رفتن به مطلب

نظرتون در مورد 3 مدل زير چيست؟

(  iman  )
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام

ميخواستم لپ تابي تا 1200000 بخرم

نظر خودم3 مدل زير است

IBM /Lenovo ThinkPad Edge kqg

SONY VAIO EB 3 MFX

SONY vaio EA3 LGX

در ضمن بيشتر كار هايي كه انجام ميدم مربوط به نرم افزارهاي مهندسي از قبيل matlab مي باشد

لطفا نظرتون رو بديد و نقاط ضعف و قدرتشون رو مشخص كنيد

اگه در مورد كيفيت تصوير و صدا و قطعاتشون و جزييات سي پي يو و هارد و رم و گرافيك اطلاعاتي در اختيارم بذاريد خوشحال ميشم

با تشكر

لینک به دیدگاه

سلام . به نظر من لپ تاپ های سونی به خاطر برند و قیافه ای که دارند گرونتر هستند . با هزینه کمتر میشه ار برندی مثل دل لپ تاپی با مشخصات مشابه گرفت . من به شما ASUS AU N53SV رو پیشنهاد میدم . جدید اومده و با قیمت 1،250،000 تومان در سایت لیون هم موجوده . مشخصاتش اینه :

CPU i7 2630/ram 4GB/HDD 640GB/LED 15.6"/VGA GT 540/DOS/ BT, WEB , USB3, bag+mouse/Full HD

با توجه به قیمتش امکانات خوبی داره .

لینک به دیدگاه

سلام . به نظر من لپ تاپ های سونی به خاطر برند و قیافه ای که دارند گرونتر هستند . با هزینه کمتر میشه ار برندی مثل دل لپ تاپی با مشخصات مشابه گرفت . من به شما ASUS AU N53SV رو پیشنهاد میدم . جدید اومده و با قیمت 1،250،000 تومان در سایت لیون هم موجوده . مشخصاتش اینه :

CPU i7 2630/ram 4GB/HDD 640GB/LED 15.6"/VGA GT 540/DOS/ BT, WEB , USB3, bag+mouse/Full HD

آخه dos هستش

لینک به دیدگاه

اصلا مهم نیست که DOS باشه . شما رو به سیستم عامل خاصی محدود نمیکنه . درایورها همراهشه . میتونی هر ویندوزی که بخوای نصب کنی روش .

لینک به دیدگاه

توي سايت نبودش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...