رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب مناسب استابلایزر

Recommended Posts

به‌ نام خدا

سلام دوستان

جدیدا برق محلمون دچار افت شدید ولتاژ شده، تمام محافظ ها سوختند از بس که قطع و وصل شدند. غیر از محافظ کامپیوترم که محافظشو تازه خریدم.

پرسیدم، گفتند که اون محافظ شما تعطیله و حکم یک سه راه رو داره تا محافظ.:دی

و کلا محافظ ها جدید زیر ۳۰ تومن اصلا چیز جالبی نیستند.

می خواستم بدونم پیشنهاد شما برای استابلایزرهای مناسب کامپیوتر و سخت افزارش تا مبلغ ۲۰۰ هزار تومان چه هست؟

با تشکر.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر برق منطقه واقعا اینقدر افتضاح هست

حتما قبلا از اینکه وسیله ای گرونی از شما بسوزه خریداری کنید

لینک به دیدگاه

اگر برق منطقه واقعا اینقدر افتضاح هست

حتما قبلا از اینکه وسیله ای گرونی از شما بسوزه خریداری کنید

درود

ما اطرافمون کلی مغازه صنعتی کار و تعمیراتی هست و اوضاع داغونی داشت.

حالا جدیدا آمدند برق ۶ دهنه مغازه یک تیر چراغ و ۴ واحد منزل دیگه از یک تنها تیر برق محل ما گرفتند!!!؟

خوشبختانه اون مغازه ها تازه ساختند و فعلا خالیند.

اداره برق هم که هیچ خدا می دونه که اصلا بهت نگاهم نمی کنه چه برسه به جواب نه خودشون و نه کارگر فنیش.

به در همسایه هم میگیم بیایم بریم دسته جمعی روی سرشون خرابشیم شاید یه کاری کردند، اصلا انگار نه انگار.

ما خونمون کنتر دیجیتال داره که در حال حاضر ولتاژ بین ۱۹۰ تا ۲۱۰ متغیر نمایش میده!!!

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

اول از هرچیزی شما به اداره محل خبر میدید بسیار سریع میان براتون یک سری خازن های بزرگ سر تیر های برق میزارن دوما این که استاپلایزر شما زیر 200 نمتونی پیدا کنی و حدودا 300 تومن و یا تا 500 هزار تومن هست و سوم این که اگر در خونه از وسایل گرون قیمت استفاده میکنید پیشنهاد میشه یک ترانس بخرید

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اول از هرچیزی شما به اداره محل خبر میدید بسیار سریع میان براتون یک سری خازن های بزرگ سر تیر های برق میزارن دوما این که استاپلایزر شما زیر 200 نمتونی پیدا کنی و حدودا 300 تومن و یا تا 500 هزار تومن هست و سوم این که اگر در خونه از وسایل گرون قیمت استفاده میکنید پیشنهاد میشه یک ترانس بخرید

درود.

دوبار آمدند و هیچ تفاوت خاصی ایجاد نشد.

اداره برق فعلا به کنار تا بعد اگه شد یک ککتل مولتف توش میندازیم درمیریم!!!

وسیله گرون برقی تو خونه زیاذه مثل یخچال فریزر و...

پیشنهاد شما چه مدلی و چه برندی هست؟

باید چه استابلایزرهای یا ترانسی بگیرم: مخصوص قطعات یا اینکه بر روی ورودی برق بسته بشه؟

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

ترانس روی ورودی برق کل خونه بسته میشه وقیمت حدود 1میلیون و 200 هزار تومن هست ولی برای ترانس مناسب باید یک شخص از خود شگکرت بیاد کل برق مصرفیتون رو حساب کنه برای برند فاراتل برند مناسبی هست چه ترانس چه استاپلایزر

راستی یک چیزی راجب اوم محافظ ها که مردم فکر میکنن خیلی کار مسکنه واقعا هیچ کار نمیکنه

لینک به دیدگاه

ترانس روی ورودی برق کل خونه بسته میشه وقیمت حدود 1میلیون و 200 هزار تومن هست ولی برای ترانس مناسب باید یک شخص از خود شگکرت بیاد کل برق مصرفیتون رو حساب کنه برای برند فاراتل برند مناسبی هست چه ترانس چه استاپلایزر

حتما اینکار رو برای اطمینان انجام میدم.

ولی فعلا جرات روشن کردن سیستم رو برای انجام کار های روز مره ندارم

یخچال هم فقط شب‌ها به برق می زنیم و روشن می کنیم.

خواش می کنم شما که‌سررشته دارید پیشنهادی کار راه بنداز برای سخت افزار بفرمایید. چون در حال حاضر بودجه کافی برای بستن ترانس برای ورودی برق خونه رو ندارم.

لینک به دیدگاه

حتما اینکار رو برای اطمینان انجام میدم.

ولی فعلا جرات روشن کردن سیستم رو برای انجام کار های روز مره ندارم

یخچال هم فقط شب‌ها به برق می زنیم و روشن می کنیم.

خواش می کنم شما که‌سررشته دارید پیشنهادی کار راه بنداز برای سخت افزار بفرمایید. چون در حال حاضر بودجه کافی برای بستن ترانس برای ورودی برق خونه رو ندارم.

سلام اقا ببخشید من دیر دیدیم من ته رشته ای ندارم واقعیت ولی با افرادی که اطلاعات در این مورد داشتن در ارتباط بودم میدونستم این ها رو من نمیدونم شاید شرکت فاراتل چیزی مثل حالت قسطی چیزی راشته باشه شاید ها بهتره با خودشون تماس بگیرید

لینک به دیدگاه

سلام اقا ببخشید من دیر دیدیم من ته رشته ای ندارم واقعیت ولی با افرادی که اطلاعات در این مورد داشتن در ارتباط بودم میدونستم این ها رو من نمیدونم شاید شرکت فاراتل چیزی مثل حالت قسطی چیزی راشته باشه شاید ها بهتره با خودشون تماس بگیرید

درود

اختیار دارید جناب.

همین که تا اینجا هم پاسخ تادید ، منت گذاشتید .

دیشب بر قکل محل زیر ۱۷۰ بود!!!

کلا محافظ ها برق رو برای دو ساعت وصل نمی کردند.

امروز به اداره برق مراجعه و

مشکل رو مطرح کردیم و قرار شد دوسیم برق دیگه به تیر برق های محل اضافه کنند تا مشکل افت ولتاژ در زمان اوج مصرف بر طرف بشه.

خدا رو شکر فعلا میشه به یک استابلایزرهای 300, 400 تومنی برای سیستم، بسنده کرد.

با تشکر از شما.

لینک به دیدگاه

درود

اختیار دارید جناب.

همین که تا اینجا هم پاسخ تادید ، منت گذاشتید .

دیشب بر قکل محل زیر ۱۷۰ بود!!!

کلا محافظ ها برق رو برای دو ساعت وصل نمی کردند.

امروز به اداره برق مراجعه و

مشکل رو مطرح کردیم و قرار شد دوسیم برق دیگه به تیر برق های محل اضافه کنند تا مشکل افت ولتاژ در زمان اوج مصرف بر طرف بشه.

خدا رو شکر فعلا میشه به یک استابلایزرهای 300, 400 تومنی برای سیستم، بسنده کرد.

با تشکر از شما.

خدا رو شکر امیدوارم هرچه زود تر مشکل برقتون حل شه و اصلا برقتون همیشه رو 220 باشه
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...