رفتن به مطلب

مصرف نا متعارف منابع در ویندوزه من ! خواهشا شرکت کنید

sisaco
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من دوماه پیش یک سیستم بستم. اومدم خونه. ویندوز 7 ریختم و بازی call of duty black ops3 رو نصب کردم. توی بازی که میرفت مصرف رم و پردازنده میچسبید به صد درصد. یکی از دوستان گفت حتما سیستمت نمیکشه . من 4 تومن پوله سیستم داده بودم. اینقدر عصبی شدم که یک تومن زیر قیمت به فاصله 24 ساعت فروختم. پریشب رفتم بازار. به انتخاب دوستم یک سیستم دیگه بستم

Core i5 6400 skylake

Asus z170 pro gaming

دو تا رم 8 گیگ کینگ مکس 2400

پاور 600

یک عدد گرافیک Asus GTX 960 4 GB OC D5 Turbo 

دو عدد هارد 120 گیگ آدیتا اس اس دی پی 550

پاور 600 گرین اچ پی

خلاصه. بسم الله کردیم. بازی رو نصب کردیم. دیدم که باز همون مشکل ! مصرف رم و سی پی یو میره رو اسمون. یعنی میچسبه به صد و بازی گیر میکنه !

ازونور سیستم که میاد بالا بدون اینکه هیچی باز باشه post-25226-0-70498100-1471518921_thumb.jpg به این شکل مصرف رم و پردازنده بالاس.

من سیستم رو باز عصبی شدم تاپیک زدم و فروختم قطعات رو . حالا میخوام این رو ببینم کسی هست کمک کنه من رو مشکلم رو برطرف کنم و اینهمه ضرر نکنم. خواهش میکنم

از یک طرفی یک سری دلال تماس میگیرن میگن پردازنده شما اشغاله. بدرد نمیخوره که سیستم بالا نمیاد

یکی میگه کارت گرافیکت بازی معمولی زوری میکشه. چیه این خریدی بیا 500 بدش به من

یکی میگه اصلا مادربوردت به درد هیچی نمیخوره. برای اینکه بزنن توی سر قیمت و مفت ببرن اینجوری تخریب میکنن. بابا من صرفا یک پزشکم که توی مناطق محروم خدمت میکنم. اینجا سوسنگرده. من هیچ هیچ امکانات رفاهی ندارم. فقط میخواستم خودم رو با این سرگرم کنم.

پیوست به روز رسانی = میزان مصرف

پیوست 2 : میزان مصرف بر حسب گرافpost-25226-0-97469400-1471521358_thumb.jpg

post-25226-0-37132300-1471521184_thumb.jpg

ویرایش شده توسط sisaco
لینک به دیدگاه

سیستمت خیلی هم خوبه ! ولی موندم چرا داری ویندوز 7 استفاده می کنی ؟ یه ویندوز 10 نصب کن ، درایور هات رو هم به روز رسانی کن ، فکر نمی کنم دیگه مشکلی پیش بیاد

لینک به دیدگاه

میشه از پنجره پروکسس هم به عکس بزارید فقط اولویت بندیشو بزارید روی سیپی یو بعد عکس بگیرید.

ویرایش شده توسط Mohsenbike
لینک به دیدگاه

خب اینجا مشخصه که firefox. Exe داره بیش اندازه رم میخوره روش راست کلیک بزنید و گزینه ی end process رو بزنید ببینید چی میشه.

یه مرورگره دیگرو باز کنید. برای انجمن گوگل کروم خوبه.

اگر هم نداشتید اینترنت اکسپلورر

لینک به دیدگاه

فایده نداره برادر.

اگه به این سادگیا بود خوب بود. سیستم زمانی که میره توی بازی واویلا میشه ! میشه 100 درصد رم و پردازنده. قفل میکنه. تازه هارد هم اس اس دی هست

post-25226-0-29637700-1471520286_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

پنجره services هم سر بزنید احتمالا اونجا هم بشه چیزی پیدا کرد

باز الان خیلی بهتر شد 44 درصد خیلی خوبتره

اگه یه بازی دیگه داشته باشید اونم تست کنین خوب میشه بازی معمولی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخه دوست من شما اینقد به قطعات شک کردی یبار شد به گیم شک کنی؟ 

اگه مشکلت فقط گیمه black ops 3 هستش.باید بگم که این گیم از همون ابتدا پورت درست و حسابی نشده رو pc. 

لینک به دیدگاه

با توجه به گفته های خودتون، نظر من اینه شما یه عملیو روی دوتا سیستم انجام دادین که باعث این موضوع شده

راستی عکس هایی هم که میزارین رو لطفا توی پست اول بزارین تا دوستان همه رو براحتی بتونن ببینن

مرسی

لینک به دیدگاه

آخه دوست من شما اینقد به قطعات شک کردی یبار شد به گیم شک کنی؟ 

اگه مشکلت فقط گیمه black ops 3 هستش.باید بگم که این گیم از همون ابتدا پورت درست و حسابی نشده رو pc. 

عزیز پس مورد الان چیه. سیستم بلا استفاده مصرف رم و پردازنده بالا ؟ اول که ویندوزو نصب میکنه صفره. رم هم روی 12 درصد. بعد از دو سه بار خاموش روشن کردن میره روی این ترتیبی که ملاحظه فرمودید

لینک به دیدگاه

از پنجره سرویس ها هم بی زحمت یه عکس میزارین تو پست اول باز اولویت رو سی پی یو باشه.

عزیز پس مورد الان چیه. سیستم بلا استفاده مصرف رم و پردازنده بالا ؟ اول که ویندوزو نصب میکنه صفره. رم هم روی 12 درصد. بعد از دو سه بار خاموش روشن کردن میره روی این ترتیبی که ملاحظه فرمودید

یه برنامه ای حتماداره از سیستم استفاده میکنه همینجوری امکان نداره.
لینک به دیدگاه

من اگر این سیستم رو بفروشم یه تومنی ضرر کردم. اگر کسی بتونه مشکل من رو حل کنه من صد تومن شیرینی میدم حلالش مثه شیره مادر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو سیستم من هم وقتی از این گیم میام بیرون بازم انگار سیستم داره گیم رو اجرا میکنه.باید ریستارت کنی درست شه. گفتم که این گیم کلا پورتش ایراد داره.رم 16 گیگ رو براحتی پر میکنه. البته آپدیتهایی دادن برای حل مشکل ولی چندان تفاوتی نکرد.

راستی از تنظیمات یه قسمتی بود الان یادم نیست ..یکم تاثیر میذاشت. تنظیمات گرافیکی رو میگم. تو اینترنت یه سرچ کنین کلی راجع به حل این مشکل مطلب هست

لینک به دیدگاه

آخه cod bo3 هم شد بازی که باهاش سیستم تست می کنید ؟؟؟

من کاری به کیفیت بازی ندارم اما این بازی به شدت از لحاظ فریم دهی و مصرف منابع مشکل داره .

شما یه نگاه به امضای بنده بنداز ( راهنمای عمومی اجرای بازی ها )

لینک به دیدگاه

من کاری به کیفیت بازی ندارم اما این بازی به شدت از لحاظ فریم دهی و مصرف منابع مشکل داره .

دوست عزیز اگه ویندوز رو رو حالت safe mode بالا بیارند کمکی میکنه تو حل مشکل؟
لینک به دیدگاه

خب الان این سیستمی که من دارم سیستم خوبیه ؟

چرا مصرف منابعش مشکل داره ؟

لینک به دیدگاه

راستی تب process سمت چپ پایین گذینه اون گذینه هم فعال کنین و عکس رو بروز رسانی کنین show processes from all user

لینک به دیدگاه

سیستم شما کاملا برای اجرای جدیدترین بازی ها مناسب هست و هیچ مشکلی نداره 

هر مشکلی هست از لحاظ نرم افزاری هست

اگه میخواین تیم ویور نصب کنید روی سیستمتون تا بنده چک کنم ببینم مشکلی تو سیستم هست یا خیر ، بازی دیگه ای هم نصب کنید روی سیستم و تست کنید .

اگه میخواین تیم ویور نصب کنید تا بنده سیستم شما روبررسی مختصری بکنم .

دوست عزیز تو بخش servces ویندوز چندتا سرویس هست که بهتره غیر فعال بشه تا این مشکل پیش نیاد .

کلید استارت رو بزنید

تو قسمت سرچ کلمه services رو سرچ کنید

سرویس های ویندوز آپدیت و background intelligent رو غیر فعال کنید

اگه میخوانی منیتونم با تیم ویور خودم براتون درستش کنم

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

بفرمائید

اها مشخص شد مشکل از svchost هست

راحت میشه با غیر فعال کردن چنتا سرویس غیر ضروری مشکل رو حل کرد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این نرم افزار رو دانلود کنید تا از این طریق هم یه بررسی بکنم : http://soft98.ir/internet/177-Teamviewer.html

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه ویندوز رو رو حالت safe mode بالا بیارند کمکی میکنه تو حل مشکل؟

توی سیف مد باید مصرف رم بسیار کم بشه

اگر به هر دلیلی توی محیط معمولی ویندز یا سیف مود بیش از حد رم مصرف میشه باید سیتم رو چک کرد .

اگر فقط توی cod bo3 این مشکل رو دارن سیستمشون هیچ اشکالی نداره

خب الان این سیستمی که من دارم سیستم خوبیه ؟

چرا مصرف منابعش مشکل داره ؟

سیستم شما خوبه

بازی ایراد داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...