رفتن به مطلب

استفاده از هارد مشکل دار صدمه ای به سیستم میزنه؟

J A V A D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه هارد 500 سامسونگ دارم hd502hj

نمیدونم چی شد یهو به مشکل خورد و بعضی وقتها صدای تق میده ( انگار هد گیر میکنه)

بخاطر همین هارد جدید گرفتم و گذاشتمش کنار حالا دوباره به سیستم وصلش کردم باز همون صدا هست

مثلا پارتیشن باز میکنی یه صدا میده در حد یه ثانیه یه تق کوچیک میکنه

میخوام بدونم استفاده از این هارد دیسک مشکلی که برای سیستم پیش نمیاره؟ مثلا صدمه ای به مادربرد بزنه یا چه میدونم خود هارد بترکه کیس داغون کنه!!!

برای اطلاعات موقت ازش استفاده میکنم مثلا پوشه ی دانلود موقت idm و ذخیره فایل های فشرده(خودم میدونم بزودی از بین میره و دیگه کار نمیکنه)

فقط سوالم اینه که امکانش هست به سایر قطعات آسیبی برسونه یا نه؟

پ.ن : راستی دلیل استفاده دوباره از این هارد دیسک افزایش عمر هارد دیسک اصلیمه

همونجور که میدونید idm یه پوشه موقت داره و بسته به سرعت نت هر ثانیه دانلود میکنه و رو هارد مقدار کوچیکی ذخیره میشه و هارد کلا درگیره (60KB/s)

یا پارت های rar چند گیگ دانلود میکنیم و بعدش unrar میکنیم اینجوری به نظرمن عمرهارددیسک کمتر میشه

آیا پینوشت بالا درسته یا من زیاد تخیلی فکر میکنم؟ :D

لینک به دیدگاه

من سوالمو با یه مثال توضیح بدم فکر کنم بهتره

مثلا سرعت نت من 60کیلوبایت بر ثانیست حالا من میخوام ویندوز 10 دانلود کنم با حجم 4 گیگ

تقریبا 20ساعت طول میکشه فایل دانلود بشه و هرثانیه هم 60کیلوبایت دانلود میشه اینجوری هارد 20ساعت کار میکنه و هرثانیه مقدار خیلی کمی ذخیره میکنه

من این هارد خراب رو سیستم گذاشتم تا یجورایی عمر هارد اصلیم بره بالا

آیا به نظر شما منطقیه یا فرق آنچنانی نداره؟

لینک به دیدگاه

هارد به سایر قطعات آسیبی نمیرسونه،عاملی که میتونه به سایر قطعات صدمه جدی وارد کنه پاوره. اگه هارد خرابتون در اثر پاور به این بلا گرفتار شده باشه، ممکن هارد جدیدتون هم آسیب ببیه.

البته برد هارد معیوب در اثر ولتاژ غیر ایمن از سمت پاور امکان جرقه و شعله زدن داره ولی احتمال این اتفاق پایینه و اگه پاورتون سالم موردی نیست.

اگر صداش زیاد رو اعصاب نیست و دیتایی که براتون اهمیتی نداره روش بریزید جای نگرانی نیست ولی قبلش هارد رو فرمت سطح پایین (low level format) کنید. بعد با نرم افزار های تست هارد مثل hd tune تست ارور اسکن بگیرید، اون بخشی که احیانا خراب رو از پارتیشن جدا کنید.

ممکنه حالا حالا ها براتون کار بده ولی خب یه روز بیدار میشید میبینید شهید شده پس مواظب دیتاتون باشید

ویرایش شده توسط msadegh07
لینک به دیدگاه

ممنون صادق جان

اطلاعات هارد همونطور که گفتم اصلا بدردم نمیخوره و میخوام به عنوان چرک نویس ازش استفاده کنم

همه برنامه هارو امتحان کردم هیچ مشکلی نمیبینن ولی خوب چون چندین ساله دست خودمه معلومه یه ایرادی گرفته و این صدا اصلا عادی نیست

در مورد نظریه م دوستان نظر بدن ممنون میشم

سرعت نت من 60کیلوبایت بر ثانیست حالا من میخوام ویندوز 10 دانلود کنم با حجم 4 گیگ

تقریبا 20ساعت طول میکشه فایل دانلود بشه و هرثانیه هم 60کیلوبایت دانلود میشه اینجوری هارد 20ساعت کار میکنه و هرثانیه مقدار خیلی کمی ذخیره میکنه

با این کار که فایل چند پارتی(part1,2,3,....) میریزم رو هارد خراب بعدش extract میکنم رو هارد اصلی و فایل های موقتی رو هارد خراب ذخیره میشه به نظرتون چقدر در عمر هارد اصلی سیستم تاثیر میذاره؟

لینک به دیدگاه

دانلود روی هارد خراب، امکان این رو هم داره که فایل فشرده تون رو هم خراب کنه. ولی اگه تستا سالم نشون میده مسئله ای نیست.

از بابت عمر هارد آنچنان تاثیرش محسوس نیست چون بالاخره ویندوز روی هارد اصلی نصبه و سرعت دانلود هم زیاد هارد رو درگیر نمیکنه. با این حال با دانلود روی هارد دوم، طبیعتا هارد اصلی کمتر درگیره و بهتره و مثلا اگه حین دانلود برق رفت احتمالا صدمه دیدنش خیلی کمتره. اما اگه خیلی به هارد و همچنین سرعت سیستمتون اهمیت میدید بهتره ویندوز روی ssd بریزید تا هارد کمتر درگیر باشه.

ویرایش شده توسط msadegh07
لینک به دیدگاه

دانلود روی هارد خراب، امکان این رو هم داره که فایل فشرده تون رو هم خراب کنه. ولی اگه تستا سالم نشون میده مسئله ای نیست.

از بابت عمر هارد آنچنان تاثیرش محسوس نیست چون بالاخره ویندوز روی هارد اصلی نصبه و سرعت دانلود هم زیاد هارد رو درگیر نمیکنه. با این حال با دانلود روی هارد دوم، طبیعتا هارد اصلی کمتر درگیره و بهتره و مثلا اگه حین دانلود برق رفت احتمالا صدمه دیدنش خیلی کمتره. اما اگه خیلی به هارد و همچنین سرعت سیستمتون اهمیت میدید بهتره ویندوز روی ssd بریزید تا هارد کمتر درگیر باشه.

ممنون دوست عزیز بابت راهنماییات شرمنده نمیتونم مثبت بدم

تو فکر ssd هستم انشالله در اولین فرصت

این هاردم دیگه بیش از حد صدا میده همه تئوریامو نابود کرد : دی

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من یه هارد 500 سامسونگ دارم hd502hj

نمیدونم چی شد یهو به مشکل خورد و بعضی وقتها صدای تق میده ( انگار هد گیر میکنه)

بخاطر همین هارد جدید گرفتم و گذاشتمش کنار حالا دوباره به سیستم وصلش کردم باز همون صدا هست

مثلا پارتیشن باز میکنی یه صدا میده در حد یه ثانیه یه تق کوچیک میکنه

میخوام بدونم استفاده از این هارد دیسک مشکلی که برای سیستم پیش نمیاره؟ مثلا صدمه ای به مادربرد بزنه یا چه میدونم خود هارد بترکه کیس داغون کنه!!!

برای اطلاعات موقت ازش استفاده میکنم مثلا پوشه ی دانلود موقت idm و ذخیره فایل های فشرده(خودم میدونم بزودی از بین میره و دیگه کار نمیکنه)

فقط سوالم اینه که امکانش هست به سایر قطعات آسیبی برسونه یا نه؟

پ.ن : راستی دلیل استفاده دوباره از این هارد دیسک افزایش عمر هارد دیسک اصلیمه

همونجور که میدونید idm یه پوشه موقت داره و بسته به سرعت نت هر ثانیه دانلود میکنه و رو هارد مقدار کوچیکی ذخیره میشه و هارد کلا درگیره (60KB/s)

یا پارت های rar چند گیگ دانلود میکنیم و بعدش unrar میکنیم اینجوری به نظرمن عمرهارددیسک کمتر میشه

آیا پینوشت بالا درسته یا من زیاد تخیلی فکر میکنم؟ :D

خوب این کاری که شما میکنین خیلی خطر Data Loss برای فایل های temp آی دی ام رو زیاد میکنه یه میبینی ده مگ این وسط هارد یادش میره بنویسه و کلاً اون فایل خراب میشه!!

وگرنه آسیبی که به مادربردو پاور و اینا نمیرسونه فقط تنها مشکلی که ممکنه داشته باشه دیتا هاییه که ممکنه روش بره و برگرده

من خودمم یه هارد ۵۰۰ وسترن گرین داشتم یه مدت میدیدم دیتا میریزم روش مشکل نداره اجرا هم میکنه ولی نمیتونم فایلایه حجیم تر از ۵ گیگ رو از روش کپی کنم هیچ جای دیگه فک کردم داره میسوزه(البته مشکلات دیگه یی هم داشت مثل این کهیهو میدیدی هارد از رو صفحه مای کامپیوتر میرفت یا وسط انتقال فایل یهو میگفت مقصد اصلا وجود ندره!!)! یه دست سیماشو عوض کردم یکمم فوت کردم داخل کانکتورا ساتایه خود هارد بعد زدم به سیستم کاملا درست شد! شما هم یه تستی یکن ممکنه جواب مثبت بگیری

من سوالمو با یه مثال توضیح بدم فکر کنم بهتره

مثلا سرعت نت من 60کیلوبایت بر ثانیست حالا من میخوام ویندوز 10 دانلود کنم با حجم 4 گیگ

خب شما در هر صورت هردوتا هاردتون روشنه و هردوتاهم دارن میچرخن پس تاثیر آنچنانیی نداره
لینک به دیدگاه

خوب این کاری که شما میکنین خیلی خطر Data Loss برای فایل های temp آی دی ام رو زیاد میکنه یه میبینی ده مگ این وسط هارد یادش میره بنویسه و کلاً اون فایل خراب میشه!!

وگرنه آسیبی که به مادربردو پاور و اینا نمیرسونه فقط تنها مشکلی که ممکنه داشته باشه دیتا هاییه که ممکنه روش بره و برگرده

من خودمم یه هارد ۵۰۰ وسترن گرین داشتم یه مدت میدیدم دیتا میریزم روش مشکل نداره اجرا هم میکنه ولی نمیتونم فایلایه حجیم تر از ۵ گیگ رو از روش کپی کنم هیچ جای دیگه فک کردم داره میسوزه(البته مشکلات دیگه یی هم داشت مثل این کهیهو میدیدی هارد از رو صفحه مای کامپیوتر میرفت یا وسط انتقال فایل یهو میگفت مقصد اصلا وجود ندره!!)! یه دست سیماشو عوض کردم یکمم فوت کردم داخل کانکتورا ساتایه خود هارد بعد زدم به سیستم کاملا درست شد! شما هم یه تستی یکن ممکنه جواب مثبت بگیری

خب شما در هر صورت هردوتا هاردتون روشنه و هردوتاهم دارن میچرخن پس تاثیر آنچنانیی نداره

ممنون دوست عزیز

این هارد فقط صدا داره همین تابحال فایلی ازش پاک نشده یا مشکلی نداشته

این صدا هم وقتی کیس روشن میشه شنیده میشه ویندوز بالا اومدنی شنیده میشه و باز کردن نرم افزار aida هم صدا هست

در حالت بیکاری هم هرچندوقت یکبار شنیده میشه ولی حالت های بالا همیشه هست

در مورد قسمتی که فرمودین

یعنی هارد روشن باشه ولی چیزی رایت نکنه فرقی به حالش نداره؟

به نظر شما این دو شرایط فرقی نمیکنه؟

1- هارد 20ساعت روشن باشه و فقط موتورش بچرخه

2- 20ساعت با سرعت 60کیلوبایت برثانیه فایل ذخیره کنه

(راستی این صدا دقیقا مثل صدای کلیک موس میمونه یه برنامه دقیق یادم نیست اسمش چی بود ارور spin time up داده بود ولی بقیه برنامه های repair هرچی امتحان کردم میگه هارد سالمه)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...