رفتن به مطلب

بزرگترین سوتی های مربوط به کارت گرافیک !-!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بیشتر عزیزانی که با کامپیوتر یا سخت افزار اشنا یا درش کمی حرفه ایی هستند یا حتی علاقه دارند

با سایت tomshardware اشنایی دارند و در بیشتر موارد مطالب موجود در سایت رو تایید میکنند

اما ایا این بدین معنی هست که هیچ شخصی در این سایت دچار اشتباه یا سوتی نمیشه....!!!!

بهتر هست اندکی به سوتی های این اشخاص نگاهی اجمالی بندازیم...

1.سوژه اول کاربر به نام Joe هست که قصد داره نحوه استفاده از هوای فشرده شده رو اموزش بده!!!

"هیچ وقت سعی به تمیز کردن کامپیوتر نکنید وقتی سیستم روشن است. به نظر یک نکته بسیار واضحی هست اما بعضی مواقع به خاطر یک چیز خیلی ساده و احمقانه همچون تماشای فیلم فکر میکنید که بهتر روشن بگذارم تا حوصلم سر نره و ترجیح میدید از راه سخت وارد بشید؟

یک درس ساده از این راه سخت این هست که تا بحال اون لوله بلند اسپری هوای فشرده رو دیدید؟ بعضی وقت ها اون نازل به سرعت بسیار زیاد شلیک میشه درست مثل یک نیزه . بعضی وقت ها هم شلیک میشه بسمت فن در حال گردش کارت گرافیتون.

اگر می خواهید سعی به تمیز کاری کاپیوتر کنید وقتی که اون روشن هست لازم بدونید ممکن گاهی اوقات دچار ترس وحشت بشید بعد از این که متوجه شدید شما در حقیقت یک نیزه به سمت کارت گرافیک گرون قیمت تون شلیک کردید ... تنها بعضی وقت ها"

2.خب سوژه بعدی کاربری به نام "stuartturner34" که سعی میکنه کارت گرافیک جدیدی که خریداری کرده رو در کیس جا بده!

"من Acer Aspire AX1470d داشتم که زیاد مناسب گیم نبود بنابراین یک گرافیک Low profile 750 galax خریداری کردم و سعی کردم داخلش جا بدم.از این مورد باخبر بودم که برای یک کیس low profile نیاز به تهیه یک گرافیک Low profile هست که قاعدتن باید در کیس جا بشه و بخوبی کار کنه اما وقتی من در سعی کردم گرافیک رو در کیس جابدم متوجه شدم برای جا دادن گرافیک باید تمام قطعات ابتدا خارج کنم سپس گرافیک رو داخلش بگذارم

در اخر باز هم متوجه شدم گرافیک در کیس جا نمیشه و قسمت بالایی کیس اجازه نمیده کارت در داخل کیس کامل جا بشه

بنابرین به پسر عموم زنگ زدم تا اره شو بیاره تا بتونم گرافیک رو در کیس جا بدم

در اخر بعد از بریدن سقف کیس کارت گرافیک gtx 750 درونش جا شد کاملا به راحتی"

3.همگی می دونیم اپدیت بایوس گرافیک میتونه منجر به نتایج زیبایی بشه همچون افزایش میزان پرفرمنس یا اورکلاک بیشتر و یا حتی شاید یک امکان جدید...اما برای کاربر  alth0triplemadang تنها نتیجه ایی که داشت بوجود اوردن یک نقاشی زیبا بود البته اگر بخواهیم نیمه پر لیوان ببینیم...

"بعد از دریافت اپدیت بایوس از سایت TechPowerup  برای گرافیک 9600gt خودم و ارتقا بایوس به ورژن جدید حالا دیگر یک الگویی بسیار زیبا از رنگ ها , خطوط زیاد زیبا و نقطه هایی از رنگ های متنوع دارم که  شاید باید این رو یک نقاشی بنامم

در هر صورت من لذت میبرم از تماشای این نقاشی پر از رنگ و خطوط حتی وقتی که بیش از 5 ساعت بهش نگاه میکنم و فکر میکنم که چطور این رو درست کنم

تشکر میکنم از TechPowerup ! بخاطر دادن یک دستو العمل عالی برای درست کردن یک نقاشی بسیار زیبا برای کارت گرافیک 9600gt بد بختم

مثل همیشه عاشقتم TechPowerup "

4.یک داستان از طرف jeffler383 که به ما خاطر نشان میکنه مودم های قدیمی 56k هیچ چیزی نیستند جز دردسر

اما نه بخاطر دلیلی که تو ذهن شما الان نقش یسته

"می خواستم سیستم FX6800 رو ارتقا بدم و گرافیک HD4850 رو با GTX 460 تعویض کنم اما به دلیل مودم 56k که در اسلات وسط بود نمی شد گرافیک رو در اسلات بالا جای داد

بنابراین گرافیک رو در اسلات پایین جا دادم و شروع به استفاده کردم که واقعا میشد افزایش پرفرمنس رو احساس کرد اما بعد از مدتی کار کردن متوجه شدم کیس بشدت گرم شده , تلاش کردم تا در کیس باز کنم و ببینم چه اتفاقی افتاده و متوجه شدم هوای داخل کیس به شدت گرم هست و کارت گرافیک به شدت گرم شده به خاطر این که فن های گرافیک راهی نداشتن تا هوای گرم رم دفع کننده کارت بیش از حد گرم شده بود

به سرعت مودم 56k رو برداشم و کارت در اسلات بالایی قرار دادم ...خوشبختانه کارت سالم بود و در حال کار کردن و کارت گویا صدمه ایی ندیده".

5.خیلی از ماها که لب تاپ داریم ارزو میکردیم که ایکاش میشد گرافیک داخل لپ تاپ رو ارتقا داد

خیلی از ماها هم کارت گرافیکی نمی خریم که بزرگ تر از کامپیوترمون باشه اما کاربر "roberthop1980’s” یادش رفت این مورد رو گویا

"یکی از عزیزان می خواست یک بازی جدید روی لپ تاپش اجرا کنه اما بعد پایان مراحل نصب بازی مدام بهش میگفت که گرافیک سیستم نیاز به ارتقا داره خب من هم بهش گفتم گرافیکت رو ارتقا بده با وجود این که حتی خودش فکر میکرد نمی تونه به خاطر این که لپ تاپه.

بعد از چند ساعت دوباره برگشت خوشحال و با یک جعبه به بزرگی خود لپ تاپش که بعدن به سرعت متوجه شد که نمی تونه گرافیک جدید نصب کنه و اون رو برگردوند

اما تا مدت ها رفیقم منو مدام نفرین میکرد به خاطر این مسئله "

ترجمه بای مای سلف.

(موارد دیگر در خصوص قسمت های دیگه قطعات ترجمه و ارائه میشه)

منبع(source)

http://www.tomshardware.com/reviews/pc-building-mistakes,4582.html#p4

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

شماره یکش تقریبا برای یکی از کاربرهای اتفاق افتاده بود ، فن کارت گرافیکش رو شکسته بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...