رفتن به مطلب

خاطرات مردان شب / بیوگرافی Vito Scaletta

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اختصاصی ایجاز...

www.eijaz.ir

یک مواقعی تصمیم اینکه چطور زندگی کنید دست شما نیست.این بازی روزگار است که چطور مهره شما را در میان شطرنج زندگی بچیند.بخت من از همان روز اول تار بود.هر بار که میخواستم باجگیری کنم از مردی که دستانش از فرط کارکردن پوست انداخته بود و چند خطی بر پیشانیش افتاده بود یاد پدرم می افتادم

.پدری که روز و شب برای خانواده زحمت میکشید و هر روز به اندازه یک عمر مویش سفید می گشت.اما آخر هر ماه حتی انگیزه ای برای دریافت حقوقش نداشت چون با آن چندر غاز حتی نمیشد التماس یک غذای خوب را کرد چه برسد به لباسی زیبا,مسافرت تفریحی یا حتی خرج تحصیل و…یک مرد روزی باید تصمیم بگیرد.تصمیم من آن بود که آیا مانند پدرم بایستی شبم را روز و روزم را شب کنم بی آنکه رنگ روزهای خوب را ببینم و یا شب ها حتی اجازه دیدن رویای فردایی بهتر را ببینم و یا اینکه نه, راهی جدید را انتخاب کنم.راهی که کنار تمام خطراتش رویاهایت را به حقیقت میرسانید.من انتخاب خود را کردم…

نام:vito scaletta

متولد: ۱۹۲۵

شغل: گانگستر

ساکن: Empire Bay

از دزدی تا جنایت

ویتو آنتونیو اسکالتا در شهر سیسیل ایتالیا در خانواده ای فقیر و رنج دیده متولد شد.پدر او برای کارکردن و ایجاد شرایط بهتر به شهر امپایر بی در آمریکا نقل مکان کرد.اما شرایط تغییری نکرد آنها همچنان با فقر دست و پنجه نرم میکردند.ویتو در مدرسه با فردی با نام جو باربارو اشنا گشت.یک فرد به شدت شکم پرست و اهل تفریح و شوخی و مزاح حتی در بدترین شرایط.جو از ویتو بزرگتر بود و به دلیل بزرگتر بودن اندامش از ویتو میتوانست دفاع کند.به نظر جو دوست خوبی میامد.در درگیریهایی که در دوران رفاقتشان پیش میامد جو به شدت غیرت صرف ویتو میکرد و این موضوع ویتو را بسیار علاقه مند به جو کرده بود.خیلی زود آن دو به دوستانی نزدیک تبدیل گشتند.سال ۱۹۴۳ بود که این دو دوست به قصد شیطنتی میخواستند فروشگاهی را خالی کنند.در همین حین یک افسر پلیس متوجه ماجرا شد و جو توانست فرار کند.ویتو در حین بالارفتن از دیوار تسلیم افسر شد و این جریان اتفاقات جدید و پر فراز و نشیبی را برای وی رقم زد.

...

ادامه ی  مقاله را از اینجا بخوانید ...

منتظر نظرات پربارتان هستیم ...

با تشکر

لینک به دیدگاه

مافیا 2 عالی بود یکی از بهترین بازیام موسیقی متنم که فوق العاده (مافیا2 و مکس پین هارو خیلی دوست دارم :)

لینک به دیدگاه

مافیا 2 عالی بود عالی روند داستانش خیلی خوب بود درست مثل یه فیلم سینمایی

لینک به دیدگاه

مافیا 2 عالی بود یکی از بهترین بازیام موسیقی متنم که فوق العاده (مافیا2 و مکس پین هارو خیلی دوست دارم :)

دوستان ممنون میشم تو سایت ما هم نظر بدین. ممنون ازینکه وقتتونو گذاشتینو خوندین این مقالرو.

مافیا 2 عالی بود عالی روند داستانش خیلی خوب بود درست مثل یه فیلم سینمایی

دوستان ممنون میشم تو سایت ما هم نظر بدین. ممنون ازینکه وقتتونو گذاشتینو خوندین این مقالرو.

لینک به دیدگاه

یه خواهشی میکنم. خدا وکیلی لطف کنین تو سایت هم نظر بدین باور کنین دل چندتا جوون شاد میشه. حتی شما بیاین فحش بدین. نویسنده هامون دلسرد میشن. شاید خواسته ی زیادی دارم.

@};-  @};-  @};-

دلیل نظر ندادنتونو بفهمم شاید بتونم اجراش کنم و راضی بشین.

لینک به دیدگاه

درود

یکی از بهترین بازی های عمرم + شخصیت پردازی عالی

واقعا لذت بردم از این بازی

ویتو مرد روزهای سخت :)

لینک به دیدگاه

درود

یکی از بهترین بازی های عمرم + شخصیت پردازی عالی

واقعا لذت بردم از این بازی

ویتو مرد روزهای سخت :)

خیلی ممنون که نظر دادین تو سایتمون.  @};-  @};-  :x  :x

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون که نظر دادین تو سایتمون.  @};-  @};-  :x  :x

قربون شما

کسی زحمت بکشه باید هم نظر داد دوست عزیز ^_^  @};-

لینک به دیدگاه

دوستان میتونن مقاله های دیگه ی مارو که ادرسشون تو امضای بنده هست رو هم مطالعه کنن!

و همچنین میتونن بازی مورد علاقه ی خود رو نقد کنن برامون بفرستن تا توی وبسایت قرار بدیم با نام خودشون.

فقط هم بازی نیس میتونین حتی در مورد فیلم مورد علاقتون مقاله بنویسین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...