رفتن به مطلب

کمک فوری برای مشکل اینترنت

Abolfazl.D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

من چند روز پیش یه قند شکن سایفون دانلود کردم و ازش یه بار استفاده کردم اما از اون زمان دیگه نه با Mozilla Firefox ونه Internet Explorer بدون روشن کردن سایفون نمیتونم به اینترنت وصل شم لطفا اگه کسی راه حلی داره بگه اخه همین الانم با قند شکن اومدم ومصرف ترافیکم خیلی زیاد شده.

دوستان راستی شرمنده دو تا تاپیک اومد من نمیدونم چی شد اخه یه بار روی ارسال زدم

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

دوستان سلام

من چند روز پیش یه قند شکن سایفون دانلود کردم و ازش یه بار استفاده کردم اما از اون زمان دیگه نه با Mozilla Firefox ونه Internet Explorer بدون روشن کردن سایفون نمیتونم به اینترنت وصل شم لطفا اگه کسی راه حلی داره بگه اخه همین الانم با قند شکن اومدم ومصرف ترافیکم خیلی زیاد شده.

دوستان راستی شرمنده دو تا تاپیک اومد من نمیدونم چی شد اخه یه بار روی ارسال زدم

Internet Explorer رو باز کن- Internet options رو بزن- رو تب connections بزن-بعد Settings

اینجا اگه گزینه use a proxy server for this connection تیک داشت تیکش رو بردار اوکی بزن

Capture.JPG

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

تو تنظیمات موزیلا تیک استفاده از پروکسی رو بردار یه برو تو internet option هرچی hestory هست delete کن. اگه نشد موزیلا رو پاک کن از اول نصب کن

لینک به دیدگاه

Internet Explorer رو باز کن- Internet options رو بزن- رو تب connections بزن-بعد Settings

اینجا اگه گزینه use a proxy server for this connection تیک داشت تیکش رو بردار اوکی بزن

Capture.JPG

خیلی ممنون از کمکتون مشکلم حل شد

تو تنظیمات موزیلا تیک استفاده از پروکسی رو بردار یه برو تو internet option هرچی hestory هست delete کن. اگه نشد موزیلا رو پاک کن از اول نصب کن

خیلی ممنون از کمکتوت مشکلم حل شد  اما راستی اگه بازم از سایفون استفاده کنم همین مشکل دوباره ایجاد میشه؟

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از کمکتون مشکلم حل شد

خیلی ممنون از کمکتوت مشکلم حل شد  اما راستی اگه بازم از سایفون استفاده کنم همین مشکل دوباره ایجاد میشه؟

خواهش.

همینطوری سایفون رو نبند . قبلش اول گزینه قطع کردن رو بزن بعد برنامه رو ببند.دیگه این مشکل واست پیش نمیاد.

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

خواهش.

همینطوری سایفون رو نبند . قبلش اول گزینه قطع کردن رو بزن بعد برنامه رو ببند.دیگه این مشکل واست پیش نمیاد.

بازم ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...