رفتن به مطلب

اتصال 2 اسپیکر روی یک مادربورد!

Rai30
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یک ضبط خانگی دارم به سیستمم وصله صداهای ریز رو خوب پخش نمیکنه میخواستم درکنارش یه اسپیکر دو تکه ی کوچک استفاده کنم تا صداهای ریز بهتر پخش بشن

اما مثل اینکه قابلیت نصب دو اسپیکر همزمان وجود نداره جدیدا! قدیما یادمه تو ویندوز xp رو مادربورد گیگا اینجوری استفاده میکردم.. اما حالا نمیشه

چاره چیست دوستان؟

ویندوز 10... مادربورد Asus B85Pro

لینک به دیدگاه

سلام

بنظر من درددسر درست نکن واسه خودت اکولایزرهای صدارو عوض کن تا به کیفیت مطلوب برسی اما اگه نشد و نخاستی فیش های تبدیل هستند که خروجی رو افزایش میدن از اونا تهیه کن

لینک به دیدگاه

ولا بنده 2 تا اسپیکر وصل کردم روی کار صدا مادربردم...یکی تو سبزه یکی تو سیاه...هر دو هم کاملا خوب کار میکنن

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

سلام

بنظر من درددسر درست نکن واسه خودت اکولایزرهای صدارو عوض کن تا به کیفیت مطلوب برسی اما اگه نشد و نخاستی فیش های تبدیل هستند که خروجی رو افزایش میدن از اونا تهیه کن

با راهنمایای مهدی عزیز با اکولایزر پلیر خود ویندوز خیلی بهتر شد صدا

ولا بنده 2 تا اسپیکر وصل کردم روی کار صدا مادربردم...یکی تو سبزه یکی تو سیاه...هر دو هم کاملا خوب کار میکنن

منم قبلا همینکارو میکردم اما با این مادربورد انگار هرکدوم خروجی فقط کار خودشون رو انجام میدن و نمیشه ازشون صدای اسپیکر گرفت... نمیشه تغییرشونم داد

لینک به دیدگاه

با راهنمایای مهدی عزیز با اکولایزر پلیر خود ویندوز خیلی بهتر شد صدا

منم قبلا همینکارو میکردم اما با این مادربورد انگار هرکدوم خروجی فقط کار خودشون رو انجام میدن و نمیشه ازشون صدای اسپیکر گرفت... نمیشه تغییرشونم داد

پس شما باید یدونه از اینا تهیه کنید ..ولی به نظر من همینجوری هم میشه و احتمالا یه مشکلی وجود داره این وسط

headset-combo-adapter.jpg

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...