رفتن به مطلب

دارندگان گرافیک های 970 انویدیا مبلغ 30 دلار دریافت خواهند کرد به عنوان قرامت...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان بحث داره سیاسی میشه و به جاهای باریک کشیده میشه

من که در این مورد نظر نمیدم ( هر چند دلم پره )

دوستان دیگه هم کشش ندن

لینک به دیدگاه

دوستان بحث داره سیاسی میشه و به جاهای باریک کشیده میشه

من که در این مورد نظر نمیدم ( هر چند دلم پره )

دوستان دیگه هم کشش ندن

دقیقا بنده هم می خواستم همین رو عرض کنم.

مهم 30 دلاره ست که بهمون نمی دن.  :(  :(  :(  :D  :D  :D

من خودمم زخم خوردم 970 دارم.

یه دوستی هم فرمایش کرده بود که کاش Gift کارت مثلا اوریجین یا استیم می دادن. خوب دوست عزیز این روش برای من و شما خوبه نه برای انویدیا. هرچه شرایط دریافت سخت تر، تعداد مدعی کمتر، ضرر کمتر....

لینک به دیدگاه

سلام بر شما

از حسن برخورد شما ممنونم  @};-

ما ایرانی ها با عدم رعایت کپی رایت به اندازه کافی به شرکت های امریکایی بدهکاریم. هرکی حاضره کپی رایت گیم ها و نرم افزار هاش و بده در عوض این 30 دلار رو بگیره دستش بالا  :D  :D  :D

صحبت سر کپی رایت بسیار طولانیه . اگر دوست داشتید به تاپیک امضای من مراجعه کنید تا در موردش حرف بزنیم ( کپی رایت برای همه )

اما در هر صورت ربطی به 30 دلاری که انویدیا باید پرداخت کنه نداره .

هر موضوع سر جای خودش بحث میشه .

انویدیا رسما دزدی کرده و اگر واقعا میخواستن عدالت رو در موردش جاری کنن هم باید 30 دلار رو به همه پس بده ( نه فقط آمریکایی ها ) هم یه جریمه سنگین و درست حسابی براش قرار بدن تا دیگه از این کارها نکنه . این که چرا باید انویدیا یک جریمه سنگین بشه رو در ادامه توضیح میدم .

بیایم به قضیه به یک شکل دیگه نگاه کنیم .

انویدیا کارت 970 رو 30 دلار گرون تر از اون چیزی که ارزش داشت فروخت و یک نقص رو مخفی کرد . حالا بعد از چند مدت میاد و به تعدادی از افرادی که 970 رو خریدین 30 دلارشون رو پس میده

اینجا چندتا سوال مطرح میشه :

اولا که اگر انویدیا میگفت 970 فقط 3.5 گیگ مموری پر سرعت داره و 0.5 گیگ بعدی سرعت خوبی نداره شاید یه تعداد اصلا این کارت رو نمیخریدن ( فرقی هم نمیکنه که 980 میخریدن یا 290 و 290x و ... ) پس حق این افراد اینجا ضایع شده .

ثانیا که انویدیا مدت زیادی این 30 دلار ها رو که روی هم مبلغ هنگفتی میشه در اختیار داشته ( شما فکر کن یه وام بدون بهره و البته به اجبار ) این کار در نهایت برای انویدیا سود داشته چون تونسته نقدینگی فراهم کنه و یه مدت با این پول کار کنه .

ثالثا انویدیا هرگز همه 30 دلار های اضافه گرفته شده رو به صاحبانشون بر نمیگردونه و حتما تعدادی برای گرفتن این پول اقدام نمیکنن یا اصلا موفق نمیشن که بگیرن ( مثل ایران خودمون )

سر جمع موارد بالا متوجه میشیم که انویدیا گرچه در نهایت در دادگاه محکوم شده اما باز هم از این کلاه برداری سود سرشاری کرده و این سود انگیزه انویدیا و سایر شرکتها میشه تا در آینده باز هم از این کارها بکنن . برای جلوگیری از این اتفاقات دادگاه باید محکوم رو به قدری مجازات کنه که این کلاهبرداری در نهایت به ضرر مجرم تموم بشه . به همین دلیله که میگم باید انویدیا رو به طور جدی جریمه کنن . اتفاقی که نیفتاده .

ویرایش شده توسط AtAgAmEr
لینک به دیدگاه

والا واقعا قبل از زنگ زدن انتظار داشتم برام هزینه رو کارت به کارت کنند....حتی کارت هم کنار دستم گذاشته بودم *dry# 

اما بعد از اون روند انتظاراتم تغییر کرد :D ;) 

بعد از زنگ اول انتظارم در حد اشنایی بیشتر با خانوم منشی بود :D :D

بعد از زنگ دوم تنها انتظارم از خدا این بود که نذاره مسئول خدمات پس از فروش بیاد دم خونه کتکم بزنه .... :wacko:

:wub: :wub: :wub: :wub:

=)) =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

قرامت اشتباهه، غرامت صحیح هست  @};-

ویرایش شده توسط Solo
لینک به دیدگاه

خداييش دادگاههاي بلاد كفر رو آدم ميبينه حض ميكنه . اينجا سه ميليارد ***** ميشه ميگن كشش نده . اونجا سر نيم گيگ رم طرف رو محكوم به پرداخت غرامت مي كنن . خداييش اونا كجا هستن ما كجا

ویرایش شده توسط AtAgAmEr
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...