رفتن به مطلب

Deepcool Dukase یا SPEC 01

Recommended Posts

دوستان بین این دو کیس کدوم بهتره؟

ممنون میشم با دلیل توضیح بدید.

لینک به دیدگاه

كورسير برند معتبر تري هست با متريال بهتر اما ديپ كول يه برند چيني با كيفيت مناسب با قيمتش ،ديپ كول از لحاظ زيبايي و مديريت كابل كشي و يه سري ويژگي ها مثل پوشش روي پاور بهتر هست ، در كل اين دو كيس كيس هاي انچناني نيستند كه قابليت هاي خاصي داشته باشند هر كدوم رو كه از لحاظ ظاهري ميپسنديد تهيه كنيد اگر بودجه براتون مهم نيست.. ، اما من به شما كيس جديد Z4 گرين رو هم توصيه ميكنم يه نگاهي بندازيد، با توجه به امكانات و تعداد فن به نظرم ارزش خريد بالاتري داره...

ویرایش شده توسط AliAlborz
لینک به دیدگاه

كورسير برند معتبر تري هست با متريال بهتر اما ديپ كول يه برند چيني با كيفيت مناسب با قيمتش ،ديپ كول از لحاظ زيبايي و مديريت كابل كشي و يه سري ويژگي ها مثل پوشش روي پاور بهتر هست ، در كل اين دو كيس كيس هاي انچناني نيستند كه قابليت هاي خاصي داشته باشند هر كدوم رو كه از لحاظ ظاهري ميپسنديد تهيه كنيد اگر بودجه براتون مهم نيست.. ، اما من به شما كيس جديد Z4 گرين رو هم توصيه ميكنم يه نگاهي بندازيد، با توجه به امكانات و تعداد فن به نظرم ارزش خريد بالاتري داره...

مرسی از جواب شما دوست عزیز.

در مورد گیرین راجع به کیفیت کیس با توجه به سابقه بدش تو چند وقت اخیر دو به شکم.

لینک به دیدگاه

ببينيد تفاوت انچناني از لحاظ كيفيت با هم ندارند تقريبا تو يك سطح هستند در حدي نيست كه بخوايد با حساسيت انتخاب كنيد،اما اگر ميخواهيد از لحاظ كيفيت يه تغيير محسوس و كاملا متفاوت و بالاتري رو تجربه كنيد اگر حداقل بتونيد ٣٧٠ هزينه كنيد و يك CM690 iii از كولرمستر بخريد عاليه.. مثل اينكه يكي از دوستان هم دست دوش رو براي فروش تاپيك كردند من خودم از اين كيس استفاده ميكنم از لحاظ متريال و استحكام ورق استيل به كار رفته به مراتب با كيفيت تر از ديپ كول و حتي مدل هاي بهتر كورسير هست...

لینک به دیدگاه

من که کیس spec 01 رو از نزدیک دیدم انگار کوچیک به نظر میاد.

کیس deep cool dukase رو هم داشتم خوب بود.

یه نیم نگاهی هم به z4 گرین داشته باش.

لینک به دیدگاه

ببينيد تفاوت انچناني از لحاظ كيفيت با هم ندارند تقريبا تو يك سطح هستند در حدي نيست كه بخوايد با حساسيت انتخاب كنيد،اما اگر ميخواهيد از لحاظ كيفيت يه تغيير محسوس و كاملا متفاوت و بالاتري رو تجربه كنيد اگر حداقل بتونيد ٣٧٠ هزينه كنيد و يك CM690 iii از كولرمستر بخريد عاليه.. مثل اينكه يكي از دوستان هم دست دوش رو براي فروش تاپيك كردند من خودم از اين كيس استفاده ميكنم از لحاظ متريال و استحكام ورق استيل به كار رفته به مراتب با كيفيت تر از ديپ كول و حتي مدل هاي بهتر كورسير هست...

دوست عزیز ممنون.

اما من خودم از نزدیک dukase و X3 Viper رو دیدم و کیفیت کاملا فاصله داشت.

بگذریم از اینکه دوستان چقدر از کیس های گیرین در سایت نالیدن.

لینک به دیدگاه

عزيز اين دو كيس كه انتخاب كردى به راحتى 100 تومن تفاوت قيمت دارن...

شما در چه حدودايى كيس ميخواى يعنى با چه بودجه اى؟

لینک به دیدگاه

عزيز اين دو كيس كه انتخاب كردى به راحتى 100 تومن تفاوت قيمت دارن...

شما در چه حدودايى كيس ميخواى يعنى با چه بودجه اى؟

شاید حدودای 200 تا 300
لینک به دیدگاه

با اومدن کیس گرین z4 با قیمت خیلی مناسبش دیگه جای شک نذاشته z4 بخری بهتره.

من کیس دوکاس ورژن 2 و ورژن یک و کندومن و وایپر داشتم و اسمبل کردم برای فامیل و ... واقعا مثل z4 نیستن.

z4 خیلی عالیه.

لینک به دیدگاه

با اومدن کیس گرین z4 با قیمت خیلی مناسبش دیگه جای شک نذاشته z4 بخری بهتره.

من کیس دوکاس ورژن 2 و ورژن یک و کندومن و وایپر داشتم و اسمبل کردم برای فامیل و ... واقعا مثل z4 نیستن.

z4 خیلی عالیه.

دوست عزیز مگه شما z4 رو اسمبل کردی که این حرف رو میزنی؟

خواهشا از رو تجربه حرف بزنید نه از مشخصات چون مشخصات برای همه واضح هستش.

بله منم قبول دارم که z4 قیمت بسیار خوبی داره ولی هنوز امتحان خودشو پس نداده و توسط کاربرا امتحان نشده.

بازم مرسی.

ویرایش شده توسط super rockstar
لینک به دیدگاه

دوست عزیز مگه شما z4 رو اسمبل کردی که این حرف رو میزنی؟

خواهشا از رو تجربه حرف بزنید نه از مشخصات چون مشخصات برای همه واضح هستش.

بله منم قبول دارم که z4 قیمت بسیار خوبی داره ولی هنوز امتحان خودشو پس نداده و توسط کاربرا امتحان نشده.

بازم مرسی.

حالا یه حرفی بزنم ناراحت نشین و به خودتون نگیرید متاسفانخ کاربران لیون خیلی زود قضاوت میکنن . من همیشه تو سایت لیونم اون روز z4 اومد تا موجودی زد تو سایت خیلی سریع سفارش دادم تا به دستم برسه . عزیز حتی با دیدن نمایش و عکس هاش میشه قضاوت کرد که کیس خیلی خوب با قیمت مناسبیه. بعضا دیده شده که کیفیت رو به رخ میکشن که این فاکتور واقعا غلطه چرا که کیفیت بدنه تمام کیس ها مثل همن حالا شاید یه خورده محکم از این حرفا مهم طرح و جادار بودن و کولینگ مناسب هست که این کیس z4 بر اوردا کرده من امروز به دستم میرسه

لینک به دیدگاه

حالا یه حرفی بزنم ناراحت نشین و به خودتون نگیرید متاسفانخ کاربران لیون خیلی زود قضاوت میکنن . من همیشه تو سایت لیونم اون روز z4 اومد تا موجودی زد تو سایت خیلی سریع سفارش دادم تا به دستم برسه . عزیز حتی با دیدن نمایش و عکس هاش میشه قضاوت کرد که کیس خیلی خوب با قیمت مناسبیه. بعضا دیده شده که کیفیت رو به رخ میکشن که این فاکتور واقعا غلطه چرا که کیفیت بدنه تمام کیس ها مثل همن حالا شاید یه خورده محکم از این حرفا مهم طرح و جادار بودن و کولینگ مناسب هست که این کیس z4 بر اوردا کرده من امروز به دستم میرسه

دوست عزیز تفاوت نظر ما همینه دیگه.

کیفیت همه کیس ها مثل هم نیستن و بعضا فاصله هم دارن و کیفیت کیس فقط فاکتور محکم بودن نیست و فاکتور های دیگه ای هم توش دخیلن.

با احترام به شما ولی با دیدن عکس ها و مشخصات فقط میشه به قیمت خوبش پی برد.

اگر امروز به دستتون رسید حتماً یه بررسی کنید و در صورت امکان برای شما همین انجمن نتیجه خودتونو بزارید.

مرسی.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تفاوت نظر ما همینه دیگه.

کیفیت همه کیس ها مثل هم نیستن و بعضا فاصله هم دارن و کیفیت کیس فقط فاکتور محکم بودن نیست و فاکتور های دیگه ای هم توش دخیلن.

با احترام به شما ولی با دیدن عکس ها و مشخصات فقط میشه به قیمت خوبش پی برد.

اگر امروز به دستتون رسید حتماً یه بررسی کنید و در صورت امکان برای شما همین انجمن نتیجه خودتونو بزارید.

مرسی.

حتما این امر صورت میگیره

لینک به دیدگاه

من همین چند روز پیش یک dukase خریدم. این که فقط یک عدد فن داره خیلی توی ذوقم زد. چون قبلا کیس گرین می خریدم و همه جاش فن بود. با کیس green x5 fusion که مقایسه می کنم از نظر کیفیت و زیبایی واقعا چند پله بالاتره. فقط الان که کیس z4 گرین رو دیدم یخورده حسرت خوردم. چون من بخاطر طراحی بی خود و کیفیت نامناسب کیس های گرین ازش زده شدم ولی این یکی که از نزدیک ندیدم ولی معلومه کیس عالی ای هست و اگه الان می خواستم بخرم اون رو می خریدم. فن های ال ای دی داره که خودشون کلی قیمتشونه. 5 تا هم هستند! اصلا زبان طراحی گرین روی این کیس درست شد. بماند که طراحی مثل این رو خیلی کیس ها داشتند و دارند. یک نکته دیگه در مورد کیس dukase. قسمت بالاش یک پنل هست که راحت جدا میشه و از کنارش هم هوا رد میشه و زیرش هم هیچ فیلتری نیست. یجورایی سقف کاذبه! از این مورد بخاطر نبود فیلتر خوشم نیومد. ولی ازش راضیم. در مورد ظاهر z4 هم این رو اشاره کنم که گرین همیشه با برندش کار رو خراب می کنه. اون سر x3+ viper که روی شیشه(تلق) کنار کیس تصویر برند viper رو زد که خیلی زشت بود. الانم روی شیشه z4 این کار رو کرده که مثل x3 پیدا نیست ولی بازم از قشنگیش می کاهد. یک مزیت z4 به dukase راحتی تمیز نگه داشتن کیس هست. dukase کلی شیار داره که باعث میشه خاک بره لاش ولی z4 اینجوری نیست و کلا کیس همه جاش بسته هست. اما dukase از لای شکاف بالاش به راحتی خاک وارد میشه

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

برای مشاهده عکسا کامل از کیس جدید گرین که خودم گرفتم بیاین به گروه تلگرامیم که تو امضام هست

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...