رفتن به مطلب

1680×1050 یا 1920x1080

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود:

دوستان میخواستم یه مانیتور تهیه کنم اما اگه یه مانیتور FULLHD بخرم تو رزولیشن 1920x1080 افت فریم خواهم داشت @};-

اگه به fullhd تهیه کنم رزولیشن رو تو بازی بزارم 1680×1050 قادتا کیفیت کمتر از یه مانیتور با رزولیشن 1680×1050 خواهد شد @};-

میشه راهنمایی کنید ببینم بهترین انتخاب چیه :

مانیتور های مد نظرم :

LED LG 2250T 1920x1080

LED V22+ AOC 1680×1050

LCD AOC 2436SWA 1920x1080

دوستانی که از LED و LCD همزمان استفاده میکنن تفاوت رو بگن ببینم ارزش داره OLED تهیه کنم .

لینک به دیدگاه

خوب اگه مشکل مالی نداری فول اچ دی بگیر با تغییر رزولوشن چندان افت کیفیت احساس نمیشه ولی در عوض از فیلم ها فول اچ دی لذت می بری

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب اگه مشکل مالی نداری فول اچ دی بگیر با تغییر رزولوشن چندان افت کیفیت احساس نمیشه ولی در عوض از فیلم ها فول اچ دی لذت می بری

تفاوت قیمت دوتا ها که محصوص نیست و مشکلی نداره اما میخوام بدونم اگه تو مانیتور FULLHD رزولیشن رو بیارم 1680×1050 چقد افت کیفیت پیدا میکنه !

میشه 2 تا عکس از یه بازی تو اون رزولیشن بزارید .

لینک به دیدگاه

درود:

دوستان میخواستم یه مانیتور تهیه کنم اما اگه یه مانیتور FULLHD بخرم تو رزولیشن 1920x1080 افت فریم خواهم داشت @};-

اگه به fullhd تهیه کنم رزولیشن رو تو بازی بزارم 1680×1050 قادتا کیفیت کمتر از یه مانیتور با رزولیشن 1680×1050 خواهد شد @};-

میشه راهنمایی کنید ببینم بهترین انتخاب چیه :

مانیتور های مد نظرم :

LED LG 2250T 1920x1080

LED V22+ AOC 1680×1050

LCD AOC 2436SWA 1920x1080

دوستانی که از LED و LCD همزمان استفاده میکنن تفاوت رو بگن ببینم ارزش داره OLED تهیه کنم .

من قبلا AOC v22 داشتم. کیفیت رنگش خیلی خوب بود. و رنگ هاش درخشان.

تو مونیتور lcd و led هم به رزولیشنی جز استاندادردش فکر نکنید که تصویر بد جور قاطی میشه. البته تو فیلم و بازی شاید چندان محسوس نباشه. اما تو نوشته و تکست اوضاع وخیم میشه!

همین یک شنبه هم یه led lg دستم میاد. منتظر بمونی اونم میگم که تصویرش چطوره.

LED ها چند تا مزیت دارن:

1-مصرف برقشون کمتره(اندازه یه لامپ کم مصرف)

2-باریک هستن و زیباتر دیده میشن. مختصری هم سبکتر

3-تصاویر درخشان تر هستن.

اما میگن چون نورشون یکم بیشتره چشم رو اذیت میکنن که من نظرم برعکسه!

لینک به دیدگاه

تفاوت قیمت دوتا ها که محصوص نیست و مشکلی نداره اما میخوام بدونم اگه تو مانیتور FULLHD رزولیشن رو بیارم 1680×1050 چقد افت کیفیت پیدا میکنه !

میشه 2 تا عکس از یه بازی تو اون رزولیشن بزارید .

مانیتور من 1680x1050 هست @};-

ویرایش شده توسط shamsayi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به پیشنهاد دوستان تصمیم گرافتم FULL HD تهیه کنم .

حالا 2 تا گزینه مونده :

LED LG 2250T

LCD AOC 2436SWA

مانیتور LG 2250T حدودا 70 تومان گرانتر هست و 22 اینچ هست به نظرتون می ارزه LED رو بگیرم یا 24 ایچ AOC رو تهیه کنم و 70 تومنو سیو کنم @};- @};- !!

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

دوست من به نکات زیر هم توجه کن

شدت روشنایی مدل AOC بیشتر است(300 در برابر250)

اندازه مدل AOC بزرگ تر است

مصرف برق مدل ال جی کمتر است(23وات در برابر 40 وات)

کنتراست مدل AOC از LG بیشتر است (1:60000 در برابر 1:50000)

به مساله فول اچ دی هم توجه کن

پاسخ دهی پیکسل ها برای هر دو مانیتور 5 میلی ثانیه است

راستش من بودم AOC رو می خریدم کیفیت تصویر هم خیلی مهمه در ضمن خودم الان دوسال هست که AOC 19 اینچ دارم و خیلی هم از کیفیتش راضی هستم.

lg-e2250t-22-inch-full-hd-wide-screen-led-monitor-1012-02-bruceleestore@3.jpg

10236_2103551515_tn_2436.jpg

ویرایش شده توسط shamsayi
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

من خودم از مانیتور 23 اینچ ال سی دی استفاده می کنم

طبیعتا وقتی که شما یه مانیتور با رزولوشن 1920 .1080 بخری و رزولوشن رو روی 1680×1050 تنظیم کنی

طبیعتا کیفیت کمتری خواهد داشت نسبت به مانیتورهای با این استاندارد

برای بازی ها در این رزولوشن هم بیشتر به کارت گرافیکتون بستگی داره که افت فریم خواهید داشت یا نه

ولی در نهایت پیشنهاد بنده، چون خودم با مانیتورهای زیادی و با رزولوشن های مختلفی هم محیط های بازی

رو دیدم و هم میحط های فیم فول اچ دی رو صد در صد استاندارد 1920*1080 هست

در مورد ال ای دی هم فکر کنم توضیحات دوستمون تقریبا تکمیل بود

( LED ها چند تا مزیت دارن:

1-مصرف برقشون کمتره(اندازه یه لامپ کم مصرف)

2-باریک هستن و زیباتر دیده میشن. مختصری هم سبکتر

3-تصاویر درخشان تر هستن. )

ویرایش شده توسط gameinfo
لینک به دیدگاه

کنتراست مدل AOC از LG بیشتر است (1:60000 در برابر 1:50000)

این مورد رو درست ذکر نکردید. مال ال جی پنج میلیون به یک هست نه پنجاه هزار.

لینک به دیدگاه

البته گفته میشه عمر LED ها بیشتر از LCD هاست. البته همون طور که میدونید بحث ما اینجا سر LED back light هست نه OLED

به نظر منم در کل با توجه به قیمتی که گفتید AOC 24 inch رو انتخاب کنید. گارانتی هر دو یکی هستن. و از تصویر بزرگتر لذت ببرید.

لینک به دیدگاه

این مورد رو درست ذکر نکردید. مال ال جی پنج میلیون به یک هست نه پنجاه هزار.

نه دوست عزیز کنتراست واقعی همونیه که نوشتم تو خود سایتش هم دو تا کنتراست نوشته کنتراست ها میلیونی یه مقیاس مربوط به خود LED ها دارند و کنتراست واقعی نیستند @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به پیشنهاد دوستان تصمیم گرافتم FULL HD تهیه کنم .

حالا 2 تا گزینه مونده :

LED LG 2250T

LCD AOC 2436SWA

مانیتور LG 2250T حدودا 70 تومان گرانتر هست و 22 اینچ هست به نظرتون می ارزه LED رو بگیرم یا 24 ایچ AOC رو تهیه کنم و 70 تومنو سیو کنم @};- @};- !!

اگر میخوای 24 اینچ بگیری باید مانیتور رو عقب ببری تا زاویه دیدت بیشتر بشه و بتونی کل صفحه رو بدون اینکه چشم اذیت بشه ببینی .

قبل از خرید 24 حتما یک بار با 22 از نزدیک و وقتی مانیتور روشن هست مقایسه کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسی میدو.نه باسه 24 اینچ فاصله مناسب چشم تا اسکرین چند سانتی متر هست ؟

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس شد LCD AOC 2436SWA @};- کسی انتخاب بهتری تو هین رنج قیمت سراغ نداره :D

این مانیتور کسی هست از نزدیک دیده باشه ؟ کیفیتش چطوری هست ؟

راستش من چون چشمام موقع کار باسیستم درد میگیره میخوام یه چیزی باشه که وضوح بالا داشته باشه @};-

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز کنتراست واقعی همونیه که نوشتم تو خود سایتش هم دو تا کنتراست نوشته کنتراست ها میلیونی یه مقیاس مربوط به خود LED ها دارند و کنتراست واقعی نیستند @};-

مقیاس میلیونی تیپیکال نیست و همچنین مقایسی هم که AOC زده باز تیپیکال نیست! برای اینکه قدرت تمایز چشم تا 10.000 هست!

کنتراست LED ها بیشتر از LCD هاست. کنتراست واقعی فقط در صفحات superAMOLED هست.که نقاط سیاه، تاریک مطلق هستند.

لینک به دیدگاه

پس شد LCD AOC 2436SWA @};- کسی انتخاب بهتری تو هین رنج قیمت سراغ نداره :D

این مانیتور کسی هست از نزدیک دیده باشه ؟ کیفیتش چطوری هست ؟

راستش من چون چشمام موقع کار باسیستم درد میگیره میخوام یه چیزی باشه که وضوح بالا داشته باشه @};-

وضوح تو هر دو مونیتوری که انتخاب کردید یکیه. 1080p هستن. اما یک اختلاف دارن و اون فاصله پیکسل ها از همه. که هر چقدر اینچ مونیتور میره بالا بطبع فاصله پیکسل هاشم بیشتر میشه و به دنبال اون نوشته ها هم بهتر خونده میشه چون بزرگتر میشن و سر درد کمتر میشه. اما جزییات در واحد سطح کمتر میشه. یعنی مثلا تو یک سانتی متر مربع، 22 اینچ جزییات بیشتری نسبت به 24 نشون میده.

فاصله مناسب هم برای مونیتور 24 اینچ حداقلش 90 cm هست اگه میز کوچیک دارید 24 توصیه نمیشه. ولی اگه میزتون بزرگه و میتونید 1 متر فاصله بدید 24 رو بگیرید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرمن LCD با سایز بزرگتر و قیمت پایینتر انتخاب بهتری نسبت به LED گوچکترو گرونتر هستش. چون بک لایت LED اونقدر ارزش نداره که شما پول بیشتر بدی و سایز کوچکتر رو بگیری . مطمئنا منظور شما OLED نیست چون 24 اینچ OLED در حال حاظر 30000 دلار قیمت داره!!!!!

لینک به دیدگاه

چطوریه که این led اینجا نزیدیک 300 تومنه اما تو این سایت که موجودی هم داره 200 تومننه ؟؟

http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=216885350&listingid=98505100

یعنی اینجا گرونه یا کلا گرونه ؟!

خریدش از اون ور به صرفست؟

لینک به دیدگاه

این قیمتی که شما دیدی بدون گارانتیه . حدود 28 دلار میاد رو قیمت بابت گارانتی . میشه 228 دلار که به پول ما میشه حدود 240 تومان . با مالیات و عوارض و سود فروشنده و چند مورد دیگه که شما میگی 300 تومان . تازه تو سایت لیون زده 275 تومان

ویرایش شده توسط hamed
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...