رفتن به مطلب

** محدودیت در دادن منفی به درخواست شما عزیزان **

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با منفی موافقم البته تا حدودش که همین 2 تا خوبه

بعضی وقتها میبینی به یه کاربر به خاطر پست نامربوط منفی دادی میومد به 5 تا پست ادم منفی میداد البته اینم بگم که کاربران ویژه میتونستن اینکارو انجام بدن

و بهتره بین کاربر عادی و ویژه فرقی قائل نشیم و هر دو گروه از 2 یا 5 منفی مساوی برخوردار بشن ، چون کاربران ویژه میبینن کی منفی داده فوری تلافی میکنن و با کاهش منفی از 10 به 5 تا توفیر زیادی نداره !

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان @};-

حقیقتش این چند وقت اینقدر بحث این مثبت منفی ها بالا گرفته و باعث رفتار ناشایست بعضی شده بود که دیگه آدم جرأت نمیکنه همون دو تا منفی رو هم بده! در صورتیکه کاملاً اشتباه هست.

واقعاً از بعضی دوستان عذرخواهی می کنم که اینو می گم ولی به نظر من کسی که از منفی گرفتن ناراحت میشه یا میگه "همیشه حق با منه و من همیشه منطقی هستم و هر کس در برابر من قرار بگیره بی منطق فی الارضِ!" یا اینکه "من بدون در نظر گرفتن محتوا یا صحتِ پست، فقط پست می گذارم تا مثبت بگیرم اگر مثبت نگرفتم حداقل منفی ندین"... کسی که پست می گذاره باید مسئولیت پست گذاشتنش رو هم به عهده بگیره. آیا بهتر نیست به جای عوض کردن روش مدیریت فروم، پست گذاشتن های خودمونو مدیریت کنیم؟ حداقل شاید ترس از منفی گرفتن باعث بشه بعضی ها قبل از هر پست گذاشتن 30 ثانیه هم درباره محتواش فکر کنن! (البته خودم رو هم استثناء نمی دونم. قبل از هر کسی خود من) اگر بعضی دوستان واقعاً تا این حد از منفی گرفتن ناراحت هستن خب می تونن یک اکانت کاربر ویژه بگیرن و پست هاشونو بررسی کنن اگر واقعاً کسی منفی های بی مورد بهشون داده به مدیریت گزارش کنن تا پیگیری بشه!

برام سواله که کسانی که از منفی گرفتن شکایت می کنن، آیا همیشه از کسانی هم که بهشون مثبت دادن تشکر می کنن؟ کلاً باید سعی کنیم به جای اینکه تعداد منفی ها رو کم کنیم، جنبه منفی گرفتنمونو بیشتر کنیم.

راه حلی هم که مهدی خان پشنهاد دادن قبل تر به ذهن منم رسیده بود ولی به این نتیجه رسیدم همین راه حل خوب که با نیت خوبی هم پیشنهاد شده بعداً محلی میشه برای اسپم و کل کل و... بیشتر. پیشنهاد من اینه حالا که قراره منفی ها محدود بشه، خیلی بهتره به Rank محدود بشه. یعنی مثلاً "کاربر محبوب" 1 منفی در روز، "کاربر مفید" 2 منفی و الی آخر... کسی که دارای Rank بالاتری هست، احتمالاً مدت زیادی در فروم فعال بوده و انتظار پختگی بیشتر و نتیجتاً کنترل بیشتری روی منفی یا مثبت دادن هاش میره. البته نیاز به گفتن نیست که این چیزی که دارم میگم مطلقاً هیچ ربطی به سطح اطلاعات نداره و اینکه منظور من منفی هایی هست که پست هایی که با لحن بد یا حاوی اطلاعات اشتباه داده میشه هست نه منفی های بی مورد. منفی های بی مورد همچنان رو اعصابه... *dry#

@};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با احترام به نظرات همه

از نظر من تنها افرادِ نفرت پراکن ، در روز به بیش از 2 الی 5 منفی نیاز پیدا خواهد کرد نه کسانی که به جا و درست منفی میدن

شخصا اگه در پستی اشتباهی کرده باشم ، 10 تا منفی هم بگیرم کاملا ازش استقبال میکنم... مسئله اینه که در چند وقت اخیر منفی ها دلایلی جز منطق داشتن و به جرات میگم که 90 درصدشون سر مسائل سلیقه ای و لج بازی بوده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود.

این مثنویِ دنباله دارِ منفی و مثبت, قدیم ها در سایت لیون لجام گسیخته تر بود! و در عین حال اهمیت و واکنش کاربران نسبت به فیدبک تا این حد که امروزه می بینیم توام با حساسیت نبود! خوب یاد دارم در بخش بازارچه هم منفی یا مثبت می دادند. مثلاً کسی کالایی برای فروش با قیمت مناسب قرار می داد مثبت می گرفت و کالای گران قیمت, موج منفی رو به سوی کاربر روانه می کرد اما خبری از اعتراض و داد و بیداد حداقل در سطحی که در دو سه سال اخیر می بینیم نبود! هنوز یادم نرفته دو سال پیش در یک تاپیک مشاوره به یکی از نیویوزرهای کاسب(!) که اشتباه راهنمایی کرده بود تا مادربرد خودش رو به فروش برسونه منفی دادم و ایشون ریپورت کرده بود و یکی از مدیران عزیز لیون در پی ام با لحن شدیدی بنده رو مواخذه کردند که گمان می کنم اگر کاربری که منفی گرفته بود خودش سوال می پرسید لحن دوستانه تری داشت!

سخن کوتاه می کنم . به عقیده بنده قدیم ها لیون دوست داشتنی تر بود . دوستان با حوصله تر و ژرف اندیش تر بودند. اصلاً کاربر مهمان نمی تونست امتیاز کامنت رو ببینه! چون حاشیه وارد متن نشده بود!

اما چند ساله که به لطف نیویوزرها...

بگذریم.

امثال سالار و آنفورگیون و پوریا لیون بخاطر مثبت های زیاد در خاطر ما نمانده اند! بخاطر رفتارشون بود. وگرنه امثال حمید با اون همه امتیاز مثبت؟! آخرش رو که یادتونه؟ قضیه کاربر نمونه چند سال پیش و حواشی و پیامدها...

یاد اون لیونِ قدیمی بخیر @};-

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

بنظر من نباید محدود باشه بمکه باید هر کس که منفی میده برای منفی دادن هم توضیح بده و ثابت کنه که کارش منطقی بوده و دلیل دیگری نداشته و اگر نتونه توضیح موجهی در مورد منفی دادن ارائه کنه اخراج بشه اینطوری خیلیها به منفی دادن هم فکر نمیکنن چون من دیدم که بیشتر از روی لجبازی این کار را انجام میدن و یا فقط به این دلیل که خودشون با نظر یا حرف طرف مقابل موافق نیستن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...