رفتن به مطلب

مشکل اساسی

WarlordMSM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. مشخصات سیستم:

zotac gtx 960

intel xeon e5440

Asus P5g41t-m lx v2

2* 4GB ddr3 1333 Mhz

توضیح: اول گرافیکو خریدم و دیگه برای باقی سیستم بودجه نداشتم و بقیه قطعات رو اینجوری که می بینید انتخاب کردم!

مثل اینکه اصلا گرافیک با بقیه قطعات مچ نیست. کافیه به تصویر پیوست شده یک نگاه بکنید. اسم گرافیک رو ننوشته. رزولوشن هم کلا داغونه. درایور گرافیک هم نصب نشده البته. از سی دی داریور گرافیک، نرم افزار GeForce Experience رو نصب کردم. مثل این که فقط از طریق این نرم افزار میشه درایور نصب کرد. این نرم افزارم اصلا کار نمی کنه(احتمالا بخاطر IP ایران. با قندشکن هم کار نکرد) فروشنده به بنده گفت مادربرد pci2 هست ولی مثل این که pci1 هست. درسته؟ روی قدرت چقدر تاثیر میزاره؟

یک سوال دیگه؟ مادربردم ویندوز 10 رو بصورت رسمی ساپورت نمی کنه. میشه از درایور های ویندوز های قبلی برای ویندوز 10 استفاده کرد؟

ممنون از پاسخ گویی

آپدیت: مشکل از عدم نصب بودن درایور بود. دوستان توجه داشته باشید که بنا به سیاست های انویدیا درایور داخل سی دی درایورگرافیک نیست. برای همین خودتون باید زحمتش رو بکشید.

post-19667-0-29101100-1471288392_thumb.gif

post-19667-0-01238500-1471288747_thumb.png

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

درود

این مادربرد از PCIe 3 پشتیبانی میکنه؟

سلام. به نظرم سوالتون غلطه. pcie 3 مثل بقیه ورژن های pcie ها، نام و نسخه اسلات pcie رو نشون می ده. اسلات این مادبرد به من گفتند pcie2 هست. ولی مثل این که pcie1 هست. این که کم تر از 3 هست نباید مشکلی ایجاد کنه. فقط پهنای باندش کمتره. همین

لینک به دیدگاه

سلام. مشخصات سیستم:

zotac gtx 960

intel xeon e5440

Asus P5g41t-m lx v2

2* 4GB ddr3 1333 Mhz

توضیح: اول گرافیکو خریدم و دیگه برای باقی سیستم بودجه نداشتم و بقیه قطعات رو اینجوری که می بینید انتخاب کردم!

مثل اینکه اصلا گرافیک با بقیه قطعات مچ نیست. کافیه به تصویر پیوست شده یک نگاه بکنید. رزولوشن هم کلا داغونه.الان چکار کنم؟ مشکل چیست؟ فروشنده به بنده گفت مادربرد pci2 هست ولی مثل این که pci1 هست. درسته؟ روی قدرت چقدر تاثیر میزاره؟

یک سوال دیگه؟ مادربردم ویندوز 10 رو بصورت رسمی ساپورت نمی کنه. میشه از درایور های ویندوز های قبلی برای ویندوز 10 استفاده کرد؟

ممنون از پاسخ گویی

وقتی سیستم توی حالت بیکاری باشه به صورت خودکار میره روی pci e 1.1 . کنار همون قسمتی که ورژن pcie رو نوشته یه علامت سوال هست . اونو بزنید و سیستمو تحت استرس قرار میده و سویچ میشه روی حد اکثر pcie  پشتیبانی شده  مادربرد

ویرایش : عکس قبل و بعد از استرس اضافه شد

post-23586-0-75751800-1471289280_thumb.jpg

post-23586-0-61397500-1471289287_thumb.jpg

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

وقتی سیستم توی حالت بیکاری باشه به صورت خودکار میره روی pci e 1.1 . کنار همون قسمتی که ورژن pcie رو نوشته یه علامت سوال هست . اونو بزنید و سیستمو تحت استرس قرار میده و سویچ میشه روی حد اکثر pcie  پشتیبانی شده  مادربرد

ویرایش : عکس قبل و بعد از استرس اضافه شد

فکر کنم مشکل اساسی تر از این حرفا باشه. حتی اسم گرافیک هم توی نرم افزار نوشته نشده! این تست هم برای بنده انجام نمیشه و صفحه خالی باز میشه. همین جوری هم می مونه! 

لینک به دیدگاه

فکر کنم مشکل اساسی تر از این حرفا باشه. حتی اسم گرافیک هم توی نرم افزار نوشته نشده! این تست هم برای بنده انجام نمیشه و صفحه خالی باز میشه. همین جوری هم می مونه! 

گرافیک چرا اینجوریه  :-?

دست دو خریدید یا اک ؟

لینک به دیدگاه

گرافیک چرا اینجوریه  :-?

دست دو خریدید یا اک ؟

دست دو. تو همین فروم. موقعی که خریدم نتونستم تست بگیرم ازش. سیستم نداشتم. به نظرتون مشکل از گرافیکه؟

لینک به دیدگاه

دست دو. تو همین فروم. موقعی که خریدم نتونستم تست بگیرم ازش. سیستم نداشتم. به نظرتون مشکل از گرافیکه؟

من  احتمال میدم  گرافیک مشکل دار هست . البته باید روی یه سیستم دیگه حتما تست کنید ببینید همین مشکل رو داره یا نه.

ویرایش : تاپیک هایی که خریدید رو دیدم احتمال زیاد مشکل از سیستم شماست . روی یه سیستم دیگه حتما حتما تست کنید

لینک به دیدگاه

من  احتمال میدم  گرافیک مشکل دار هست . البته باید روی یه سیستم دیگه حتما تست کنید ببینید همین مشکل رو داره یا نه.

پس میره برای فردا که برم مغازه همکار سابقم! ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز @};-
من دقیقا همین مدل پردازنده و مادربرد رو دارم و روش گرافیک های رده بالای مختلفی رو هم تست کردم. :cool:
پردازنده و مادربرد یه کم برای این گرافیک گلوگاه ایجاد میکنن؛ ولی مشکل فعلی فقط به گرافیک مربوطه و نه هیچ قطعه ی دیگه ای. [-X

گرافیک رو آکبند خریدین یا دست دوم؟؟ :confused:
نسخه های مختلف درایور رو تست کردین؟ موقع نصب چه اروری میده؟ :huh:

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز @};-

من دقیقا همین مدل پردازنده و مادربرد رو دارم و روش گرافیک های رده بالای مختلفی رو هم تست کردم. :cool:

پردازنده و مادربرد یه کم برای این گرافیک گلوگاه ایجاد میکنن؛ ولی مشکل فعلی فقط به گرافیک مربوطه و نه هیچ قطعه ی دیگه ای. [-X

گرافیک رو آکبند خریدین یا دست دوم؟؟ :confused:

نسخه های مختلف درایور رو تست کردین؟ موقع نصب چه اروری میده؟ :huh:

سلام. ممنون بابت پاسخ جامعتون

گرافیک رو دست دو خریدم توی همین فروم. ولی گارانتی داره. فردی هم که ازشون خرید کردم اعتبار خوبی داشتند.

نسخه هایی که داشتم قدیمی بودن و اجازه نصب نمی داد. نسخه جدیدی هم امتحان نکردم. فقط توی سی دی همراه گرافیک برنامه GeForce Experience رو بجای درایور جایگزین کرده بودند. درایور باید از طریق این نرم افزار دانلود و نصب بشه. پس الان من برم دنبال درایور به روز بگردم؟

یک سوال. ویندوز 10 میشه روی این سیستم نصب کرد؟

لینک به دیدگاه

گرافیک رو دست دو خریدم توی همین فروم. ولی گارانتی داره. فردی هم که ازشون خرید کردم اعتبار خوبی داشتند.

نسخه هایی که داشتم قدیمی بودن و اجازه نصب نمی داد. نسخه جدیدی هم امتحان نکردم. فقط توی سی دی همراه گرافیک برنامه GeForce Experience رو بجای درایور جایگزین کرده بودند. درایور باید از طریق این نرم افزار دانلود و نصب بشه. پس الان من برم دنبال درایور به روز بگردم؟

فکر کنم بشه ولی من توصیه میکنم از 7 ultimate 64x  استفاده کنید . ویندوز 10 با سیستم های قدیمی سازگاری خوبی نداره . شما هم نسخه 368.81 درایور انویدیا رو دانلود و نصب کنید شاید مشکلتون برطرف شد و مشخصات توی gpu - z  درست شدن

http://soft98.ir/software/drivers/483-nvidia_geforce_driver.html

لینک به دیدگاه

فکر کنم بشه ولی من توصیه میکنم از 7 ultimate 64x  استفاده کنید . ویندوز 10 با سیستم های قدیمی سازگاری خوبی نداره . شما هم نسخه 368.81 درایور انویدیا رو دانلود و نصب کنید شاید مشکلتون برطرف شد و مشخصات توی gpu - z  درست شدن

http://soft98.ir/software/drivers/483-nvidia_geforce_driver.html

به همین سیستم که جلومه قسم می خواستم مثبت بدم! سایت قاطی کرد یا من نمی دونم

لینک به دیدگاه

باشه باشه حالا یه منفی دادید قیامت که نشده  =))  =))

لینک به دیدگاه

آخرین نسخه ی درایور رو از همین لینکی که کاربر عزیز MamadMedusa دادن دانلود و نصب کنید؛ اگه همچنان مشکل پابرجا بود به گارانتی مراجعه کنید. :-?

خنثی شد . . . :D

هیچ مشکلی برای نصب ویندوز 10 نیست؛ اگر هم موقع نصب ارور داد کافیه فقط بایوس مادربرد رو به آخرین نسخه آپدیت کنید. ;)

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

ضمن عرض ادب 

من کلا نفهمیدم چی شد که بتونم کمکی بکنم !!!

الان سیستم شما ویندوزش دقیقا چیه ؟؟؟ 

و اینکه الان شما تصویر رو از خروجی گرافیک گرفتید ؟ اگر اره که مشکل خیلی سادست اون هم درایور کارت گرافیک هستش که باید نصب بشه !!! وقتی از گرافیک خروجی تصویر میگیرید و خروجی رو سالم میده یعنی سالمه فقط میمونه شناسوندنش به ویندوز ! که اون هم با دانلود اخرین درایور با توجهه به نسخه ویندوز قابل حله ! 

مگراینکه من منظورتون رو اشتباه فهمیده باشم و مشکل از جای دیگه باشه و گرنه همونه که گفتم درایور ... 

به هر حال الان که اخر شب اگر فردا بردید تست کردید نتیجه رو اعلام کنید برای بقیه دوستان هم تجربه بشه   @};-  @};-

لینک به دیدگاه

سلام. مشخصات سیستم:

zotac gtx 960

intel xeon e5440

Asus P5g41t-m lx v2

2* 4GB ddr3 1333 Mhz

مثل اینکه اصلا گرافیک با بقیه قطعات مچ نیست. کافیه به تصویر پیوست شده یک نگاه بکنید. اسم گرافیک رو ننوشته. رزولوشن هم کلا داغونه. درایور گرافیک هم نصب نشده البته. از سی دی داریور گرافیک، نرم افزار GeForce Experience رو نصب کردم. مثل این که فقط از طریق این نرم افزار میشه درایور نصب کرد. این نرم افزارم اصلا کار نمی کنه(احتمالا بخاطر IP ایران. با قندشکن هم کار نکرد) فروشنده به بنده گفت مادربرد pci2 هست ولی مثل این که pci1 هست. درسته؟ روی قدرت چقدر تاثیر میزاره؟

ممنون از پاسخ گویی

آپدیت: مشکل از عدم نصب بودن درایور بود. دوستان توجه داشته باشید که بنا به سیاست های انویدیا درایور داخل سی دی درایورگرافیک نیست. برای همین خودتون باید زحمتش رو بکشید.

سلام. مشخصات سیستم:

zotac gtx 960

intel xeon e5440

Asus P5g41t-m lx v2

2* 4GB ddr3 1333 Mhz

ممنون از پاسخ گویی

آپدیت: مشکل از عدم نصب بودن درایور بود. دوستان توجه داشته باشید که بنا به سیاست های انویدیا درایور داخل سی دی درایورگرافیک نیست. برای همین خودتون باید زحمتش رو 

مادر برد pci E 1 خیلی واسه کارت گرافیک گلوگاهه . من قبلا یه مادربورد pci e 1 داشنم با یک کارت hd5850 و بتلفیلد 3 رو نمی تونستم رو ته تنظیمات روان اجرا کنم صرقا با ارتقا مادربرد به pci e 2 تونستم با ته تنظیمات بازی کنم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام . یه چیزی بگم ؟ توی عکسی که از gpu z گذاشتین ، پهنای باند رو زده 25gb !!!

در صورتی که کارت من (gtx 960strix 2gb )روی مین b85 plus ، 112 گیگ پهنای باند زده .

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام . یه چیزی بگم ؟ توی عکسی که از gpu z گذاشتین ، پهنای باند رو زده 25gb !!!

در صورتی که کارت من (gtx 960strix 2gb )روی مین b85 plus ، 112 گیگ پهنای باند زده .

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

علیک سلام. الان شده 112 گیگ

لینک به دیدگاه

استارتر گرامی

win 10 نصب کن + آپدیت های آفلاین !!!

اکثر درایور ها رو خودش نصب می کنه اون هایی رو هم که نصب نمی کنه از نسخه های ویندوز 7 یا 8 و 8.1 استفاده کن بجز گرافیک

برای کارت هم از آخرین نسخه درایور مخصوص وین 10 استفاده کن .

cd همراه کارت رو هم بزار کنار !!!

وقتی توی هر ماه داره درایور میاد ریختن درایور توی cd عملا بیهودس !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...