رفتن به مطلب

برق دار بودن پشت کیس

alireza_r15
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام کیس من پشتش برق دار شده. یعنی با فازمتر که میزنم لامپش روشن میشه ولی کسی رو برق نمی گیره

سیستم روزی یک بار تا دو بار در روز هنگ میکنه. فکر کنم یکی از قطعات به بدنه کیس اتصالی داره و باعث هنگ کردنش میشه. خب مگه نباید قعطات رو با پیچ به کیس محکم کنی؟ همه ی قطعات نو هستند. مشکل از کجاست؟

لینک به دیدگاه

مشخصات و مدل  پاورتون چی هست؟

در خصوص هنگ هم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم... ایا منظورتون بلواسکرین هست؟

از اتصال صحیح کابل ها هم مطمن بشید اگرچه راه حل برای رفع برق دار بودن بدنه کیس سیم ارت هست

لینک به دیدگاه

مشخصات و مدل  پاورتون چی هست؟

در خصوص هنگ هم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم... ایا منظورتون بلواسکرین هست؟

از اتصال صحیح کابل ها هم مطمن بشید اگرچه راه حل برای رفع برق دار بودن بدنه کیس سیم ارت هست

پاور CORSAIR VS550 هست. منظورم از هنگ اینه که سیستم کلا فریز میشه و همون صفحه میمونه و حتی ری استارت هم نمیشه. باید با دکمه ی پاور سیستم رو خاموش کنی و دوباره روشن کنی. همه ی کابل ها رو درست وصل کردم و حتی کابل هایی رو ممکنه سرشون با بدنه اتصالی کنه عایق بندی کردم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

بنده هم این مشکل رو داشتم و با استفاده از سیم ارت حلش کردم.

البته دوستان میگفتن با  بر عکس کردن دوشاخه هم ممکنه حل بشه که برای من حل نشد.

لینک به دیدگاه

پاور CORSAIR VS550 هست. منظورم از هنگ اینه که سیستم کلا فریز میشه و همون صفحه میمونه و حتی ری استارت هم نمیشه. باید با دکمه ی پاور سیستم رو خاموش کنی و دوباره روشن کنی. همه ی کابل ها رو درست وصل کردم و حتی کابل هایی رو ممکنه سرشون با بدنه اتصالی کنه عایق بندی کردم.

در اون صورت شما رو به سمت سیم ارت رو بیارید تا مشکل برق کیس حل بشه

اما در خصوص هنگ سیستم

ممنون میشم دمای پردازنده رو چک کنید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

بنده هم این مشکل رو داشتم و با استفاده از سیم ارت حلش کردم.

البته دوستان میگفتن با  بر عکس کردن دوشاخه هم ممکنه حل بشه که برای من حل نشد.

در اون صورت شما رو به سمت سیم ارت رو بیارید تا مشکل برق کیس حل بشه

اما در خصوص هنگ سیستم

ممنون میشم دمای پردازنده رو چک کنید

دمای سی پی یو طبیعیه. سیم ارت چه جوریه؟ میشه توضیح بدید چه جوری وصل کنم؟

لینک به دیدگاه

سلام.

من این مشکل هنگ کردن شمارو تو سیستم قبلیم داشتم.

تواین لینک میتونید جواب هارو مشاهده کنید : http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=55691&hl=

مشکل من از هارد بود و بعد از تعویض کاملا حل شد مشکل.

لینک به دیدگاه

یک سیم به بدنه کیس وصل میکنید و طرف دیگر رو به یک لوله شوفاژ یا همچین مواردی

اگرچه این کار علمی نیست در صورتی که می خواهد بطور علمی و امکانش فراهم هست از سیم ارت استفاده کنید نحوه کار رو میتونید در اینترنت با کمی جستجو ببینید

برای بررسی هارد هم hd tune pro استفاده کنید

لینک به دیدگاه

بفرمایید http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=59584&hl=

لینک به دیدگاه

از منم یخورده برق داشت پشت کیس که با بستن سیم ارت حل شد 

البته خیلیها دیدم گفته بودن یخورده موردی نداره و چیزی نیست

ولی خب در اخر سیم ارت بستم

لینک به دیدگاه

داداش برای منم قبلا بعضی موقع برق داشت چون حوصله  سیم ارت وصل کردن نداشتم هرروز یه بار دستم میزدم پشت کیس برق میگرفت منو اما حداقل مطمئن میشدم کامپیوترم چیزی نمیشه @-) :laughing: =)) =))  =))

ببخشید از شوخیم اما در کل امید وارم هرچه زودتر مشکلت برطرف بشه

با سیم ارت یا سیم معمولی میتونی اتصال به بدنه بدی وسر دیگرو به زمین بزنی اما برای مشکل هنگ کردن فکر کنم مشکل از این نباشه حالا شما اول این کارو بکن باز ببین سیستم هنگ میکنه.

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موقع بستن پیچ مادربرد حواست باشه که پیچ کج بسته نشه تا باعث اتصال مادربرد به بدنه بشه

ولی در نوع خودش مورد عجیبی هست !

البته شاید از کیست هم مشکل باشه که مثلا جایی از بدنه کج شده باشه خورده باشه به قطعات یا اینکه سیم پاور جایی بریده باشه و چسبیده باشه به بدنه که خیلی خطرناکه برای قطعات دیگه

لینک به دیدگاه

فهمیدم مشکل از کجاست. مادربورد با کیس اتصالی داره.یه سیم که به پشت کیس بستم و سر دیگش به چهار چوب در دیگه کیس برق نداره و سیستم هنگ نمیکنه. چه جوری درستش کنم؟

لینک به دیدگاه

فهمیدم مشکل از کجاست. مادربورد با کیس اتصالی داره.یه سیم که به پشت کیس بستم و سر دیگش به چهار چوب در دیگه کیس برق نداره و سیستم هنگ نمیکنه. چه جوری درستش کنم؟

به نظرم باید سیستم باز کنید و دوباره ببندید اینبار در بستن سیستم خیلی توجه کنید که همچین اتصالی پیش نیاد

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

به نظرم باید سیستم باز کنید و دوباره ببندید اینبار در بستن سیستم خیلی توجه کنید که همچین اتصالی پیش نیاد

سیستم رو چند بار از اول بستم... فقط نمیدونم چه جوری مادربورد رو عایق بندی کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...