رفتن به مطلب

کمک برای خرید دستگاه تا 5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان

من تازه تو این سایت عضو شدم

خوبید؟ الو؟

من انشالا به زودی فکر می کنم قرار یک کامپیوتر بخرم

آخرین کامپیوتری که خریدم چندین سال پیش بود که تحقیقات رو تو سایت های خارجی کردم و خدا رو شکر دستگاه خوبی بستم

منتها فقط کارت گرافیکی که انتخاب کردم گلوگاه شد و بازی های الان رو میاره . مثلا فارکرای رو روی مدیوم و ریزولیشن رو روی 720 1280 بزارم رون نسبتا میاره.

خلاصه یک سیستم جدید میخوام ببندم

ماشالا تو این چند سال خیلی چیزهای جددیدی اومده و یک سری اصطلاح مثل sli و .... اضافه شده که اگر درست یادم باشه همون قضیه که کارت گرافیک دوم بخوایم بزاریم

حالا من پول برای کارت گرافیک دوم ندارم. ولی میخوام یک سیستمی ببندم که هم برای بازی مناسب باشه و هم برای تری دی و انیمیشن سازی

تو انیمیشن سازی و تری دی بیشتر رم و سی پی یو مهم هستش. ولی خوب گرافیک برای محیط داخل برنامه مهم هستش.

طبق تحقیقاتی که خودم کردم فکر می کنم گرافیک gtx 960 ti که 4 گیگ هم رم داره گرافیک مناسبی هستش

مانیتور دارم. کیبورد موس اسپیکر هم دارم

پس فقط کیس جدید میخوام بخرم

حالا با بودجه 5 میلیون تومان چه سیستمی پیشنهاد می کنید ؟ فقط چند مورد

1.اگر میشه کسانی که واقعا متخصص هستند بیان نظر بدن که پولم رو تو چاه نریزم

2.مادربورد رو ایسوس میخوام بگیرم یک مدلی بگید که دیگه کامل باشه و این باس رم هستش ؟ مثلا 2000 ؟ هرچی بیشتر ساپورت کنه بهتر. چون نمیخوام اورکلاک کنم. بلد نیستم. ریسک هم نمی کنم. پس خودش اگر به صورت پیشفرض از باس بالا استفاده کنه چه بهتر.. سی پی رو انیتل میگیرم از سری ای سون . رم هم خودم نظرم کورسیر خوبه. ولی جدیدا جی اسکیل انگار تو دور تر هستش.و 8 گیگ کمتر نمیگیرم. احتمالا 16 گیگ بگیرم.

پاور رو هم بالا میگیرم که بعدا اگر قطعه عوض شد نیاز نباشه دوباره عوض کنم.

هارد هم ونستر دیجیتال خواهم گرفت 1ترا کافی باید باشه و مدل بلو انگار خوبه.

فقط یک سوالی؟ این هارد اس اس دی که مثلا 250 گیگ هستش؟ رو برای چی میگیرن؟ وقتی هارد 1ترا مثلا میزارن؟

حالا اگر دستگاه رو بستم تا 5 میلیون پولی موند مثلا میشه گرافیک رو یک چیز بهتر بست

راستی کیس من گرین دارم. راضی هستم. کیس چی معرفی می کنید ؟

3. این کولر که تو کیس میزارن خنک بشه چی خوبه؟

من به این سیستم های جدید کلا وارد نیستنم. اگر چیزی نیاز هستش توضیح بدید ممنون میشم

حالا خودمم هم یک تحقیقی روی قطعات تو سایت های خارجی می کنم. شما هم پیشنهاد بدید تا به یک نتیجه ای برسیم

فقط خواهش می کنم خواهش می کنم روی تعصب و ... نظر ندید. و حتما حتما کسانی که خیلی تخصص دارند و اطلاعاتشون به روز هستش بیان نظر بدن که پول رو تو چاه نریزم. من الان هرچی بخرم میره تا چند ساله دیگه خدا میدونه. به همین خاطر نمیخوام پیشمون بشم از خریدم

خدا امواتتون رو هم بیامرزه. مرسی از دوستان گل

دوستان راستی؟ اگر قیمت قطعات پیشنهادیتون رو هم ذکر کنید ممنون میشم.که یک جمعی بزنیم ببینیم 5 تومان میشه یا نه

و اینکه طوری باشه که اگر بعدا مثلا گرافیک یا قطعه ای رو خواستم آپگرید بکنم دیگه نیاز نباشه مثلا کیس عوض شه یا مادربودر عوض شه یا پاور یا ...

ویندوز من سون نصب خواهم کرد. ولی ممکنه بعدا مجبور شیم 10 بریزم و دایرکس 12 و اپن جی ال فلان هم در نظر بگیرید لطفا

بازم مرسی

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

خوب

رم که به نظر این خوبه

G.Skill Trident Z 16GB 3,200MHz (F4-3200C16D-16GTZB)

حالا مادربورد و سی پی و غیره نیاز هستش با توجه به این رم. البته یک سایتی این رو رو بررسی کرده بود. نوشته بود که ممکنه وقتی بخواید کولر سی پی یو فکر کنم بزارید به این رم گیر کنه. ولی نوشته بود اگر روی 2 و4 بزارید مشکلی نیست

نظرتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز والا خودتون که همه ی قطعات رو گفتید ولی بازم من راهنماییتون میکنم اول اینکه با توجه به اینکه بودجه شما تا 5 تومن هست 960 توصیه نمیشه و شما از سری 1000 انویدیا به نظرم بردار حالا الان مدل های 1070 مختلف توی خوده همین لیون هستش که حدودا 1.900 در میاد اگر هم خواستید صبر کنید کارت 1060 بیاد که اونم خیلی خوبه و قدرت خوبی داره در کل اگه میخواید تا چند سال دیگه اپگرید نکنید از سری 900 برندارید.در مورد سی پی یو هم بنده پیشنهادم i7 6700 هستش که اونم حدودا 1.200 قیمتشه.مادربورد هم بستگی به خودتون داره که چه سوکتی ببندید یعنی گیمینگ میخواید یا سوکت z170؟در مورد هارد هم ssd ها به خاطر سرعت خیلی بالاشون معروف هستن و فرق اساسیشون با هارد دیسک ها در سرعتشون هست که به نظرم ssd samsung 850 evo 256 مناسب باشه هارد دیسک هم یه ترا بردارید از برند وسترن.کیس هم بستگی داره کیستون چی باشه که اگه قدیمی و کوچیک باشه حتما باید عوضش کنید و کیس بزرگتر و به روز تر بردارید.پاور هم 650 به بالا باید انتخاب کنید که بنده پیشنهادم برند corsair هست و رم هم که دوستمون بالا گفتش.مانیتور و چیزای دیگه هم به انتخاب خودتونه.

ویرایش شده توسط amir_walker
لینک به دیدگاه

دوست عزیز والا خودتون که همه ی قطعات رو گفتید ولی بازم من راهنماییتون میکنم اول اینکه با توجه به اینکه بودجه شما تا 5 تومن هست 960 توصیه نمیشه و شما از سری 1000 انویدیا به نظرم بردار حالا الان مدل های 1070 مختلف توی خوده همین لیون هستش که حدودا 1.900 در میاد اگر هم خواستید صبر کنید کارت 1060 بیاد که اونم خیلی خوبه و قدرت خوبی داره در کل اگه میخواید تا چند سال دیگه اپگرید نکنید از سری 900 برندارید.در مورد سی پی یو هم بنده پیشنهادم i7 6700 هستش که اونم حدودا 1.200 قیمتشه.مادربورد هم بستگی به خودتون داره که چه سوکتی ببندید یعنی گیمینگ میخواید یا سوکت z170؟در مورد هارد هم ssd ها به خاطر سرعت خیلی بالاشون معروف هستن و فرق اساسیشون با هارد دیسک ها در سرعتشون هست که به نظرم ssd samsung 850 evo 256 مناسب باشه هارد دیسک هم یه ترا بردارید از برند وسترن.کیس هم بستگی داره کیستون چی باشه که اگه قدیمی و کوچیک باشه حتما باید عوضش کنید و کیس بزرگتر و به روز تر بردارید.پاور هم 650 به بالا باید انتخاب کنید که بنده پیشنهادم برند corsair هست و رم هم که دوستمون بالا گفتش.مانیتور و چیزای دیگه هم به انتخاب خودتونه.

سلام رفیق

خوب اگر بودجه اجازه بده گرافیک رو بالاتر برمیدارم

آره میدونم سرعت اس اس دی بیشتره. ولی من تو سیستم های پشنهادی تو بعضی سایت ها میبینم مثلا هم هارد 250 گیگ اس اس دی هستش و هم یک هارد دیگه؟ چرا یک سیستم 2تا هارد مختلف باید داشته باشه؟

بعد این مادربورد با سوکت z170 چیه جریانش؟

راستی این سی پی یو انگار 4 هسته ای هستش؟ من یک مدلی تو یک سایت خارجی دیدم که مدلیش از این پایین تر بود ولی هسته هاش فکر کنم 6 هسته ای بود ؟ و گرون تر

بازم مرسی رفیق

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

سلام رفیق

خوب اگر بودجه اجازه بده گرافیک رو بالاتر برمیدارم

آره میدونم سرعت اس اس دی بیشتره. ولی من تو سیستم های پشنهادی تو بعضی سایت ها میبینم مثلا هم هارد 250 گیگ اس اس دی هستش و هم یک هارد دیگه؟ چرا یک سیستم 2تا هارد مختلف باید داشته باشه؟

بعد این مادربورد با سوکت z170 چیه جریانش؟

راستی این سی پی یو انگار 4 هسته ای هستش؟ من یک مدلی تو یک سایت خارجی دیدم که مدلیش از این پایین تر بود ولی هسته هاش فکر کنم 6 هسته ای بود ؟ و گرون تر

بازم مرسی رفیق

داداش روی سیستم ها به خاطر این دو تا هارد می بندن که اولا ssd چون خیلی گرونه 128 گیگ یا 256 گیگ میذارن و روی اون فقط ویندوز میریزن و ویندوز روی ssd میاد بالا که سرعت بوت سیستم بره بالا و HDD یا همون هارد دیسک هم به خاطر ارشیو و ذخیره اطلاعات سیستم هستش در اصل اطلاعات شما روی همون هارد دیسک هستش SSD فقط سرعت سیستم شما رو میبره بالا در کنار یه فضای ذخیره سازی خیلی کوچیک چون مثلا اگه شما بخواین SSD 1 ترا بردارید قیمتش بالای یک میلیون میشه.

مادربورد هم چون سی پی یو شما سری اسکای لیک اینتل هستش سوکت های مختلفی داره که چیپست اصلی اون Z170 هستش یا مثلا اگه شما مادربورد گیمینگ بخواد میتونید مدل B150 گمینگ ASUS بردارید.بازم مدل های مختلفی هستش.همه ی این مادربورد ها سوکتشون 1151 هست.

در مورد سی پی یو هم بله 6700 4 هسته ای هستش اما 8 هسته ی نهان داره یا همون کش که بیشتر تو بازی ها و کار های رندر از اون استفاده میشه همش به تعداد هسته ی واقعی شما نگاه نکنید. قدرت فوق العاده ای داره البته نمیدونم اون مدلی که گفنید چی هستش ولی این سی پی یو مطمعن باشید تا چندین سال نیازه به ارتقا نداره.

لینک به دیدگاه

اون مدلی که گفتم این هستش

Intel Core i7-5820K

که گرون تر هستش به نظر

ولی تو عملکرد بالاتر هستش به نظر

تو بنچمارکها

اگر خیلی فرق نمی کنه از نظر قیمت این رو بگیرم بهتره نه ؟

بعد اگر فقط برای بوت باشه قضیه این اس اس دی ؟ پس ارزش نداره؟ مگر اینکه تو اجرای برنامه ها هم تاثیر داشته باشه ؟

بعد من باز نفهمیدم این سوکت چی خوبه

من برای بازی میخوام. ولی برای رندر برنامه های گرافیکی هم میخوام.  باید تحقیق کنم. مرسی که داری کمک می کنی

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

داداش روی سیستم ها به خاطر این دو تا هارد می بندن که اولا ssd چون خیلی گرونه 128 گیگ یا 256 گیگ میذارن و روی اون فقط ویندوز میریزن و ویندوز روی ssd میاد بالا که سرعت بوت سیستم بره بالا و HDD یا همون هارد دیسک هم به خاطر ارشیو و ذخیره اطلاعات سیستم هستش در اصل اطلاعات شما روی همون هارد دیسک هستش SSD فقط سرعت سیستم شما رو میبره بالا در کنار یه فضای ذخیره سازی خیلی کوچیک چون مثلا اگه شما بخواین SSD 1 ترا بردارید قیمتش بالای یک میلیون میشه.

مادربورد هم چون سی پی یو شما سری اسکای لیک اینتل هستش سوکت های مختلفی داره که سوکت اصلی اون Z170 هستش یا مثلا اگه شما مادربورد گیمینگ بخواد میتونید مدل B150 گمینگ ASUS بردارید.بازم مدل های مختلفی هستش.همه ی این مادربورد ها سوکتشون 1151 هست.

در مورد سی پی یو هم بله 6700 4 هسته ای هستش اما 8 هسته ی نهان داره یا همون کش که بیشتر تو بازی ها و کار های رندر از اون استفاده میشه همش به تعداد هسته ی واقعی شما نگاه نکنید. قدرت فوق العاده ای داره البته نمیدونم اون مدلی که گفنید چی هستش ولی این سی پی یو مطمعن باشید تا چندین سال نیازه به ارتقا نداره.

دوست عزیز z170 چیپست هست و سوکت نیست . لطفا اصلاح کنید که کسی  اشتباه برداشت نکنه. چیپست های z170  و H170 و B150 و H110 همگی 1151 هستند @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز z170 چیپست هست و سوکت نیست . لطفا اصلاح کنید که کسی  اشتباه برداشت نکنه. چیپست های z170  و H170 و B150 و H110 همگی 1151 هستند @};-

بله درسته البته اخرش هم گفتم که همگی 1151 هستن ولی حرف شما درسته ممنون

اون مدلی که گفتم این هستش

Intel Core i7-5820K

که گرون تر هستش به نظر

ولی تو عملکرد بالاتر هستش به نظر

تو بنچمارکها

اگر خیلی فرق نمی کنه از نظر قیمت این رو بگیرم بهتره نه ؟

بعد اگر فقط برای بوت باشه قضیه این اس اس دی ؟ پس ارزش نداره؟ مگر اینکه تو اجرای برنامه ها هم تاثیر داشته باشه ؟

بعد من باز نفهمیدم این سوکت چی خوبه

من برای بازی میخوام. ولی برای رندر برنامه های گرافیکی هم میخوام.  باید تحقیق کنم. مرسی که داری کمک می کنی

اون سری برادول هستش که بیشتر برای کار های سنگین رندر و گرافیکی هستش و هزینه ی بیشتری باید بکنید.

SSD تو سرعت لودینگ بازی ها و برنامه ها هم تاثیر داره به غیر از بوت سیستم پس ارزش داره که هزینه کنید براش.

لینک به دیدگاه

آقا من قیمت ها رو میبینم

با توجه به اینکه میخوام سی پی یو اون رو بردارم رم هم اون :-؟ فکر کنم مجبور شم گرافیک 960 برداریم

به نظر میاد 980 هم خوب گرافیکیه

حالا باید یک جمعی زد

خوب نظرتون در مورد مادربورد و کولر و پاور اینها چیه ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز براس کارای گرافیکی اولویت با گرافیک قوی تر هست و پیشنهاد من هم به شما از سری 1000 مثلا باقی قطعات هم از سری Skylake بردارید که جدیدترین حالت ممکن در قبال کارایی بالا به شما ارائه میده. برای پاور هم حداقل 600 از برندهای معتبر در نظر بگیرید. برای سی پی یو های سری k که مد نظر شما نیست کولر جداگانه احتیاج هست مابقی کولر استوک دارن که کفایت میکنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز براس کارای گرافیکی اولویت با گرافیک قوی تر هست و پیشنهاد من هم به شما از سری 1000 مثلا باقی قطعات هم از سری Skylake بردارید که جدیدترین حالت ممکن در قبال کارایی بالا به شما ارائه میده. برای پاور هم حداقل 600 از برندهای معتبر در نظر بگیرید. برای سی پی یو های سری k که مد نظر شما نیست کولر جداگانه احتیاج هست مابقی کولر استوک دارن که کفایت میکنه

البته کار گرافیکی داریم تا کار گرافیکی

برنامه تری دی مکس از سی پی یو و رم برای رندر استفاده می کنه

گرافیک رو در محیطش استفاده می کنه. که این گرافیک کار من رو راه میندازه

ولی خوب من چون بازی هم می کنم گرافیک باید بالا باشه. ولی الویت اول برای من سی پی یو هستش

تا بعد ببینم پول اجازه میده یک گرافیک بالاتر ببندیم یا نه

مرسی از  همه دوستان که تا اینجا حضور داشتند و دارند کمک می کنند

انشالا به هرچی میخواید برسید :)

============================

اقا؟

الان من رم که گفتم

سی پی رو هم میخوام با توجه به قیمت بقیه قطعات یکی از این دوتا رو بخرم

Intel Core i7-5820K

6700k

حالا چون سری K شد؟ پس کولر نیاز هستش نه ؟

با توجه به اینکه من تو قم هستم

هوا بالای 55 درجه میره

و سیستم هم 20 ساعت تو روز روشن هستش .

نظرتون چیه ؟

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

اقا یک بحثی هستش

من مانیتورم ایسوس هستش که اچ دی ام آی نداره

مانیتور خوبی هستش

من هم قصد خرید مانیتور ندارم

با این حساب

مثلا یک مادربورد مثل

Maximus+VIII+Hero

من دیدم دی وی آی ساپورت نمی کنه

ولی مدل مثلا z170 pro ساپورت می کنه که به نظر مدل خوبی هم هستش

یک نسخه دلوکس هم داره که انگار وای فای هم داشت. ولی باز دی وی آی ساپورت نمی کنن؟ درسته

با این حساب مادربورد  Asus z170 pro به نظر مادربورد خوبی هستش؟ نه ؟ میشه یکی بگه مثلا این مادربورد چی نداره که اون مدل ماکسیموس داره که اینقدر گرون تره ؟

مگر اینکه من یک تبدیل اچ دی ام آی به دی وی آی بگیرم نه ؟ کار می کنه اینطوری ؟ آقا یکی این رو جواب بده حتما لطفا

اگر تبدیل کار کنه؟ میتونم یک مدل ماکسیموس بگیرم که اینطوری رم رو هم ساپورت کنه

الو ؟

و یک چیز دیگه :-؟

این مادربورد 170 رم رو هم روی حالت عادی 2100 این حدودا ساپورت میکنه. یعنی برای بیشتر باید اورکلاک بشه :-؟؟

پس یک جورایی به نظرم من بیخودی دارم این رم رو میخرم نه ؟ برم یک رم با باس پایین تر بگیرم ؟

اگر بشه از تبدیل استفاده کرد

تا اینجا میشه

I7 6700 k 8m 4g    قیمت حدودا 1.300             یا  Intel Core i7-5820K

================================================

حدود 400 500             Ram  G.Skill Trident Z 16GB 3,200MHz

==========================================================

Motherboard Maximus VIII Hero                تومان 850

=============================================================

166 تومان           WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

==============================================================

Samsung 850 Evo SSD Drive 250G تومان 300

======================================================

55  تومان                                        DV D Writer ASUS 24X DVD-RW

============================================================

GIGABYTE GTX 970 XTREME GAMING WF 3X OC 4GB GDDR5 يااااااااا g1 gaming
1.550 تومان

g1 1.420

=====================================================================

کولر

تومان 330                    DeepCool Gamer Storm CAPTAIN 240 AiO Liquid

==================================================================

کیس گرین z7 Gladiator       ت 390 تومان

==================================================================

پاور Green GP1050B-OC+ Power    تومان 700

یا  GREEN GP850B-OC+ Evo 80Plus Platinum تومان 555

جمع کل حدود 6 تومان حالا با بالا پایین :-؟

یک سوال مهم

اینطور که من دیدم SPD یعنی انگار پیشفرض این رمی که گفتیم 2153 جیزی هستش

یعنی باید این رو دستی به مقدار 3200 رسوند ؟ این میشه همون اورکلاک نه ؟

یا نه ؟ جزو اورکلاک حساب نمیشه؟ چون مثلا این مادربورد ماکسیموس گفته رم 3200 رو بدون اورکلاک ساپورت می کنه

نظرتون چیه ؟

بعد نگفتید بچه ها؟ من مانیتورم دی وی آی میخوره. این مادربورد هم دی وی آی ساپورت نمی کنه. با تبدیل میشه وصل کرد ؟ تبدیل اچ دی ام آی به دی وی آی ؟

مرسی

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اگر سری 5820 رو انتخاب کنید نمیتونید بسراغ Motherboard Maximus VIII Hero یا مادربردهای سوکت 1151 برید

در اخر پیشنهاد من این هست البته بر پایه سوکت 2011

ASUS X99-PRO-USB 3.1 LGA2011-V3 X99 Mainboard

Intel® Core i7-5820K Haswell-E Processor

Samsung 850 EVO 250GB SATA3

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

Kingston HyperX PREDATOR 16GB 4GBx4 3000Mhz CL15 DDR4

Inno3D iChill GTX 960 X2 Air Boss Ultra 4GB GDDR5

Green GLACIER 240 GLC240-A AiO Liquid Cooler

DeepCool DUKASE

Corsair RM750x 80Plus Gold Full Modular PSU

در اخر مجموع5.450

در خصوص کیس هم اگر از نظر بودجه موردی نیست میتونید این مدل رو تهیه کنید Corsair Carbide Series SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case که  از مدل مد نظر خودتون گرین با کیفیت تر هست

در اخر تنها پیشنهاد میشه گرافیک های سری 900 رو بصورت دست دوم تهیه کنید با توجه به ورود سری های جدید تا دچار افت قیمت کارت نشید

اگرچه در صورتی که رندرگیری شما برپایه گرافیک هست پیشنهاد میشه گرافیک رو از سری کوادرو تهیه کنید

در خصوص رم شایان ذکر رم ها دارای پروفایل XMP هستند در نتیجه نیازی به اورکلاک دستی نیست و میتونید با فعال کردن این گزینه در بایوس مادربرد به باس 3000 برسید یا در مورد سری تریند Z با فعال کردن Xmp به 3200 میرسید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

سلام

برای کار مکس و وی ری اولویت با سی پیو و رم هست

به نظرم از قطعات دیگه کم کنید و به این دو قطعه برسید

چیپx99 مناسب هست.

میتونید core i7 6800k با یه مادربرد ارزوانتر  رم  32 و باس 3000 یا کمتر

این پیشنهاد منه

موفق و پیروز باشید

ویرایش---------------------------------------------------------

فایل ضمیمه نمایش داده نشد

لیست پیشتهادیم بود اگر خواستید ایمیل میکنم

نمیتونم آپلود کنم/ قبلا مستقیم آپلود کردم الان نشد

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اگر سری 5820 رو انتخاب کنید نمیتونید بسراغ Motherboard Maximus VIII Hero یا مادربردهای سوکت 1151 برید

در اخر پیشنهاد من این هست البته بر پایه سوکت 2011

ASUS X99-PRO-USB 3.1 LGA2011-V3 X99 Mainboard

Intel® Core i7-5820K Haswell-E Processor

Samsung 850 EVO 250GB SATA3

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

Kingston HyperX PREDATOR 16GB 4GBx4 3000Mhz CL15 DDR4

Inno3D iChill GTX 960 X2 Air Boss Ultra 4GB GDDR5

Green GLACIER 240 GLC240-A AiO Liquid Cooler

DeepCool DUKASE

Corsair RM750x 80Plus Gold Full Modular PSU

در اخر مجموع5.450

در خصوص کیس هم اگر از نظر بودجه موردی نیست میتونید این مدل رو تهیه کنید Corsair Carbide Series SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case که  از مدل مد نظر خودتون گرین با کیفیت تر هست

در اخر تنها پیشنهاد میشه گرافیک های سری 900 رو بصورت دست دوم تهیه کنید با توجه به ورود سری های جدید تا دچار افت قیمت کارت نشید

اگرچه در صورتی که رندرگیری شما برپایه گرافیک هست پیشنهاد میشه گرافیک رو از سری کوادرو تهیه کنید

در خصوص رم شایان ذکر رم ها دارای پروفایل XMP هستند در نتیجه نیازی به اورکلاک دستی نیست و میتونید با فعال کردن این گزینه در بایوس مادربرد به باس 3000 برسید یا در مورد سری تریند Z با فعال کردن Xmp به 3200 میرسید

مرسی رفیق از وقتی که گزاشتی و اطلاعاتی که دادی

فقط نگفتی؟ من مانیتورم دی وی آی هستش؟ با تبدیل اچ دی ام آی به دی وی آی می تونم دستگاه رو وصل کنم ؟

سلام

برای کار مکس و وی ری اولویت با سی پیو و رم هست

به نظرم از قطعات دیگه کم کنید و به این دو قطعه برسید

چیپx99 مناسب هست.

میتونید core i7 6800k با یه مادربرد ارزوانتر  رم  32 و باس 3000 یا کمتر

این پیشنهاد منه

موفق و پیروز باشید

ویرایش---------------------------------------------------------

فایل ضمیمه نمایش داده نشد

لیست پیشتهادیم بود اگر خواستید ایمیل میکنم

نمیتونم آپلود کنم/ قبلا مستقیم آپلود کردم الان نشد

مرسی از وقتی که گزاشتی و اطلاعاتت

شما هم نگفتی با این تبدیل میشه یا نه ؟

بعد مادربورد رو از این جهت انتخاب کردم که بدون اورکلاک خودش از 3200 استفاده کنه.

پس میگید بدون اور کلام هم میشه این کارو کرد ؟

ایمیل من alipower_dark@yahoo.com

مرسی

راستی این چیپه چیه ؟

لینک به دیدگاه

بعد مادربورد رو از این جهت انتخاب کردم که بدون اورکلاک خودش از 3200 استفاده کنه.

مرسی

راستی این چیپه چیه ؟

شما که باید گرافبک بخرید، خروجی تصویر از کارت گرافیک میگیرید کاری به مادربرد ندارید.

برای کار شما مقدار رم مهمتر از باس اونه و اینکه برای رسیدن به باس 3200 رم گران و وقت برای اورکلاک زیادی میخواد وهمچنین گرمای زیادی داره که باید رو خنک کننده هم هزیته به نسبت زیادی در نظر بگیرید.

شما به هسته های پردازنده بیشتر نیاز دارید که این خصوصیت تو سری چیپ x99 که سوکتش 2011 v3 هست  که حد اقل 6 هسته واقعی داره که با 2 رشته پردازشی برای هر هسته، میشه 12 هسته.

قیمتش بالاتر هست از z170 ولی با حدود 10% اضافه هزینه نسبت به پولی که دارید یه سیستم خوب میتونید جمع کنید که بعدا بهش قطعاتی اضافه میکنید.

موفق و پیروز باشید.

ارسال شد

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

مرسی رفیق از وقتی که گزاشتی و اطلاعاتی که دادی

فقط نگفتی؟ من مانیتورم دی وی آی هستش؟ با تبدیل اچ دی ام آی به دی وی آی می تونم دستگاه رو وصل کنم ؟

مرسی

راستی این چیپه چیه ؟

توضیحات رو دادند دوست عزیز اما گرافیک Inno3D iChill GTX 960 X2 Air Boss Ultra 4GB GDDR5 خودش هم خروجی HDMI و هم DVI داره در نتیجه نیازی بنگرانی از بابت نیست

در خصوص اورکلاک  و مادربرد هم لازم بذکر اورکلاک نمیشه بلکه تنها نیاز هست پروفایل Xmp رو فعال کنید اما باید در مشخصات مادربرد ببینید تا چه فرکانسی ساپورت میکنه

ممکن شما رم های 3200 تهیه کنید

مادربرد شما تا 2800 ساپورت کنه

در این صورت رم ها روی 2800 ست میشن

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

شما که باید گرافبک بخرید، خروجی تصویر از کارت گرافیک میگیرید کاری به مادربرد ندارید.

برای کار شما مقدار رم مهمتر از باس اونه و اینکه برای رسیدن به باس 3200 رم گران و وقت برای اورکلاک زیادی میخواد وهمچنین گرمای زیادی داره که باید رو خنک کننده هم هزیته به نسبت زیادی در نظر بگیرید.

شما به هسته های پردازنده بیشتر نیاز دارید که این خصوصیت تو سری چیپ x99 که سوکتش 2011 v3 هست  که حد اقل 6 هسته واقعی داره که با 2 رشته پردازشی برای هر هسته، میشه 12 هسته.

قیمتش بالاتر هست از z170 ولی با حدود 10% اضافه هزینه نسبت به پولی که دارید یه سیستم خوب میتونید جمع کنید که بعدا بهش قطعاتی اضافه میکنید.

موفق و پیروز باشید.

ارسال شد

بازم مرسی از ایمیل و توضحیات

توضیحات رو دادند دوست عزیز اما گرافیک Inno3D iChill GTX 960 X2 Air Boss Ultra 4GB GDDR5 خودش هم خروجی HDMI و هم DVI داره در نتیجه نیازی بنگرانی از بابت نیست

در خصوص اورکلاک  و مادربرد هم لازم بذکر اورکلاک نمیشه بلکه تنها نیاز هست پروفایل Xmp رو فعال کنید اما باید در مشخصات مادربرد ببینید تا چه فرکانسی ساپورت میکنه

ممکن شما رم های 3200 تهیه کنید

مادربرد شما تا 2800 ساپورت کنه

در این صورت رم ها روی 2800 ست میشن

آهان. نه این مادربورد ایسوس که تا 3800 ساپورت می کنه

بازم مرسی

علت اینکه من اون سوال دی وی آی و تبدیل رو کردم

چون مثلا مادربودر z170 خودش پورد دی وی آی داره . من فکر کردم باید اون رو داشته باشه تا گرافیک هم دی وی آی بده

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

سلام

پاور گرین وات بالاخوش قیمت خواستید درخدمتم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61713&hl=

لینک به دیدگاه

مرسی رفیق

نو هستند یا؟

با اینکه من برای رندر میخوام که سی پی یو بالا نیساز هست. ولی خوب برای بازی هم میخوام که گرافیک نیاز هست

پس این بالانس رو باید رعایت کنم. و یک سیستم دیگه ای رو ممکنه ببندم که 1 تومان بیشتر میشه ولی به جاش گرافیکش بهتر میشه

I7 6700 k 8m 4g                               قيمت حدودا 1.300  
 Ram G.Skill Trident Z 16GB 3,200MHz            400 500 تومان
Motherboard Maximus VIII ranger                  حدود 700
240 تومان WD Blue 2TB 64MB Buffer HDD
Samsung 850 Evo SSD Drive 250G                     تومان 300
55 تومان DV D Writer ASUS 24X DVD-RW
GIGABYTE GTX 980 Ti G1 Gaming WF3X 6GB DDR5      تومان  2.680
cooler master cm storm scout 2                    380 تومان
case z7 Gladiator                                 390 تومان
power  Green GP1050B-OC+ Power                     500 600 تومان

لینک به دیدگاه

مرسی رفیق

نو هستند یا؟

با اینکه من برای رندر میخوام که سی پی یو بالا نیساز هست. ولی خوب برای بازی هم میخوام که گرافیک نیاز هست

پس این بالانس رو باید رعایت کنم. و یک سیستم دیگه ای رو ممکنه ببندم که 1 تومان بیشتر میشه ولی به جاش گرافیکش بهتر میشه

I7 6700 k 8m 4g                               قيمت حدودا 1.300  

Ram G.Skill Trident Z 16GB 3,200MHz            400 500 تومان

Motherboard Maximus VIII ranger                  حدود 700

Samsung 850 Evo SSD Drive 250G                     تومان 300

GIGABYTE GTX 980 Ti G1 Gaming WF3X 6GB DDR5      تومان  2.680

cooler master cm storm scout 2                    380 تومان

case z7 Gladiator                                 390 تومان

power  Green GP1050B-OC+ Power                     500 600 تومان

البته انتخاب با شماست اما خرید سری  اک 980ti با این قیمت وقتی سری 1070 در بازار هست بنظر بنده درست نیست

در عین حال هم پیشنهادم این هست روی سوکت 2011 هزینه کنید و یک گرافیک 960 تهیه کنید درصورتی که بدنبال اجرای بازی های روز روی بالاترین رزلویشن و بالاترین کیفیت نیستید

در اخر هم من پیشنهادم روی cooler master cm storm scout 2 تهیه کنید یا این مدلCorsair Carbide Series SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case

لینک به دیدگاه

البته انتخاب با شماست اما خرید سری  اک 980ti با این قیمت وقتی سری 1070 در بازار هست بنظر بنده درست نیست

در عین حال هم پیشنهادم این هست روی سوکت 2011 هزینه کنید و یک گرافیک 960 تهیه کنید درصورتی که بدنبال اجرای بازی های روز روی بالاترین رزلویشن و بالاترین کیفیت نیستید

در اخر هم من پیشنهادم روی cooler master cm storm scout 2 تهیه کنید یا این مدلCorsair Carbide Series SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case

مرسی رفیق

یک کیسی میخوام که بعدا مثلا اگر قرار شد قطعات عوض بشن مشکل جا نداشته باشه.؟ این گلادیاتور یا این یکی مشکلی ندارن در این رابطه ؟

آقا راستی برای تشکر از دوستانی که زحمت میکشن و کمک می کنند میخواستم یک چیزی بهتون معرفی کنم که زندگیتون رو 180 درجه بهتر می کنه

ما یک آقایی تو ایران داریم در حد یک پیامبر. به اسم آقای دکتر شاهین فرهنگ دکترای روانشناسی از دانشگاه دوم دنیا در سال 2008

این آقا در شهرهای مختلف به صورت رایگان یکسال سخنرانی کردند. یعنی یک سال مثلا قم. یک سال تهران و ....

خلاصه این آقا در مورد 3 موضوع صحبت می کنند

1. ازدواج موفق  ( که اگر این رو ندیدی اصلا اصلا ابدا ازدواج نکن. حتی اگر تو و همسری که در نظر دارید بهترین روی زمین هستید بازم ممکنه به هم از نظر روانشناسی نخورید و کارتون به طلاق کشیده بشه )

2.خانواده موفق ( اگر با یک زن یا مرد 10000 سال هم زندگی کنی بازم نمیشناسیش و همین نشناختن باعث اختلاف دعوا و ممکنه طلاق بشه )

3.انسان موفق ( در رابطه با قوانینی که باعث میشه شما خیلی خیلی خیلی سریعتر به خواسته هاتون برسید. با همین تلاش و وضعیت مالی ای که دارید )

خلاصه به من بگیرید این مثل یک چراغ جادو هستش

و خدا خواسته امروز این به شما معرفی بشه. پس به نظر من این فرصت رو از دست ندید

فقط چند تا نکته

اولا اگر شما زرنگ گری کنی بری از اینترنت دانلود کنی ( کاملش رو پیدا نمی کنی ) 2قسمت میبینی دیگه نمیبینی.  این سخنرانی ها عالی و همراه با شوخی وخنده فراوان هستش. چرا نمیبیننی پس ؟

چون پول ندی برات ارزش نداره و کامل نمیبینی

پس حتما حتما حتما میخری و از کسی نمیگیری یا دانلود نمی کنی

دوما الان خریدی رفتی خونه؟ خواهرت داداشت پسرخالت میگه من ببینم؟ شما چی میگی ؟ میگی بیا من فردین هستم؟ نه  .  شما نصف پولش رو ازش میگیری بعد میگی بفرما بشین ببین/

به اینکه قسم میخورم نمیبینه

سوما بهتره درکنار این سخنرانی ها مستند راز 1 دوبله فارسی رو حتما حتما 6 7 دفعه ببینید که کامل متوجه بشید

امیدوارم بگیرید و تغییر مثبت تو زندگیتون رو ببینید :))

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

آقا من تصمیم گرفتم این سیستم رو 1 2 ماهه دیگه ببندم که یک گرافیم 1080 بگیرم. مثل اینکه مدل استریکسش بهتره ولی هنوز موجود نیست جایی

البته علت صبر کردنم به خاطر ارزون شدن گرافیک ها هستش

به نظرتون ارزون تر میشه ؟

لینک به دیدگاه

مرسی رفیق

یک کیسی میخوام که بعدا مثلا اگر قرار شد قطعات عوض بشن مشکل جا نداشته باشه.؟ این گلادیاتور یا این یکی مشکلی ندارن در این رابطه ؟

آقا راستی برای تشکر از دوستانی که زحمت میکشن و کمک می کنند میخواستم یک چیزی بهتون معرفی کنم که زندگیتون رو 180 درجه بهتر می کنه

ما یک آقایی تو ایران داریم در حد یک پیامبر. به اسم آقای دکتر شاهین فرهنگ دکترای روانشناسی از دانشگاه دوم دنیا در سال 2008

این آقا در شهرهای مختلف به صورت رایگان یکسال سخنرانی کردند. یعنی یک سال مثلا قم. یک سال تهران و ....

خلاصه این آقا در مورد 3 موضوع صحبت می کنند

1. ازدواج موفق  ( که اگر این رو ندیدی اصلا اصلا ابدا ازدواج نکن. حتی اگر تو و همسری که در نظر دارید بهترین روی زمین هستید بازم ممکنه به هم از نظر روانشناسی نخورید و کارتون به طلاق کشیده بشه )

2.خانواده موفق ( اگر با یک زن یا مرد 10000 سال هم زندگی کنی بازم نمیشناسیش و همین نشناختن باعث اختلاف دعوا و ممکنه طلاق بشه )

3.انسان موفق ( در رابطه با قوانینی که باعث میشه شما خیلی خیلی خیلی سریعتر به خواسته هاتون برسید. با همین تلاش و وضعیت مالی ای که دارید )

خلاصه به من بگیرید این مثل یک چراغ جادو هستش

و خدا خواسته امروز این به شما معرفی بشه. پس به نظر من این فرصت رو از دست ندید

فقط چند تا نکته

اولا اگر شما زرنگ گری کنی بری از اینترنت دانلود کنی ( کاملش رو پیدا نمی کنی ) 2قسمت میبینی دیگه نمیبینی.  این سخنرانی ها عالی و همراه با شوخی وخنده فراوان هستش. چرا نمیبیننی پس ؟

چون پول ندی برات ارزش نداره و کامل نمیبینی

پس حتما حتما حتما میخری و از کسی نمیگیری یا دانلود نمی کنی

دوما الان خریدی رفتی خونه؟ خواهرت داداشت پسرخالت میگه من ببینم؟ شما چی میگی ؟ میگی بیا من فردین هستم؟ نه  .  شما نصف پولش رو ازش میگیری بعد میگی بفرما بشین ببین/

به اینکه قسم میخورم نمیبینه

سوما بهتره درکنار این سخنرانی ها مستند راز 1 دوبله فارسی رو حتما حتما 6 7 دفعه ببینید که کامل متوجه بشید

امیدوارم بگیرید و تغییر مثبت تو زندگیتون رو ببینید :))

مشکل از نظر تعویض قطعات ندارید در عین حال هم با گرافیک های با طول 38 سانت هم مشکلی ندارید

در عین حال هم از کیفیت ساخت بالاتری برخوردار هست

Corsair Carbide Series SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case

آقا من تصمیم گرفتم این سیستم رو 1 2 ماهه دیگه ببندم که یک گرافیم 1080 بگیرم. مثل اینکه مدل استریکسش بهتره ولی هنوز موجود نیست جایی

البته علت صبر کردنم به خاطر ارزون شدن گرافیک ها هستش

به نظرتون ارزون تر میشه ؟

ارزون شدن یک چیز نسبی هست

شاید اندکی قیمتش پایین بیاد و متعادل بشه اما فکر نکنید قیمتش در حدود 500-600 میاد زیر قیمت کنونی

لینک به دیدگاه

مرسی رفیق

نو هستند یا؟

I7 6700 k 8m 4g قيمت حدودا 1.300

Ram G.Skill Trident Z 16GB 3,200MHz 400 500 تومان

Motherboard Maximus VIII ranger حدود 700

Samsung 850 Evo SSD Drive 250G تومان 300

GIGABYTE GTX 980 Ti G1 Gaming WF3X 6GB DDR5 تومان 2.680

cooler master cm storm scout 2 380 تومان

case z7 Gladiator 390 تومان

power Green GP1050B-OC+ Power 500 600 تومان

براى کم کردن هزینه ها میتونی مادربرد رو z170 pro gaming Asus

کیس رو x3 viper

خنک کننده رو DeepCool 240

گرافیک رو Asus gtx 1070 rog strix

پاور رو green gp750 oc + overlooking

و بنظرم اون پرفورمنس لازم رو میگیری یا با پول کم کردن قطعات بالا Asus gtx 1080 rog strix بنداز

ویرایش شده توسط ASHKANTORNADO
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...