رفتن به مطلب

کمک جهت خرید مونیتور 22 اینچ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان بین این سه مدل مونیتور با در نظر گرفتن قیمت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

asus 228 ms led

lg 2250t led

lg 2261tq lcd

اولی گرونه یکم. نمیخوام زیاد هزینه کنم.

لینک به دیدگاه

اگر نمخواهید زیاد هزینه کنید مدل 2262TQ از LG رو بگیرید که در مقایسه با قیمتش بسیار مانیتور خوبی هست و هم برای بازی و هم برای فیلم عالیه ! ( 224 تومان)

مدلهای اسوس بیش از حد گرونن و فاصله بسیار زیادی با قیمت واقعی جهانیشون دارن و برای همین من پیشنهادشون نمیکنم چون شما عملا 2 برابر قیمت واقعی رو پرداخت میکنی .

ب

لینک به دیدگاه

ممنون از شما سالار جان.

2250t بهتره یا اینی که شما گفتید بدون در نظر گرفتن قیمت؟

برام بودن یا نبودن hdmi مهم نیست. چون فقط به کامپیوتر وصل میکنم. همچنین اصلا فیلم هم نگاه نمیکنم!

ولی بازی و عکس و طراحی زیاد انجام میدم. در نتیجه شفافیت و کیفیت رنگ برام مهمه.

یه مقایسه کوچیک هم با مونیتور خودتون ، اگه ال جی رو هم دیدید انجام بدید ممنون میشم.

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

23500 در مقایسه با قیمتی که داره جز بهترین 23 اینچیها به حساب میاد و کیفیت تصویر و شفافیتش بسیار خوبی داره و برای محدوده 265 تومان بهترین انتخاب است . من شخصا 2250 رو تست نکردم ولی 2262TQ رو از نزدیک با 23500 مقایسه کردم و در کل 23500 رو پسندیدم . 23500 برای بازی هم انتخاب ایده الی و تجربه منحصر به فردی خواهید داشت !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...