رفتن به مطلب

کمک در مورد کیس x3+ viper

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود به همه دوستان
من یک عدد کیس x3 دارم که متاسفانه چند روز پیش افتاد زمین و پنل جلوی اون شکست که من سعی کردم تعمیرش کنم اما مثل روز اولش نشد خوشبختانه پنل جلوش قابل جدا شدنه میخواستم بدونم کسی می دونه از کجا و چطوری میشه فقط پنل جلوش رو تهیه کرد.

post-17164-14701492041094_thumb.jpg

عکس هم گذاشتم تا بهتر متوجه منظورم بشید.

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

ویرایش شده توسط e.jalili
لینک به دیدگاه

من یک عدد کیس x3 دارم که متاسفانه چند روز پیش افتاد زمین و پنل جلوی اون شکست که من سعی کردم تعمیرش کنم اما مثل روز اولش نشد خوشبختانه پنل جلوش قابل جدا شدنه میخواستم بدونم کسی می دونه attachicon.gifScreenshot_2016-08-02-19-15-28.jpgاز کجا و چطوری میشه فقط پنل جلوش رو تهیه کرد.

درود

شوربختانه پشتیانی کیس در ایران ضعیف‌ه. گرین از لوازم جانبی کیس، تا جایی که دیده‌ام گیره‌های هارددیسک مگنوم رو داره. پنل که اصلا حرفش رو نزن. اگر دقت به خرج بدی می‌تونی درستش کنی. توی کیسهای گرین از نوعی پلاستیک خشک استفاده می‌شه که بسیار آسیب‌پذیره.

فرصت کردی یک دستمال به کیس بکش، گرد و خاک از شکستگی بیشتر به چشم می‌آد.  :)

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

بهتره این موضوع رو با گرین در میان بگذارید @};- گرچه امیدی نیست :eek:

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

پنل جلوي كيس كه خيالت راحت گير نمياد مگر اينكه يه كيس تصادفي پيدا كني جلوش سالم باشه از رو اون برداري : )))

ولي من جاي شما بودم پنل رو كلا بر ميداشتم با پلكسي و سه تا فنه LED يه پنل خفن براش درست ميكردم، نمونه تو اينترنت يه سرچ بكني زياد مياد ميتوني ايده بگيري از روشون، تو سايت pcmod هم كاراي خوب هست يه نگاه بنداز...

يا اينكه اصلا يه همچين حركتي بزني خودم چند وقته تو فكرشم كلا پنل بالا پايين كيسم رو بردارم اين شكليش كنم :)

post-10302-0-69819400-1470151602_thumb.jpeg

ویرایش شده توسط AliAlborz
لینک به دیدگاه

دوست خوبم
از قدیم گفتن شکستنی رفع بلاست دی:
و بالاخره باعث شد به غیر از دکمه پاور، انگشتتون به قسمت های دیگر کیس بخوره :دی
همون طور که دوستان گفتند اون قسمت از پنل گیر نمیاد و از گارانتی هم بعیده کاری کنه ولی بازم سعیتون رو بکنید.
قبل از هرچیز بگم، چیز شاخی نیست که باعث بلا استفاده شدن کیس بشه ولی اگر تحمل این وضعیت رو ندارید باید یواش یواش به فکر کیس جدید باشید. به هر حال قابل بهتر شدن هست.
سعی کنید یک مقدار شکستگی هارو لب به لب تر کنید.
البته فکر کنم اگر سعی کنید وخیم تر میشه :دی
از همون جایی که پلکسی داره، برجسب مشکی براتون بر اساس اندازه ایی که بهش میدید، برش بزنه و روی شکستگی بزنید و اگر بهتر شد، برای اینکه قرینه در بیاد ، اونطرفش هم بزنید.
حتی می توانید با لاک سیاه مرز شکستگی هارو بپوشونید و در صورت برجسته شدنش با استون رقیق تمیزکاری های لازم رو انجام بدید.
بر خلاف دوستمون که گفتند پنل رو بردارین، من نظرم اینه که اصلا این کار رو نکنید.وکلا خرجش نکنید چون دیگه....

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

من یک عدد کیس x3 دارم که متاسفانه چند روز پیش افتاد زمین و پنل جلوی اون شکست که من سعی کردم تعمیرش کنم اما مثل روز اولش نشد خوشبختانه پنل جلوش قابل جدا شدنه میخواستم بدونم کسی می دونه attachicon.gifScreenshot_2016-08-02-19-15-28.jpgاز کجا و چطوری میشه فقط پنل جلوش رو تهیه کرد.

درود دوست عزیز

دنبال جوش پلاستیک باش که مثل روز اولش برات جوش میدن

لینک به دیدگاه

توضیحات رو دوستان دادند

اما در صورتی که بدنبال یک راه ارزان و ساده هستید

میتونید برچسب ریزر یا سری Rog تهیه کنید ترجیحا نمونه فسفری و روی قسمت شکسته قرار بدید تا ترک ها معلوم نشه در عین حال هم نمایی گیمینگ به کیس داده میشه

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز درود و شبتون بخیر

پنل جلوی کیس رو باز کنید و به آدرس لیون کامپیوتر ارسال کنید و ما ارسال میکنیم شرکت گرین و یک پنل دیگه کاملا سالم بدون پرداخت کوچکترین هزینه ای براتون میگیریم و تقدیمتون میکنیم

از سایر دوستان هم میخوام اینقدر نا امیدانه راجب مسایل فکر نکنن

همیشههههه راهی هست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بنده یه کیس گرین مگنوم + دارم . چند سال پیش این از بالای میز افتاد و پنل جلو نابود شد . رفتم نمایندگی گرین واقع در پاساژ ایران طبقه سوم و اون جا موضوع رو مطرح کردم . یه فاکتور دادن و رفتم انبار و از روی یه کیس آکبند و نو پنل رو واسم باز کردن و تحویل گرفتم . 

مشکلی از این بابت فکر نکنم باشه . تعویض میکنن براتون . گارانتی گرین کلا گارانتی خوبیه . 

لینک به دیدگاه

پنل جلوی کیس رو باز کنید و به آدرس لیون کامپیوتر ارسال کنید و ما ارسال میکنیم شرکت گرین و یک پنل دیگه کاملا سالم بدون پرداخت کوچکترین هزینه ای براتون میگیریم و تقدیمتون میکنیم

همیشههههه راهی هست

البته اقاي حسيني جزو استثنائات هست تو ايران كه ما ازش غافل شده بوديم، شما از قصد از رو سيستم با تريلي رد شو ولي تا وقتي اقاي حسيني عزيز هست غمت نباشه :)
لینک به دیدگاه

همیشههههه راهی هست

درود

با عرض خسته نباشید

جناب حسینی قطعا دوستان دیگری مثل بنده هستن که به لوازم یدک کیس های گرین احتیاج دارن و البته راه دور هم هستن

امکانش هست شما اینجور چیزها رو توی فروشگاه بیارید؟(خصوصا پلکسی)

ویرایش شده توسط Armin Zol
لینک به دیدگاه

همیشههههه راهی هست

سلام وقتتون بخیر

واقعا ممنون میشم ازتون اگر این کار رو برام انجام بدین

[emoji120] [emoji120] [emoji120]

در اسرع وقت خدمتتون ارسال می کنم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

بعد از هماهنگی های انجام شده بین تیم فنی لیون کامپیوتر پنل معیوب کیس ارسال شد و امروز یه پنل نو در بسته بندی بسیار مناسب برام ارسال شد.

از مجموعه لیون کامپیوتر به خصوص جناب آقای حسینی عزیز که همیشه حواسشون به اعضای انجمن هست تشکر می کنم و امیدوارم همیشه موفق باشند.

عکس پنل تازه ضمیمه شد.

post-17164-0-80530800-1471155400_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

بعد از هماهنگی های انجام شده بین تیم فنی لیون کامپیوتر پنل معیوب کیس ارسال شد و امروز یه پنل نو در بسته بندی بسیار مناسب برام ارسال شد.

از مجموعه لیون کامپیوتر به خصوص جناب آقای حسینی عزیز که همیشه حواسشون به اعضای انجمن هست تشکر می کنم و امیدوارم همیشه موفق باشند.

عکس پنل تازه ضمیمه شد.

attachicon.gif20160814_103318.jpg

مبارک باشه

کیس رو خوب تمیز کردی ها :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...