رفتن به مطلب

مشکل با رایتر لپ تاپ

-MOBIN-
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک لپ تاپ dell 1564 دارم که dvd رایتر داره سیستمی هم که در حال حاضر دارم رایتر نداره و برای همین مجبور شدم که 

cd - dvd هامو روی لپ تاپ باز کنم اما یک مشکلی که پیش اومده اینه که بعد از باز کردن لپ تاپ و تعویض خمیر رایتر اون مثل قدیم کار نمیکنه

حالا نمیدونم ربطی به باز شدنش داشته باشه یا نه اما اینو مطمعن هستم که تمامی کابل ها و اتصالات به بورد وصله و مشکل از این نیست!

حالا مشکل چیه؟

مشکلش اینه که مثلا موقع نصب بازی چند درصدی پر میشه و یک دفعه گیر میکنه و صدای رایتر هم کم میشه!

یا در هنگام کپی کردن فایل ها از cd - dvd به هاردم سرعتش تا وسط ها خوبه اما یکدفعه گیر میکنه و دیگه پر نمیشه !!

این هم دو نمونه صدا که گذاشتم تا بهتر متوجه منظورم بشید!

موقعی که حالش خوبه!!

موقعی که گیر میکنه و دیوونه میشه!

بعد نصف cd - dvd هامو خط انداخته!

بازم میگم قبلا اینطوری نبود یدفعه دیوونه شد!

vl6_photo_2016-08-06_21-03-45.jpg

لطفا کمک کنید!!

چند تا dvd مهم دارم که باید بازشون کنم !! اما بعدش قول میدم که بازش کنم پرتش کنم تو سطل آشغالی و جاش یه ssd بزارم

منتظر کمک های خوبتون هستم @};-  @};-

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

یک لپ تاپ dell 1564 دارم که dvd رایتر داره سیستمی هم که در حال حاضر دارم رایتر نداره و برای همین مجبور شدم که 

cd - dvd هامو روی لپ تاپ باز کنم اما یک مشکلی که پیش اومده اینه که بعد از باز کردن لپ تاپ و تعویض خمیر رایتر اون مثل قدیم کار نمیکنه

حالا نمیدونم ربطی به باز شدنش داشته باشه یا نه اما اینو مطمعن هستم که تمامی کابل ها و اتصالات به بورد وصله و مشکل از این نیست!

حالا مشکل چیه؟

مشکلش اینه که مثلا موقع نصب بازی چند درصدی پر میشه و یک دفعه گیر میکنه و صدای رایتر هم کم میشه!

یا در هنگام کپی کردن فایل ها از cd - dvd به هاردم سرعتش تا وسط ها خوبه اما یکدفعه گیر میکنه و دیگه پر نمیشه !!

این هم دو نمونه صدا که گذاشتم تا بهتر متوجه منظورم بشید!

موقعی که حالش خوبه!!

موقعی که گیر میکنه و دیوونه میشه!

بعد نصف cd - dvd هامو خط انداخته!

بازم میگم قبلا اینطوری نبود یدفعه دیوونه شد!

vl6_photo_2016-08-06_21-03-45.jpg

لطفا کمک کنید!!

چند تا dvd مهم دارم که باید بازشون کنم !! اما بعدش قول میدم که بازش کنم پرتش کنم تو سطل آشغالی و جاش یه ssd بزارم

منتظر کمک های خوبتون هستم @};-  @};-

واسه  من که اصلا رایت نمیکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...