رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بنده قصد خرید یک کارت گرافیک sapphire r9 290 رفرنس از یکی از دوستان دارم پاور فعلی بنده گرین 430 هست اما همونطور که میدونید ضعیفه و باید یه پاور قوی تر ببندم اما پول کافی برای خرید پاور گرین ندارم نظرم روی این پاور هست نظر شما چیه جواب میده یک یا دو سال ؟

TSCO TP 650W Computer Power Supply               Power TP650W Tsco

یا هر پاور دیگه زیر 100 هزار تومان.

البته بگم من سیستمو تو حسابگر گرین تست کردم میگفت 500 مصرف داره .

مشخصات سیستم

GREEN 430A-EU

مادربورد هم نمیدونم چیه فقط میدونم بایوستار باس 1600 هست

ram 4

intel® core i3-3210 CPU @ 3.20 GHz

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

البته دوست عزیز خرید نسخه رفرنس پیشنهاد نمیشه

مگر این که نیت شما این هست رفرنس خریداری کنید و سپس روش واترکولینگ نصب کنید!
اما در خصوص پاور من تا به حال از این برند استفاده نکردم اما فکر نکنم کیفیت مناسبی داشته باشه یا میزان قدرت خروجی پاور اون چیزی باشه که روی خود پاور زده شده...

در اخر از اونجایی که حاسبگر گرین کمی سرحال نیست پیشنهادم استفاده از این مورد هست

http://enermax.outervision.com/

و در عین حال مشخصات کامل سیستم رو ذکر میکردید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

سلام این پاور با توجه به قیمتش احتمالا ریل نیست. واسه 290 پاور حد اقل 650 ریل میخواد.

نظر من روی 700hp کار کرده حدود 200 یا 685 کم کار کرد هست. زیر 650 هم به پاور فشار میاد چون مصرف سیستمت حدود 500تا 550 وات میشه.

لینک به دیدگاه

البته دوست عزیز خرید نسخه رفرنس پیشنهاد نمیشه

مگر این که نیت شما این هست رفرنس خریداری کنید و سپس روش واترکولینگ نصب کنید!

اما در خصوص پاور من تا به حال از این برند استفاده نکردم اما فکر نکنم کیفیت مناسبی داشته باشه یا میزان قدرت خروجی پاور اون چیزی باشه که روی خود پاور زده شده...

در اخر از اونجایی که حاسبگر گرین کمی سرحال نیست پیشنهادم استفاده از این مورد هست

http://enermax.outervision.com/

و در عین حال مشخصات کامل سیستم رو ذکر میکردید ممنون میشم

با تشکر مشخصات سیستم قرارداده شد

داداش به نظرت این کارت ارزش خرید نداره?

اخه من کارت گرافیکمو فروختم تا وقتی کارت های جدید اومدن بخرم اما هرچی صبر میکنم انگار خبری نیست گفتم فعلا یه کارت بخرم تا وقتی کارت های جدید با قیمت خوب اومد برم  بخرم .

یکی دیگه از دوستان galax 960 2g پیشنهاد داده این به نظرت خوب هست فعلا بگیرم .

سلام این پاور با توجه به قیمتش احتمالا ریل نیست. واسه 290 پاور حد اقل 650 ریل میخواد. نظر من روی 700hp کار کرده حدود 200 یا 685 کم کار کرد هست. زیر 650 هم به پاور فشار میاد چون مصرف سیستمت حدود 500تا 550 وات میشه.

ممنون

پس یه 700 بخرم جواب میده.

لینک به دیدگاه

با تشکر مشخصات سیستم قرارداده شد

داداش به نظرت این کارت ارزش خرید نداره?

اخه من کارت گرافیکمو فروختم تا وقتی کارت های جدید اومدن بخرم اما هرچی صبر میکنم انگار خبری نیست گفتم فعلا یه کارت بخرم تا وقتی کارت های جدید با قیمت خوب اومد برم  بخرم .

یکی دیگه از دوستان galax 960 2g پیشنهاد داده این به نظرت خوب هست فعلا بگیرم .

ممنون

پس یه 700 بخرم جواب میده.

ارزش خرید یک چیز نسبی هست...

خرید نسخه رفرنس کمی شخصی هست برخی با نسخه رفرنس مشکلی ندارند برخی دارند

بنده بشخصه ترجیح میدم در صورتی نسخه رفرنس رو بخرم که برنامه نصب واترکول داشته باشم با توجه به این که عموما خنک کننده های نسخه رفرنس جالب نیستند

اما در خصوص 960 گرافیک خوبی هست اما پیشنهاد میشه با توجه به بازی های موجود در بازار به سراغ مدل 4gb برید

در خصوص پاور هم توضیحات رو دادند

پیشنهاد بنده این مورد هست EVGA 600B 80Plus Bronze Power Supply

لینک به دیدگاه

عزيز پاور گريني كه داريد در مقابل پاوري كه انتخاب كرديد هم گرونتر هست هم بسيار با كيفيت تر، اصلا قابل مقايسه نيستند با هم مثل مقايسه بنز و پرايده ،خيلي ساده بهتون بگم اگر قصد اسيب رسوندن و سوزوندن قطعاتتون رو داريد سراغ تسكو و برندهاي مشابه بريد..

پاور مهم ترين قطعه سيستم هست اگر قصد خريد يه پاور ريل( نميگم با كيفيت چون بي كيفيت ترين پاور ريل ٦٥٠ وات هم حداقل ٣٠٠ تومن پولش هست ) رو داريد بايد ٣٠٠-٤٠٠ تومن هزينه كنيد و گرنه او تسكويي كه نوشته ٦٥٠ وات ريل ٣٠٠ وات هم نيست همون پاور خودتون علاوه بر ٤٥٠ وات ريل كيفيت و استاندارد به شدت بالاتري نسبت به تسكو داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بهتره جهت تضمین برق رسانی بهتر به قطعات داخل کیس و عدم ریسک اسیب دیدگی یه پاور مرغوب از برند کورسیر یا گرین سری UK انتخاب کنید قیمتش هم اونقدری نیست که نتونید از عهده خریدش بربیایید. نهایتا 200 تومن  :cool:

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی پاور رده بالای گرین خواستی حتما به این تاپیک سر بزن
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=62456

ویرایش شده توسط alone32
لینک به دیدگاه

منبع تغذیه بسیار مهم هستش سعی کنید از برند معتبر خریداری کنید.

با این قطعاتی که شما دارید و کارت گرافیک پر مصرف من توصیه میکنم این منبع تعذیه خریداری کنید: GREEN GP550A-UK 80Plus Gold

لینک به دیدگاه

از همه دوستان تشکر بابت پاسخشون واقعا استفاده کردم پس حتما باید سراغ یه پاور قوی تر برم.

بنده فعلا منتظر جواب فروشنده کارت هستم ببینم چی میشه اگه نشد میرم سراغ یه 960.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز خرید 960 اشتباه بزرگیه حتما 380 یا 380X تهیه کنید

post-22601-0-02235300-1470843717_thumb.png

DX11 تموم شده است تمام بازی های بزرگ از DX12 پشتیبانی خواهند کرد و در DX12 380 با قیمت یکسان دو برابر فریم میده

لینک به دیدگاه

خواستید پاور بگیرید دور tsco و perfect و این مارکهای ضعیف رو خط بکشید

حتی دیپ کول و گیگابایت که از این موارد بهتره بازم زیر لود کامل مثل پاور های برند گرین کرس ایر و کولر مستر جواب نمیده

اگر مشکل بودجه دارید در این تاپیک مطرح کنید و یک پاور دست دوم اما مطمین تهیه کنید

قیمت های خوبی رو موارد دست دوم میدن و مطمین هست بنده بارها خرید داشتم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=15610&page=59

gh3t724ccnky36zpha37.png

لینک به دیدگاه

دوست عزیز خرید 960 اشتباه بزرگیه حتما 380 یا 380X تهیه کنید

attachicon.gifuntitled-31.png

DX11 تموم شده است تمام بازی های بزرگ از DX12 پشتیبانی خواهند کرد و در DX12 380 با قیمت یکسان دو برابر فریم میده

حرف شما کاملا درسته اما متاسفانه انگار کسی قصد فروش اینکارتو نداره اگه شما کسی رو میشناسید به من بگید.

خواستید پاور بگیرید دور tsco و perfect و این مارکهای ضعیف رو خط بکشید

حتی دیپ کول و گیگابایت که از این موارد بهتره بازم زیر لود کامل مثل پاور های برند گرین کرس ایر و کولر مستر جواب نمیده

اگر مشکل بودجه دارید در این تاپیک مطرح کنید و یک پاور دست دوم اما مطمین تهیه کنید

قیمت های خوبی رو موارد دست دوم میدن و مطمین هست بنده بارها خرید داشتم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=15610&page=59

gh3t724ccnky36zpha37.png

داداش واقعا از پیشنهادت متشکرم .حتما سرمیزنم یه سوال پاور 430 گرین الان چند میخرن ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...