رفتن به مطلب

کاغذ مناسب پرینت عکس

ted mosby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من به دنبال بهترین کاغذ برای پرینت عکس هستم

دستگاه جوهرافشان هست و سایز عکس هم A4 میخوام باشه قیمت هم بدین ممنون میشم

البته مشکل قیمتی ندارم

لینک به دیدگاه

درود

اگر با تانک‌ رنگ اصلی کار می‌کنی ارزش داره که کاغذ خوب استفاده کنی. با توجه به موجودی بازار به ترتیب:

ilford 310 gsm  دو نمونه داره smooth glass , smooth pearl که بسته‌ی ۲۵ تایی‌ش حدود ۵۵ هزار تومان هست.

ilford 290 gsm smooth pearl  و iford 270 gsm lustre  که بسته‌ی ۵۰ تایی‌شون حدود ۶۰ هزار تومان هست.

Epson 270 یا 255 هر چی باشه خوبه منتها چون نماینده‌ی رسمی‌ش زده تو کار کاغذ چینی باید از فروشندگان غیر رسمی تهیه کنی. ۲۰ برگ حدود۴۵ هزار تومان.

fujifilm , canon هم کاغذهای خوبی دارند منتها کاغذهای سنگین‌ش به سختی گیر می‌آد. اگر نازک بودن کاغذ مهم نیست، fujifilm 235 gsm بسته‌ی ۲۰ برگ حدود ۲۰ هزار تومان هست.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

اگر با تانک‌ رنگ اصلی کار می‌کنی ارزش داره که کاغذ خوب استفاده کنی. با توجه به موجودی بازار به ترتیب:

ilford 310 gsm  دو نمونه داره smooth glass , smooth pearl که بسته‌ی ۲۵ تایی‌ش حدود ۵۵ هزار تومان هست.

ilford 290 gsm smooth pearl  و iford 270 gsm lustre  که بسته‌ی ۵۰ تایی‌شون حدود ۶۰ هزار تومان هست.

Epson 270 یا 255 هر چی باشه خوبه منتها چون نماینده‌ی رسمی‌ش زده تو کار کاغذ چینی باید از فروشندگان غیر رسمی تهیه کنی. ۲۰ برگ حدود۴۵ هزار تومان.

fujifilm , canon هم کاغذهای خوبی دارند منتها کاغذهای سنگین‌ش به سختی گیر می‌آد. اگر نازک بودن کاغذ مهم نیست، fujifilm 235 gsm بسته‌ی ۲۰ برگ حدود ۲۰ هزار تومان هست.

خیلی ممنونم از پاسختون

بله از رنگ های اصلی استفاده میکنم

والا امروز ilford 310 gsm رو که فکر کنم smooth pearl بود 25 تایی 80 تومن قیمت دادن

و iford 270 gsm lustre هم دقیقا 50 تایی 90 تومن

به نظرتون غیر معقول بالاس ؟ چون نرفتم سمت ولیعصر و فقط خیابان جمهوری تهران رو گشتم و قیمت گرفتم

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم از پاسختون

بله از رنگ های اصلی استفاده میکنم

والا امروز ilford 310 gsm رو که فکر کنم smooth pearl بود 25 تایی 80 تومن قیمت دادن

و iford 270 gsm lustre هم دقیقا 50 تایی 90 تومن

به نظرتون غیر معقول بالاس ؟ چون نرفتم سمت ولیعصر و فقط خیابان جمهوری تهران رو گشتم و قیمت گرفتم

خواهش می کنم. ایلفورد نماینده رسمی در ایران نداره و من هم از هر جا که بتونم تهیه یا پیش خرید می کنم. کلا کاغذ گرانی هست و قیمت جهانی ش هم از دیگر کاغذها بیشتره. اگر جایی گیر نیاوردی، 270 gsm در حد یکی دو بسته می تونم بهت بدم. بیشتر هم خواستی یک تا دو ماهه می تونم برات فراهم کنم.

شوربختانه بیشتر کاربران چاپگرهای جوهر افشان به جوهرهای غیر اصلی و مخزنهای شارژی رو آورده اند و در نتیجه برای کاغذ هم برندهای کیفیت پایین و ارزان مثل لاکی و بایتون و تیلکو رو استفاده می کنند. توی کاغذهای نسبتا ارزان که راحت تر گیر می آد fujifilm براق رنگها از جمله سیاه رو با دقت قابل قبولی چاپ می کنه و جلوه ی فتوگرافیک خوبی هم داره، ایرادش نازک و سبک بودنش هست که برای برخی موارد قابل چشمپوشی ه، مثلا وقتی که چاپ بنا باشه توی آلبوم قرار بگیره و مدام دست به دست نشه.

اگر دقت رنگی برات مهم نیست و نگرانی اصلی ت دوام هست اکسان هم بدک نیست. البته چون مدتهاست استفاده نکرده ام از موجودی بازار و قیمتش اطلاع ندارم. بگی کاربری ت چی هست بهتر می تونم راهنمایی ت کنم.

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم. ایلفورد نماینده رسمی در ایران نداره و من هم از هر جا که بتونم تهیه یا پیش خرید می کنم. کلا کاغذ گرانی هست و قیمت جهانی ش هم از دیگر کاغذها بیشتره. اگر جایی گیر نیاوردی، 270 gsm در حد یکی دو بسته می تونم بهت بدم. بیشتر هم خواستی یک تا دو ماهه می تونم برات فراهم کنم.

شوربختانه بیشتر کاربران چاپگرهای جوهر افشان به جوهرهای غیر اصلی و مخزنهای شارژی رو آورده اند و در نتیجه برای کاغذ هم برندهای کیفیت پایین و ارزان مثل لاکی و بایتون و تیلکو رو استفاده می کنند. توی کاغذهای نسبتا ارزان که راحت تر گیر می آد fujifilm براق رنگها از جمله سیاه رو با دقت قابل قبولی چاپ می کنه و جلوه ی فتوگرافیک خوبی هم داره، ایرادش نازک و سبک بودنش هست که برای برخی موارد قابل چشمپوشی ه، مثلا وقتی که چاپ بنا باشه توی آلبوم قرار بگیره و مدام دست به دست نشه.

اگر دقت رنگی برات مهم نیست و نگرانی اصلی ت دوام هست اکسان هم بدک نیست. البته چون مدتهاست استفاده نکرده ام از موجودی بازار و قیمتش اطلاع ندارم. بگی کاربری ت چی هست بهتر می تونم راهنمایی ت کنم.

راستش رو بخوای کاربرد خاصی که بگم برای فلان کار میخوام نیست

من خودم عکاسی میکنم با دوربین و دنبال یک کاغذ خوب بودم که هم دقت لازمه رو داشته باشه هم خیلی نازک نباشه که از بین بره

لینک به دیدگاه

راستش رو بخوای کاربرد خاصی که بگم برای فلان کار میخوام نیست

من خودم عکاسی میکنم با دوربین و دنبال یک کاغذ خوب بودم که هم دقت لازمه رو داشته باشه هم خیلی نازک نباشه که از بین بره

کاغذ فوجی فیلم که گفتم نازک هست، دوام خوبی داره و نازک بودن دلیل بر بی کیفیت بودن نیست. فقط توی دست حس خوبی نمی ده. اگر دقت رنگ مشکی به ویژه برای عکسهای سیاه و سفید برات مهم ه، بهترین گزینه با توجه به موجودی بازار و قیمت همین فوجی فیلم هست. بگردی مات 270 گرم ش هم گیر می آد که البته رنگهای تیره رو به خوبی براقش چاپ نمی کنه. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

کاغذ فوجی فیلم که گفتم نازک هست، دوام خوبی داره و نازک بودن دلیل بر بی کیفیت بودن نیست. فقط توی دست حس خوبی نمی ده. اگر دقت رنگ مشکی به ویژه برای عکسهای سیاه و سفید برات مهم ه، بهترین گزینه با توجه به موجودی بازار و قیمت همین فوجی فیلم هست. بگردی مات 270 گرم ش هم گیر می آد که البته رنگهای تیره رو به خوبی براقش چاپ نمی کنه.

یه سوال یکی امروز با اینکه خودش موجود نداشت برای عکس های سیاه و سفید کاغذ llford galerie gold fibre silk رو پیشنهاد داد و گفت که یکم حال هوای قدیمی هم به عکس میده که فکر کنم 310 گرم هم هست

یکی هم کاغذ های llford galerie smooth lustre dou paper 280gr رو پیشنهاد داد برای عکس های عادی به نظرتون گیر میاد ؟ یا اصلا خوب هستن ؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

یه سوال یکی امروز با اینکه خودش موجود نداشت برای عکس های سیاه و سفید کاغذ llford galerie gold fibre silk رو پیشنهاد داد و گفت که یکم حال هوای قدیمی هم به عکس میده که فکر کنم 310 گرم هم هست

یکی هم کاغذ های llford galerie smooth lustre dou paper 280gr رو پیشنهاد داد برای عکس های عادی به نظرتون گیر میاد ؟ یا اصلا خوب هستن ؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم

راحت باش رفیق. کاغذ due همون کاغذ لاستر هست منتها پشت و روش قابل چاپ ه و کاربرد خاص داره، مثلا کارت پستال و کارت دعوت. از نظر کیفیت با کاغذ لاستر یکی ه. گیر آمدنش رو نمی دونم بخوای برات می پرسم.

کاغذ فایبر سیلک برای عکسهای خاص کاربرد داره و از دید بیشتر مردم شاید کاغذ معمولی به نظر بیاد. اگر جایی بازش رو داشته باشند تا پیش از خرید ببینی بهتره. من کمتر کسی رو دیده ام که این کاغذ رو استفاده کنه.

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من به دنبال بهترین کاغذ برای پرینت عکس هستم

دستگاه جوهرافشان هست و سایز عکس هم A4 میخوام باشه قیمت هم بدین ممنون میشم

البته مشکل قیمتی ندارم

سوال منم هست

لینک به دیدگاه

کاغذ گرفتم از زیر پرینتر میاد بیرون انگاری کاغذ عادی رو از گودال آب کشیدی بیرون

لینک به دیدگاه

کاغذ llford galerie smooth lustre dou paper 280gr خریداری کردم و بسیار راضی هستم

واقعا کیفیت خوبی داره بستش هم 25 تایی هست که روش نوشته 5 عدد هم به شکل مجانی داخلش داره که میشه 30 تایی

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

کاغذ llford galerie smooth lustre dou paper 280gr خریداری کردم و بسیار راضی هستم

واقعا کیفیت خوبی داره بستش هم 25 تایی هست که روش نوشته 5 عدد هم به شکل مجانی داخلش داره که میشه 30 تایی

مبارکت باشه :)

قیمتش چقد بود؟

لینک به دیدگاه

مبارکت باشه :)

قیمتش چقد بود؟

خیلی ممنون

قیمت فوق العاده خوب بود 35 تومن

خواستید بهتون میتونم بگم از کجا بگیرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...