رفتن به مطلب

نظرسنجی انتخاب کیس

اشتراک گذاری

انتخاب کیس  

41 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. از بین کیس های نام برده کدام را انتخاب می کنید؟

• kendomen
      2
    • dukase
      13
    • spec3
      2
    • z4 green
      24

Recommended Posts

خب دوستان همونطور که از نظرسنجی هم مشخصه، سوال درباره انتخاب کیس در محدوده 200 تا 300 هست. لطفا با توجه به کیفیت، کولینگ، فضای داخلی و زیبایی محصول به نقد کیس ها بپردازید. ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من دیروز کیس z4استیاگ گرین  رو خریدم واقن کیس خوبیه  قیمتش هم لیون داره 205 تومن

0hnh_%D8%B9%DA%A9%D8%B3%DB%B0%DB%B7%DB%B

ویرایش شده توسط mojtabapes
لینک به دیدگاه

مقایسه یه کیس بالای 300 تومانی مثل spec 3 با 3 تا کیس زیر 200 تومانی از نظر من درست نیست

اما اگه اینارو در نظر نگیریم و فقط بین این چهار تا انتخاب کنیم ترتیب:

spec3

kendomen

dukase

z4

البته اینا نظر شخصی هست و میتونه تو افراد مختلف فرق کنه

مثلا من بمیرم z4 رو انتخاب نمی کنم چون اصلا با قیافه اش و فن های قرمزش اصلا حال نمی کنم مخصوصا اینکه فن کیس های خودم قرمز است و این رنگ اوایل خیلی حال میده ولی بعد خسته کننه میشه

لینک به دیدگاه

dukase سری سفیدش واقعا محشر هست از نظر زیبایی

امکاناتش رو هم که دیگه همه عزیزان در جریان هستند :)

اما اگر بالاتر از این هزینه رو مدنظر بگیریم این مورد رو پیشنهاد میکنم

RaidMax Narwhal Black - Titanium Case

لینک به دیدگاه

اين كيس AeroCool Aero-800 هم در نظر داشته باشيد با امكانات دقيقا مشابه Z4 اما به نظر من زيباتر، قيمتش هم خيلي مناسب هست..

post-10302-0-86110200-1470398683_thumb.png

لینک به دیدگاه

اين كيس AeroCool Aero-800 هم در نظر داشته باشيد با امكانات دقيقا مشابه Z4 اما به نظر من زيباتر، قيمتش هم خيلي مناسب هست..

سلام

قیمت این کیس حدودا چند هست؟و کلید کنترل فن هم دارد؟کیس قشنگی.بخصوص پنل کیس که در قسمت جلو نصب شده به نظرم بهتر هست.

لینک به دیدگاه

سلام

قیمت این کیس حدودا چند هست؟و کلید کنترل فن هم دارد؟کیس قشنگی.بخصوص پنل کیس که در قسمت جلو نصب شده به نظرم بهتر هست.

با توجه به اينكه شركت با اسم و رسمي هم هست كيفيت بالايي داره، دقت كنيد از لحاظ اسكلت دقيقا همون Z4 هست قيمتش هم چند وقت پيش حدود ٢٥٠ اينطورا بود، فن كنترلر نداره اما خب كنترلر هاي موجود روي Z4 هم عملا كارايي خاصي ندارند فن ها رو مستقيم از رو نرم افزار كنترل كنيد كنترل خيلي بيشتري هم داريد...
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اندازه هاش از z4 کوچیک تره مقایسه کنید. برای اسمبل بهتر و زیبا تر قطعا z4 از لحاظ قیمتی هم بماند.

لینک به دیدگاه

با توجه به اينكه شركت با اسم و رسمي هم هست كيفيت بالايي داره، دقت كنيد از لحاظ اسكلت دقيقا همون Z4 هست قيمتش هم چند وقت پيش حدود ٢٥٠ اينطورا بود، فن كنترلر نداره اما خب كنترلر هاي موجود روي Z4 هم عملا كارايي خاصي ندارند فن ها رو مستقيم از رو نرم افزار كنترل كنيد كنترل خيلي بيشتري هم داريد...

مرسی دوست من.از شکل این کیس خیلی خوشم اومد که شما عکسش رو گذاشتین.حالا میرم بازار هر دوی این کیس رو از نزدیک میبینم.چون لیون هم این مدل رو نداره.

راستی چند روز پیش بازار کامپوتر پایینتر میدون ولیعصر بودم یک کیس جدید از دیپ کول اومده به نام LANDKING که جالب بود قیمتش هم 220 هزار تومان بود.اینم دوستان اگر اشنایی دارند در موردش نظر بدهند.اینم لینکش:

http://deepcool.com/product/case/2014-12/9_1614.shtml

لینک به دیدگاه

عزيز اتفاقا لندكينگ كيس قديمي هست و اصلا هم توصيه نميشه Dukas به مراتب بهتر هست..

لینک به دیدگاه

عزيز اتفاقا لندكينگ كيس قديمي هست و اصلا هم توصيه نميشه Dukas به مراتب بهتر هست..

بنده هم دوکیس رو پیشنهاد میکنم. ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...