رفتن به مطلب

مشاوره برای سیستم جدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، 

من قصد دارم یک سیستم جدید تهیه کنم. بودجه ام 4 میلیون تومان است (اگر لازم باشه حاضرم یک کم بیشتر خرج کنم).

سیستم را می خوام برای کار کردن با نرم افزار گرافیکی Houdini استفاده کنم و بازی هم زیاد می کنم. (Dota 2, CS:GO, Overwatch)

دلم می خواد سیستمی باشه که بتونم راحت باهاش کار گرافیکی کنم ولی به رندر های سنگین نیازی ندارم. همچنین دوست دارم بتونم این بازی هارو با رزلوشن 1900x1080 با fps خیلی بالا اجرا کنم که بعدا که یک مانیتور 144hz خریدم کم نیاره. (یعنی باید کارت گرافیکش خوب باشه دیگه؟)

این عکس مشخصات سیستمه بدون کارت گرافیک. 

6sxd_photo_2016-08-05_14-38-41.jpg

سوال:

1. به نظر شما با توجه به کاربرد هایی که برای سیستمم نوشتم، cpu همین خوبه یا بهتره Intel Skylake Core-i7 6700k بخرم؟ 500 تومان اضافی بدم می ارزه؟

2. برای خرید کارت گرافیک من RX 470 مد نظرمه، ولی انگار هنوز برای فروش نیامده، کسی خبر داره این قطعه حدودا کی توی سایت lioncomputer برای فروش گذاشته میشه؟

3. گرافیک r9 380 چقدر با rx 470 فرق می کنه؟ بهتره صبر کنم اون بیاد یا همینو بگیرم؟

4. کلا نظرتون در مورد این سیستم چیه؟

ممنون میشم از راهنمایی هاتون!

ویرایش شده توسط w322
لینک به دیدگاه

شما که نمیخوای اورکلاک کنی بجاش یه 6700 بگیر 100 با 150 ازرون تر از 6700k قدرت 470 با 380 و 960 یکی هستش ولی این از نسل جدیده مادربورد هم میتونید از سری h170 مثل

ASUS H170 PRO GAMING LGA1151 H170 Mainboard

یا

GIGABYTE H170-Gaming 3 LGA1151 H170 Mainboard

در مورد خنک کننده هم من زیاد اطلاعات ندارم

فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام دوستان، 

من قصد دارم یک سیستم جدید تهیه کنم. بودجه ام 4 میلیون تومان است (اگر لازم باشه حاضرم یک کم بیشتر خرج کنم).

سیستم را می خوام برای کار کردن با نرم افزار گرافیکی Houdini استفاده کنم و بازی هم زیاد می کنم. (Dota 2, CS:GO, Overwatch)

دلم می خواد سیستمی باشه که بتونم راحت باهاش کار گرافیکی کنم ولی به رندر های سنگین نیازی ندارم. همچنین دوست دارم بتونم این بازی هارو با رزلوشن 1900x1080 با fps خیلی بالا اجرا کنم که بعدا که یک مانیتور 144hz خریدم کم نیاره. (یعنی باید کارت گرافیکش خوب باشه دیگه؟)

این عکس مشخصات سیستمه بدون کارت گرافیک. 

6sxd_photo_2016-08-05_14-38-41.jpg

سوال:

1. به نظر شما با توجه به کاربرد هایی که برای سیستمم نوشتم، cpu همین خوبه یا بهتره Intel Skylake Core-i7 6700k بخرم؟ 500 تومان اضافی بدم می ارزه؟

2. برای خرید کارت گرافیک من RX 470 مد نظرمه، ولی انگار هنوز برای فروش نیامده، کسی خبر داره این قطعه حدودا کی توی سایت lioncomputer برای فروش گذاشته میشه؟

3. گرافیک r9 380 چقدر با rx 470 فرق می کنه؟ بهتره صبر کنم اون بیاد یا همینو بگیرم؟

4. کلا نظرتون در مورد این سیستم چیه؟

ممنون میشم از راهنمایی هاتون!

البته بنده خودم شخصا با Houdini کار نکردم اما تاجایی که اطلاع دارم از نرم افزار های حرفه ایی هست

ASUS X99-A-USB 3.1 LGA2011-3 X99 Mainboard

Intel® Core i7-5820K Haswell-E Processor

Geil Evo Potenza 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16 DDR4

Samsung 850 EVO 120GB SATA3

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

DeepCool DUKASE White

Cooler Master B600 Ver.2 80Plus Power Supply

Inno3D GTX 960 Gaming OC HerculeZ X2L 4GB GDDR5

یا

GIGABYTE R9 380 G1 Gaming WF 2X OC 4GB GDDR5

مجموع4.500

در تنها پیشنهاد میشه گرافیک رو بصورت دست دوم تهیه کنید

در اخر پیشنهاد بنده سوکت 2011 هست با توجه به این که گفتید اندکی حاضرید بیشتر هزینه کنید اما اگر براتون این میزان مقدور نیست اعلام کنید تا از سوکت 1151 پیشنهاد داده بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...