رفتن به مطلب

مشکل با فضای اشغالی رم

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستانه لیونی

من سیستم  رو که روشن میکنم همون اول ۲۰٪ از فضای رمم اشغال هست.در حالی که ۱٪ از سی پی یو اشغال هست.

ویندوزم ۱۰ هست.آیا تو ویندوز۱۰  این امر طبیعی هست؟

سیستمم سیستم امضام هست.با توجه به این که رمم ۱۶ هست ۲۰٪ به نظرم رقم خیلی بالایی هست.

تو لپتاپم هم همین مشکل هست.اونجا ۵۰ درصد از حجم رمم اشغال هست.(رم لپتاپم ۴ هست)

تو سیستمم اصلا احساس کندی نمیکنم و سرعت نرمال هست ولی تو لپتاپ به شدت کند هست.

آیا سیستم ویروسی شده؟

لینک به دیدگاه

درود بر دوستانه لیونی

من سیستم  رو که روشن میکنم همون اول ۲۰٪ از فضای رمم اشغال هست.در حالی که ۱٪ از سی پی یو اشغال هست.

ویندوزم ۱۰ هست.آیا تو ویندوز۱۰  این امر طبیعی هست؟

سیستمم سیستم امضام هست.با توجه به این که رمم ۱۶ هست ۲۰٪ به نظرم رقم خیلی بالایی هست.

تو لپتاپم هم همین مشکل هست.اونجا ۵۰ درصد از حجم رمم اشغال هست.(رم لپتاپم ۴ هست)

تو سیستمم اصلا احساس کندی نمیکنم و سرعت نرمال هست ولی تو لپتاپ به شدت کند هست.

آیا سیستم ویروسی شده؟

نه داداش! کاملا طبیعیه...

همین حالا روی سیستم من با 8گیگ رم، بعد روشن کردن 34% لود شده!

رم 4 دیگه برای ویندوز 10 کمی، کم هست...

(اگه بتونید یه رم 2 گیگ اضافه کنید، خیلی بهتره)

*البته میتونید چک کنید ببینید برنامه ای هست که بصورت غیر متعارف از رم استفاده کنه یا نه!؟(از تسک منجر)

**از همون تسک منجر میتونید برنامه های غیر لازم رو از startup حذف کنید.

لینک به دیدگاه

نه داداش! کاملا طبیعیه...

همین حالا روی سیستم من با 8گیگ رم، بعد روشن کردن 34% لود شده!

رم 4 دیگه برای ویندوز 10 کمی، کم هست...

(اگه بتونید یه رم 2 گیگ اضافه کنید، خیلی بهتره)

*البته میتونید چک کنید ببینید برنامه ای هست که بصورت غیر متعارف از رم استفاده کنه یا نه!؟(از تسک منجر)

**از همون تسک منجر میتونید برنامه های غیر لازم رو از startup حذف کنید.

ممنون

اره تو لپتاپ با توجه  که رمم ۴ هست ویندوز ۱۰ خیلی سنگینه براش.باید ۷ بریزم دوباره.

تو تسک منیجر هم چک کردم برنامه ای نبود که بیشتر از ۵۰ مگ اشغال کنه و اونجا همه چی نرمال به نظر میرسه.

پس خیالم راحت شد سیستمم ویروس نداره مرسی @};-

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

درود

داداش من تو ویندوز 7 این مشکل رو دارم مخصوصا وقتی بازی میکنم با اینکه سیستم قوی هست خیلی از منابعش پر میشه

یه فایلی هست به نام svchost که این وقتی سیستم لود میشه میاد بالا و فضای زیادی از رم و سی پی یو رو میگیره فرقی هم نداره که منابع چقدر باشه مثلا من i3 داشتم 25% پر میکرد الانم که i5 دارم بازم 25% پر میکنه رم هم حدود 2 گیگ

من همیشه صبحا که سیستم رو روشن میکنم اینو stop service میکنم شما هم ببین شاید مشکلت از همین فایل باشه

در ضمن نمیتونی kill proces کنی چون شبکه سیستم قطع میشه باید سرویس هاشو stop کنی نزدیک به 6-7 تا سرویس داره

یه سری عکس الان گرفتم میزارم ببین متوجه میشی.

اگرم مشکل از این نبود مشکل دیگه ای نداری ، البته یه ویروس یابی هم کنی بد نیست

1.jpg

2.jpg

3.jpg

لینک به دیدگاه

درود

داداش من تو ویندوز 7 این مشکل رو دارم مخصوصا وقتی بازی میکنم با اینکه سیستم قوی هست خیلی از منابعش پر میشه

یه فایلی هست به نام svchost که این وقتی سیستم لود میشه میاد بالا و فضای زیادی از رم و سی پی یو رو میگیره فرقی هم نداره که منابع چقدر باشه مثلا من i3 داشتم 25% پر میکرد الانم که i5 دارم بازم 25% پر میکنه رم هم حدود 2 گیگ

من همیشه صبحا که سیستم رو روشن میکنم اینو stop service میکنم شما هم ببین شاید مشکلت از همین فایل باشه

در ضمن نمیتونی kill proces کنی چون شبکه سیستم قطع میشه باید سرویس هاشو stop کنی نزدیک به 6-7 تا سرویس داره

1.jpg

2.jpg

3.jpg

مشکلم این نیست کلا سی پی یو من رو ۱٪ هست تو حالت بیکاری فقط رمم پر میشه.

این گزینه هم که گفتین چک کردم اصلا تو سیستمم نبود.

ممنون که وقت گذاشتین @};-

ظاهرا این اشغال شدن عادی هست و سیستمم مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

درود

1.jpg

2.jpg

3.jpg

دوست عزیز در خصوص این مشکل

بنده هم با این مورد سرکار داشتم البته تا زمانی که ویندوزم سری Professional بود

اما در سری Ultimate با این مورد برخوردی نداشتم

برای جلوگیری از این پروسس روش کلیک راست کنید و Go to service سپس به قسمت Run برید و تایپ کنید Msconfig

در پنجره باز شده قسمت Service بدنبال سرویس این پروسس بگردید و تیک اون رو بردارید

لینک به دیدگاه

ممنون فرشید، این مورد رو میدونم ، گفتم شاید مشکل دوستمون هم همین باشه ، چون به جز این مورد یا ویروس مورد دیگه ای نمیتونه باشه که بی دلیل رم و سی پی یو سیستم رو پر کنه

در ضمن ویندوز من سری اول ویندوز 7 Ultimate هست ساخت سال 2009

لینک به دیدگاه

ممنون فرشید، این مورد رو میدونم ، گفتم شاید مشکل دوستمون هم همین باشه ، چون به جز این مورد یا ویروس مورد دیگه ای نمیتونه باشه که بی دلیل رم و سی پی یو سیستم رو پر کنه

در ضمن ویندوز من سری اول ویندوز 7 Ultimate هست ساخت سال 2009

در خصوص مشکل شما و دوست عزیز

بنده هم مدت های زیادی فکر میکردم ویروس اما در اخر متوجه شدم در حقیقت برخی از پروسس های ویندوز هست (همچون sync یا windows update ) و یا برخی نرم افزار ها که بعد از بسته شدن کامل بسته نمیشند و یک پروسس براشون باز میمونه

در خصوص ویندوز هم برای من هم سال 2009

اما بولد 7601

(میتونید در قسمت run تایپ کنید  Winver) تا مشخصات ویندوز رو ببینید

تنها یک نکته در هنگام چک کردن تسک منیجر نگاه کنید تیک گزینه ( show processes form all users ) خورده باشه

لینک به دیدگاه

موردی که فرمودید تو حالت عادی کاملا طبیعی هست و جای نگرانی نداره . واسه اطمینان پیشنهاد می کنم یک بار هم ویروس یابی کنید تا خیالتون از این بابت راحت بشه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

در خصوص مشکل شما و دوست عزیز

بنده هم مدت های زیادی فکر میکردم ویروس اما در اخر متوجه شدم در حقیقت برخی از پروسس های ویندوز هست (همچون sync یا windows update ) و یا برخی نرم افزار ها که بعد از بسته شدن کامل بسته نمیشند و یک پروسس براشون باز میمونه

در خصوص ویندوز هم برای من هم سال 2009

اما بولد 7601

(میتونید در قسمت run تایپ کنید  Winver) تا مشخصات ویندوز رو ببینید

تنها یک نکته در هنگام چک کردن تسک منیجر نگاه کنید تیک گزینه ( show processes form all users ) خورده باشه

بله  به نظر منم از تسک منیجر هست و صفحات اضافی که بازه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...