رفتن به مطلب

استفاده از دسته PS2 برای کامپیوتر

Darksiren.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

توی یک تاپیک دیگه پرسیدم که یه دسته خوب میخوام برای گیم که خیلی هم گرئن نباشه که دوستان F310 معرفی کردند ...!!!دسته رو از نزدیک دیدم خیلی جالب نبود مخصوصا دکمه های جهتش !!!

من خودم دسته ایکس باکس 360 با سیم دارم که حدودا دو سال دارم ازش استفاده می کنم که کم کم داره از دور خارج میشه حتی ذغال دسته رو هم عوض کردم فایده ای نداشت و دیگه باید فکر دور انداختنش باشم ...

حالا یه سوال برام پیش اومده دسته PS2 که الحق و الانصاف دسته خوبی هست البته اگر بشه اورجینال که نوع A هست رو پیدا کرد رو با تبدیل به کامپیوتر وصل کرد هم مقرون به صرفه هست و هم دسته دسته خوبی هست خیلی ها اعتقادشون به اینه که دسته PS2 ازPS3 هم محکم تر هست تازه شم اگر خراب شد دل آدم نمیسوزه نهایتش 25 تومن هست دیگه نه 150 تومن !!!

سوال اینکه کسی امتحان کرده ببینه روی بازی های جدید جواب میده یا نه مثل فیفا 16 یا بازی های شوتر و ...

اینم لینک تبدیلش :

http://digik.ir/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-USB-%D8%A8%D9%87-Playstation

شاید این مساله برای خیلی ها مهم و با ارزش باشه چون اینطوری هم یک دسته با کیفیت و خوب نصیب ادم میشه و هم خیلی هزینه نکردیم بنابراین منتظر نظراتتون هستم

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

حدوداً 2 سال داره میشه که دسته ps2 برای گیم نت خریدم و با تبدیل به کامپیوترها وصل کردم و از دو سال پیش تا حالا فقط یکبار ذغال عوض کردم برای همشون

انصافا دسته های خوبی هستن و روزانه 6 ساعت دارن کار می کنن

دسته ها از نوع A هستن که دو سال پیش خریدم 40 ولی هفته پیش که رفتم بودم بازار قم بخرم کسی موجودی نداشت و تک و تک تو بعضی از مغازه ها پیدا میشد و کمتر از 90 نمی دادن

لینک به دیدگاه

سلام

حدوداً 2 سال داره میشه که دسته ps2 برای گیم نت خریدم و با تبدیل به کامپیوترها وصل کردم و از دو سال پیش تا حالا فقط یکبار ذغال عوض کردم برای همشون

انصافا دسته های خوبی هستن و روزانه 6 ساعت دارن کار می کنن

دسته ها از نوع A هستن که دو سال پیش خریدم 40 ولی هفته پیش که رفتم بودم بازار قم بخرم کسی موجودی نداشت و تک و تک تو بعضی از مغازه ها پیدا میشد و کمتر از 90 نمی دادن

ممنون از نظرتون

معمولا چه بازی ها رو دارید با این دسته انجام میدید ...؟؟؟

واقعا 90 تومن هست چه خبره!!! من قیمت روی 25 تا 30 تومن داشتم البته چند وقته قیمت نگرفتم ولی اگر اینطور باشه خب یه دسته PS3 ادم میخره !!!؟؟

لینک به دیدگاه

فقط بازی  2016 pes بازی می کنن بعضی وقت ها هم fifa 15

لینک به دیدگاه

من فیفا 15 راحت بازی میکنم و فکر میکنم با فیفا 16 هم مشکلی نداشته باشه ، کلا بستگی به نرم افزار x360ce داره که آپدیت باشه یا نه 

دسته اورجینال من چند ماه پیش میدیدم حدود 50 تومان ، 25 تومانی هاش نوع بی کیفیتش هست یا تقلبی ، حتی بعضی فروشنده ها همون تقلبی رو به قیمت اورجینال میفروشن مراقب باشید .

لینک به دیدگاه

bighero7

سلام

دسته اورجینال رو کجا 50 میفروشن؟

لینک به دیدگاه

bighero7

سلام

دسته اورجینال رو کجا 50 میفروشن؟

الان پیدا کردنش سخته من قبلا تو یه سایت پیدا کردم ولی الان یادم نیست .

یه راه دیگه هست ، اگه میتونی برو ببین پلی استیشن 2 دسته دو کسی میفروشه ، دسته هاش رو بگیر چون اصل هستن .

لینک به دیدگاه

فقط بازی  2016 pes بازی می کنن بعضی وقت ها هم fifa 15

ممنون

من فیفا 15 راحت بازی میکنم و فکر میکنم با فیفا 16 هم مشکلی نداشته باشه ، کلا بستگی به نرم افزار x360ce داره که آپدیت باشه یا نه 

دسته اورجینال من چند ماه پیش میدیدم حدود 50 تومان ، 25 تومانی هاش نوع بی کیفیتش هست یا تقلبی ، حتی بعضی فروشنده ها همون تقلبی رو به قیمت اورجینال میفروشن مراقب باشید .

ممنون دوست عزیز یعنی شما با همین دسته و با همین تبدیل که لینکش رو گذاشتم دارید بازی می کنید؟؟

بعد این نرم افزاری که گفتید دقیقا برای چیه ؟یعنی برای تنظیمات دسته باید نصب باشه تا بازی ها دسته رو بشناسن و سوال آخر اینکه برای هر بازی باید تنظیمات رو انجام داد یا نه؟چون من که دسته ایکس باکس 360 دارم اصلا نیاز به تنظیمات نداره ...

لینک به دیدگاه

سلام اول پیشنهاد می کنم از مدل آبی رنگ استفاده کن مدل سیاه زود خراب میشود

زیاد سخت نگیرد مدلهای ارزان هم برای شما خوب کار میکند

اگر می خواهید همه بازی ها رو بازی کنید بهتر است یک مدل Xbox one تهیه کنید

یک پیشنهاد در کل می کنم زیاد احساس نشو

لینک به دیدگاه

ممنون

ممنون دوست عزیز یعنی شما با همین دسته و با همین تبدیل که لینکش رو گذاشتم دارید بازی می کنید؟؟

بعد این نرم افزاری که گفتید دقیقا برای چیه ؟یعنی برای تنظیمات دسته باید نصب باشه تا بازی ها دسته رو بشناسن و سوال آخر اینکه برای هر بازی باید تنظیمات رو انجام داد یا نه؟چون من که دسته ایکس باکس 360 دارم اصلا نیاز به تنظیمات نداره ...

بله تقریبا تمام بازی های موجود روی سیستم رو با حالت شبیه ایکس باکس دارم بازی میکنم ، تبدیل نوع آبی رنگ دارم که تقریبا همه جا پیدا میشه 

نرم افزار برای تبدیل دسته های متفرقه به دسته ایکس باکس داخل ویندوز هست ، 

استفاده ازش سخت نیست و قبلا تو اینترنت آموزش فراوان پیدا میشه ( سرچ کنید آموزش x360ce )

فوق العاده هست این نرم افزار ، نیازی به نصب این نرم افزار نیست و دراین صورت دسته به صورت متفرقه شناسایی میشه که زیاد به درد نمیخوره و جای کلید ها مناسب نیست ، مخصوصا برای بازی مثل فیفا اجباریه که این نرم افزار نصب بشه تا همه کلید ها درست کار کنن ، برای هر دسته ای غیر از دسته های ایکس باکس این نرم افزار پیشنهاد میشه استفاده بشه .

برای بیشتر بازی ها هم تنظیمات یکسانی داره و فقط کافیه یک بار که تنظیم کردید داخل پوشه بازی های دیگه هم کپی کنید فایل های x360 رو

در کل این نرم افزار کاری میکنه که بازی فکر کنه دسته xbox 360 به سیستم وصل شده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...