رفتن به مطلب

فروش قطعات کیس و مانیتور

Recommended Posts

با سلام

این قطعات به صورت یک جا به فروش می رسد

( به دلیل خرید سیستم جدید این سیستم رو میفروشم )

با توجه به اینکه شغل من خدمات کامپیوتری هست تا آمدن سیستم جدیدم ( حدود یک هفته ) نمیتونم سیستم فعلی رو بفروشم

لیست قطعات من :

M.B: azroc g41 d3 max sport ram 8 GB

------------------------------------

cpu:q9550

--------------------------

RAM: 4 GB ( 2 GB x 2) DDR3 1333 mhz

--------------------

VGA: 9500gt for fan :D

----------------------------------------

LG 17525 manitor

http://mla-s1-p.mlstatic.com/monitor-lg-17-lcd-l17525s-sf-20529-MLA20193091038_112014-F.jpg

----------------------

pow : elegance p4-900

http://esam.ir/sell/itemImages/178571/hossei8443_40709-618408!2.jpg

---------------------

به دلیل اینکه هنوز من به تکنولوژی جاوا مجهز نشدم ( چه برسه به اندورید ) نتونستم عکس بزارم عکس کسی خواست میتونم عکس بگیرم بفرستم

گوشی خودم 1100 :D

برای کل قطعات یک جا قیمت پایه 550 هست حالا زیاد تو بازار نیستم که بدونم قیمت رو زیاد دادم یا کم

قطعات به صورت جداگانه هم به فروش میرسه ولی به نظرم نه برا خریدا و نه برا فروشنده هزینه پستی آن معقول باشه هر کسی خواست جداگانه بخره بگه

لینک به دیدگاه

به دلیل اینکه هنوز من به تکنولوژی جاوا مجهز نشدم ( چه برسه به اندورید ) نتونستم عکس بزارم عکس کسی خواست میتونم عکس بگیرم بفرستم

گوشی خودم 1100 :D

این خیلی خوبه که ، منم تا دیروز N72 داشتم بعدشم یدونه 1100 در حد اک بدون رنگ داشتم ! حیف که افتاد تو .....

قیمت کف پردازنده و رم رو میفرمایید ؟ 

مین اصلا برای این پردازنده مناسب نیست وگرنه همرو میخواستم .

لینک به دیدگاه

این خیلی خوبه که ، منم تا دیروز N72 داشتم بعدشم یدونه 1100 در حد اک بدون رنگ داشتم ! حیف که افتاد تو .....

قیمت کف پردازنده و رم رو میفرمایید ؟ 

مین اصلا برای این پردازنده مناسب نیست وگرنه همرو میخواستم .

به چه علتی برای این پردازنده مناسب نیست؟

پردازنده و رم رو اگه بخواهید 260 تومن هزینه پستی رو هم توافق میکنیم

راستش این سیستم یه جورایی ضرل داده برا من چون قبلا سی پی یوم e5700 بود خیلی سال بود تو کف q9550 بودم و همیشه آرزو داشتم یه روز بخرم این سی پی یو رو هم همش 3 ماهه از دوستم خریدم به قیمت 300 تومن الان نمیدونم قیمتش چنده

و برا اینکه من میخوام در کنار خدمات کامپیوتر کار چاپ رو هم اضافه کنم دیگه این سیستم نمیتونه جوابگوی من باشه و مجبورم دوباره ضرل بدم اینا رو هم میفروشم بلکه پول یه مانیتور فوق عریض رو جور کنم

لینک به دیدگاه

راستش این سیستم یه جورایی ضرل داده برا من چون قبلا سی پی یوم e5700 بود خیلی سال بود تو کف q9550 بودم و همیشه آرزو داشتم یه روز بخرم این سی پی یو رو هم همش 3 ماهه از دوستم خریدم به قیمت 300 تومن الان نمیدونم قیمتش چنده

و برا اینکه من میخوام در کنار خدمات کامپیوتر کار چاپ رو هم اضافه کنم دیگه این سیستم نمیتونه جوابگوی من باشه و مجبورم دوباره ضرل بدم اینا رو هم میفروشم بلکه پول یه مانیتور فوق عریض رو جور کنم

اون موقع قیمتش تو همین رنج بوده ، قطعات الکترونیکی همینه ضرر داره توش ، همه چیز به جزء یه سری سنگ و فلزات با ارزش قیمتشون افت پیدا میکنه . 

مین شما برای این پردازنده خیلی ضعیفه ، این پردازنده یه P45 میخواد فقط که بتونه نفس بکشه . 

کدوم شهر تشریف دارید ؟

ویرایش شده توسط spear
لینک به دیدگاه

سلام

اون 5700 رو هنوز دارین؟

مین و گراف رو به تفکیک چند میزنین

لینک به دیدگاه

اون موقع قیمتش تو همین رنج بوده ، قطعات الکترونیکی همینه ضرر داره توش ، همه چیز به جزء یه سری سنگ و فلزات با ارزش قیمتشون افت پیدا میکنه . 

مین شما برای این پردازنده خیلی ضعیفه ، این پردازنده یه P45 میخواد فقط که بتونه نفس بکشه . 

کدوم شهر تشریف دارید ؟

آذربایجان شرقی بستان آباد

( من قبلا گیگا p41 داشتم به نظر خودم خیلی بهتر بود - دوستم اومد گفت بیا مادربورد رو عوض کنیم چون مادربورد من ( ازراک ) تو سرعت و بازی خوبه و مال تو ( گیگا ) تو کارایی خوبه ) نمیدونم دروغ گفت یا درست گفت ولی فکر میکنم گمپوز در کرده بود

سلام

اون 5700 رو هنوز دارین؟

مادربورد رو 80 هزار تومن و گرافیک رو 60 هزار تومان

نه اون e5700 فروخته ام 

لینک به دیدگاه

( من قبلا گیگا p41 داشتم به نظر خودم خیلی بهتر بود - دوستم اومد گفت بیا مادربورد رو عوض کنیم چون مادربورد من ( ازراک ) تو سرعت و بازی خوبه و مال تو ( گیگا ) تو کارایی خوبه ) نمیدونم دروغ گفت یا درست گفت ولی فکر میکنم گمپوز در کرده بود

درود خداوند بر دوست شما باد ! 

حاج اقا حلالش باشه ، تو رفاقت چیزی برات کم نذاشته در اسرع وقت براش جبران کن  !

لطف کن یه قیمت کلی بفرست برام ( بجز مانیتور) 

و در اخر اینو هم بگید که اول ارسال دارید ؟ یا از طریق واسطه اقدام میکنید ؟

ویرایش شده توسط spear
لینک به دیدگاه

درود خداوند بر دوست شما باد ! 

حاج اقا حلالش باشه ، تو رفاقت چیزی برات کم نذاشته در اسرع وقت براش جبران کن  !

لطف کن یه قیمت کلی بفرست برام ( بجز مانیتور) 

و در اخر اینو هم بگید که اول ارسال دارید ؟ یا از طریق واسطه اقدام میکنید ؟

هر طور مایل باشید

ولی واسطه رو برای اعتماد طرفین اضافه کردن

قیمت 420 هزار تومان بدون مانیتور

لینک به دیدگاه

سلام

اون 5700 رو هنوز دارین؟

با اجازه صاحب تاپیک بنده 5700 دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...