رفتن به مطلب

دانگرید BIOS مادربورد قدیمی Asus P5LD2 SE

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید

دوستان عزیز بنده اخیرا BIOS مادربورد قدیمی Asus P5LD2SE را آپدیت کردم و مشکل زیر برای بنده ایجاد شد :

در نصب ویندوز XP و ویستا به بابا هنگام لود کردن مراحل نصب از روی بوت بارگذاری صفحات نصب بین دو تا سه دقیقه زمان میبرد در صورتی که در گذشته زیر ده ثانیه بارگذاری صورت می گرفت

پس از صبر کردن و اقدام به نصب با اروری مواجه میشوم که حاوی اروری در فراخوانی فایل از روی منبع نصب هست اما این مشکل پس از تعویض دی وی دی به فلش و تعویض ISO نصب ویندوز تغییری صورت نپذیرفت

اما به راحتی موفق به نصب ویندوز XP شدم

سوال اصلی بنده این هست که چگونه BIOS مادربورد Asus P5LD2 SE را به نسخه قبلی که از آن پشتیبانی تهیه کردم بازگردانی ( دانگرید ) کنم

* این سوال را در تاپیک دیگری در همین بخش مطرح کردم اما جهت گرفتن سریع تر پاسخ اقدام به ایجاد تاپیک جدید کردم

سپاس

سلام . با عرض پوزش به دلیل مشکیل در برنامه Tapatalk اندروید وجود دارد ممکن هست این تاپیک به صورت تکراری ایجاد شده باشد

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...