رفتن به مطلب

کم نشدن دور فن gtx 1080 strix

siavash98
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام,وقتی توی هر بازی میرم و یه مدت بازی میکنم فن با حداکثر سرعت کار میکنه و زمانی که از بازی بیرون میام هرچقدر هم صبر میکنم دور فن پایین نمیاد,توی gpu tweak نگا میکنم دما رو 38 هست. با اینکه فن داره با حداکثر سرعت میزنه ولی سرعت فن رو روی صفر نشون میده

درایور هم آپدیت هست,وقتی سیستم رو ریستارت میکنم دوباره فن ساکت میشه

لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

اگه اینطور باشه که شما میگید ابتدا با برنامه DDU کامل و تو Safe mode یه بار درایور کارتتون رو پاک کنید و بعدا جدیدترین آپدیت درایور کارت گرافیکتون رو دانلود کنید به احتمال زیاد مشکل باگ نرم افزاری هست و برطرف میشه

لینک به دیدگاه

توضیحات در خصوص درایو گفتند دوست عزیز

در عین حال هم برای نصب درایو جدید گرافیک نیاز به داشتن ویندوز 10 بیلد 1151 به بالا هم دارید

لینک به دیدگاه

اگه اینطور باشه که شما میگید ابتدا با برنامه DDU کامل و تو Safe mode یه بار درایور کارتتون رو پاک کنید و بعدا جدیدترین آپدیت درایور کارت گرافیکتون رو دانلود کنید به احتمال زیاد مشکل باگ نرم افزاری هست و برطرف میشه

انجام دادم درست نشد

توضیحات در خصوص درایو گفتند دوست عزیز

در عین حال هم برای نصب درایو جدید گرافیک نیاز به داشتن ویندوز 10 بیلد 1151 به بالا هم دارید

ویندوز 8.1 64 bit هست

لینک به دیدگاه

انجام دادم درست نشد

ویندوز 8.1 64 bit هست

شما درایو رو از خود سایت سازنده دانلود کردید؟

با استفاده از برنامه MSI afterburn ببینید میتونید بصورت دستی میزان سرعت فن رو تغییر بدید یا خیر

مشکل کم نشدن سرعت فن در این سری از گرافیک ها گویا تنها مربوط به شما نیست و خیلی از عزیزانی که خریداری کردند این مشکل رو دارند و با استفاده از اخرین ورژن از بایوس و درایو مشکلشون برطرف شده

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?86226-Asus-Strix-GTX-1080-fans-won-t-slow-down

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING/HelpDesk_Download/

از آخرین نسخه GPU Tweak 2 هم می تونید استفاده کنید.

1.3.2.2 

لینک به دیدگاه

شما درایو رو از خود سایت سازنده دانلود کردید؟

با استفاده از برنامه MSI afterburn ببینید میتونید بصورت دستی میزان سرعت فن رو تغییر بدید یا خیر

مشکل کم نشدن سرعت فن در این سری از گرافیک ها گویا تنها مربوط به شما نیست و خیلی از عزیزانی که خریداری کردند این مشکل رو دارند و با استفاده از اخرین ورژن از بایوس و درایو مشکلشون برطرف شده

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?86226-Asus-Strix-GTX-1080-fans-won-t-slow-down

هم بایوس هم درایو آپدیت کردم از سایت های اصلی,msiafterburn هم وقتی سرعت فن رو تغییر میدم خود به خود فن با حد اکثر سرعت شروع به کار میکنه و دیگه پایین نمیاد

http://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING/HelpDesk_Download/

از آخرین نسخه GPU Tweak 2 هم می تونید استفاده کنید.

1.3.2.2 

امتحان کردم فایده نداشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من GPU Tweak رو کامل UNINSTALL کنید و بعد امتحان کنید. خودش کلی باگ داره

لینک به دیدگاه

به نظر من GPU Tweak رو کامل UNINSTALL کنید و بعد امتحان کنید. خودش کلی باگ داره

امتحان کردم,فایده نداشت :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با برنامه nvidia inspector هم تنظیم دور فن رو امتحان کردید؟

لینک به دیدگاه

برنامه msi afterburner رو نصب كن دور فن رو بذار رو اتو درست ميشه

لینک به دیدگاه

برنامه msi afterburner رو نصب كن دور فن رو بذار رو اتو درست ميشه

درست نشد

لینک به دیدگاه

داداش ویندوزتو عوض کن احتمالا نمیتونی کامل درایورو پاک کنی. مشکل نودو نه درصد نرم افزاریه. یه باگیه حتما ddu هم نمیتونه پاک کنه

لینک به دیدگاه

داداش ویندوزتو عوض کن احتمالا نمیتونی کامل درایورو پاک کنی. مشکل نودو نه درصد نرم افزاریه. یه باگیه حتما ddu هم نمیتونه پاک کنه

ويندوزو سه روز هم نميشه ريختم،دوباره عوض كنم فايده داره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزيز من مشكل ديگه اي داشتم كه درايور كلا نصب نميشد همه يكسري اشكال داشتن با نصب ويندوز ١٠ ورژن ١٥١١ احتمال بسيار زياد حل ميشه مشكل كارت من توي ٣٨ درجه همه فنها خاموش هستن احتمال بسيار زياد از ويندوزه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من از مشکل فن 1080 FE شنیده بودم که قرار بود با درایور حل بشه ولی  مدل استریکس رو ندیدم چیزی گفته باشن ازش...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز داخل CMD برید و دستور winver را تایپ کنید تا مشخص شود ورژن ویندوز شما چیست

لینک به دیدگاه

اقا شما از پشتیبانی خود سایت ایسوس کمک بگیر ، انلاین جوابگو هستن

به نظر آخرین بایوز کارت گرافیک بتونه کمک بکنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز داخل CMD برید و دستور winver را تایپ کنید تا مشخص شود ورژن ویندوز شما چیست

(winodws 10 64bit 1511(os build 10586.494

دوست عزيز من مشكل ديگه اي داشتم كه درايور كلا نصب نميشد همه يكسري اشكال داشتن با نصب ويندوز ١٠ ورژن ١٥١١ احتمال بسيار زياد حل ميشه مشكل كارت من توي ٣٨ درجه همه فنها خاموش هستن احتمال بسيار زياد از ويندوزه

عوض کردم نشد

لینک به دیدگاه

شما سعی کنید کانکتور فن در اخر کارت هست رو کمی فشار بدید تا بهتر وصل بشه

گویا عزیزان دیگه ایی با این مدل گرافیک هم مشکل سرعت فن رو داشتند که یا بصورت خود به خودی درست شده یا با اپدیت بایوس مادربرد و درایو مشکلشون حل شد

همانند این که در برنامه MSI دور فن 0 هست اما فن های کارت با 100% در حال کار هستند

لینک به دیدگاه

شما سعی کنید کانکتور فن در اخر کارت هست رو کمی فشار بدید تا بهتر وصل بشه

گویا عزیزان دیگه ایی با این مدل گرافیک هم مشکل سرعت فن رو داشتند که یا بصورت خود به خودی درست شده یا با اپدیت بایوس مادربرد و درایو مشکلشون حل شد

همانند این که در برنامه MSI دور فن 0 هست اما فن های کارت با 100% در حال کار هستند

امروز بردم جايي كه خريده بودم،بهم گفت صبر كن تا آپديت بايوسش بياد بعد اگه درست نشد بده گارانتي ،به نظرتون همين ورژن بايوس كه الان هست بريزم فايده داره يا صبر كنم؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا کانکتور فن درست جا نرفته و فیدبک دور فن درست ارسال نمیشه. وقتی داخل بازی هستید و فن شروع میکنه به دور گرفتن،  دورش رو درست نمایش میده؟

لینک به دیدگاه

سلام

ویندوزتو به آخرین ورژن ارتقاع بده ( 1151 ویندوز 10) یا صبر کن سه شنبه 12 بیلد بهترش میاد

موفق باشی @};-

لینک به دیدگاه

البته اینی که شما میگی مشکل نیست در واقعه یه نو تکنولوژیه جدید تو کارتای انویدیا هستش که زمانی که کارت شما تو حالت بیکاری هستش فن ها نمیچرخه و همون اول هم تو بعضی از برند ها یه برچسب روشون زده شده در این رابطه که اگر فن ها نچرخید فکر نکیند کارت خرابه یا مشکلی براش پیش اومده. @};-

ویرایش شده توسط amir_walker
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...