رفتن به مطلب

پیشنهاد خرید Headphone/Headset تا 250 تومان...

HK888
 اشتراک گذاری

پیشنهاد شما  

19 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. موارد مورد نظر:

• TTeSPORTS SHOCK Spin Diamond
      1
    • Steelseries 7XB Wireless Headset -XBOX 360-PC
      2
    • Logitech G230 Stereo Gaming Headset
      5
    • Sennheiser HD 451 (خریده و تست شد نقد داخل همین تاپیک)
      1
    • Panasonic RP-HBD250
      0
    • Audio-Technica ATH-M20x
      5
    • ASUS CERBERUS Gaming Headset
      2
    • Presonus HD7
      0

Recommended Posts

من ادیو تکنیکا athm30x دارم چیز خوبیه هدفون های شاخ زیاد تست نکردم ... همین طور اون هایی که شما نام بردین ...

ولی در کل نمیدونم چرا هدفونمو وقتی وصل گوشی samsung j5 میشه با jet audio تجربه محشری واسه موزیک میگیرم تا زمانی که وصل انبرد سیستم یا حتی کارت صدا creative x-fi وصل میکنم!!!! نمیگم بده با کامپیوتر ولی من با گوشیم بیشتر لذت بردم ازش!!

چراش رو نمیدونم!

آخه اگه توجه کنید وقتی AMP و Equalizer های Jet Audio رو روشن می کنید شروع می کنه از هسته های CPU کار کشیدن برای من روی Note 3.0 حداقل 20% هر 4 هسته رو اشغال می کنه+300 مگ رم...مصرف باتری رو هم طبیعتا بالا می بره...برای اینکه بشه روی PC هم به همچین صدایی رسید باید چیپ صدایی مثل چیپ های Creative روی برد های گیگا داشت یا SupremeFX ( که به نظر من SupremeFX باز ضعیفتره نسبت به AMP UP! روی برد های گیگا الان که Gene VI دارم خیلی برام واضحه...).

ولی جالبه برام هیچ کس هدست های Tt eSport رو نخریده...من خودم زیاد در موردش مطمئن نیستم چون توی برسی که ازش خوندم نوشته بود جنس پلاستیکش نامرغوبه ولی صدای خیلی خوبی داره...و برام پیش اومده هدفون رو اومدم بزارم سرم و هدفون ترک خورده...شاید اگه لیون ازش یه آنباکسینگ بزاره ببینیم چقدر پلاستیکش جنس و انعطاف پذیری داره بد نباشه...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

من پیشنهادم به همه برای خرید یک هدفون خوب و ارزون behringer hps 3000

در کل چه برای گیم و چه برای موسیقی بهتره که از هدفون های استودیویی استفاده بشه اونم از مارک های معتبر

چون همشون هدفون های خوبی هستن و چیز بدی تولید نمیکنند ولی اگه دقت کنید هدفون های گیمینگ خوب کم پیدا میشن

و بیشتر به ظاهر هدفون دقت میکنند تا صدا و... اون

قیمت behringer hps 3000  در آمازون

ymxnm0tubv5i7tu88xvp.png

خودم این مدل رو داشتم و با قیمت  بسیارکم  صدای فوق العاده ای داشت

و برای بودجه تا 200 تومن هدفون Presonus HD7 کاملا مناسب برای هر نوع کاری هست :)

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

من پیشنهادم به همه برای خرید یک هدفون خوب و ارزون behringer hps 3000

در کل چه برای گیم و چه برای موسیقی بهتره که از هدفون های استودیویی استفاده بشه اونم از مارک های معتبر

چون همشون هدفون های خوبی هستن و چیز بدی تولید نمیکنند ولی اگه دقت کنید هدفون های گیمینگ خوب کم پیدا میشن

و بیشتر به ظاهر هدفون دقت میکنند تا صدا و... اون

قیمت behringer hps 3000  فقط 10 دلار در آمازون

ymxnm0tubv5i7tu88xvp.png

و برای بودجه تا 200 تومن هدفون Presonus HD7 کاملا مناسب برای هر نوع کاری هست :)

جناب 20 دلاره...10 دلار آف خورده...ضمن اینکه من جایی ندیدم اینو داشته باشن به علاوه ی اینکه فکر نکنم به 20 دلار وارد بشه...درآخر هم بالشتک هاش طوری هستن که بعد از یه مدت لایه چرم روش تکه تکه می شه کامل...در مورد Presonus HD7 چیزی نمی دونم ولی از لحاظ مشخصاتی که خوبه...

لینک به دیدگاه

راستش من XB 1000 رو توی یه مغازه دیدم و اتیکت روش بیشتر توجهم رو جلب کرد تا خود هدفون 1330؟اما Sennheiser HD451 رو 250 تومن می دادن...

مغازه تهران بود؟

میشه ادرسش رو بگی؟(چند روز بعد برای یه قرارداد باید بیام تهران، اگه به سرم بزنه ، شاید دوباره یکی گرفتم :x )

لینک به دیدگاه

مغازه تهران بود؟

میشه ادرسش رو بگی؟(چند روز بعد برای یه قرارداد باید بیام تهران، اگه به سرم بزنه ، شاید دوباره یکی گرفتم :x )

خیر اصفهان ولی ارسال دارن.

لینک به دیدگاه

موجود که هست . من گفتم توی لیون موجود نیست . اینم  لینک برای اثبات @};-  @};-  @};-

http://rayansaba.com/newshop6/asus---gaming-headset-cerberus/

http://fafait.ir/product/1451/ASUS-CERBERUS-BLK-HEADSET

با سلام

دوستان فروشگاه فافا معتبر است؟

با خیال راحت ازشون خرید کنم؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان فروشگاه فافا معتبر است؟

با خیال راحت ازشون خرید کنم؟

من تا حالا خرید نداشتم ازشون ولی به هر حال نماد الکترونیک داره + ارم ستاد سازماندهی

قانونا باید معتبر باشه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

ریزر=صدای بم= بیس زیاد=گوش درد= سردرد

بنده razer kraken pro دارم. صداش از هدفون معمولی خیلی قوی تر و زیاد تره. قابلیت تنظیم صدا هم نداره. ولی ایراد حسابش نمی کنم. همیشه صدای سیستمم زیر 30 درصد هست با این هدفون. یعنی کمتر از نصف هدفون معمولی. صدای خیللی شفافی داره و توی بازی قشنگ میشه صدا پا رو دقیق گرفت. ولی یه ایرادی داره. من روزی 8 ساعت هدفون رو گوشمه. این هدست بخاطر وزن و طراحیش مناسب این مدت زمان استفاده نیست و بعد دو ساعت شروع به فشار اوردن به گوش ها و سر میکنه. از نظر صدا توی بازی فکر نکنم از هدستای هم ردش چیزی کم داشته باشه. ولی فهمیدم مناسب من نیست. مبکروفنش هم خیلی خوبه که توقع دیگه ای هم نداشتم! 

آقای HK888 با توجه به این که تاپیکتون رو بقیه هم می تونند استفاده کنند، پیشنهاد می کنم هر هدفون/هدستی که خریدید، نظرتون رو در موردش بفرمایید

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

ycg9_20160906_203033_thumb.jpg

امروز بنده رفتم و بلاخره هدفون Sennheiser HD  451  رو خریدم.و الان تصمیم دارم براتون نقدش کنم.

مشخصات:

فرکانس: 20-20000

اهمیدانس: 32 اهم

حساسیت: 108 دسیبل

طول سیم :1.2 متر

گارانتی: 12 ماه گارانتی شرکت نامداران

بسته بندی بسیار محکم و داره و همه چیز داخل جعبه کاملا ثابت نگهداشته شده و چیزی جز یه برگه ی توضیحات داخل جعبه نیست.

xl7o_20160906_203818_thumb.jpg

هدفون سبک و از جنس پلاستیک هستش با بالشتک های پارچه ای و هدبند این هدست هم ابری با روکش پاچه ای هستش.هدفون راحته و از هر دو طرف قابلیت تنظیم داره(برای سر های بزرگ تر یا کوچکتر).من بعد از استفاده ای که ازش داشتم که حدود 10 ساعت می شه احساس خستگی نکردم و گوشهام هم عرق نکردن.بدنه ی هدفون انعطاف پذیری خوبی داره و پلاستیکش خشک نیست که شما با کمی باز و  بسته کردنش صدای  ترق تروق پلاستیک های خشک و بی کیفیت رو بشنوید.از طرفی هم جنس بدنه اونطور شل و انعطاف پذیر نیست که کامل خم  بشه در کل بدنه ی خوب و محکمی داره.تنها چیزی که کمی باعث نارضایتی هستش ضخامت سیم هستش و اون قدری که انتظار می ره قطور نیست. و اینجا بود که برای من روشن شد این هدفون بیشتر برای کسایی که کنسول، لپتاپ و موبایل دارن در نظر گرفته شده تا کسایی که برای PC می خوان استفاده کنن.چون حتی سر فیش هدفون هم به صورت L شکل هستش.

pkj0_20160906_205410_thumb.jpg

از اونجایی که هدفون Closed هستش، وقتی شما روی گوشتون می ذارید صدای بیرون رو خیلی کم می کنه و با ولوم 50% شما دیگه صدای بیرون رو نمیشنوید و نشتی صداش حتی روی 100% هم خیلی پایین هستش.هر کدوم از اسپیکر ها حدود 15 درجه قابلیت چرخش دارن و بر عکس هدفون های DJ قابلیت چرخش کامل ندارن.ولی حتی اگه یکی از اسپیکر ها رو  از روی گوشتون عقب بدید که صدای بیرون رو بشنوید هدست شمارو اذیت نمی کنه.

اما صدای هدفون..کیفیت صدا این هدفون خیلی خوبه.من آهنگ هایی از گروه های  زیر رو برای تست باهاش گوش کردم:

Cold Play(Rock,Alternative Rock),Dance With The Dead(Retro Electronic),FFDP(Heavy Metal,Groove Metal)Linking Park (Electronic Rock,Rock),

Child Of Light OST (Instrumental) Skrillex(Dub Step) Two Cellos ( Instrumental Classic, Rock)

باید بگم در همه موارد هدست خوب عملکرد به جز Heavy Metal. این هدست روی جعبش یکی از توانایی هاش که نوشته شده Powerful Bass هستش که درست هم هست.شما توی آهنگهای dub step,electronic از Bass قوی هدفون لذت می برید بدون اینکه بقیه صدا ها داخل Bass گم بشن.(بر عکس هدست های Razer Kraken که به جز Bass بقیه صدا ها رو به زور می شنوید) آهنگ های بدون Bass قوی و یا درام زیاد صدا می تونید راحت تک تک نوت ها رو می شنوید(چه پیانو چه ویولون و بقیه آلات موسیقی) ولی وقتی به آهنگ های Hard Rock یا Metal گوش می دید صدای درام به مراتب خیلی بلندتر از صدای گیتار الکتریک هستش و مثلا موقعی که نوازنده می خواد Solo بزنه صدای درام بلند تر از گیتاره.ولی متن های آهنگ رو به راحتی می تونید بشنوید.این مورد با کمی تنظیم کردن اکولایزر قابل حله اما در کل این هدست برای این سبک موسیقی چندان مناسب نیست.

در مورد فیلم هم باز کیفیت خوبه من باهاش King's Glaive...Apple Seed Alpha...و چند قسمت سریال نگاه کردم و کیفیت خیلی خوب بود.

برای تست در گیم هم داخل بازی های CS GO و   BF4 تستش کردم و صدا ها واضح بلند و راضی کننده بودن.اگه روی 100% بزاریدش و یه انفجار نزدیک شما رخ بده هدفون روی گوشهاتون شروع به لرزیدن می کنه.

اما معایب هدفون...کوتاه بودن سیم که شما رو طبیعتا به دلیل این هست که همونطور که قبل هم گفتم این هدفون بیشتر برای موبایل و لپتاپ هست (و کنسول هایی مثل PS4 که ورودی 3.5mm دارن برای هدفون) اگر کیس شما ازتون دوره مجبور به خرید کابل افزایش طول هستید چون با 1.2 متر به پشت کیس امکان نداره بتونید وصلش کنید و اگر از ورودی های جلوی کیستون هم استفاده می کنید، بسته به فاصلتون امکان داره که سیم کوتاه باشه..همونطور که گفتم این هدفون برای موسیقی های راک و متال چندان مناسب نیست چرا که به مراتب صدای درام رو بلندتر از صدای گیتار پخش می کنه.

امتیازات کلی که من به این هدفون می دم 9  از 10: به خاطر باریک و کوتاه بودن سیم  این هدست و  به خاطر ناسازگاریش با بعضی از سبک های موسیقی یک امتیاز از دست می ده.ولی اگه شما این موارد براتون مشکلی ایجاد نمی کنه و اگر اکثرا آهنگ های Bass بالا گوش می کنید این هدفون رو کاملا پیشنهاد می دم بهتون.فیلم دیدن باهاش لذت بخشه و گوش رو اذیت نمی کنه و طی استفاده های طولانی عرق نمی کنید و خسته هم نمی شید.ضمن اینکه این هدفون یکی از بهترین هدفون ها نسبت به قیمتش هستش حتی نسبت به قیمت دلاریش ( 46 تا 50 دلار) این هدفون رو معمولان با قیمت 245 تا 250 راحت می تونید پیدا کنید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...