رفتن به مطلب

کراس فایر و کارت x1950 gt

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یک کارت x1950gt از گیگا دارم

می خوام کراس فایر کنم

سه تا سوال داشتم

این کارت لازمه حتما با یکی مثل خودش کراس فایر بشه یا با کارت های مشابه هم میشه؟ توضیح جامع بدید ممنون میشم

قیمتش الان چنده؟

حدودا چقدر قدرتش زیادتر میشه؟

لینک به دیدگاه

سلام . تا جایی که من میدونم باید این کارت رو حتما با یکی مثل خودش کراس کنی . الان دیگه تولید نمیشه و فکر نمی کنم بشه پیداش کرد . اصلا به صرفه نیست بگیری . اگر هم پیداش کنی و کراس کنی فکر نمیکنم قدرتش از یک کارت 5750 بیشتر بشه . کراس هم بشه با حالت 16-16 نمیشه . احتمالا 16-4 باشه . از فکرش بیای بیرون بهتره . به جاش یک کارت جدید بگیر . این مدل دیگه قدیمی شده . DX9 هست . الان DX11 اومده و کارت شما دیگه جوابگو نیست .

لینک به دیدگاه

برای SLI کارتها باید دقیقا یک مدل بوده و حتی بهتره که یک برند باشند .

ولی برای کراس فایر اینطور نیست و کارتهای هم خانواده نیز با هم کراس فایر میشوند

مثلا کارتهای سری 4800 رو من کراس کردم خودم (4870 رو با 4850) و خیلی هم خوب جواب داد و قدرت 4870 تقریبا 50% بیشتر شد

حالا این که کارت شما به چه نوع کارتهایی کراس میشه ، میتونید برید سایت خود AMD و در اونجا یه لیستی هست که کلا نوشته کدوم کارتها به هم کراس فایر میشم (البته یکم باید سرچ کنی تا پیدا کنی)

ولی فکر نکنم الان بتونید این کارت رو پیدا کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...