رفتن به مطلب

#نظرسنجی افزوده شد#.::درخواست مشاوره برای خرید کیس مناسب::.

اشتراک گذاری

کدام یک از گزینه ها ارزش خرید بیشتری دارد؟  

31 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام یک از گزینه ها ارزش خرید بیشتری دارد؟

• GREEN X3+ VIPER(ارزش هزینه بیشتر رو داره)
    • GREEN Z4 ASTIAK(گزینه ی اول اصلا ارزش هزینه بیشتر رو نداره و این...بهتره)
    • هیچکدام...گزینه ی دیگه ای مدنظرمه که توی تاپیک ذکر میکنم.

Recommended Posts

با سلام

دوستان بنده به تازگی تصمیم گرفتم که یک کیس با قیمت 200الی250هزار تومان خریداری کنم.از اونجایی که زیاد کیسی با این بودجه از نزدیک ندیدم درخواست دارم تا عزیزان وارد در صورت امکان، یک راهنمایی کوچیکی به بنده در این رابطه کنید.

کیس فعلی بنده از شرکت گریین با نام سولاریز هستش که واقعا برای قطعات فعلی بنده افتضاحه و خیلی سخته که داخلش مدیرت کابل انجام بشه.

در نتیجه اولیت هام با این حداکثر بودجه که قراره برای کیس اختصاص بدم زیبایی نسبی، کیفیت بدنه قابل قبول و اسمبل کردن قطعات به تمیز ترین شکل ممکن هستش که بشه ظاهر جذابی هم پیدا کنه.

کیسی که مد نظرم هست اول +GREEN X3 و Z4 STIAK هستش(البته در صورتی که جنس بنده x3پلاس ارزش 60هزار تومان رو داشته باشه) کیس های DEEPCOOL هم یه چند مدل هست اما...!

خب دوستان عزیز منتظر پیشنهاداتون هستم.

ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

Green Z4 ASTIAK

به نظرم فعلا بهتر از این پیدا نمیشه

از همه لحاظ در رنج قیمتش عالیه

ویرایش شده توسط gebhard
لینک به دیدگاه

بله تو این رنج قیمت Green Z4 ASTIAK Case خیلی خوبه @};-

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

دوستان لطفا توی نظرسنجی شرکت کنید..با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نوع کیسها که باهم برابرند هردو مدل Mid tower هستند ولی فضای طولی گرافیک Z4Astiak کمی بیشتر از کیس X3+Viper هست ینی 390mm دربرابر 340mm، درمقابل ساپورت Cpu Cooler تاارتفاع 180mm در کیس وایپر نسبت به Z4 Astiak که فقط  تا ارتفاع 175mm هستش درکل نسبت به ارزش فعلی و بروز بودن مدل Z4 Astiak پیشنهاد میشه :)

لینک به دیدگاه

درود

نوع کیسها که باهم برابرند هردو مدل Mid tower هستند ولی فضای طولی گرافیک Z4Astiak کمی بیشتر از کیس X3+Viper هست ینی 390mm دربرابر 340mm، درمقابل ساپورت Cpu Cooler تاارتفاع 180mm در کیس وایپر نسبت به Z4 Astiak که فقط  تا ارتفاع 175mm هستش درکل نسبت به ارزش فعلی و بروز بودن مدل Z4 Astiak پیشنهاد میشه :)

درود بر شما

ممنون بابت توضیحات، همون طور که توی تاپیک هم ذکر کردم بنده قصد دارم بیشتر به ظاهر و جنس بدنه کیس تا مشخصات روی کاغذش اولیت بدم در نتیجه قصدم هم از زدن تاپیک اینکه کسانی که از نزدیک هر دو رو حداقلش دیدن بنده رو هم از دیده هاشون در جریان بزارن.مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر شما

ممنون بابت توضیحات، همون طور که توی تاپیک هم ذکر کردم بنده قصد دارم بیشتر به ظاهر و جنس بدنه کیس تا مشخصات روی کاغذش اولیت بدم در نتیجه قصدم هم از زدن تاپیک اینکه کسانی که از نزدیک هر دو رو حداقلش دیدن بنده رو هم از دیده هاشون در جریان بزارن.مرسی

خب از نظرکیفیت بدنه هردو کیس از استیل مستحکم ژاپنی Japanese SECC Chassis ساخته شدن ولی به لحاظ ظاهری بنظربنده کیس X3+Viper بسیار زیباتر از Z4 هست،بنده که حس خوبی نسبت به این کیس دارم میشه گفت تارنج 200 تومن خرید این کیسها راضی کننده هستن ولی اگه دنبال کیس حرفه ای باظاهر شیک و دلفریب هستید کیسهای کولر مستر بنظرم در اولویت هستن. ^_^

لینک به دیدگاه

کیسهای raidmax هم مدنظر داشته باش ولی اگر بری بازار بگردی خیلی مدل دیگه هم پیدا میکنی ولی من گرینو پیشنهاد نمیکنم :

http://lioncomputer.ir/product/2744/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%85%DA%A9%D8%B3+Cobra/

http://lioncomputer.ir/product/4411/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%85%DA%A9%D8%B3+Cobra+Z/

http://lioncomputer.ir/product/2739/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%85%DA%A9%D8%B3+SUPER+AEOLUS/

http://lioncomputer.ir/product/5314/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%85%DA%A9%D8%B3+Narwhal/#prettyPhoto

برند معروفی نیست آنچنان ولی کیفیتش عالیه من یک پاور از همین برند خریدم و واقعا عالیه این برند ...

لینک به دیدگاه

Z4 هم مدل بسیار خوبی با امکانات خوبی هست

اما شما مدل DeepCool DUKASE White مدنظر داشته باشید

لینک به دیدگاه

درود

با اینکه خودم X3 وایپر دارم و سر یه اتصالی کوچیک در کنترل فن ها تا دیروزخیلی  اذیت شدم که با عایق بندی مجدد سیم ها درست شد

ولی کیس کاملیه فقط فن 22 سانتی سقف و سرعت بالا باعث میشه کیس بلرزه

وجود درگاه ساتا و کارت ریدر روی پانل کیس  خیلی کارایی داره

و یک مشکلی که  کیس x3  داره  برجسته بودن کلید پاور کیس هست که بعضی مواقع موقع اتصال فلش دست که می خوره سیستم خاموش میشه و خیلی هم دقیق و کاردرسته

Z4 هم کیس خوبیه من از نزدیک که دیدم کلا یه کم پهنای بیشتری داره نسبت به اندازه ی  کیس  و امکانات کمتری داره 

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوست عزیز.

من نظرم اینه که هر کدوم به دلت میشینه اونو بخر چون قراره همیشه جلو چشمت باشه و دکور اتاقت.

جوری نشه که زود از چشمت بیوفته. @};-

لینک به دیدگاه

درود

با اینکه خودم X3 وایپر دارم و سر یه اتصالی کوچیک در کنترل فن ها تا دیروزخیلی  اذیت شدم که با عایق بندی مجدد سیم ها درست شد

ولی کیس کاملیه فقط فن 22 سانتی سقف و سرعت بالا باعث میشه کیس بلرزه

وجود درگاه ساتا و کارت ریدر روی پانل کیس  خیلی کارایی داره

و یک مشکلی که  کیس x3  داره  برجسته بودن کلید پاور کیس هست که بعضی مواقع موقع اتصال فلش دست که می خوره سیستم خاموش میشه و خیلی هم دقیق و کاردرسته

Z4 هم کیس خوبیه من از نزدیک که دیدم کلا یه کم پهنای بیشتری داره نسبت به اندازه ی  کیس  و امکانات کمتری داره 

درود

دوست عزیز شما که نزدیک z4 رو دیدن تیرگی دربش تا چه اندازه اس؟

قطعات داخل دیده میشه یا خیر؟

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوست عزیز.

من نظرم اینه که هر کدوم به دلت میشینه اونو بخر چون قراره همیشه جلو چشمت باشه و دکور اتاقت.

جوری نشه که زود از چشمت بیوفته. @};-

حق با شماست و خرید کیس وابستگی شدیدی به سلیقه داره @};-  @};-  @};-

پ.ن:نظر سنجی حیلی جالب داره پیش میره :laughing:

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز شما که نزدیک z4 رو دیدن تیرگی دربش تا چه اندازه اس؟

قطعات داخل دیده میشه یا خیر؟

درود

من پشت ویترین دیدم از بغل ندیدم ولی دوستان عکس گذاشتن توی پست z4

فرستاده شده از LG-K430ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

من پشت ویترین دیدم از بغل ندیدم ولی دوستان عکس گذاشتن توی پست z4

فرستاده شده از LG-K430ِ من با Tapatalk

متاسفانه بنده توی عکس ها به خوبی نمیتونم متوجه بش

لینک به دیدگاه

حق با شماست و خرید کیس وابستگی شدیدی به سلیقه داره @};-  @};-  @};-

پ.ن:نظر سنجی حیلی جالب داره پیش میره :laughing:

کلا آستیاک که اومد دیگه همه رفتن سمت اون کسی دیکه فکر نکنم سراغی از +x3 بگیره.  :D

طراحی جالب و ساده ای داره من هم دوست میدارم این کیسو.

x3 هم که باز یه کیس عالی و جالبه و یکمی قیافه گیمینگ تر. و سقف کیس جای هارد داره که بدون باز کردن کیس میشه هارد گذاشت و در اورد.

هر 2 تا کیس خوب هستن و پتانسیل بالایی برای مادینگ دارن, واسه همین میگم اگه انتخاب بین این 2 تا باشه دیگه مشخصات مهم نیست و با توجه به سلیقه تون انتخاب کنین.

امیدوارم خرید خوبی داشته باشین. @};- @};-

ویرایش شده توسط Adel Urmia
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...