رفتن به مطلب

دوتا سوال در مورد بازیهای کامپیوتری

mostafajan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوتا سوال داشتم

یکی اینکه یه بازی جهان باز میخوام که برای سنین پایین مناسب باشه

گرافیک و سال عرضش مهم نیست فقط از اینایی باشه که از این ماشین میای پایین چند نفرو با اسلحه میکشی و دوباره سوار ماشین میشی

درسته گفتم گرافیک و سال تولید مهم نیست ولی نیاید بگین GTA2 که ناراحت میشما

آیا مجموعه بازیهای درایور یه همچین بازیهایی هستن یا همش رانندگی میکنی ؟ مناسب سنین پایین هستن ؟

سوال دومم هم اینه که بهترین نسخه بازی Word Of Warcraft - Warlords of Draenor

چه نسخه ایه ؟

از کجا میتونم دانلود کنم همه سایتا برداشتن

آیا کرک شده این بازی یا باید سی دی کی اشتراکی خرید براش ؟

نظرتون در مورد این نسخه چیه ؟ آیا کرک هم داره ؟

http://us.forum.firestorm-servers.com/index.php?/topic/3289-warlords-of-draenor-623-full-client-download-guide/

متشکر

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

درود

دوتا سوال داشتم

یکی اینکه یه بازی جهان باز میخوام که برای سنین پایین مناسب باشه

گرافیک و سال عرضش مهم نیست فقط از اینایی باشه که از این ماشین میای پایین چند نفرو با اسلحه میکشی و دوباره سوار ماشین میشی

دوست عزیز GTA V بهترین بازی در این سبکه ولی برای سنین پایین خوب نیست :)

و sleeping dogs رو نمیدونم ولی بعد از GTA معروفه

و میتونین watch dogs رو امتحان کنین

GTA SA هم گزینه ی خوبیه

{کلا GTA}

ویرایش شده توسط hamid-tala
لینک به دیدگاه

دوست عزیز GTA V بهترین بازی در این سبکه ولی برای سنین پایین خوب نیست :)

ولی sleeping dogs رو نمیدونم ولی بعد از GTA معروفه

و میتونین watch dogs رو امتحان کنین

GTA SA هم گزینه ی خوبیه

{کلا GTA}

GTA ها که هیچکدوم مناسب نیستن

منظورتون از واچ داگزو امتحان کنید دقیقا چیه ؟ یعنی براش بریزم بازی کنه خودش ببینه صحنه داره یا نه اگه داشت بهم زنگ بزنه ؟ یا خودم تا آخرش برم ببینم موردی هست یا نه

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز

سوً تفاهم نشه

درایور که من نسخه san fransisco رو بازی کردم فقط داخل ماشینه

{پیاده نمیشه}

البته watch dogs رو کلا بیخیال شید چون حتی اگه مناسب بود انقدر سخته که شما هم شاید به زور تمومش کنید!

sleeping dogs که هنوز تست نکردم یعنی پیداش نمیکنم ولی خیلی خشونت داره که اینم هیچ

GTA هم هیچ

کلا چون هیچ بازی ای ساخت کشورمون نیست خیلی سخت پیدا میشه

البته یه بازی ایرانی هس که فکر کنم به دردشون بخوره ولی یکم سخته

-حادثه در تهران-

و یک بازی بود که بگم چی بشن ندادن بیرون وگرنه از GTA محبوب تر میشد!

اسم این راز روشن هست

کلا ماشین و پلیسی بود

گیم پلی هاش هنوز هستن

هنوز چشمم دنبال این بازی است

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برای بچه ها بهترین همین بازی های کارتونی خوبه، یه ps بگیر براش بشینه پا تی وی بازی کنه... ببینین چکار می کنه ، بازی با کامپیتور برا بچه از نظر من مضرره  :D

(نه که بچه ها فراگیریشون بالاست سریع تنوع طلبیشون گل می کنه کامپیوترم دیگه راحت با دی وی دی بازی رد و بدل می کنند یروز میای میبینی نشسته gta بازی می کنه اخرش =)) اما کنسول رو راحت میشه کنترل کرد چون باید تو هال بشینه بازی کنه میبینی چیکار می کنه و چقدر بازی می کنه از جمع خانواده هم دور نمیشه و گوشه نشین نمیشه ^_^ )

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

یعنی بازی جهان باز که از ماشین پیاده بشی دو نفرو بکشی فقط GTA  و watch dogs میشناسید ؟

این بازیهارو که عمه منم بازی کرده

بعد اسم خودتونم گذاشتین گیمر :laughing:

این واچ داگزو میشه با ترینری چیتی چیزی یه کاریش کرد که از همون اول همه تفنگارو داشته باشه و فقط توی شهر از این ماشین بیاد پایین سوار اون ماشین بشه

مراحلشم نتونست بره مهم نیست اصلا بهتر که به جاهای بالای چهلو پنج سالش نرسه

خوبه به نظرتون ؟

لینک به دیدگاه

اقا بازی خوانوادگی میخوای که برای سنین پایین هم خوب باشه و خیلی هم شاد باشه فقط نیتندو یدونه کنسول Wii میخری میشنین خوانوادگی باهم تنیس بازی میکنید یا شمشیر زنی این حرف ها چون کنسول کاملا حرکتی .

بعد از ورزش سری سوپر ماریو هم که نیاز به گفتنش نیست هرچند سختیش به حدی که حتی ممکنه خود شما هم کم بیارید اما بسیار شاد و زیباست.

این sleeping dogs هم کلا خون خون کشی دیدی بچه از فردا چاقو گرفت دستش افتاد به جون دوستاش :D

ویرایش شده توسط Artas
لینک به دیدگاه

gta San Andreas سیو آخرشو بگیرید بدین بهش بازی کنه :D

تنها شاید ساحل مشکل دار بشه که میشه پوششو سانسور کرد

ویرایش شده توسط oldwebmaster
لینک به دیدگاه

مناسب ترین پاسخ برای سوال اول Just Cause 3 هست که کاملا مناسب هست.

لینک به دیدگاه

بنده پیشنهادم God father 1&2

از نظر پوششی و اخلاقی کاملا اسلامی هست و open world

لینک به دیدگاه

اقا بازی خوانوادگی میخوای که برای سنین پایین هم خوب باشه و خیلی هم شاد باشه فقط نیتندو یدونه کنسول Wii میخری میشنین خوانوادگی باهم تنیس بازی میکنید یا شمشیر زنی این حرف ها چون کنسول کاملا حرکتی .

بعد از ورزش سری سوپر ماریو هم که نیاز به گفتنش نیست هرچند سختیش به حدی که حتی ممکنه خود شما هم کم بیارید اما بسیار شاد و زیباست.

این sleeping dogs هم کلا خون خون کشی دیدی بچه از فردا چاقو گرفت دستش افتاد به جون دوستاش :D

اشتباه ترین کار دنیا خرید کنسول هستش مخصوصا PS4 اونم فقط برا سه تا دونه بازی انحصاری که باید برا هرکدومشون 200 هزار تومن پول بدی

کنسول وی هم براش بوسیله مبدل 5.0 Dolphin ریختم رو کامپیوترش یدونه هم ویموت موشن پلاس داخلی با نانچاک براش خریدم همه بازیهاشو بازی کرده بهترین بازیشم Mario Party هستش مخصوصا ورژن 6 و 9 و همینطور Just Dance 2014

الان یخورده سنش رفته بالا میخواد از این بازیها که از ماشین پیاده میشه ادم میکشه بازی کنه بنده خدا پدرو مادرشم خیلی گیر سه پیچ میدن بهش با کلی سختی تونسته راضیشون کنه

این بازیهای سگی فکر کنم کلا مشکل داشته باشن چه واچ داگز چه اسلیپ داگز اصلا هرچی بازی که توش داگ داره مشکل داره

gta San Andreas سیو آخرشو بگیرید بدین بهش بازی کنه :D

تنها شاید ساحل مشکل دار بشه که میشه پوششو سانسور کرد

یعنی اینجوری دیگه نمیتونه بره توی مغازه ای کاباره ای جایی که صحنه محنه داشته باشه ؟ سنش همچینم کم نیست فکر کنم بتونه بره بزنه نیو گیم بازیو از اول بره

مناسب ترین پاسخ برای سوال اول Just Cause 3 هست که کاملا مناسب هست.

تو این بازی ماشین سواری هم داره ؟ تیراندازی چطور ؟

صحنه محنه نداره ؟ شما تائیدش میکنی ؟ کار گروه محترم مبارزه با مصادیق محتوای مجرمانه تائیدش میکنن ؟ وزارت ارشاد چطور ؟ وزارت دادگستری چطور ؟

من خودم مافیا یک و دورو بازی کردم هیچ کدوم مناسب سن پایین نیستن مخصوصا مافیا دو که نمیزارم پدر بزرگمم بازی کنه

شما گاد فادرو بازی کردی ؟ موردی نداره ؟

بازی ای که ماشینای جدید  داشته باشه سراغ نداری ؟

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

اشتباه ترین کار دنیا خرید کنسول هستش مخصوصا PS4 اونم فقط برا سه تا دونه بازی انحصاری که باید برا هرکدومشون 200 هزار تومن پول بدی

کنسول وی هم براش بوسیله مبدل 5.0 Dolphin ریختم رو کامپیوترش یدونه هم ویموت موشن پلاس داخلی با نانچاک براش خریدم همه بازیهاشو بازی کرده بهترین بازیشم Mario Party هستش مخصوصا ورژن 6 و 9 و همینطور Just Dance 2014

الان یخورده سنش رفته بالا میخواد از این بازیها که از ماشین پیاده میشه ادم میکشه بازی کنه بنده خدا پدرو مادرشم خیلی گیر سه پیچ میدن بهش با کلی سختی تونسته راضیشون کنه

این بازیهای سگی فکر کنم کلا مشکل داشته باشن چه واچ داگز چه اسلیپ داگز اصلا هرچی بازی که توش داگ داره مشکل داره

یعنی اینجوری دیگه نمیتونه بره توی مغازه ای کاباره ای جایی که صحنه محنه داشته باشه ؟ سنش همچینم کم نیست فکر کنم بتونه بره بزنه نیو گیم بازیو از اول بره

صحنه محنه نداره ؟ شما تائیدش میکنی ؟ کار گروه محترم مبارزه با مصادیق محتوای مجرمانه تائیدش میکنن ؟ وزارت ارشاد چطور ؟ وزارت دادگستری چطور ؟

من خودم مافیا یک و دورو بازی کردم هیچ کدوم مناسب سن پایین نیستن مخصوصا مافیا دو که نمیزارم پدر بزرگمم بازی کنه

شما گاد فادرو بازی کردی ؟ موردی نداره ؟

بازی ای که ماشینای جدید  داشته باشه سراغ نداری ؟

برای ماشین سواری سری بازی های NFS هست

اما در خصوص Mafia من شماره یک رو بازی کردم و موردی غیر اسلامی ندیدم در بازی 

در خصوص Godfather من بازی کردم و بشخصه چیز خاصی ندیدم

اما خب معیار های شما رو نمیدونم... :-?

در اخر بنظرم شما از بازی های open world بیایید بیرون بهتر هست چراکه هرکاری بکنید این بازی برمبنای ازادی عمل گیمر ساخته شدند

برای بازی جنگی بازی های سری Call of duty یا Medal of honer بریزید و برای بازی های مسابقه ایی و NFS

لینک به دیدگاه

داش فرشید فکر کنم زیاد تو این بازی نچرخیدیا  :laughing:  والا یه کارایی تو این بازی میشد کرد که ...  :D

mercenaries رو من پیشنهاد میکنم والا هر چی گشتم مورد بدی توش نبود خوراکه خودشه  :D

لینک به دیدگاه

داش فرشید فکر کنم زیاد تو این بازی نچرخیدیا  :laughing:  والا یه کارایی تو این بازی میشد کرد که ...  :D

mercenaries رو من پیشنهاد میکنم والا هر چی گشتم مورد بدی توش نبود خوراکه خودشه  :D

معیار اشخاص با هم فرق میکنه :D

اما بنده هم گشت گذاری داشتم در شهر اما موارد غیر اخلاقی اخه مشاهده نکردم...

البته خب گویا شما در زمینه پیدا کردن این موارد حرفه ایی تر هستی =))

لینک به دیدگاه

واچ داگز بازی اپن ورلد خوبیه اگه مراحلش نره به صحنه برخورد نمی کنه ولی بنظرم سراغ سری کال اف دیوتی بره خیلی بهتره مخصوصا mw2 وmw3 که ارزش تکرارش خیلی بالاس اسلیپینگ داگزم رو تبلیغات در و دیوارش مورد داره ویکم خشنه

لینک به دیدگاه

یعنی بازی جهان باز که از ماشین پیاده بشی دو نفرو بکشی فقط GTA  و watch dogs میشناسید ؟

این بازیهارو که عمه منم بازی کرده

بعد اسم خودتونم گذاشتین گیمر :laughing:

این واچ داگزو میشه با ترینری چیتی چیزی یه کاریش کرد که از همون اول همه تفنگارو داشته باشه و فقط توی شهر از این ماشین بیاد پایین سوار اون ماشین بشه

مراحلشم نتونست بره مهم نیست اصلا بهتر که به جاهای بالای چهلو پنج سالش نرسه

خوبه به نظرتون ؟

watch dogs به دلیل اینکه نسبتا جدید هست و gta به دلیل اینکه خدای سبک openworld هستش, دوستان بیشتر معرفی میکنند و دلیل بر گیمر نبودن افراد نیست :)

من به شما mercenaries 2 : world in flames رو پیشنهاد میکنم. بازی ساخته سال 2008 هست و اکثر pc ها از پس اجرای بازی برمیان و هیچ صحنه غیر اخلاقی (به جز کشتار دسته جمعی و بمباران کردن مناطق زمینی :D ) تو بازی نیست.

لینک به دیدگاه

True crime new york city يكم قديميه يادش بخير خاطره زياد دارم ازش، تا اونجا كه يادم مياد چيزه خاصي نداره..

لینک به دیدگاه

watch dogs به دلیل اینکه نسبتا جدید هست و gta به دلیل اینکه خدای سبک openworld هستش, دوستان بیشتر معرفی میکنند و دلیل بر گیمر نبودن افراد نیست :)

من به شما mercenaries 2 : world in flames رو پیشنهاد میکنم. بازی ساخته سال 2008 هست و اکثر pc ها از پس اجرای بازی برمیان و هیچ صحنه غیر اخلاقی (به جز کشتار دسته جمعی و بمباران کردن مناطق زمینی :D ) تو بازی نیست.

عکساشو دیدم بد نبود فکر کنم بهترین گزینه باشه مرسی

از مکس پین دو بود دیگه کم کم این کثافت کاریارو اوردن تو دنیای بازی . همچین که یکم گرافیک بازیا خوب شد شروع کردن تا قبل اون به خاطر گرافیک زاقارت بازیا خیلی رو این داستان مانور نمیدادن

True crime new york city يكم قديميه يادش بخير خاطره زياد دارم ازش، تا اونجا كه يادم مياد چيزه خاصي نداره..

لس انجلس و نیو یورک نسخه های یکو دو اسلیپینگ داگز هستن البته خودم بازی نکردم ولی بعید میدونم بدون مشکل باشن

http://downloads98.com/1395/01/06/true-crime-sleeping-dogs-collection/

لینک به دیدگاه

عکساشو دیدم بد نبود فکر کنم بهترین گزینه باشه مرسی

از مکس پین دو بود دیگه کم کم این کثافت کاریارو اوردن تو دنیای بازی . همچین که یکم گرافیک بازیا خوب شد شروع کردن تا قبل اون به خاطر گرافیک زاقارت بازیا خیلی رو این داستان مانور نمیدادن

لس انجلس و نیو یورک نسخه های یکو دو اسلیپینگ داگز هستن البته خودم بازی نکردم ولی بعید میدونم بدون مشکل باشن

http://downloads98.com/1395/01/06/true-crime-sleeping-dogs-collection/

جناب بیشتر این بازی هارو من بازی کردم و تا حدودی دستم اومده چه چیزایی مجازه از نظر شما چه چیزایی نیست 

دو تا بازی هست که خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره 

یکی 

Bully: Scholarship Edition

و دیگری هم گفتم 

mercenaries

True crime new york city هم تا حدودی مشکلای خودشو داره  :D 

من کلا بازی میگرفتم میرفتم دنباله ایم مسائلش انگار 

ولی کلا بچه رو هر چقدر محدود تر کنید شاید بدتر باشه ! 

چند وقت دیگه منحرف ترین عضو لیون نشم خوبه  =)) 

ویرایش شده توسط juverpool
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بازی فارکرای مناسب نیست؟

این بازی هم دنیای باز هست و هم ماشین سواری داره هم میتونه همه رو بکشه :D

به نظرم خوب باشه @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بازی فارکرای مناسب نیست؟

این بازی هم دنیای باز هست و هم ماشین سواری داره هم میتونه همه رو بکشه :D

به نظرم خوب باشه @};-

البته من Farcry3 رو بازی کردم آخرش میتونه با یه تصمیم اشتباه همه چیو خراب کنه  :D

لینک به دیدگاه

ماشین سواری داره. سرگرم کنندس.

خوش رنگ و لعالبه کلا مناسبه.

بهش خوش میگذره نگران نباش.

بعضی از دوستان حرفای عجیبی میزنن.

Godfather که کاملا نامناسبه مخصوصا قسمت ۲ که بعد از ۱ ساعت بازی کلا عفت و حیا نابود میشه.

فارکرای ۴ش بد نیست ولی ۳ اخرشو همو میدونن.

اسلیپین داگز هم یه چیزی تو مایه های Gta هست و فضایی نداره که بدرد بچه بخوره.

واچ داگز هم یه تیکه غیر اخلاقی داره.

لینک به دیدگاه

Godfather که کاملا نامناسبه مخصوصا قسمت ۲ که بعد از ۱ ساعت بازی کلا عفت و حیا نابود میشه.

در اون قسمت که من گفتم از نظر اسلامی موردی نداره منظورم Godfather 1 بود...

خودم به دلیل این که Godfather 2 داستان خوب نداره بسیار کم باهاش بازی کردم

لینک به دیدگاه

فارکرای 4 در یکی از مرحله هاش به صورت فجیعی صحنه داره که ابدا توصیه نمیشه !!!  *dry#

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...