رفتن به مطلب

فروش یکی از حرفه ای ترین ایرکولینگهای موجود : Nuctua -D15

Recommended Posts

سلام دوستان 

یک عدد  کولر نوکتوآ D15 موجود برای فروش قیمت آکبندش هم 360 هزار چوقه اگه اشتباه نکنم 

دوستان این کولر چند نکته داره که بیانه می کنم 

-دوستان پایه و هلدر 115X و 2011 این کولر گم شده که بنده با هزینه 50 هزار تومانی یه هلدر تهیه کردم از یکی از دوستان که خوشبختانه تمامی سوکتها رو جواب می ده و قابل تنظیمه و می تونید برای هر پلتفرمی تنظیمش کنید. تمام متعلقات کولر رو می تونید تو عکس مشاهده کنید.

- هلدر یک عدد از فنها هم گم شده که دوباره هزینه شده و برای فن دوم خریداری شد.

- یکی از فن ها دچار شکستگی شده که با چسب 1-2-3 خیلی تمیز چسبونده شده و نه لرزشی داره و نه صدای اضافه .

خوب مشخصات و..... همه گفته شدن با تمام این تفاسیر قیمت پایه مقطوع: 180 هزار تومان و فروش فوری :220 هزار تومان گام مزایده هم 10 هزار

=============================

دوستان توجه داشته باشن در مورد فروش کالای خودم کاملا مختارم .

هزینه حمل و نقل و مسئولیت اون با خریداره.

فروش ترجیحا تهران یا کرج حضوری  ولی مشکلی هم با دوستان دیگر استان ها نیست.

زیر پایه به هیچ عنوان قابل فروش نیست دوستان که بنده رو می شناسن می دونن که کانال های زیاد در بیرون فروم دارم که بفروشم اینجا نشد فدای سرم جای دیگه قطعا مشتری پیدا می شه پس توجه داشته باشید که فروش در بیرون فروم هم برقرار خواهد بود. و لطفا زیر پایه پیشنهاد ندید و قیمت آخر و..... نپرسید.

اینم عکسها و رعایت قوانین 

ve8w_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%

s2z4_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%

55c1_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%

===========

4 عدد رم 2 گیگ ddr3 هم با فرکانس 1333 موجوده برند  و چیپ hynix کسی خواست دونه ای 35 تومان
ویرایش شده توسط lorn
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...