رفتن به مطلب

پیشنهاد سیستم تا 3.500 میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه

از اون جایی که این مورد کمی خاصه ترجیح دادم تاپیک جدید براش باز کنم.

همون طور که در عنوان پیداست بودجه بنده 3.500 تومن هست ولی کمی بیشتر یا کمتر ایراد نداره

کیبورد , موس و مانیتور هم دارم ,همچنین برای بازی هم نمیخوام و بیشتر برای برنامه نویسی و نرم افزارهای نسبتا سنگین هست 

در ضمن میخواستم بدونم میتونم بدون نصب کارت گرافیک سیستم رو ببندم و بعد به فکر تهیه کارت گرافیک باشم؟؟؟ (کارت گرافیک gtx 460 دارم ولی فکر نکنم به مادربورد جدید بخوره)

از شنیدن پیشنهاد های شما خوشحال میشم خیلی ممنون

قطعاتی که فعلا مد نظر دارم:

cpu: core i7 6700k

ram:corsair dominator platinum 16 gb3200MHZ

MB:asus z170 pro gaming

cooler:Noctua NH-D15 CPU cooler 

ویرایش شده توسط arian512
لینک به دیدگاه

كارت گرافيكتون كه به سيستم ميخوره اما از گرافيك مجتمع اينتل ضعيف تر نباشه قوي تر نيست، قطعاتي هم كه انتخاب كرديد تا اينجا عالي هستن ميمونه پاور كه يه پاور ٧٥٠ وات از يه برند خوب مثل گرين يا كولر مستر.. بگيريد بعدا براي كارت گرافيك هاي قوي هم به مشكلي بر نميخوريد كولر هم گلسير ٢٤٠ گرين عاليه برند هاي بهتر هم كولر مستر و انرمكس liqtech ii رو پيشنهاد ميدم، كيس هم من Z4 رو پيشنهاد ميدم.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از پیشنهاد هاتون 

ویرایش شده توسط arian512
لینک به دیدگاه

سلام
اگ پاور گرین اک خوش قیمت میخاید به این تاپیک سر بزنید حتما
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=62456&hl=

لینک به دیدگاه

دوستان واقعا پیشنهاد دیگه ای نیست؟؟؟ همین سیستم به نظرتون خوبه؟؟

لینک به دیدگاه

CPU : I7 6700K

MB: ASUS Z170 PRO GAMING 

RAM : Gskill Trident Z 16GB 8*2 DDR4 3200  OR  Gskill Ripjaws V DDR4 16GB 8*2 DDR4 3200

Cooler : DeepCool Gamer Storm CAPTAIN 240 AiO

power :Cooler Master V750 80Plus Gold Full Modular PSU

Case : GREEN Z4

مجموعا حدود 3400 میشه .

پاور به نسبت نیاز گرافیکتون که در آینده قصد خرید دارین می تونین تغییر بدین .

کیس هم سلیقه ای است . دوست نداشتین از برند کوار مستر انتخاب کنین .

برای مادربورد گزینه های دیگری مثل ASUS ROG Maximus VIII Ranger LGA1151 Z170 هم وجود داره با قیمت بالاتر حدود 730

ویرایش شده توسط I M A N
لینک به دیدگاه

دوست من سیستم پیشنهادی خودتون هیچ ایرادی نداره ! فقط در انتخاب پاور از لیون کامپیوتر مشاوره بگیرید ( البته اگر قصد خرید از لیون رو دارید ) بعلاوه راجع به کیس هم کیسی بخرید که کولینگ بسیار خوبی داشته باشه و از کارت گرافیک های حرفه ای هم پیشتیبانی کنه که بعدا با اضافه کردن گرافیک به مشکل نخورین در ضمن پاور رو اینده نگرانه بخرید که بعدا برای اضافه کردن گرافیک پاورتون کم نیاره ! 

لینک به دیدگاه

Motherboard:MSI Z170A Gaming M3 LGA1151 Z170 Mainboard

CPU:Intel® Core™ i5-6600K Skylake Processor

COOLER:DeepCool Lucifer V2 CPU Cooler

RAM:Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4

Graphic Card:GIGABYTE R9 380X G1 Gaming WF 2X OC 4GB GDDR5

CASE:Green Z4 ASTIAK Case

PSU:GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum PSU

در مجموع دوست عزیز میشه 3650 که بازهم به قول دوستان سلیقه ای هستش دوست خود بنده باهمین کارت گرافیک رندرمیگیره و تو کار طراحی خودرو هستش و اصلا کم نمیاره

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من اینه که رم رو از برند gskill تهیه کنید که با قیمت پایین تر از کارایی بسیار مناسبی داره

با هزینه ای هم که برای ایرکولر مورد نظر خودتون میکنید میتونین واتر کولر تهیه کنید که به قشنگی کیستون کمک میکنه

لینک به دیدگاه

بله با گشتی که توی اینترنت زدم متوجه شدم خیلی از سایت های خارجی هم رم های Gskill رو بجای corsair پیشنهاد میکنند ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان، چرا فرکانس رم رو 3200 در نظر میگیرید؟ برای کار برنامه نویسی 2400 کافی نیست؟

لینک به دیدگاه

دوستان، چرا فرکانس رم رو 3200 در نظر میگیرید؟ برای کار برنامه نویسی 2400 کافی نیست؟

البته سرعت فرکانس برای کار برنامه نویسی تاثیر گذار هست اما در اخر باید برای این که تاثیر ملموس باشه در تفاوت باس رم باید حداقل 1000 اختلاف وجود داشته باشه تا بشه این اختلاف رو لمس کرد و ارزش هزینه بیشتر رو پیدا کنه

اگرچه خرید رم 2400 با Cl پایین تر مناسب تر هست تا خرید 3200 با CL بالاتر

لینک به دیدگاه

البته سرعت فرکانس برای کار برنامه نویسی تاثیر گذار هست اما در اخر باید برای این که تاثیر ملموس باشه در تفاوت باس رم باید حداقل 1000 اختلاف وجود داشته باشه تا بشه این اختلاف رو لمس کرد و ارزش هزینه بیشتر رو پیدا کنه

اگرچه خرید رم 2400 با Cl پایین تر مناسب تر هست تا خرید 3200 با CL بالاتر

الان داشتم چنتا بنچ مارک تو اینترنت میدیدم، فرکانس های مختلف تو سینبنچ حدود ده درصد اختلاف داشت ویرایش شده توسط fa.aref
لینک به دیدگاه

درسته طبق گفته شما فرکانس اونقدر ها هم تاثیرگذار نیست ولی از طرفی اختلاف قیمت بین فرکانس های مختلف چندان متفاوت نیست در هر حال ممنون بابت تذکر 

لینک به دیدگاه

دوستان من توی سایت کولرمستر یه محاسبه برای پاور مورد نیاز انجام دادم و اون پاور 450 واتی به من پیشنهاد کرد!!! از طرفی لیون کامپیوتر هم یه پاور بین 600 تا 700 پیشنهاد داد و دوستان اینجا  پاور 750 واتی معرفی کردند حالا واقعا کدوم رو باید تهیه کنم ؟؟؟

اگه پاور 650 واتی جوابگو هست این پاور به نظرتون مناسبه:

Green GP650A-UK Computer Power Supply
لینک به دیدگاه

دوستان من توی سایت کولرمستر یه محاسبه برای پاور مورد نیاز انجام دادم و اون پاور 450 واتی به من پیشنهاد کرد!!! از طرفی لیون کامپیوتر هم یه پاور بین 600 تا 700 پیشنهاد داد و دوستان اینجا پاور 750 واتی معرفی کردند حالا واقعا کدوم رو باید تهیه کنم ؟؟؟

اگه پاور 650 واتی جوابگو هست این پاور به نظرتون مناسبه: Green GP650A-UK Computer Power Supply

محاسبه گر کولر مستر در حقیقت کپی محاسبه گر پاور outervision هست و به صورت پیش فرض استهلاک پاور و قطعات در طول زمان رو در نظر میگیره. پس اعدادی که ارائه میکنه کاملا قابل استناد و اعتماده. در نظر هم داشته باشید، اگر پاور رو خیلی بالاتر از مصرف متعارف قطعات در نظر بگیرید، و در حالت استفاده معمول زیر 20درصد پاور رو مصرف کنید، پاورتون بهینه کار نمیکنه. به بیان ساده مصرف شما باید بالای 20 و زیر 85 درصد قدرت پاور باشه.
لینک به دیدگاه

محاسبه گر کولر مستر در حقیقت کپی محاسبه گر پاور outervision هست و به صورت پیش فرض استهلاک پاور و قطعات در طول زمان رو در نظر میگیره. پس اعدادی که ارائه میکنه کاملا قابل استناد و اعتماده. در نظر هم داشته باشید، اگر پاور رو خیلی بالاتر از مصرف متعارف قطعات در نظر بگیرید، و در حالت استفاده معمول زیر 20درصد پاور رو مصرف کنید، پاورتون بهینه کار نمیکنه. به بیان ساده مصرف شما باید بالای 20 و زیر 85 درصد قدرت پاور باشه.

واقعا اطلاعات جالبی بود , خیلی ممنون... در مورد پاور مناسب پیشنهادی ندارید؟

لینک به دیدگاه

تنها قابل ذکر استفاده از 20% پاور تاثیری در کیفیت و طول عمر اون نداره

در خصوص مدل 750 پیشنهاد شده سری گرین هم این مدل حرفه ایی هست و نیازی به هزینه در این حدود نیست

و این موارد پیشنهاد میشه

EVGA 600B 80Plus Bronze Power Supply

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

لینک به دیدگاه

تنها قابل ذکر استفاده از 20% پاور تاثیری در کیفیت و طول عمر اون نداره

در خصوص مدل 750 پیشنهاد شده سری گرین هم این مدل حرفه ایی هست و نیازی به هزینه در این حدود نیست

و این موارد پیشنهاد میشه

EVGA 600B 80Plus Bronze Power Supply

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

خیلی ممنون مورد دوم رو تهیه کردم

لینک به دیدگاه

اگه خیلی مد روز بودن براتون اهمیت نداره و کارایی نسبت به هزینه براتون اولویت داره، به نظرم این مبلغ رو صرف خرید سیستم 1150 و به صورت دست‌دوم و البته در حد نو بکنین.  مطمئنا می‌تونین سیستمی فوق‌العاده ببندین.. قیمتی بسیار مناسب و قدرتی بی‌نظیر. برای گرافیک هم همین کار رو بکنین.

ویرایش شده توسط fararash
لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

به عنوان یک برنامه نویس و کسی که روی پروژ های بزرگ کار کرده و میدونه چقدر زمان compile در اونها زیاد میشه ، باید چند نکته را بهتون بگم

1- وقتی روی یک unit کار می کنید، و اون را مدام کامپایل می کنید سرعت به شدت به سرعت single core تون بستگی داره 

2- وقتی کل پزوژه کامپایل میشه به صورت multi thread هست

3- سرعت هارد خیلی مهم هست، پیشنهاد میشه 3 تا ssd بگیرید و raid 0 کنید. (backup هفتگی فراموش نشه)

پس در نهایت انتخاب شما یعنی 6700k بسیار مناسب هست، چرا که سرعت Single core اون خیلی بالا هست (اگر overclock کنید زیاد تر هم میشه) 

و خرید 3 عدد ssd و raid 0 کردن هم موضوع دیگر هست که به شدت پیشنهاد میدم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

به عنوان یک برنامه نویس و کسی که روی پروژ های بزرگ کار کرده و میدونه چقدر زمان compile در اونها زیاد میشه ، باید چند نکته را بهتون بگم

1- وقتی روی یک unit کار می کنید، و اون را مدام کامپایل می کنید سرعت به شدت به سرعت single core تون بستگی داره 

3- سرعت هارد خیلی مهم هست، پیشنهاد میشه 3 تا ssd بگیرید و raid 0 کنید. (backup هفتگی فراموش نشه)

پس در نهایت انتخاب شما یعنی 6700k بسیار مناسب هست، چرا که سرعت Single core اون خیلی بالا هست (اگر overclock کنید زیاد تر هم میشه) 

موفق باشید.

پیشنهاد من روی سوکت 1150 هست با cpu 4790k.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

موفق باشید.

چقدر جالب... حتما دنبال تهیه ssd میرم ... امیدوارم در آینده  بتونم از اطلاعاتتون بیشتر بهره ببرم!!!

پیشنهاد من روی سوکت 1150 هست با cpu 4790k.

ممنون از پیشنهادتون ولی با اینکه 4790k در بعضی از موارد از 6700k بهتره ولی برای تهیه اون مجبورم تعدادی از قطعات رو دوباره از اول انتخاب کنم در صورتی که الان همه قطعات رو تهیه کردم ... باز هم تشکر

ویرایش شده توسط arian512
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...