رفتن به مطلب

مشکل بعد از نصب آپدیت کارت گرافیک انودیا 372.54

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز 

بله این ورژن درایور این داستان رو داره که من از این طریق فهمیدم میشه حلش کرد 

اول بگم من یه کارت DVB دارم که با اون این مشکل رو فهیمدم و اینجوری حلش کردم 

اول نیگاه کنید به این تصویر 

Untitled.jpg

حالا داخل تنظیمات پلیرهایی مثل km و ... این گزینه وجود داره که تنظیم کنید روش مشکل شطرنجی شدن حل میشه 

برای نصب ورژن جدید درایور های NVIDIA هم دسوتان برنامه ی DDU رو بگیرن نصب کنند بعد وارد SAFE MODE بشن و اونجا برنامه رو اجرا کنند و گزینه ی اول رو انتخاب کنند تا درایور کام پاک بشه 

بعد بیایین داخل ویندوز به صورت نرمال درایور جدید رو بزنید نصب بشه منتحی موقع نصب گزینه ی  CUSTOM رو بزنید بعد یه تیکی هست الان یادم نیست اونو بزنید تا هرچی از درایور قبلی باقی مونده پاک بشه 

داداش طبق گفته همه و شما با ddu گزینه safe mode در حالت عادی نه اینترنت انتخاب کردم رفت تو safe mode بعدش تو حالت safe mode نرم افزا رو اجرا کردم سه تا گزینه اورد اولیش پاک کردن و ریست بود دومی پاک می کرد و ریست نمی کرد سومی یادم نیست خلاصه اولی رو زدم پاک کرد و ریست و وارد سیستم شد این درایو جدید طبق حرف شما custom زدم و یک تیک داشت که مربوط به همون درایو قبلی بود پاک میشود خلاصه تیک زدم و نصب شد ولی بازم مشکل پا برجاست و سوال انجام مراحلی که ب ddu و تو حالت safe mode بوده آسیبنی به ویندوز و سیستم نمیزنه این کار؟

و مشکل یا از درایو انودیاست که صد در صدم همینه یا از ویندوز 10 بیلد جدید خلاصه فعلان میشه با پوت پلیر سر کرد و ویدیو های کیفیت پایین رو نید منتظر آپدیت های بعدیش می مونم برای حل این مشکل

ممنون

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

بله عزیز، آپدیت ویندوز فعاله و همه چیز مثله قبله، مشکلی ندیدم!

سلام داداش مدل مانیتورتون چیه؟

راستی بازم مشکل پابرجاست و مشکل از طرف خود انودیاست

موفق باشی @};-

لینک به دیدگاه

سلام داداش مدل مانیتورتون چیه؟

راستی بازم مشکل پابرجاست و مشکل از طرف خود انودیاست

موفق باشی @};-

سلام

والا مانیتورم تقریبا قدیمیه، 5 سال پیش خریدم. کارت شما 960 ممکنه این درایور جدید با این سری کارتها باگی چیزی داشته باشه! شما فعلا نسخه قبلی رو نصب کن تا نسخه جدید درایور بیاد اونوقت بگیر تست کن! خودمم با کارت قبلیم که 560 بود یادمه با بعضی درایورها مشکل ریستارت شدن تو بازیها رو داشتم! این دست مشکلات پیش میاد! سخت نگیر در کل!  ^_^

http://www.lg.com/pa_en/monitors/lg-E2260

لینک به دیدگاه

سلام
ببخشید من به یه مشکلی برخوردم اونم اینه که وقتی گرافیکمو اپدیت می کنم بازیها بشدت تیک می زنن و افت فریم شدید دارن بعضی وقتا از 60 به زیر 10 میرسن
تو همه ی بازیها همینجورین اما فرقشون دو جوره
تو دسته ی اول وقتی بازی رو اجرا می کنی از همون اول تیک داره و تو دسته ی دوم بعد از 5 دقیقه یهو افت فریم پیدا می کنه
این 8 یا 10 اپدیت اخر اینجوری میشه و من مجبور میشم گرافیکمو ROLL BACK کنم
فقط خواهش می کنم کسی چرت و پرت جواب نده
مثلا نپرسه DIRECTX اپدیته یا NETFRAMEWORK ریختی یا VISUAL REDISTRIBUTABLE داری یا ویندوزت چیه ؟
اینا دیگه برا کسی که 15 ساله گیمره فحشه
گرافیکمم انویدیاست البته جدیدا تو تاپیک های خارجی دیدم که خیلیا این مشکلو دارن و ROLL BACK می کنن
با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...