا کردی پیشنهادم اینه که نفروشی و دو تا 4 گیگ از همین رم خودت بخری

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

توضیحات رو گفتند دوست عزیز

اما بطور کلی و ساده مفهوم دوال چنل بدین صورت هست که دو عدد رم در کنار هم نصب بشند و کار کنند...

اما در خصوص این که بعضی از رم ها بصورت پک های دوتایی یا 4تایی عرضه میشند و بعضی ها هم بصورت تک لازم بذکر در پک های دوتایی و 4تایی تمامی مشخصات رم از ولتاژ و فرکانس کاری تا سریال رم عین هم و پشت سر هم هستند

اما این مورد روی رم های تک بدین گونه نیست

اما در نهایت در میزان پرفرمنس ارائه شده تفاوتی ایجاد نمی شه و فرق نداره شما رم رو بکدوم صورت تهیه میکنید

برای همین هست بنده معتقدم کمی این مورد شخصی هست چراکه من خودم بشخصه همیشه ترجیح میدم رم هارو بصورت پک تهیه کنم تا همه جوره هماهنگ باشند

ممکن هست شخصی زیاد حساس نباشه در این مورد

اما در نهایت در هر دوصورت میزان پرفرمنس ارائه شده یکی هستش

اگه دو رم  تاخیر و فرکانس مساوی داشته باشن در حالت دوال کار میکنند

اون رم های دو تایی که در یک پک قرار دارند در اصل همون رم هایی هستن که به صورت تکی فروش میرن

یعنی این دو هیچ فرقی با هم ندارند و فقط در پک دو تا رم قرار داره که شما میتونی به جای یکی دو تا از اون رم ها رو خریداری کنی

و به صورت دوال ازشون استفاده کنی .. اگه از همین رم های خودت پیدا کردی پیشنهادم اینه که نفروشی و دو تا 4 گیگ از همین رم خودت بخری

ممنون دوستان با این توضیح آخر کاملا گرفتم چی شد...!!!

راجع به رم های خودم متاسفانه صبح تا بحال چند جا تماس گرفتم از آریا کامپیوتر گرفته تا عقیق و ... هیچ جا نداشتنش فکر کنم تخمش رو ملخ خورده ...

بنابراین تصمیم به فروشش گرفتم که احتمالا تا عصر تاپیکش رو توی بازارچه همین انجمن میزنم ...

راجع به خرید هم این مورد رو پسندیدم نظرتون چیه ؟؟؟؟

http://....ir/ram-corsair-vengeance-8gb-ddr3-1600mhz-cl9

البته منظورم دو تا از اینها بود ...

ویرایش شده توسط salizadeh
لینک به دیدگاه

ممنون

اما من گیج شدم یعنی اگر دو تا رم 8 گیگ سینگل بگیرم و بزارم کنار هم نتیجه بهتری میگیرم یا وقتی یه 16 گیگ دوال چنل بگیرم مثلا این مدل :

GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 بازدهی بهتری داره یا این مدل :

GSkill Ripjaws 8GB DDR3L 1600MHz CL9 رو دو تا تهیه کنیم و بزاریم کنار هم ؟؟؟؟؟

البته این ها رو به طور مثال گفتم ولی در کل منظورم رم سینگل و دوال هست وتفاوت بازدهی این دو ؟؟؟!!!

سلام.

پک های Dual Channel اصلا تفاوتی با دو عدد رم یکسان نداره. وقتی مادربورد شما Dual channel باشه دو عدد رم کاملا بکسان همون Dual Channel می شه.

شما یک کارت گرافیک خوب تهیه کنید. در حال حاضر هم ضرب العجلی برای ارتقاء رم از 8 به 16 وجود نداره.

من رمم رو از 8 به 16 ارتقا دادم تغییر خیلی محسوسی متوجه سیستمم نشد تنها چیزی که اتفاق افتاده اینه که اون موقع می دونستم رمم 8 و الان می دونم 16  :D

رم خودتون رو آگهی کنید و دو عدد رم 8 گیگابایت که تعادل مناسبی بین زمان تاخیر و فرکانسشون وجود داره تهیه کنید. توجه داشته باشید که تفاوت ها در فرکانس و زمان تاخیر تاثیری در حد 1 الی 2 درصد در راندمان کل سیستم برای گیم داره.

اما در مورد Dual Channel در تکمیل فرمایش دوستان بگم که مادربوردی که از Dual Channel استفاده می کنه دقیقا دو برابر حالت Single ارتباط فیزیکی بین کنترلر رم و ماژول ها برقراره که پهنای باند دقیقا دوبرابر ارائه می ده و تاثیرش کاملا محصوص و چشم گیر خواهد بود.

ممنون دوستان با این توضیح آخر کاملا گرفتم چی شد...!!!

راجع به رم های خودم متاسفانه صبح تا بحال چند جا تماس گرفتم از آریا کامپیوتر گرفته تا عقیق و ... هیچ جا نداشتنش فکر کنم تخمش رو ملخ خورده ...

بنابراین تصمیم به فروشش گرفتم که احتمالا تا عصر تاپیکش رو توی بازارچه همین انجمن میزنم ...

راجع به خرید هم این مورد رو پسندیدم نظرتون چیه ؟؟؟؟

http://....ir/ram-corsair-vengeance-8gb-ddr3-1600mhz-cl9

البته منظورم دو تا از اینها بود ...

من 4 عدد از 4 گیگ همین مدل رو دارم با یه فن مخصوص همین رم ها.

عملکرد رم هام رو اختصاصا تحلیل نکردم اما از عملکرد مجموع سیستمم چه تو کار با IDE برنامه نویسی و فتوشاپ و ... و چه گیم بی نهایت راضی ام.

لینک به دیدگاه

سلام.

پک های Dual Channel اصلا تفاوتی با دو عدد رم یکسان نداره. وقتی مادربورد شما Dual channel باشه دو عدد رم کاملا بکسان همون Dual Channel می شه.

شما یک کارت گرافیک خوب تهیه کنید. در حال حاضر هم ضرب العجلی برای ارتقاء رم از 8 به 16 وجود نداره.

من رمم رو از 8 به 16 ارتقا دادم تغییر خیلی محسوسی متوجه سیستمم نشد تنها چیزی که اتفاق افتاده اینه که اون موقع می دونستم رمم 8 و الان می دونم 16  :D

رم خودتون رو آگهی کنید و دو عدد رم 8 گیگابایت که تعادل مناسبی بین زمان تاخیر و فرکانسشون وجود داره تهیه کنید. توجه داشته باشید که تفاوت ها در فرکانس و زمان تاخیر تاثیری در حد 1 الی 2 درصد در راندمان کل سیستم برای گیم داره.

اما در مورد Dual Channel در تکمیل فرمایش دوستان بگم که مادربوردی که از Dual Channel استفاده می کنه دقیقا دو برابر حالت Single ارتباط فیزیکی بین کنترلر رم و ماژول ها برقراره که پهنای باند دقیقا دوبرابر ارائه می ده و تاثیرش کاملا محصوص و چشم گیر خواهد بود.

من 4 عدد از 4 گیگ همین مدل رو دارم با یه فن مخصوص همین رم ها.

عملکرد رم هام رو اختصاصا تحلیل نکردم اما از عملکرد مجموع سیستمم چه تو کار با IDE برنامه نویسی و فتوشاپ و ... و چه گیم بی نهایت راضی ام.

سلام ممنون از توضیحاتتون

خیلی کمک کرد به روشن شدن موضوع

توی مشخصات سیستمتون دیدم کولر برای رم هم دارید یعنی برای دو تا از 8گیگ همین مدل کورسیر هم باید کولر گرفت؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از توضیحاتتون

خیلی کمک کرد به روشن شدن موضوع

توی مشخصات سیستمتون دیدم کولر برای رم هم دارید یعنی برای دو تا از 8گیگ همین مدل کورسیر هم باید کولر گرفت؟؟؟؟

کولر رو از همین لیون خریدم اما الان دیگه موجود نداره.

خود رم های Vengeance هتسینک وبی داره و کلا اوکی هست.

این فن برای اعمال ولتاژ اضافی و اوورکلاکه که اصلا پیشنهاد می کنم سمتش نرید.

هیچ نیازی به فن نیست.

دو تا از همین 8 گیگ رو تهیه کنید و لذت ببریذ.

لینک به دیدگاه

کولر رو از همین لیون خریدم اما الان دیگه موجود نداره.

خود رم های Vengeance هتسینک وبی داره و کلا اوکی هست.

این فن برای اعمال ولتاژ اضافی و اوورکلاکه که اصلا پیشنهاد می کنم سمتش نرید.

هیچ نیازی به فن نیست.

دو تا از همین 8 گیگ رو تهیه کنید و لذت ببریذ.

ممنون دوست عزیز ...موفق باشید

دوستان رم رو برای فروش گذاشتم :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=62151

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...