رفتن به مطلب

این نسل قرار چی بشه؟کار و درس و اینده

☕Coffee Addicted
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

تا وقتی که جوونید و فرصت دارید سعی کنید از ایران برید. اینجا هیچ آینده ای وجود نداره . تا چند سال اینده با سیاست زمین سوخته ای که حضرات در پیش گرفتن حتی اب هم برای خورد وجود نخواهد داشت چه برسه باقی کارها. 10 سال دیگه که سنتون زیاد شد و ازدواج کردید هزار چیز دیگه دست و پاتون رو بست به حرف من خواهد رسید و به خودتون لعنت خواهید فرستاد که چرا وقتی که میتونستم از این خراب شده نرفتم! :(

داداش شما نفست از جای گرم بلند میشه انگار اخه منی که سرمایه یا پولی ندارم یا اصن بیشتر جوونا با کدوم پول بریم خارج از کشور؟

بعد شما میدونی چقدر دردسر داره برای اقامت گرفتن و هزار کاره دیگه؟

یکی از اقوام بنده الان دو سه ساله رفته استرالیا هنوزم که هنوز توی کمپه و بهش اقامت ندادن :|

به نظره من راه حل این مشکلات خارج از کشور نیست.

ویرایش شده توسط amir_walker
لینک به دیدگاه

به نظر من مشکل از خیلی وقت پیش اغاز شده

از وقتی که کشور های دیگه انقلاب صنعتی کردن

برای نمونه

ایران و ژاپن هر دو در ابتدای قرن نوزدهم با حاکمیت خاندان میجی و قاجاریه روند توسعه را آغاز کردن

ولی توسعه ایران توی ساخت حرم سرا و کاخ بود اما ژاپن در حال صنعتی شدن بود

الان هم وضعیت هر دو کشور را خودتون میبینید

در نتیجه 200 سال از کشور های دیگه عقبیم

----------------

در زمان فعلی هم که سیاست های دولت و مردم هماهنگ نیستن, فساد زیاده(اختلاص,رانت خواری و نمونه های متعدد دیگه) و ...  بر این اساس این 200 سال کم که نمیشه هیچ فاصله زیاد تر هم میشه

نظر شخصی من اینه که مشکل فرهنگی هست و باید اقدام فرهنگی صورت بگیره تا روند پیشرفت را شروع کنیم

به جای اینکه برید خارج از خودتون شروع کنید و کشورتون را بسازید هر چی دیر تر به فکر بیفتید قاعدتا موفقیت هم دیر تر حاصل میشه

ویرایش شده توسط AtAgAmEr
لینک به دیدگاه

والا من که دیگه زدم به بی عاری چون نصف عمرم رو با مشکلات داخل این ... هدر دادم . درس خوندم هیچ شد کارکردنم هیچ شد دوست دخ.ترم هیچ شد و در آخر همه چیزم هیچ شد بخدا به هرکی باور دارین همش هیچ شد .

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

ریشه تو اب است!

ببخود ذهن خود را درگیر نکنید.

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

صحبت هارو عزیزان کردند

اما نظر شخصی بنده این میزان دانش و سواد شماست که مشخص میکنه ارزش رفتن و صرف هزینه و وقت دارید تا به خارج برید برای ادامه تحصیل و زندگی یا خیر!

به عنوان مثال در خصوص کامپیوتر اگر میبینید دانش و سطح علمی شما در زمینه کامپیوتر بیشتر از 80% مغازه های فروش قطعات کامپیوتری هست این رو به معنی بالا بودن سطح علمی خودتون برداشت نکنید و یا خیال نکنید اگر الان از ایران خارج بشید تمام شرکت ها و کمپانی های کامپیوتری به دنبال شما میان

شما باید میزان سطح علمی خودتون در خارج از ایران محک بزنید تا تصویر بزرگتر رو ببینید

همچون فروم های خارجی و این گونه موارد

عزیزان بودند که با مدرک جراحی قلب از دانشگاه تهران که می تونستند زندگی بسیار خوب و ارامی داشته باشند در داخل با این خیال اقدام به مهاجرت کردند و بعد از مستقر شدن تازه دوباره از صفر شروع به ادامه تحصیل کردند در دانشگاه های خارج تا اجازه کار داشته باشند!

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

تا وقتیکه عده ای خاص و تاثیر گذار با تاثیر پذیری از اون ور دارن ریز ریز نظام اموزش و بقیه چیزارو عوض میکنن نمیشه توقع داشت لیسانسه ادبیات از شغل مدیریت بانک ملت بره سر کلاس درس فارسی...

لینک به دیدگاه

درود بر دوستان

"ابوسعید ابوالخیر به مجلسی دعوت شده بود که وعظ کند. جمعیت بیش از گنجایش مسجد بود و مستمعین چنان نشسته بودند که جا برای تازه واردان نبود . کسی برای گشودن جا فریاد کشید: خدا بیامرزد کسی را که برخیزد و گامی فرا پیش نهد! و ابوسعید که تازه بر منبرنشسته بود تا سخن بیاغازد گفت: سخن همین بود که این مرد گفت، والسلام."

همانند دوست دیگرمان بر این باورم که امید و تلاش هریک از ما در بهتر شدن آینده موثر است. نق زدن و نالیدن از این که قدر ما شناخته نشده مشکلی را حل نخواهد کرد. اگر نظام آموزشی تبدیل به دکان و بنگاه جفت یابی شده، هر یک از ما که به قوانین نانوشته ی آن تن در می دهیم مقصر ایم. انسان منزه طلبی نیستم و آگاه ام که برخی وقتها باید با شرایط کنار آمد، اما وقتی همه ی ما کوتاه ترین و آسان ترین راه را بر می گزینیم وضع روزبروز بدتر خواهد شد.

-

به نظر من مشکل از خیلی وقت پیش اغاز شده

از وقتی که کشور های دیگه انقلاب صنعتی کردن

برای نمونه

ایران و ژاپن هر دو در ابتدای قرن نوزدهم با حاکمیت خاندان میجی و قاجاریه روند توسعه را آغاز کردن

ولی توسعه ایران توی ساخت حرم سرا و کاخ بود اما ژاپن در حال صنعتی شدن بود

الان هم وضعیت هر دو کشور را خودتون میبینید

در نتیجه 200 سال از کشور های دیگه عقبیم

----------------

در زمان فعلی هم که سیاست های دولت و مردم هماهنگ نیستن, فساد زیاده(اختلاص,رانت خواری و نمونه های متعدد دیگه) و ... بر این اساس این 200 سال کم که نمیشه هیچ فاصله زیاد تر هم میشه

نظر شخصی من اینه که مشکل فرهنگی هست و باید اقدام فرهنگی صورت بگیره تا روند پیشرفت را شروع کنیم

به جای اینکه برید خارج از خودتون شروع کنید و کشورتون را بسازید هر چی دیر تر به فکر بیفتید قاعدتا موفقیت هم دیر تر حاصل میشه

ژاپنیها مدرنیته را بر خلاف ما تکه تکه نکردند که از هرجاش خوش شان نیامد ازش صرفنظر کنند. طی شکستی نظامی که مشابهش برای ما هم در جنگ با روسیه پیش آمد متوجه عقب ماندگی خود شدند و شروع به فراگیری از غربیان کردند. بیشتر وقتها با شکست هست که فرد یا جامعه ای به خود می آید و درباره وضع تامل می کند. به هر حال به مهندس و پزشک قناعت نکردند و جامعه شناس و فلسفه دان و تاریخ دان به شکل غربی تربیت کردند. ما از مدرنیته فقط ابزار را خواستیم و بهای آن را که توسعه اجتماعی و فرهنگی بود را نخواستیم بپردازیم. هنوز هم فکر می کنیم که بدون گشایش سیاسی و فرهنگی و شایسته سالاری می توان توسعه ی اقتصادی و پیشرفت نظامی داشت. ما هنوز دم از علوم انسانی بومی می زنیم بدون آن که توجه کنیم دانستن یک گنجینه بشری است و نوع ایرانی و غیرایرانی ندارد. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام

تا صبح از این حرفها بزنین

به جایی نمیرسین هیچ اعصاب خراب میشه

سلامتی از بین میره

میدونم سخته

میدونم خیلی سخته

میدونم آسونه همچین حرفی زدن

ولی همون حرفهای همیشگی و قدیمی و شاید چاره ساز

امید تلاش فکر اقتصادی، امکانات داری برو، به زندگی اینو و اونم گیر نده. میتونی انجام بده تو هم نمیتونی در حد و اندازه خودت باید زندگی کنی. حقت رو خوردن یا میخورن بگیر ازشون ، میتونی قانونی بگیر. نمیتونی، نباید از اول فرصت حق خوردنت رو میدادی بهشون

برا ج دادن به این پستم هم خیلی خیلی منطقی فکر کنین بعد.

مثال میزنم تا شفاف بشه منظورم : دنبال کار میگردی یهو میبینی مثلا یارو دنبال کسی هستش که برنامه فلان رو کار کنه براش ولی 500 تومن میده، توهم که توقعت بالاست و زیر 1 تومن نمیخوایی، من بنده خدا میام و از این فرصت استفاده میکنم. به همین منوال میرم جلو کارهای دیگه و فرصتهای دیگه و آخر سر منو میبنی که اوضام خوب شده بعدش تفاصیر تکراری پشت سر بنده.

• امید
  • باور داشتن ، داشته هات، توانایی هات، تجربه هات
  • خدای خودت
  • استفاده از تک تک فرصتها و لحظه ها
  • انجام کوچکترین کارها که به موفقیت ختم میشه در کمترین زمان ممکن، تا برات قوت قلب بشه و امید و انرژی مثبت باشه برات، تا اینکه روی یه طرحی فکری کاری انجام بدی که زمانبره و من بنده خدا بیام ازت جلو بزنم!!!
  • استفاده از توانایی های خودت و تجربیات خودت در مسیر پول زایی برا خودت از راه درست!!

همه اینا50% پیشرفته. مابقی 50% پیشرفت شامل اینا میشه : قدرت و توانایی پدر، خانواده و فامیل، منطقه ای که هستی و بزرگ شدی، جامعه اطرافت،

@};-  @};-  @};-  :x  :x  :x  :clapping:  :clapping:  :clapping:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...