رفتن به مطلب

بازی های با قفل دنوو کرک شدند+اینبار نوبت Mass Effect Andromeda

مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اکانت های هکی در اصل اکانت مردم بدبخته!! که اون ها هم برای بازی هاشون خرج کردن و باید درک کرد!

اما در کرک همچین چیزی نیست استفاده از اکانت هکی دقیقا مثل دزدی میمونه!!

من اصلا درک نمیکنم کلا قطعه درکم سوخته  :D  امیدوارم تا ابد بازی ها کرک بشن تا مردم بدبخت از بازی کردن هم حد اقل محروم نشن :x

لینک به دیدگاه

دوستان برا بار چندم اعلام کنم که کرک های مدل بایپسی که به نام voksi انتشار پیدا کرد چند روزیه که دیگه کار نمیکنن و فقط دوستانی که همون اوایل کرک کردن میتونن از بازی استفاده کنن (لااقل تا یکی دو هفته دیگه..بعدش همونام بسته میشه) در نتیجه الان تنها بازی که عملن کرک شده بازی توم ریدر هس که کرک کامل شده از طرف CPY...

پس نفرماید که این چرا استاپ ورکینگ میده یا "sth went wrong" ....

خیالتون راحت..باید واستین بقیه بازی ها هم مثل توم ریدر کرک کامل بشه

والسلام

لینک به دیدگاه

این دوتا تنظیمات چیه؟و رو چه حالتی باشی بازی بهتر اجرا میشه؟

y4e6_untitled.png

لینک به دیدگاه

درود.

دوستان یه مشکل دارم با Just.Cause.3

بازی رو از سایت download.ir با حجم 40 گیگ دانلود کردم اما متاسفانه بعد از دانلود متوجه شدم Preload هست و باید انلاک بشه به full unlock

برای این کار نرم افزار تبدیل preload  به full unlock هم توی خود سایت بود اما وقتی روی unpack.bat کلیک میکنم این ارور رو میده.

full%20unlock.jpg

وقتی هم که به صورت run as administrator اجراش میکنم این ارور رو میده

full%20unlock2.jpg

خواهشن یه راهی بگید که بازی رو بتونم Extract  کنم توی هارد. حالا فوقش اگه کرک کار نداد cdkey اشتراکی میخرم.

الان تمان فایلها به صورت depotcache_1.csd هستند

لینک به دیدگاه

اگر سی دی کی می خوای که دیگه لازم نیست انلاک کنی . ولی منم مشکل تورو دارم . البته چی با ادمینیستریتور اجرا کنم و چه نکنم بازم ارور میده . استاپ ورکینگ

لینک به دیدگاه

درود.

دوستان یه مشکل دارم با Just.Cause.3

بازی رو از سایت download.ir با حجم 40 گیگ دانلود کردم اما متاسفانه بعد از دانلود متوجه شدم Preload هست و باید انلاک بشه به full unlock

برای این کار نرم افزار تبدیل preload به full unlock هم توی خود سایت بود اما وقتی روی unpack.bat کلیک میکنم این ارور رو میده.

full%20unlock.jpg

وقتی هم که به صورت run as administrator اجراش میکنم این ارور رو میده

full%20unlock2.jpg

خواهشن یه راهی بگید که بازی رو بتونم Extract کنم توی هارد. حالا فوقش اگه کرک کار نداد cdkey اشتراکی میخرم.

الان تمان فایلها به صورت depotcache_1.csd هستند

من تو وین 8.1 معمولی زدم روش سه ساعت و نیم طول کشید بعد کامل اکسترکتش کرد. شاید مشکل از سیستم شماست چون واسه من کار کرد
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستانی که تومب رایدر رو تونستن اجرا کنن، وقتی بنچمارک رو اجرا میکنید شما هم مینیمم فریم های مسخره و وحشتناک دارید؟(مخصوصا قسمت دوم بنچمارک) یا سیستم من اینطوریه؟ مثلا میانگین 70 هست و ماکس هم 80 اما مینیمم فریم در حد 11 یا 13 فریم برای تست دوم پیش میاد :|

البته با تغییر دادن priority بازی از normal به High این میزان مینیمم فریم در بدترین حالت به 25 الی 28 رسیده

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

دو ستان یه سوال فرق بین نسخه Preload ، آنلاک و فول آنلاک بازی ها چیه؟؟

لینک به دیدگاه

پریلود و لاک یکی اند ، ولی فرقشون با آنلاک اینه که ، لاک رو باید با آنلاکر یا استیم آنلاک کنی وگرنه نمی تونی بازی کنی ، فایل های توی پریلود هم همه به نام دیپاتکش هستن

لینک به دیدگاه

دوستانی که تومب رایدر رو تونستن اجرا کنن، وقتی بنچمارک رو اجرا میکنید شما هم مینیمم فریم های مسخره و وحشتناک دارید؟(مخصوصا قسمت دوم بنچمارک) یا سیستم من اینطوریه؟ مثلا میانگین 70 هست و ماکس هم 80 اما مینیمم فریم در حد 11 یا 13 فریم برای تست دوم پیش میاد :|

البته با تغییر دادن priority بازی از normal به High این میزان مینیمم فریم در بدترین حالت به 25 الی 28 رسیده

برای منم این شکلیه به نظر میرسه بنچمارکش بیش از حد رندم داره

در حالی که بنچ های GTA V و Dirt و بتمن آرکام نایت این شکلی نیست و درصد رندم خیلی کمه.

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

دوست عزیز خدمت عرض کنم والا نمیدونم یکسری دوستان هستن توی این فروم ها میشینن یکسری صحبتهایی میکنن راجع به موضوع ها آدم فکر میکنه حرفشون سنده و طرف پیغمبره چرا اینو میگم یه زمان بود تو هر تاپیکی میرفتی میگفن آی ملت رزولوشن 1080 نیازی به رم بالاتر از 4 گیگ نداره و کارتهای nvidia قدرتش به اینه که توی رم 4 گیگ بهت این قدرت رو میده فلان و بیسار 

من کارت قبلیم 980 بود توی همین تام رایدر به شدت افت فریم داشتم روی گرافیک very high کارت رو فروختم و الان یه 1080 دستمه به قدری نرم شد بازی که نگو اومدم بیرون بازی دیدم روی رزولوشن 1080 نزدیک به 8 گیگ توی محیط های بزرگ و نزدیگ به 7 گیگ توی محیط های کوچیک رم گرافیک میکشه ... !!

یعنی با این تفاسیر بازی رو بخوایی روی تلوزیون 4K اجرا بگیری همین 1080 هم کم میاره

برای منم این شکلیه به نظر میرسه بنچمارکش بیش از حد رندم داره

در حالی که بنچ های GTA V و Dirt و بتمن آکام نایت این شکلی نیست و درصد رندم خیلی کمه.

پاسخی که به دوستمون دادم رو بخونید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز خدمت عرض کنم والا نمیدونم یکسری دوستان هستن توی این فروم ها میشینن یکسری صحبتهایی میکنن راجع به موضوع ها آدم فکر میکنه حرفشون سنده و طرف پیغمبره چرا اینو میگم یه زمان بود تو هر تاپیکی میرفتی میگفن آی ملت رزولوشن 1080 نیازی به رم بالاتر از 4 گیگ نداره و کارتهای nvidia قدرتش به اینه که توی رم 4 گیگ بهت این قدرت رو میده فلان و بیسار 

من کارت قبلیم 980 بود توی همین تام رایدر به شدت افت فریم داشتم روی گرافیک very high کارت رو فروختم و الان یه 1080 دستمه به قدری نرم شد بازی که نگو اومدم بیرون بازی دیدم روی رزولوشن 1080 نزدیک به 8 گیگ توی محیط های بزرگ و نزدیگ به 7 گیگ توی محیط های کوچیک رم گرافیک میکشه ... !!

یعنی با این تفاسیر بازی رو بخوایی روی تلوزیون 4K اجرا بگیری همین 1080 هم کم میاره

سلام پوریا جان 

در محیط های خود بازی عرض نکردم بلکه صرفا در بخش بنچمارک

اون مینیمم فریم های در حد 11 الی 13 فریم رو در شرایطی دارم که اصلا قرار هم نیست حافظه زیادی در حال استفاده باشه(با تکسچرهای very high قرار هست بالای 3 و 4 گیگابایت استفاده بشه اما خب من روی High بودم در طول تست هایی که بهشون اشاره کردم که مینیمم فریم های سنگین دارم ) اگه روی very high لگ سنگین داده بود با توجه به اینکه در اون حالت به بالای 4 گیگ حافظه نیازه(همون حالتی که لطف کردین اشاره کردین) برام منطقی بود چون مشخص هست که به حافظه بالاتر نیازه(و اگه کسی این مسئله رو رد کرده باشه که باید بهش شک کرد :دی) اما وقتی روی high رخ میده جای تعجب داره...

کارت هم AMD R9 290 . جالبه که نه fraps و Riva tuner نمیتونن اون مینیمم فریم رو ثبت کنن از بس سریع رخ میده و فقط بنچمارک خود بازی میتونه ثبتش کنه و این دو نرم افزار که گفتم نهایتا سقوط فریم از 63 به 56 نشون میدن... در حالی که بنچمارک خود بازی 11 الی 13 ثبت میکنه

عکس از یک ثانیه پیش از اون لگ معروف:

2dklx5gnk2r5l2d72ysz_thumb.jpg

که مشخص هست استفاده از حافظه گرافیکی در لحظه ای که لگ میزنه حدود 2200 مگابایت بوده ، پس مشکلی که در اون لحظات منجر به اون لگ میشه مربوط به نیاز به حافظه گرافیکی بالاتر نبوده در بخش بنچمارک و اگه به اسکرینشات دقت بفرمایید متوجه میشید که اون چه بخشی بوده که به شدت در لحظه لگ زدن زیر فشار بوده...

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام پوریا جان 

اون مینیمم فریم های در حد 11 الی 13 فریم رو در شرایطی دارم که اصلا قرار هم نیست حافظه زیادی در حال استفاده باشه(با تکسچرهای very high قرار هست بالای 3 و 4 گیگابایت استفاده بشه اما خب من روی High بودم در طول تست هایی که بهشون اشاره کردم که مینیمم فریم های سنگین دارم ) اگه روی very high لگ سنگین داده بود با توجه به اینکه در اون حالت به بالای 4 گیگ حافظه نیازه(همون حالتی که لطف کردین اشاره کردین) برام منطقی بود چون مشخص هست که به حافظه بالاتر نیازه(و اگه کسی این مسئله رو رد کرده باشه که باید بهش شک کرد :دی) اما وقتی روی high رخ میده جای تعجب داره...

کارت هم AMD R9 290 . جالبه که نه fraps و Riva tuner نمیتونن اون مینیمم فریم رو ثبت کنن از بس سریع رخ میده و فقط بنچمارک خود بازی میتونه ثبتش کنه و این دو نرم افزار که گفتم نهایتا سقوط فریم از 63 به 56 نشون میدن... در حالی که بنچمارک خود بازی 11 الی 13 ثبت میکنه

که مشخص هست استفاده از حافظه گرافیکی در لحظه ای که لگ میزنه حدود 2200 مگابایت بوده ، پس مشکلی که در اون لحظات منجر به اون لگ میشه مربوط به نیاز به حافظه گرافیکی بالاتر نبوده در بخش بنچمارک و اگه به اسکرینشات دقت بفرمایید متوجه میشید که اون چه بخشی بوده که به شدت در لحظه لگ زدن زیر فشار بوده...

یا خدا... چه فشاری رو cpu هست :eek:

قرار بود فشار بره رو گرافیک که کم کم

لینک به دیدگاه

سلام پوریا جان 

فرجام جان این بخش به شدت پردازنده رو زیر لود میبره

من با کارت 1070 G1 که تست کردم چنان پردازنده زیر لود میره که فکر میکنم دارم Cinbech ران میکنم :دی

ولی اینکه وقتی فرکانس پردازنده رو تا 4.8GHz هم بالا بردم همچنان افزایش فریم داشتم.

این طور میشه متصور بود که اکثر سی پی یو های این نسل برای کارتی مثل 1070 گلوگاهه :دی

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

سلام پوریا جان 

باشه روی high هم رم زیادی میگیره میگم رو very high  رم 8 گیگ میخواد حالا شما روی high دیگه حد اقل 5 الی 6 گیگ و میخواد شما یکاری کن روی با برنامه msi afterburn چک کن ببین رمت فول فول هست کلا یا نه اگر رو high کلا فول باشه توی اون صحنه رم بیشتری میخواد که لگ میزنه 

بازی رو هم روی حالت پنجر هایی اجرا کن که بتونی ببینی میزان مصرف حافظه رو تسک منیجر رو هم بزنم رم و سی پی یو رو ببین فول میشن یا نه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باشه روی high هم رم زیادی میگیره میگم رو very high  رم 8 گیگ میخواد حالا شما روی high دیگه حد اقل 5 الی 6 گیگ و میخواد شما یکاری کن روی با برنامه msi afterburn چک کن ببین رمت فول فول هست کلا یا نه اگر رو high کلا فول باشه توی اون صحنه رم بیشتری میخواد که لگ میزنه 

بازی رو هم روی حالت پنجر هایی اجرا کن که بتونی ببینی میزان مصرف حافظه رو تسک منیجر رو هم بزنم رم و سی پی یو رو ببین فول میشن یا نه 

پوریا جان اسکرین شات رو دیدید؟؟

روی اسکرین شات مشخصه که چقدر داره استفاده میشه در همون لحظات. هم حافظه گرافیکی هم درصد زیر فشار بودن تک تک هسته های پردازنده، حافظه اصلی و حافظه مجازی و بوسیله همون افتربرنر و riva tuner هست(افتربرنر به واسطه همون riva truner میاد نشون میده اون مشخصات و میزان استفادشون رو)...روی اسکرینشات بالا سمت چپ مشخص هست همه چیز که پردازنده داره خودکشی میکنه دیگه چرا تسک منجر باز کنم وقتی این داره نشون میده لحظه ای و داخل خود باز یهم میتونم ببینم هر بخش چقدر داره استفاده میشه؟!! در همون لحظه ای که داره لگ میزنه خب دارم میبینم که داره زیر 2200 مگابایت داره استفاده میشه! :D

در خود بازی هم که امروز تست کردم با تنظیمات من که تنظیمات خیلی بالایی هم نیست زیر 2500 مگابایت حافظه استفاده میشه...

تنظیمات من :

1i7j4jsjw2de7v3a6l1o_thumb.png

منظور من اینه که وقتی با این تنظیمات استفاده از حافظه گرافیکی در رزولوشن 2560 در 1080 حداکثر به 2500 میرسه، اگه لگ پیش بیاد به خاطر حافظه گرافیکی نمیتونه باشه.. اگه شما هم به جای تسک منجر و چک کردن افتر برنر پس از بازی بیاید و بطور لحظه ای مانیتور کنید متوجه می شدی که در موقع لگ ها کدوم بخش ها تحت فشار هستن! مثل این لگی که من دارم و در اون لحظه استفاده حافظه گرافیکی خیلی پایینتر از حافظه کارتم بوده و صرفا این پردازنده بوده که تحت فشار شَدید بوده:

آموزشش در اینجا هست برای دوستانی که از این روش استفاده نمیکنن:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=41163&hl=

به جای اینکه بعد از بازی نگاه کنی افتربرنر رو یا بازی رو پنجره ای اجرا کنی تا بتونی بطور لحظه ای افتربرنر رو چک کنی، همون اطلاعات رو بالای صفحه گیمت بهت نشون میده تا نیاز نباشه پنجره ای بازی کنی یا بیای بیرون

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان تکسچر رو روی Medium هم که میذارم باز هم در اون تست و در اون لحظه لگ میزنه.. در حالی که استفاده از حافظه گرافیکی در اون لحظه حدود 1400 مگابایت بوده... خب کاملا معلومه که این لگی که دارم راجع بهش صحبت میکنم مربوط به میزان استفاده از حافظه گرافیکی نیست... مسئله بعدی هم اینه که هم 1060 همینطوری میشه هم 1080 و همین 290 من... که حافظه هاشون هم متفاوت هست و هر 3 تاشون هم در اون جای خاص لگشون رو میزنن.

شما بحثتون اینه که بطور کلی این بازی حافظه گرافیکی بیشتری نیاز داره ، من هم میگم بله احتمالش هست و با شما خالف هم نیستم منتها در اون تست خاص و در اون لحظه، لگی که بوجود میاد دلیلش کم بودن حافظه گرافیکی نیست

فرجام جان این بخش به شدت پردازنده رو زیر لود میبره

من با کارت 1070 G1 که تست کردم چنان پردازنده زیر لود میره که فکر میکنم دارم Cinbech ران میکنم :دی

ولی اینکه وقتی فرکانس پردازنده رو تا 4.8GHz هم بالا بردم همچنان افزایش فریم داشتم.

این طور میشه متصور بود که اکثر سی پی یو های این نسل برای کارتی مثل 1070 گلوگاهه :دی

مسئله همینه دیگه  :D  اون بخش از بنچمارک فشارش روی پردازنده بیشتر از فشاری هست که روی حافظه گرافیکی یا چیزهای دیگه میاره

دمای R9 290 رفرنس رو دیدی؟  :laughing:

یا خدا... چه فشاری رو cpu هست  :eek:

در حالت حادی لودش بین 60 الی 75 هست اما در اون لحظاتی که لگ میزنه 90 رو رد میکنه
ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

یا خدا... چه فشاری رو cpu هست :eek:

توی DX11 همچین قراری نداشتیم :D

تستهارو آقا فرجام روی DX11 انجام دادن اگه اشتباه نکنم.

بهتره فرض کنیم اون لحظه با توجه به بنچهای 3D mark فشار روی فیزیکس اسکور افتاده همونطور که اقا علی هم گفتن با اورکلاک cpu همچنان افزایش فریم داشتن

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی DX11 همچین قراری نداشتیم :D

تستهارو آقا فرجام با روی DX11 انجام دادن اگه اشتباه نکنم

آره Dx11 اجرا شده  :D  در Dx12 یک مقدار استفاده از پردازنده باید کمتر دیوانه کننده شده باشه  :D

راستی چرا اگه به بازی رو درست تلفظ کنی مسخرت میکنن؟  =))  یکی پیام داده که مثلا ازم غلط بگیره :|  اومده میگه چرا گفتی "تومب رایدر(تازه درست ترش هم تومب ریدر باید باشه فکر کنم)" ؟ تومب رایدر چیه دیگه؟ اسمش تامب رایدره :|

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

الان تکسچر رو روی Medium هم که میذارم باز هم در اون تست و در اون لحظه لگ میزنه.. در حالی که استفاده از حافظه گرافیکی در اون لحظه حدود 1400 مگابایت بوده... خب کاملا معلومه که این لگی که دارم راجع بهش صحبت میکنم مربوط به میزان استفاده از حافظه گرافیکی نیست... مسئله بعدی هم اینه که هم 1060 همینطوری میشه هم 1080 و همین 290 من... که حافظه هاشون هم متفاوت هست و هر 3 تاشون هم در اون جای خاص لگشون رو میزنن.

شما بحثتون اینه که بطور کلی این بازی حافظه گرافیکی بیشتری نیاز داره ، من هم میگم بله احتمالش هست و با شما خالف هم نیستم منتها در اون تست خاص و در اون لحظه، لگی که بوجود میاد دلیلش کم بودن حافظه گرافیکی نیست

درود @};-

منم با همین تنظیماتی که شما قرار دادی تست گرفتم و با اینکه میزان حافظه گرافیکی بیش از 2.5 گیگابایت نشد اما همونطور که شما اشاره کرده بودی منم دقیقاً در همون صحنه همون لگ سریع رو مشاهده کردم پس به قول شما مشخصاً از میزان حافظه نیست با این حال منم با پوریا خان در مورد حافظه گرافیکی موافقم. فقط یه سوالی، شما با همین تنظیمات با DirectX 12 هم تست گرفتی؟ من تست گرفتم و نتیجه رو میگذارم شما خودت یه نگاه بنداز:

نتیجه تست با DirectX 11 و رفتار گرافیک:

ru22_directx_11-1.jpg

نتیجه تست با DirectX 12 و رفتار گرافیک:

4lmg_directx_12-1.jpg

البته به رفتار فریم در DirectX 12ی که After Burner نشون میده اعتماد ندارم ولی خب در این API اون لگ مشاهده نشد و حداقل فریم هم واقعاً به صورتی تخیلی تغییر کرد!

امر دیگری بود در خدمتم @};-  :)

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود @};-

منم با همین تنظیماتی که شما قرار دادی تست گرفتم و با اینکه میزان حافظه گرافیکی بیش از 2.5 گیگابایت نشد اما همونطور که شما اشاره کرده بودی منم دقیقاً در همون صحنه همون لگ سریع رو مشاهده کردم پس به قول شما مشخصاً از میزان حافظه نیست با این حال منم با پوریا خان در مورد حافظه گرافیکی موافقم. فقط یه سوالی، شما با همین تنظیمات با DirectX 12 هم تست گرفتی؟ من تست گرفتم و نتیجه رو میگذارم شما خودت یه نگاه بنداز:

نتیجه تست با DirectX 11 و رفتار گرافیک:

نتیجه تست با DirectX 12 و رفتار گرافیک:

البته به رفتار فریم در DirectX 12ی که After Burner نشون میده اعتماد ندارم ولی خب در این API اون لگ مشاهده نشد و حداقل فریم هم واقعاً به صورتی تخیلی تغییر کرد!

امر دیگری بود در خدمتم @};-  :)

سلام بر تریکسترُ المَمالِک :D 

اتفاقا در برنامم هست که روی dx12 هم تست کنم و باید در ابتدا یک SSD جدید بگیرم چون اعتقادی به دو ویندوز در یک SSD ندارم ... از طرفی هم به دلایل خاصی(فنی و غیر فنی) همچنان روی 7 مونده بودم و هر بار میخوام بیام روی 10 ملت تاپیک میزنن که ای ویندوز 10 فلان شد  :D 

عکس نمیدونم چرا باز نمیشه برام  :-?

احتمالا دلیل بهتر شدنش در Dx12 همون کم شدن استفاده از پردازنده باشه.. البته من که استفاده نکردم پس صرفا حدس میزنم

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

آره Dx11 اجرا شده  :D  در Dx12 یک مقدار استفاده از پردازنده باید کمتر دیوانه کننده شده باشه  :D

راستی چرا اگه به بازی رو درست تلفظ کنی مسخرت میکنن؟  =))  یکی پیام داده که مثلا ازم غلط بگیره :|  اومده میگه چرا گفتی "تومب رایدر(تازه درست ترش هم تومب ریدر باید باشه فکر کنم)" ؟ تومب رایدر چیه دیگه؟ اسمش تامب رایدره :|

درود

تلفظ دقیقش توم رِیدر هستش! اون b اخر هم تلفظ نمیشه. :D  تو گوگل معمولا هر کلمه ای رو بزنی تلفظمش میاره.  @};-

البته این بازی صد جور تلفظ میشه بین مردم! حتی اگه تو فرومهای خارجی ببینی در این مورد بحث شده و ملت به تلفظهایی که میکردن میخندد البته نه بهم! 

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تلفظ دقیقش توم ریدر هستش! اون b اخر هم تلفظ نمیشه.  :D تو گوگل معمولا هر کلمه ای رو بزنی تلفظمش میاره.  @};-

همین دیگه منظورم اینه که من هم تازه درستش رو نگفتم اما اون شخص میاد ایراده جای دیگه رو میگیره =)) اون قسمت توم و تام

فقط کافیه یک حرف صدا دار از چیزی که جا افتاده متفاوت ادا کنی  :D

باز خوبه اسم تامب رو روی دخترامون نمیذاریم  =)) چون فک میکنن اسم و فامیلیه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

بیخیال تلفظ حاجی.. احتمالا اوشون ها به gta میگن جی تی آیل به desert eagle هم میگن بزرت آنجل... جدی نگیر :cool: :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...