رفتن به مطلب

مشكل در lenovo g510

Ali.h
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من درايور 16.6.1 يه همچين جيزي بود

رو انيستال كردم بعد درايور مخصوص gta v رو ريختم بعد از يه مدت مينويسه your hardware has changed reboot your computer to effect changes

بعد صفحه يكم لگ ميزنه سياه ميشه دوباره مياد بعد دوباره سياه ميشه و فقط پوينتر موس ديده ميشه خاموش روشن هم ميكنم تا كمتر از يه دقه درسته دوباره اينطوري ميشه ريستارت هم كردم بازم فرقي نكدر حالا چيكار كنم

لینک به دیدگاه

برنامه Display Driver Uninstaller را نصب کنید بعدش داریوراتون را پاک کنید و دوباره آخرین نسخه را نصب کنید

لینک به دیدگاه

برنامه Display Driver Uninstaller را نصب کنید بعدش داریوراتون را پاک کنید و دوباره آخرین نسخه را نصب کنید

اصلا صفحه يه دقيقه هم روشن نميمونه

لینک به دیدگاه

ببینید میتونید سیستم رو در حالت Safe mod بالا بیارید بعد با برنامه DDU درایو رو پاک کنید

لینک به دیدگاه

درود درست متوجه نشدم روشن میشه داخل صفحه boot ارور میده؟

اما اگر در هنگام ورود به ویندوز اینطور میشه ازطریق safe mode وارد شوید و درایور را پاک کنید یا دوباره ویندوز نصب کنید

لینک به دیدگاه

لپتاپ رو ریست کن و بعد از صفحه ی بوت پشت سر هم کلید F8 رو بزن

بعد یه صفحه میاد که چندتا گزینه داره و یکیش فکر کنم گزینه ی چهارم یا پنجم هست که برای بالا اومدن سیستم بدون درایور گرافیک هست(همون که کلمه ی VGA داره) :D

شما اون گزینه رو یزن و ویندوز با حالتی که درایور گرافیک نصب نیست بوت میشه و شما میتونی درایور گرافیک رو حذف کنی :)

لینک به دیدگاه

تا حدودي حل شد ممنون فقط يه سوال من هرچي تو اينترنت گشتم براي روش سوييچ كردن هر چي ميگه رو انجام ميدم ولي اخرش كه وارد بازي ميشم گرافيك رو intel hd 4600 نشون ميده گرافيك اصلي hd 8750m هست

ولي تو بازي shadow of mordor رو كمترين تنظيمات حدود 35 فريم ميده الان رو كدوم داره كار ميكنه

وقتي هم گرافيك اينل رو غير فعال ميكنم microsoft basic render نشون ميده گرافيك رو

لینک به دیدگاه

تا حدودي حل شد ممنون فقط يه سوال من هرچي تو اينترنت گشتم براي روش سوييچ كردن هر چي ميگه رو انجام ميدم ولي اخرش كه وارد بازي ميشم گرافيك رو intel hd 4600 نشون ميده گرافيك اصلي hd 8750m هست

ولي تو بازي shadow of mordor رو كمترين تنظيمات حدود 35 فريم ميده الان رو كدوم داره كار ميكنه

وقتي هم گرافيك اينل رو غير فعال ميكنم microsoft basic render نشون ميده گرافيك رو

لپ تاپ من نیز دقیقا همین مدله ولی کارتش r7 265 هست تا امروز همین مشکل شما رو داشتم تا اینکه اول با برنامه Display Driver Uninstaller داریورهامو و پاک کردم و از سایت زیر:

http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/

داریور جدیدو دانلود کردم و نصب کردم البته تو  تنظیمات نصب درایور amd که اول نصبش میاد تیک نرم افزار قدیمی رو بزنید بعدش حله

به طور باور نکردنی افزایش فریم تو بازی ها مشاهده کردم

ویرایش شده توسط oldwebmaster
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...