رفتن به مطلب

خرید pc بین 1200 تا 1400 (برخی قطعات)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من با قیمت بین 1.200 تا نهایتا 1.400 قطعات زیر رو خریداری کنم:

CPU, RAM, Mother Board, Graphic, Case & Power

برای کارهای گرافیکی معمولی و برنامه نویسی

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود خدمت دوست گرامی

الان که قیمت ها یک مقدار بالا رفته و منطقی نیستند اول با اقای حسینی عزیز هماهنگ کنید ببینید کی میاد پایین و متعادل میشه بعد خرید نمایید...

در مورد قطعات هم دیگر دوستان کمکتون می کنند...

لطفا نوع سیستم رو بفرمایید بر کدام برند amd و intel ترجیح میدید؟؟؟ یا فرقی نداره واستون؟؟؟

لینک به دیدگاه

شما با کمتر از نصف این پول میتونید قطعات مورد نیاز رو خریداری کنید . پیشنهاد من اینه :

مادربورد : ASROCK H55 Extreme3 با قیمت 149000 تومان

سی پی یو : Intel i3 540 1156 با قیمت 172000 تومان

رم : Patriot 2*2GB 1333 black با قیمت 70000 تومان

گرافیک : EVGA GT 430 با قیمت 95500 تومان

کیس : GREEN MAGNUM 2 با قیمت 46500 تومان

پاور : Green GP480A-EU با قیمت 63000 تومان

جمعا به مبلغ 596000 تومان .

این سیستم بر پایه اینتل بود . بر پایه AMD ارزونتر در میاد که دوستان بهتر میتونند کمک کنند . من زیاد با AMD آشنایی ندارم.

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز

من میگم 1200 شما میگید 600 بخر !؟؟

بنده مهندس کامپیوتر و مدیر یک موسسه آموزشی هستم

اینقدر حالم هست فرق i3 با i7 چیه !

من Intel میخوام

گرافیکش هم احتمالا 5750 بگیرم

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز

من میگم 1200 شما میگید 600 بخر !؟؟

بنده مهندس کامپیوتر و مدیر یک موسسه آموزشی هستم

اینقدر حالم هست فرق i3 با i7 چیه !

من Intel میخوام

گرافیکش هم احتمالا 5750 بگیرم

دوست عزیز شما گفتی برای کارهای گرافیکی معمولی و برنامه نویسی . این قطعاتی هم که من گفتم از عهده این کارها به خوبی بر میان . گرفتن قطعاتی که به کار آدم نیاد به نظر من پول دور ریختنه . من نظرمو دادم . شما میتونی قبول نکنی . من که نگفتم شما چیزی نمی دونی یا شغل شما رو زیر سوال نبردم . فقط پیشنهاد دادم . اگر شما دوست دارید هزینه اضافه کنید با خودتونه . موفق باشید .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما گفتی برای کارهای گرافیکی معمولی و برنامه نویسی . این قطعاتی هم که من گفتم از عهده این کارها به خوبی بر میان . گرفتن قطعاتی که به کار آدم نیاد به نظر من پول دور ریختنه . من نظرمو دادم . شما میتونی قبول نکنی . من که نگفتم شما چیزی نمی دونی یا شغل شما رو زیر سوال نبردم . فقط پیشنهاد دادم . اگر شما دوست دارید هزینه اضافه کنید با خودتونه . موفق باشید .

بله صحیح میفرمایید.

ولی منظورم از معمولی اینه که نمیخوام با 3DS Max و VRAY با کیفیت بالا رندر کنم و ...

ولی خوب با فتوشاپ باید بتونم ک بیلبرد بزرگ یزنم

ضمنا قصد ندارم 1 یا 2 سال دیگه عوض کنم ...

لینک به دیدگاه

بله صحیح میفرمایید.

ولی منظورم از معمولی اینه که نمیخوام با 3DS Max و VRAY با کیفیت بالا رندر کنم و ...

ولی خوب با فتوشاپ باید بتونم ک بیلبرد بزرگ یزنم

ضمنا قصد ندارم 1 یا 2 سال دیگه عوض کنم ...

سلام . من خودم کارم با فوتوشاپ و کرل دراو هست . کانون تبلیغاتی دارم . من با سیستمی به مراتب ضعیفتر دارم کار میکنم . درسته که کنده تو کارهای بزرگ ولی در مقابل سیستمی که گفتم هیچی نیست .با سی پی یو P4 3Gh و رم 2 گیگ DDR2 و گرافیک 8400 دارم کار میکنم . ویندوز 7 نصبه رو سیستم و از فوتوشاپ CS3 و کرل 14 استفاده میکنم . با توجه به سیستم خودم از نظر من سیستمی که گفتم برای این کار خیلی خوبه . باز هم میگم این نظر منه و خود شما تو انتخاب قطعاتتون مختار هستید . موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...