رفتن به مطلب

مشکل بعد از نصب آپدیت کارت گرافیک انودیا 372.54

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همگی
دوستان مثل این که دیشب بعد از نصب آپدیت جدید مشکل جدی داره یا شاید برای بنده چون قبل از نصب اون مشکلی نبود این تصویر رو ببنید تو کیفیت های پایین تصویر بی کیفیت و بد نشون میده

post-18126-0-73336900-1471412539_thumb.jpg

ولی تو کیفیت های بالا همچین مشکلی نیست

post-18126-0-31898300-1471412557_thumb.jpg

یکم این افت کیفیت احساس میشه اینم اضافه کنم آپدیت مستقیم از سایت انودیا دانلود و نصب کردم از این بابت مشکلی نیست
ولی خوب می تونه چی باشه این مشکل؟مشکل از کجا می تونه باشه؟
چون قبل از نصب آپدیت دیشب اینطوری نبود
ممنون
موفق باشید53.gif

لینک به دیدگاه

سلام - بازم مطمئن بشید که درایور گرافیک الان نصب هست یا نه ؟ از device manger بررسی کنید یا ببینید گزینه sleep فعال هست هنوز؟

اگه از این بابت مطمئن شدید به نظرم درایور نسخه قبل را باز نصب کنید ولی قبلش این درایور جدید را از device manager پاک کنید

ویرایش شده توسط m-reali
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با نرم افزار ddu قبلی رو پاک کردین؟ اگه نه اینکارو بکنین یبار.

اینم بگم بعضا درایورا یه مشکل رو درست میکنن عوضش یه مشکل دیگه درست میکنن. به شخصه اینو دیدم. تو درایور 16.7.3 ای ام دی سقف اورکلاک مموری توی واتمن فک کنم 2050 شده بود. در حالی که تو نسخه قبلش سقف 2250 بود ودرستش این بود. یه ورژن بالاتر یعنی تو درایور 16.8.1 این ایراد رو دوباره درست کردن.

پیشنهادم اینه که برگردین به درایور قبلی.

لینک به دیدگاه

با نرم افزار ddu قبلی رو پاک کردین؟ اگه نه اینکارو بکنین یبار.

اینم بگم بعضا درایورا یه مشکل رو درست میکنن عوضش یه مشکل دیگه درست میکنن. به شخصه اینو دیدم. تو درایور 16.7.3 ای ام دی سقف اورکلاک مموری توی واتمن فک کنم 2050 شده بود. در حالی که تو نسخه قبلش سقف 2250 بود ودرستش این بود. یه ورژن بالاتر یعنی تو درایور 16.8.1 این ایراد رو دوباره درست کردن.

پیشنهادم اینه که برگردین به درایور قبلی.

نه داداش من همیشه درایو جدید رو درایو قبلی نصب می کنم در طی عملیات خودش اصلا اول پاک می کنه به نظرم یا رو همون نصب می کنه خلاصه همیشه همینطوری بوده و مشکلی نبود ولی تو این جدیده اینطوری شده

به نظر شما و بقیه این قسمتو انودیا دست نزده؟نیاید gpu باشه؟میشه شما اگه داری یا بقیه یک نگاهی بکنید؟

که این ظرب المثل برای این درایوها کاربرد داره

آمد زیر ابروشو برداره، چشمش را کور کرد :D

post-18126-0-49781100-1471414324_thumb.jpg

ممنون

موفق باشید

سلام - بازم مطمئن بشید که درایور گرافیک الان نصب هست یا نه ؟ از device manger بررسی کنید یا ببینید گزینه sleep فعال هست هنوز؟

اگه از این بابت مطمئن شدید به نظرم درایور نسخه قبل را باز نصب کنید ولی قبلش این درایور جدید را از device manager پاک کنید

سلام داداش نه مشکلی نیست همشو چک کردم

post-18126-0-24285300-1471414475_thumb.jpg

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه داداش من همیشه درایو جدید رو درایو قبلی نصب می کنم در طی عملیات خودش اصلا اول پاک می کنه به نظرم یا رو همون نصب می کنه خلاصه همیشه همینطوری بوده و مشکلی نبود ولی تو این جدیده اینطوری شده

به نظر شما و بقیه این قسمتو انودیا دست نزده؟نیاید gpu باشه؟میشه شما اگه داری یا بقیه یک نگاهی بکنید؟

که این ظرب المثل برای این درایوها کاربرد داره

آمد زیر ابروشو برداره، چشمش را کور کرد :D

attachicon.gif2.jpg

ممنون

موفق باشید

سلام داداش نه مشکلی نیست همشو چک کردم

attachicon.gif3.jpg

@};-

متاسفانه کارت من amd هستش. دوستان اگه امتحان کردن همینجا نتیجه رو بذارن مشکل دوستمون حل بشه. 

ولی بهترین روش نصب اینه که تو حالت safe mod با نرم افزار ddu درایور قبلی کامل حذف بشه بعد درایور جدید نصب بشه. 

آخرین ورژن این درایور :

http://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,20.html

ویرایش شده توسط pezhvak
لینک به دیدگاه

متاسفانه کارت من amd هستش. دوستان اگه امتحان کردن همینجا نتیجه رو بذارن مشکل دوستمون حل بشه. 

ولی بهترین روش نصب اینه که تو حالت safe mod با نرم افزار ddu درایور قبلی کامل حذف بشه بعد درایور جدید نصب بشه. 

آخرین ورژن این درایور :

http://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,20.html

ولی خوب این روشم مشکلی فکر نکنم داشته باشه چون به هر حال اطلاعات جدید جایگزین قبلی و اصلاح میشه @};-

لینک به دیدگاه

سلام.

شاید قبلا این مشکل رو پرسیده شده باشه ولی من تازه یک کارت nvidia گرفتم 770. مشکلی که دارم اینه که هر دفعه آپدیت میاد نمیتونم راحت آپدیتش کنم.همش باید با ddu برم تو safe mode پاک بکنم و بعد نصب کنم...

یکی از دوست هام هم دقیقا همین مشکل رو داره.آپدیت نمیتونیم بکنیم...

مشکل کجاس؟

p7xgxrwl93wwuvjzclw1.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.

شاید قبلا این مشکل رو پرسیده شده باشه ولی من تازه یک کارت nvidia گرفتم 770. مشکلی که دارم اینه که هر دفعه آپدیت میاد نمیتونم راحت آپدیتش کنم.همش باید با ddu برم تو safe mode پاک بکنم و بعد نصب کنم...

یکی از دوست هام هم دقیقا همین مشکل رو داره.آپدیت نمیتونیم بکنیم...

مشکل کجاس؟

p7xgxrwl93wwuvjzclw1.jpg

سلام 

مشکل اینجاست که اخیرا برای آپدیت درایور گرافیک های انویدیا باید به اینترنت وصل بود و ایران هم تحریم هست . شما باید از چیزشکن های مختلف استفاده کنید تا بتونید درایور جدید را نصب کنید

لینک به دیدگاه

سلام 

مشکل اینجاست که اخیرا برای آپدیت درایور گرافیک های انویدیا باید به اینترنت وصل بود و ایران هم تحریم هست . شما باید از چیزشکن های مختلف استفاده کنید تا بتونید درایور جدید را نصب کنید

سلام.

ممنون از پاسختون...ایندفعه هم که با ddu آپدیت کردم و دردسر کشیدم.دفعه بعدی تست میکنم.

یه مشکل دیگه که از وقتی به انویدیا کوچ کردم دارم.

وقتی pc رو روشن میکنم کنتراست تصویر خیلی کمه.چون قبلا amd داشتم الان متوجه ش شدم ممکن بود متوجه ش نشم.ولی میدونستم مانیتورم بهتر از این سیاه رو نشون میده. که رفتم سراغ دلیل مشکل فهمیدم از درایور هست.

قضیه اینطوریه که وقتی ویندوز بالا میاد هر دفعه باید برم تو کنترل پنل انویدیا تو بخش زیر یکی از این اسلایدر ها رو کم تکون بدم...لازم نیست مقدارش تغییر کنه حتما. مثلا digital vibrance که رو 50 هست رو کمی تکون بدم دوباره بزارم رو 50. یک دفعه کنتراست درست میشه.اگه این کار رو نکنم سیاه خیلی بد و روشن و رنگ سفید هم خیلی کم نور نمایش داده میشه...(البته خیلی نه.به نسبت به تصویر اصلی).

البته شاید بقیه هم این مشکل رو داشته باشن.خیلی رو اعصابه هر دفعه باید برم سراغ پنل و یه تکونی بدم به این ها تا تصویر خوب بشه.کل تنظیمات این بخش هم امتحان کردم فایده نداشت.هر بار که ویندوز بالا بیاد دوباره کنتراست کمه.

lq6e0do5cew9uayh6rr2.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.

ممنون از پاسختون...ایندفعه هم که با ddu آپدیت کردم و دردسر کشیدم.دفعه بعدی تست میکنم.

وقتی pc رو روشن میکنم کنتراست تصویر خیلی کمه.چون قبلا amd داشتم الان متوجه ش شدم ممکن بود متوجه ش نشم.ولی میدونستم مانیتورم بهتر از این سیاه رو نشون میده. که رفتم سراغ دلیل مشکل فهمیدم از درایور هست.

قضیه اینطوریه که وقتی ویندوز بالا میاد هر دفعه باید برم تو کنترل پنل انویدیا تو بخش زیر یکی از این اسلایدر ها رو کم تکون بدم...لازم نیست مقدارش تغییر کنه حتما. مثلا digital vibrance که رو 50 هست رو کمی تکون بدم دوباره بزارم رو 50. یک دفعه کنتراست درست میشه.اگه این کار رو نکنم سیاه خیلی بد و روشن و رنگ سفید هم خیلی کم نور نمایش داده میشه...(البته خیلی نه.به نسبت به تصویر اصلی).

البته شاید بقیه هم این مشکل رو داشته باشن.خیلی رو اعصابه هر دفعه باید برم سراغ پنل و یه تکونی بدم به این ها تا تصویر خوب بشه.کل تنظیمات این بخش هم امتحان کردم فایده نداشت.هر بار که ویندوز بالا بیاد دوباره کنتراست کمه.

lq6e0do5cew9uayh6rr2.jpg

نکته ای که میگید خیلی جالبه. باید در اولین فرصت خودمم تست بکنم ببینم این موضوع برای منم بوجود میاد یا نه. چون قبلا گرافیک amd رو سیستمم نبوده شاید تا حالا عادی بوده این مسئله برام.ولی نتیجه را همینجا میزارم امشب.

لینک به دیدگاه

آموزش کار با اینو کسی بلده؟

http://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آموزش کار با اینو کسی بلده؟

ddu ؟ 

روی قسمت Display Driver Uninstaller کلیلک کنید. بعد نرم افزار از شما میخواد که بره حالت safe mod.اوکی کنید . سیستم ریستارت میشه میره safe mod.بعد روی گزینه unistal driver کلیک کنید. پاکش میکنه و ریستارت میشه. بعدش درایور جدید رو نصب کنید.

لینک به دیدگاه

ddu ؟ 

روی قسمت Display Driver Uninstaller کلیلک کنید. بعد نرم افزار از شما میخواد که بره حالت safe mod.اوکی کنید . سیستم ریستارت میشه میره safe mod.بعد روی گزینه unistal driver کلیک کنید. پاکش میکنه و ریستارت میشه. بعدش درایور جدید رو نصب کنید.

فکر نکنم داداش دیگه لازم به پاک کردن باشه تصویر اول ببین مال مدیا پلیر خود ویندوز که خطی خطی های داره

post-18126-0-19311000-1471423174_thumb.jpg

ولی تصویر دوم مال پوت پلیره که خط خطی نداره با این که بزرگ کرده تار نشون میده فکر کنم یک قابلیت جدید اضافه شده به انودیا نمی دونم حالا چی است ولی خوب خدا رو شکر مشکل از مدیا پلیره با منتظر آپدیت از سوی مایکروسافت برای ویندوز باشم برای هماهنگی با انودیا

post-18126-0-85248200-1471423214_thumb.jpg

@};- @};-

تصویر km پلیر که همین مشکل رو داره خیلی عجیبه تو پت پلیره خوبه

post-18126-0-09591200-1471423751_thumb.jpg

بچه ها پیشنهاد می دید که با این پاک و نصب کنم

برای کسی اینطوری است؟

لینک به دیدگاه

از بچه ها کسی آپدیت جدیدو نصب کرده تست کرده؟مثل بنده است

مثلا یک فیلم یا کلیپ پایینو اجرا کن ویندوز 10 آخرین بیلدم 1607 داشته باشه

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

از بچه ها کسی آپدیت جدیدو نصب کرده تست کرده؟مثل بنده است

مثلا یک فیلم یا کلیپ پایینو اجرا کن ویندوز 10 آخرین بیلدم 1607 داشته باشه

موفق باشید @};-

درود

همین الان رو همین ورژن از ویندوز 10 نصب کردم هیچ مشکلی نیست!

لینک به دیدگاه

سلام.

lq6e0do5cew9uayh6rr2.jpg

سلام مجدد - من چند بار امتحان کردم موردی که گفتید رو ولی تغییری احساس نکردم . :-?

سلام - مال منم دقیقا عین شما هست - gpu در کار نیست و مشکلی هم ندارم

لینک به دیدگاه

به نظر من مشکل شما از کدک ها باشه...برید k-lite mega codec رو از سایت های وطنی دانلود و نصب کنید و مجددا امتحان کنید البته من جای شما بودم اول با DDU درایور رو پاک میکردم تو  safe mode بعد دوباره درایور رو نصب میکردم و بعدش اگه برطرف نشد مشکل میرفتم سراغ کدک ها

لینک به دیدگاه

این درایور اخری فکر میکنم مخصوص اخرین بیلد ویندوز 10 هست

بیلد شما چنده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکل از درایور نیست. video renderer پلیر شما درست ست نشده.

لینک به دیدگاه

مشکل از درایور نیست. video renderer پلیر شما درست ست نشده.

چطور دقیق؟چون تو مدیا پلیر و KM و تو پوت پلیر و VLC پلیر مشکلی نبود و ندیدم

ممنون

موفق باشی @};-

درود

همین الان رو همین ورژن از ویندوز 10 نصب کردم هیچ مشکلی نیست!

یک چیز کیفیت پایین اجرا کردی داداش ببین؟و ویندوزت ورژن 1607 و بیلد 14393 با آخرین آپدیتش است؟

ممنون

موفق باشی @};-

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

این درایور اخری فکر میکنم مخصوص اخرین بیلد ویندوز 10 هست

بیلد شما چنده؟

بیلد 14393

لینک به دیدگاه

چطور دقیق؟چون تو مدیا پلیر و KM و تو پوت پلیر و VLC پلیر مشکلی نبود و ندیدم

ممنون

موفق باشی @};-

یک چیز کیفیت پایین اجرا کردی داداش ببین؟و ویندوزت ورژن 1607 و بیلد 14393 با آخرین آپدیتش است؟

ممنون

موفق باشی @};-

بله عزیز، آپدیت ویندوز فعاله و همه چیز مثله قبله، مشکلی ندیدم!

لینک به دیدگاه

بله عزیز، آپدیت ویندوز فعاله و همه چیز مثله قبله، مشکلی ندیدم!

پس بهتره یک بار کامل پاک و نصب کنم @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز 

بله این ورژن درایور این داستان رو داره که من از این طریق فهمیدم میشه حلش کرد 

اول بگم من یه کارت DVB دارم که با اون این مشکل رو فهیمدم و اینجوری حلش کردم 

اول نیگاه کنید به این تصویر 

Untitled.jpg

حالا داخل تنظیمات پلیرهایی مثل km و ... این گزینه وجود داره که تنظیم کنید روش مشکل شطرنجی شدن حل میشه 

برای نصب ورژن جدید درایور های NVIDIA هم دسوتان برنامه ی DDU رو بگیرن نصب کنند بعد وارد SAFE MODE بشن و اونجا برنامه رو اجرا کنند و گزینه ی اول رو انتخاب کنند تا درایور کام پاک بشه 

بعد بیایین داخل ویندوز به صورت نرمال درایور جدید رو بزنید نصب بشه منتحی موقع نصب گزینه ی  CUSTOM رو بزنید بعد یه تیکی هست الان یادم نیست اونو بزنید تا هرچی از درایور قبلی باقی مونده پاک بشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...