رفتن به مطلب

گرافیک 9800 WINFAST GTX+ PLUS

WALL.E
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک عدد کارت گرافیک 9800 GTX+ PLUS WINFAST با کارتن و متعلقات در حد نو به قیمت 150 فروخته میشود در شیراز قیمت پایه و مایه هم حالیم نیست هر کی خواست پ...خ پده 8-}

post-7913-030652700 1298843570_thumb.jpg

ویرایش شده توسط hadi-pk
لینک به دیدگاه

عزیز با این قیمت کسی نمیخره 8-}

چرا نمیخرن Shame%20On%20You.gifاگه کسی قطعه شناس باشه میدونه پولشو کجا خرج کنه گفتم کارت خیلی کار نکرده بازم اگه مشتری باشید صلاح میایم

لینک به دیدگاه

دقیقا منظور منم همین بود دوست عزیز

لینک به دیدگاه

موافقم

لینک به دیدگاه

9800gtx+ دقیقا کارایی در حد یه 4850 512 داره.

عزیز من nvidia نباید با ati مقایسه بشه Shame%20On%20You.gifهر کدوم واسه خودشون یه معایبی دارن و یه محاسنی ati هیچ وقت ثباتی کهnvidia داره رو نداره دوم این که ati زود داغ میکنه اگر هم بخوای منصفانه قیاس کنی میتونستی بگی 250 gts یا 4870 اونم تازه از بین بهترین برندهای موجود در بازار 8-}

موفق باشید

لینک به دیدگاه

90 خوبه تازه اگر کارتی در میون باش . =D> 8-}

یعنی چی=D>بله کارتی در کار هست بعد از اون یکی دیگه سرتو کلاه گذاشته که نباید به همه تهمت بزنی =D>حالا اگه خریدار بودی باز یه چیزی روت شد این قیمتو دادی@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

91 8-}

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده برای یکی از دوستانم میخوام اما قیمت پیشنهادیتون خیلی بالاست.خواهشمندم در صورت امکان تجدید نظر کنید.8-}

لینک به دیدگاه

عزیز من nvidia نباید با ati مقایسه بشه Shame%20On%20You.gifهر کدوم واسه خودشون یه معایبی دارن و یه محاسنی ati هیچ وقت ثباتی کهnvidia داره رو نداره دوم این که ati زود داغ میکنه اگر هم بخوای منصفانه قیاس کنی میتونستی بگی 250 gts یا 4870 اونم تازه از بین بهترین برندهای موجود در بازار 8-}

موفق باشید

بیخیال داداش 250 کجا 4870 کجا ...................

برو تو سایت anandtech.com یا tomshardware.com اونجا می تونی benchmarkeshoon رو ببینی .

لینک به دیدگاه

بیخیال داداش 250 کجا 4870 کجا ...................

برو تو سایت anandtech.com یا tomshardware.com اونجا می تونی benchmarkeshoon رو ببینی .

با اینا قانع میشید ؟

84462351097741807382.png

34368782187211563749.gif

00871118658043133275.png

میگیم این آمار و ارقام متغیر هست و بستگی داره که بازی به کدوم گرافیک سازگاریش بیشتر باشه nvidia یا ati

ویرایش شده توسط hadi-pk
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده برای یکی از دوستانم میخوام اما قیمت پیشنهادیتون خیلی بالاست.خواهشمندم در صورت امکان تجدید نظر کنید.8-}

اینم واسه گل روی شما 10 تومنشو هم کم میکنم 140 خداییش کارت با نو هیچ فرقی نداره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز الان کارتی مثل gtx260 حدود 120 تا 130 تومن معامله میشه در نتیجه قیمت مناسب برای کارت شما حدود 100 تومنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با عرض شرمندگی باز هم خیلی بالاست چون در حال حاضر با 140تومان گزنیه های مناسبتری هست.

انصراف میدم.8-}

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...