رفتن به مطلب

مشکل خنک کنندگی asus n552vw

Recommended Posts

سلام دوستان.
3 ماهه این لپ تاپ رو دارم و فوق العاده اس..
میدونم مخصوص بازی نیست و هدف هم بازی کردن نیس ولی میخوام ازش مطمئن باشم
بازی های زیادی بدون مشکل بازی کردم مثل ویچر 3 و کال اف دیوتی گاست و فیفا 16 و تامب رایدر
ولی کال اف دیوتی بلک اپس 3 و بتلفیلد هاردلاین و جی تی ای 5 رو که بازی میکنم بعد از 20 دقیقه لپ تاپ دماش خیلی میره بالا تا 99 98 درجه هم میره و باد خروجی دست رو اذیت میکنه و لپ تاپ قفل میشه و مجبور میشم ری استارتش کنم
قبول دارم مخصوص بازی نیست...ولی تو سایت دی جی کالا همه نظر دادن اینا رو بازی کردن با گرافیک بالا بدون هنگی و بدون مشکل..
میخوام ببینم مشکل از خمیر سی پی یو یا سخت افزار نیست؟
ببرمش گارانتی؟
کول پدی هم که گرفتم خیلی ساده اس و 30 تومنیه در حالی که زیر لپ تاپ جایی برای هوا نداره و فنش کنار دستگاهه.

کول پدی هم دیدم که کنار دستگاه وصل میشه اون چطوره؟ این لینکشه

http://digik.ir/%D9%81%D9%86-%D9%86%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D8%AE%D9%86%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-Havit-%D9%85%D8%AF%D9%84-Downdraught-cooler-HV-F2061

با این سیستم فک نمیکردم نتونم gta v رو هم بازی کنم میگفتن تا چند سال ساپورت میکنه..

ممنون میشم کمک کنید

لینک به دیدگاه

دما چی میره بالا؟
اگه cpu هستش

برید تو power option 

بعد تو advanced setting ه plan تون

اسکرول کنید پایین

processor power management

min و max رو کم کنید

-----------------------------

باعث میشه فرکانس cpu بیاد پایین

برای من خیلی تاثیر داشت

بعد اگه cpu تون یکمی قوی باشه افت پردازشی محسوسی نمیبینید

@};-  @};-

ویرایش شده توسط m12421k
لینک به دیدگاه

سلام. همه پول بیشتر میدن لپتاپ میخرن که سری گیمینگ نیست توقع گیم هم دارن.لپتاپ کلا واسه کارای معمولی هست. سیستم desktopواس بازیه.

به هر حال شما دما رو در حالت معمولی بدون بازی چک کنین. اگه دمای ide بالا باشه یا مدام فن در حال چرخش با دور بالا باشه نیاز به سروس کامل داره

ولی لپتاپتونم جدیده فکر نمیکنم نیاز به سرویس داشته باشه!

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

دما چی میره بالا؟

اگه cpu هستش

برید تو power option 

بعد تو advanced setting ه plan تون

اسکرول کنید پایین

processor power management

min و max رو کم کنید

-----------------------------

باعث میشه فرکانس cpu بیاد پایین

برای من خیلی تاثیر داشت

بعد اگه cpu تون یکمی قوی باشه افت محسوسی نمیبینید

@};-  @};-

ممنون بابت کمکتون...همین کارو که میکنم خوبه حداکثر دما 70 میشه هنگام بازی و وقتی بازی نمیکنم 37 دمای قطعات

منظورم دمای cpu gpu و مادربورده.

من بدون این تنظیمات میخوام مشکلی نداشته باشه چون لپ تاپ جدید و قویی هست که اینطور که شما میگید معمولیه و مشکلی نداره..

در مورد اون نوع کول پدی که گفتم اطلاعی ندارید؟؟

سلام. همه پول بیشتر میدن لپتاپ میخرن که سری گیمینگ نیست توقع گیم هم دارن.لپتاپ کلا واسه کارای معمولی هست. سیستم desktopواس بازیه.

به هر حال شما دما رو در حالت معمولی بدون بازی چک کنین. اگه دمای ide بالا باشه یا مدام فن در حال چرخش با دور بالا باشه نیاز به سروس کامل داره

ولی لپتاپتونم جدیده فکر نمیکنم نیاز به سرویس داشته باشه!

تو حالت high performnce

در هنگام کار کردن معمولی دما زیر 50 همیشه و فن صدا نداره و دستگاه خنکه.

دوست عزیز دلیلی که این سوال رو پرسیدم این بود که همونطور که تو سایت دیجیکالا کسایی که خریدن میگن بدون مشکل رو اخرین تنظیمات gta v رو بازی میکنن دستگاه داغ میشه ولی خاموش نمیشه

فقط میخواستم ببینم مشکل از دستگاه منه که اینطوریه یا نه؟

وگرنه فقط فیفا بازی میکنم اونم کم. این بازی ها رو برا تست نصب کردم بیشتر هدفم برا کار های مهندسیه.

شما هم اگه در مورد اون نوع کول پد که کنار دستگاه نصب میشه اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید

لینک به دیدگاه

لپ تاپ رو روی کول پد خاموش بگذارید

دقت کنید که حتما فن کولپد خاموش باشه

و دوباره امتحان کنید ببینید دما شاید بهتر بشه.

نکته:

کولپدها ممکنه جریان هوای استاندارد لپتاپ رو مختل کنن و به جای اینکه نتایج رو بهتر کنن، بدتر کنن

لینک به دیدگاه

لپ تاپ رو روی کول پد خاموش بگذارید

دقت کنید که حتما فن کولپد خاموش باشه

و دوباره امتحان کنید ببینید دما شاید بهتر بشه.

نکته:

کولپدها ممکنه جریان هوای استاندارد لپتاپ رو مختل کنن و به جای اینکه نتایج رو بهتر کنن، بدتر کنن

در حالت high performnce و کول پد خاموش دما 40 تا 45 درجه اس در حالت کار کرد معمولی و عملا لپ تاپ سرد سرده.

اگه gta v رو پلی کنم بعد 5 دقیقه دما به بالای 90 میرسه و کمی که میگذره لپ تاپ قفل میشه

در حالت power saver که کار کرد سی پی یو رو پایین اوردم در کارکرد معمولی دما بین 36 تا 40 متغیره

و هنگام بازی gta v  هیچ مشکلی نداره و حداکثر بعد یک ساعت به 80 تا 85 میرسه

برای لپ تاپی با این مشخصات معمولیه؟ به نظرم باید بهتر میبود تو high performnce

چون لپ تاپ های ضعیف ترم بدون مشکل شنیدم بازیش کردن

لینک به دیدگاه

سلام.

اون فنی که لینک دادین.

اتفاقا سوال خودم هم هستش  :)

ولی به طور کلی هر کول پد (همون طوری که آقای کاوه گفتند) جواب نمیده. من یه deepcool x6 دارم. از قبلیه که تک فن بود خیلی بهتر ج داد.

اون فن  رو بگردید تست کنید بعد بخرید.

ساده ترش بخوایم بررسی کنیم باید دید 2 تا فن غیر هم سرعت رو هم بسته شن چه نتیجه ای میده؟ اگه + بود اینم باید کار کنه.

---------------------

گفتید فریز میشه.

برای من خاموش میشه خودش. =))

که خمیر cpu و gpu رو عوض کردم این مورد حل شد. به جز تابستون. البته خمیر ای که گرفتم معمولی بود(deepcool z3)

این مورد رو در آخر چک کنید که فک نکنم باشه چون میگید 3 ماهه داریدش.

برای من بعد 2- 2.5 سال این موردا پیش اومد. :-?

--------------------

در مورد ضعیف ترا.

cpu لپتاپ تون نمیدونم چیه.

برای من corei7 2670qm

الان میگم ایکاش رو همون 2.2ghz میموند

ولی با turbo boost اش انقدر داستان درست نمیکرد.

هیچ راهیم باری غیر فعال کردن turbo boost  پیدا نکردم جز همون power options.

ایکاش میشد کلا قطعش کرد... :crying:

-------------------

بعد با لپتاپی که کولینگ معمولی داره و تک فنه ، تابستون توقع بازی و کار زیاد کشیدن نداشته باشید.((نظر شخصی))

((تجربه داشتن یه بخاری dell n5110 =))  )) 

@};-  @};-

ویرایش شده توسط m12421k
لینک به دیدگاه

سلام.

اون فنی که لینک دادین.

اتفاقا سوال خودم هم هستش  :)

ولی به طور کلی هر کول پد (همون طوری که آقای کاوه گفتند) جواب نمیده. من یه deepcool x6 دارم. از قبلیه که تک فن بود خیلی بهتر ج داد.

اون فن  رو بگردید تست کنید بعد بخرید.

ساده ترش بخوایم بررسی کنیم باید دید 2 تا فن غیر هم سرعت رو هم بسته شن چه نتیجه ای میده؟ اگه + بود اینم باید کار کنه.

---------------------

گفتید فریز میشه.

برای من خاموش میشه خودش. =))

که خمیر cpu و gpu رو عوض کردم این مورد حل شد. به جز تابستون. البته خمیر ای که گرفتم معمولی بود(deepcool z3)

این مورد رو در آخر چک کنید که فک نکنم باشه چون میگید 3 ماهه داریدش.

برای من بعد 2- 2.5 سال این موردا پیش اومد. :-?

--------------------

در مورد ضعیف ترا.

cpu لپتاپ تون نمیدونم چیه.

برای من corei7 2670qm

الان میگم ایکاش رو همون 2.2ghz میموند

ولی با turbo boost اش انقدر داستان درست نمیکرد.

هیچ راهیم باری غیر فعال کردن turbo boost  پیدا نکردم جز همون power options.

ایکاش میشد کلا قطعش کرد... :crying:

-------------------

بعد با لپتاپی که کولینگ معمولی داره و تک فنه ، تابستون توقع بازی و کار زیاد کشیدن نداشته باشید.((نظر شخصی))

((تجربه داشتن یه بخاری dell n5110 =))  )) 

@};-  @};-

سلام دوست عزیز

راستش منم میخواستم همین deepcool x6 رو بخرم چون فقط زیر دستگاه قسمت گوشه چپش داغ میشه همونجایی که فن کنار دستگاه هست و این کول پد میتونه اونجا رو خنک کنه...که با این کول پد جدید اشنا شدم که باید در موردش تحقیق کنم ببینم مشکلی ایجاد نمیکنه...

---------------------------------

یکم هضمش سخت بود برام لپ تاپ اینطوری فریز بشه چون یه پنکه سقفی هم رو لپ تاپه از صبح تا شب فک کردم شاید سخت افزار مشکل داشته باشه یا همون خمیر که بازم بعید چون لپ تاپ رو 3 ماهه خریدم :( :(

-------------------

Intel Core i7 6700HQ

این مدل cpu لپ تاپه

از وقتی که پاور آپشن رو تغییر دادم لپ تاپ بعد 12 ساعت روشن بودن دمای قطعاتش بین 37 تا 40

توی بازی هم کلا 70 میشه حدودا

خیلی خوبه البته به نظر شما توی دراز مدت مشکلی ایجاد نمیکنه این تغییر در پاور آپشن؟ :-?

----------------

در کل ممنون بخاطر کمکی که میکنید @};- @};-

چون اولین لپ تاپی هست که تجربه کار باهاش رو دارم شاید یکم زیادی حساس شدم :wacko: :D :D

لینک به دیدگاه

1.اون فن رو کلا توصیه می کنم که استفاده نکنید...

2. لپ تاپ نباید زیاد داق کنه شما آیا روی سطح صاف می زاریش؟(مثلا میز) اگر هم زیاد داغ بشه باید thermal throttle بکنه نه اینکه خاموش بشه...

شما چند وقته لپ تاپو خریدی؟ باز کن یه گرد گیری بکن خمیرم یدونه cfIII بزن بلکن فرجی بشه..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه پردازنده 45 وات TDP.

سعی کنید از همون پاور پلن استفاده کنید و روی سطوح صاف دستگاه رو قرار بدید و حتی المقدور در این روزهای گرم در محیط خنک تری در خونه موقعیت بگیرید.

استفاده از پاور پلن تو دراز مدت هم مشکلی ایجاد نمی کنه.

برای دستگاه شما که دستگاه جدیدی محسوب میشه اصلا تعویض خمیر توصیه نمیشه. همیشه بایوس، درایور ها و ویندوزتون رو بروز نگهدارید تا بهترین پرفورمنس و کمترین اتلاف انرژی و ایجاد دما رو روی دستگاهتون داشته باشید.

برای آپدیت درایور ها میتونید از اسوس لایو آپدیت هم استفاده کنید.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

1.اون فن رو کلا توصیه می کنم که استفاده نکنید...

2. لپ تاپ نباید زیاد داق کنه شما آیا روی سطح صاف می زاریش؟(مثلا میز) اگر هم زیاد داغ بشه باید thermal throttle بکنه نه اینکه خاموش بشه...

شما چند وقته لپ تاپو خریدی؟ باز کن یه گرد گیری بکن خمیرم یدونه cfIII بزن بلکن فرجی بشه..

بله لپ تاپ رو میزه یا رو یه کول پد ساده این لپ تاپ رو 3 ماه خریدم و وقتی خیلی داغ میشه صفحه قفل میشه و لپ تاپ هم قفل میشه تا سیستم خنک بشه بعد یا صفحه ابی میاد بعد خاموش میشه یا خودم مجبور به خاموش کردن دستگاه میشم

لپ تاپ توی یه سری بازی ها مثل ویچر خیلی داغ نمیشه در حالت عادی ام خوبه....ولی cod یا gta اینطوری میشه که فک کنم با گفته دوستان عادیه...

لینک به دیدگاه

یه پردازنده 45 وات TDP.

سعی کنید از همون پاور پلن استفاده کنید و روی سطوح صاف دستگاه رو قرار بدید و حتی المقدور در این روزهای گرم در محیط خنک تری در خونه موقعیت بگیرید.

استفاده از پاور پلن تو دراز مدت هم مشکلی ایجاد نمی کنه.

برای دستگاه شما که دستگاه جدیدی محسوب میشه اصلا تعویض خمیر توصیه نمیشه. همیشه بایوس، درایور ها و ویندوزتون رو بروز نگهدارید تا بهترین پرفورمنس و کمترین اتلاف انرژی و ایجاد دما رو روی دستگاهتون داشته باشید.

برای آپدیت درایور ها میتونید از اسوس لایو آپدیت هم استفاده کنید.

موفق باشید.

ممنون بابت توصیه

توی اتاقم و یک پنکه سقفی دقیقا بالا لپ تاپه...جاش خنکه وهمین الان توی high performnce دماش بین 38 تا 42 متغیره

لینک به دیدگاه

تو روزای سرد اوکی میشه.

آپدیت کردن رو هم من حس کردم.

بیلد جدید 10 (1511) برای من خنک تر از قبلیه بود.

کولپد X6 خیلی  تاثیر نداره ولی کمک میکنه(برای من تا حتی که نزاره تو تابستون خاموش شه)

جریان هوا ای هم نداره.

--------------------

این که تو بعضی بازی ها مشکل داره تو بعضی نه. 

به همون مصرف cpu ه.

هرچی فشار رو cpu بیشتره دماش میره بالا. به تبع اون دما gpu میره بالاتر. و خاموش میشه(یا مثل برای شما فریز میکنه)

@};-  @};-

ویرایش شده توسط m12421k
لینک به دیدگاه

تو روزای سرد اوکی میشه.

آپدیت کردن رو هم من حس کردم.

بیلد جدید 10 (1511) برای من خنک تر از قبلیه بود.

کولپد X6 خیلی  تاثیر نداره ولی کمک میکنه(برای من تا حتی که نزاره تو تابستون خاموش شه)

جریان هوا ای هم نداره.

--------------------

این که تو بعضی بازی ها مشکل داره تو بعضی نه. 

به همون مصرف cpu ه.

هرچی فشار رو cpu بیشتره دماش میره بالا. به تبع اون دما gpu میره بالاتر. و خاموش میشه(یا مثل برای شما فریز میکنه)

@};-  @};-

من ویندوز رو از شرکت نوین پندار گرفتم چطور بفهمم چ بیلدیه؟

به نظر شما ویندوز دانلود کنم نصب کنم بهتره یا همین شرکتی ها؟

و یه سوال دیگه اینکه 12 گیگ رم دارم ولی زده 9.83 usable این نرماله؟

چ نرم افزاری برای اپدیت درایور های لپ تاپ بهتره؟

ویرایش شده توسط milad1085
لینک به دیدگاه

من ویندوز رو از شرکت نوین پندار گرفتم چطور بفهمم چ بیلدیه؟

به نظر شما ویندوز دانلود کنم نصب کنم بهتره یا همین شرکتی ها؟

و یه سوال دیگه اینکه 12 گیگ رم دارم ولی زده 9.83 usable این نرماله؟

چ نرم افزاری برای اپدیت درایور های لپ تاپ بهتره؟

تو setting بعد system اونجا about داره اخرش

شرکتی هام فرقی ندارن معولا. همون iso ه بعد حداکثر بکگراند اینستالر عوض میکنن.

رم من 6gb دارم. 5.9gb usable ه.

امکان زیاد x86 نصب کردید. 64بیت نصب کنید باید درست شه.

درایور اگه سایت اصلی فیلتره. اضافه کنید به دانلود منیجر تون ببینید دان میکنه یا نه(سرور دانلودشون خیلی وقتا فیلتر نیست)

اگه نشد driver solution pack مناسبه. اگه حجمش زیاده براتون. همه رو جدا جدا تو سایتشون میزارن.

@};-  @};-

لینک به دیدگاه

تو setting بعد system اونجا about داره اخرش

شرکتی هام فرقی ندارن معولا. همون iso ه بعد حداکثر بکگراند اینستالر عوض میکنن.

رم من 6gb دارم. 5.9gb usable ه.

امکان زیاد x86 نصب کردید. 64بیت نصب کنید باید درست شه.

درایور اگه سایت اصلی فیلتره. اضافه کنید به دانلود منیجر تون ببینید دان میکنه یا نه(سرور دانلودشون خیلی وقتا فیلتر نیست)

اگه نشد driver solution pack مناسبه. اگه حجمش زیاده براتون. همه رو جدا جدا تو سایتشون میزارن.

@};-  @};-

خیلی دمت گرم داداش :)

مرسی بخاطر وقت و کمکت

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام . من خیلی از  بازیارو روی سیستم امتحان کردم fifa18 و gta v و battlefield4 و ... ولی توی هیچکدوم از این بازیا فن لبتاب انقدر داغ نمیکرد منظورم فن سمت چپه کو دوستان توی نظراتشون گفتن. توی بازیه pes2019 به شکل عجیبی فن سی پی یو داغ میکنه و ازش بوی سوخت میاد و وقتی از بازی میام بیرون و دوباره وارد بازی میشم بازی لگ میزنه توی هیچکدوم از بازیا که چندتاشونو اسم بردم و حتی سیستمی  بالاتر از Pes2019 میخاستن ولی هیچکدوم حتی نصف این بازیم داغ نمیکرد فنش. خاستم بپرسم شما راه حلی برای این موضوع دارین؟ اگه لازمه خنک کننده برای زیر لبتاب بگیرم توی تنظیمات بازی همه چیزو اوکی و good زده از این بابتم هیچ مشکلی داره.ممنون میشم اگه بهم جواب بدین

لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

شما بهتره کول پدتون را عوض کنیم، این کول پدهای ساده خیلی خوب خنک نمیکنه

من یه TSCO گرفتم، خیلی تاثیر داشست در خنک تر شدن لپ تاپم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...