رفتن به مطلب

تدوین کارا بیان تو(درمورد سینک )

Yosef Faraji
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

من Eduis ورژن 7.4دارم و ویندوزم 10دارم.برای کار تدوین فیلم عروسی خیلی وقتا به سینک کردن صدا و تصویر نیاز دارم که برای این کار از Pluraleyes ورژن 2 باید استفاده بشه که این نسخه روی ویندوز 10 نصب نمیشه.نسخه های جدیدترش مثل 3 بصورت جدا و خارج از ادیوس نصب میشن و کار میکنن ولی خروجی بصورت ادیوس نمیدن که وارد خود برنامه بشه.یعنی تنها ورژنی که با ادیوس کار میکنه ورژن 2 هست و اونم روی ویندوز 10 نصب نمیشه.

یا روشی نیست که بشه Pluraleyes 2 رو روی این نسخه از ادیوس و ویندوز10 نصب کنم؟(مثلا با دستکاری ریجستری)

یه جوری که مثلا فکر کنه داره رو ویندوز 7کار میکنه و تو منوی Edius قابل استفاده باشه

کسی از برنامه ی دیگه ای برای سینک استفاده نمیکنه؟

کلا اگه تجربه ای دراین مورد دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

فعلا به یه دلایلی نمیتونم ویندوز رو به 7 تغییر بدم(تو 7 مشکلی نداره)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود

این نرم افزار دیگه بصورت plugin واسه Edius تولید نمیشه و الان دیگه باید Stand Alone اجرا بشه.

وقتی میخواین تو ادیوس بصورت plugin استفاده کنید ازش مجبور میشین نسخه 5 سال پیشو نصب کنین، اون وقتا پشتیبانی میکرد!

نسخه 5 سال پیش مسلما رو ویندوز 10 ممکنه مشکلاتی داشته باشه همونطور که گفتین، و آپدیت هم نمیتونین بکنین، نتیجه نهایی اینه که یا کلا تو ویندوز 10 بیخیالش بشین، یا AAF تو این نرم افزار export کنیدش، یا اینکه با Stand Alone کار کنین، و نهایتا اینکه اگه ویدئو هاتون شکل موج سیگنال صدا رو دارن میتونین با سینک کردن چشمی اون این کارو دستی انجام بدین، این یکی از ساده ترین اصول تدوینه!

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من بهتون پیشنهاد میکنم که بصورت دستی سینک ها رو انجام بدین اوایل یکم سخته ولی بعد عادت میکنین من الان چندین ساله که بصورت دستی صداهای دو دوربین و یا بیشتر رو سینک میکنم.قید پلاگین رو بزنید.

ویرایش شده توسط I7_2020
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من بهتون پیشنهاد میکنم که بصورت دستی سینک ها رو انجام بدین اوایل یکم سخته ولی بعد عادت میکنین من الان چندین ساله که بصورت دستی صداهای دو دوربین و یا بیشتر رو سینک میکنم.قید پلاگین رو بزنید.

درود

این نرم افزار دیگه بصورت plugin واسه Edius تولید نمیشه و الان دیگه باید Stand Alone اجرا بشه.

وقتی میخواین تو ادیوس بصورت plugin استفاده کنید ازش مجبور میشین نسخه 5 سال پیشو نصب کنین، اون وقتا پشتیبانی میکرد!

نسخه 5 سال پیش مسلما رو ویندوز 10 ممکنه مشکلاتی داشته باشه همونطور که گفتین، و آپدیت هم نمیتونین بکنین، نتیجه نهایی اینه که یا کلا تو ویندوز 10 بیخیالش بشین، یا AAF تو این نرم افزار export کنیدش، یا اینکه با Stand Alone کار کنین، و نهایتا اینکه اگه ویدئو هاتون شکل موج سیگنال صدا رو دارن میتونین با سینک کردن چشمی اون این کارو دستی انجام بدین، این یکی از ساده ترین اصول تدوینه!

سلام دوستان

ممنون از اینکه جواب دادید

فعلا که دارم بصورت دستی سینک میکنم و مشکلی نداشتم

ولی بعضی وقتا باید 3یا4 دوربین سینک بشن و یکم زمانبره بصورت دستی سینک بشه

با اون plugin خیلی راحت تر میشه کارم

با AAF هم تا حالا امتحان نکردم ولی فکر نکنم جواب بده

نهایتش ویندوز رو عوض میکنم و 7نصب میکنم

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...